- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.601
tabiki merak etmez olurmuyum ama doktora gidince ben herşeyi unutuyorumevde şunu şunu sorcam diyorum oraya gidince unutuyorum bebişi görünce cinsiyeti evde hep hayal kuruyorum ama doktorun yanındayken bebeğimi öyle kıpır kıpır görünce cinsiyeti unutuyorum :) benim içimden hep kız geçiyo tabiki öncelikle sağlıklı sıhatli olsun bal küpü akıl küpü olsun
bende dün yaptırdım canım 2li tarama testini benimde salı günü cıkıcak sonuclar cok merak ediyorum insallah saglıklıdır benimkinin cinsiyeti belli oldu bende hiç sormadım kendiliginden söyledi drum...OGLUM olacakmıs kızlar...:)saglıklı sıhhatli olsunda insallah...
birde sana sormak istediğim bişey var benim 2 gündür cok koyu sarı akıntım gelio sendede böyle bişey varmı acaba hala korkum var ve endişe içindeyim cokta evhamlıyım ya ben nasıl tamamlıycam 9 ayı bakalım hayırlısı...
canım oğluşun hayırlı olsun inşallahcanım benim zaten 9 ayımız değil 6 ayımız kaldı o yüzden üzülme aynı endişeler hep var bendede hatta paranoyak derecesinde oluyorum kontrol yaklaşınca :18: ama korkma inşallah herşey yolunda gidicek... bugün bendede akıntı oldu sarımsı endişe etme çok yorulunca oluyo bendede artık 1. trimesteri bitirdik hayırlısyla inşallah bişey olmuycak.. rabbim yüzümüzü güldürür inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah...
:)) :)) baksana hala 9 diyorum yaaaa hahahhaaaa....6 ayyy evet..insallah bişey olmaz canım olmasında kucagımıza alıp kokladıgımız günlerimizide görelim insallah arkadasım...
bakalım senin neyin olacak bana kız gibi geliyo ama hayırlısı olsun...:)
Canım gözün aydınnnbugün ense kalınlığı ölçümü yapıldı herşey çok normal çıktı rabbime şükürler olsunherşeyide normal çıktı maşallah normal haftamızdan 1 hafta ilerde gidiyoruz cinsiyet tahmini için doktor şimdi söylemicem dedi ikili test sonucunu almaya gidince söylüycekmiş yani c.tesi günü rabbim herkese sağlıklı sıhatli yavrular nasip etsin şunu anladımki annelik duygusu daha rahmine düştüğü anda başlıyor endişeler başlıyor ...inşallah hep dua ediyorum... arzuyla sabırla yavrusunu bekleyen anne adaylarına ve aday adaylarına inşallah tez zamanda yavrularını kucaklarında görsünler.. tedaviye başlayan anne adayları inşallah hepiniz güzel ve hayırlı sonuç alırsınız duacınızım bu arada unutmadan söylim folik asiti kesti birde progestan kullanıyordum onu kesti yerine decavit verdi aslında elevit verdi ama ben domuz yağı içeriyomuş deyince muadili olan decaviti verdi..benden bugünlük bu kadar
Canımm demek paşan geliyoorbende dün yaptırdım canım 2li tarama testini benimde salı günü cıkıcak sonuclar cok merak ediyorum insallah saglıklıdır benimkinin cinsiyeti belli oldu bende hiç sormadım kendiliginden söyledi drum...OGLUM olacakmıs kızlar...:)saglıklı sıhhatli olsunda insallah...
birde sana sormak istediğim bişey var benim 2 gündür cok koyu sarı akıntım gelio sendede böyle bişey varmı acaba hala korkum var ve endişe içindeyim cokta evhamlıyım ya ben nasıl tamamlıycam 9 ayı bakalım hayırlısı...
Canım gözün aydınnnmaşallah Subhanallah kuzuna da sana da darısı başımıza... Artik sadece decavit kullanacaksın demek ne güzel, demir hapı da henüz vermemiş, bebeaspirinine devam ediyo musun? saniyorum benim de senin gibi olur ben demiri de sorucam ikiz olunca erken başlatabilir bana, muhtemelen ilerleyen aylarda da pruloton depot vuruluyomuşuz hafta da bir, belki ikizlerde böyledir kızlardan duyduğum daha doktora soramadim
Ayyy demek ki cinsiyet tahmini vardıçook heyecanlı artık oğlum yada kızım diye sevmek hatta isimleri ile 2 boyutlu muydu ultrason 3 yada 4 mü?yani her zamankinden farklı mıydı? Daha net mi gördün kuzunu? Bana da belki salı bir tahminde bulunur tabi önce telaşım değerleri güzel çıksın :18: bu arada bana da senin ki kız gibi geliyordu ama erkekler genelde bu kadar erken belli oluyor gerçi haftaya daha netleşir diye düşünmüş olabilir. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Canımm demek paşan geliyoorgözün aydıınn maşallaah inşallah test sonucunuzda güzel çıkar?
Canim akıntı genelde oluyor ama arada selviks ve idrar kültürü aldırmakta da fayda var enfeksiyon için?
Fotoşcum sana da betoka ve diğer arkadaşlara da sorum sizlere arada kan idrar vs bakılıyordu mu? Görümcem her gittiğinde bakarlarmış da:26:
saol canımdecavit ve coraspirin kullanıyorum canım coraspirini 8. aya kadar kullanıcam ben ilk hamileliğim düşükle sonuçlamış olduğu için yoksa herangibir kan pıhtılaşması testi yaptırmadım ben..dobler ultrasonla bakıldı hatta bakarken doktoruma ense kalınlığına 4 boyutlu ultrasonla bakılıyormuş dedim o da dediki öyle bişey yok yani öyle bir kural yok dedi ama tabiki ileri teknoloji bi ultrasonla bakılıyomuş.. bu sefer inanılmazdı ellerini ayaklarını yattığım yerden gördüm öncekilerde yakından göremediğim için çokca ayırt edemiyodum. doktora kız bekliyorum ben dedim o da dediki kendini şartlandırma haftaya söylüycem dedi iyice meraklandırdı
kan ve idrar konusndaysa doktorum 2 ayda bir yaptırıyomuş kan ve idrar testini canım onuda söyledi bu hafta..
Canım gözün aydınnnmaşallah Subhanallah kuzuna da sana da darısı başımıza... Artik sadece decavit kullanacaksın demek ne güzel, demir hapı da henüz vermemiş, bebeaspirinine devam ediyo musun? saniyorum benim de senin gibi olur ben demiri de sorucam ikiz olunca erken başlatabilir bana, muhtemelen ilerleyen aylarda da pruloton depot vuruluyomuşuz hafta da bir, belki ikizlerde böyledir kızlardan duyduğum daha doktora soramadim
Ayyy demek ki cinsiyet tahmini vardıçook heyecanlı artık oğlum yada kızım diye sevmek hatta isimleri ile 2 boyutlu muydu ultrason 3 yada 4 mü?yani her zamankinden farklı mıydı? Daha net mi gördün kuzunu? Bana da belki salı bir tahminde bulunur tabi önce telaşım değerleri güzel çıksın :18: bu arada bana da senin ki kız gibi geliyordu ama erkekler genelde bu kadar erken belli oluyor gerçi haftaya daha netleşir diye düşünmüş olabilir. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Canımm demek paşan geliyoorgözün aydıınn maşallaah inşallah test sonucunuzda güzel çıkar?
Canim akıntı genelde oluyor ama arada selviks ve idrar kültürü aldırmakta da fayda var enfeksiyon için?
Fotoşcum sana da betoka ve diğer arkadaşlara da sorum sizlere arada kan idrar vs bakılıyordu mu? Görümcem her gittiğinde bakarlarmış da:26:
hayırlısı olsun..oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah...bende dün yaptırdım canım 2li tarama testini benimde salı günü cıkıcak sonuclar cok merak ediyorum insallah saglıklıdır benimkinin cinsiyeti belli oldu bende hiç sormadım kendiliginden söyledi drum...OGLUM olacakmıs kızlar...:)saglıklı sıhhatli olsunda insallah...
bebişlerinin cinsiyeti belli olan annişler isim düşündünüz mü?bana da erkek ismi fikri verin.şimdiden nasip olursa ismini koymak istiyorum.bu arada dedavi gören arkadaşlara Rabbim inşallah hayırlısıyla iyi sonuçlar almayı nasip eder.bizim gibi bir zamanlar hayal olanı yaşarlar inşallahhh..
aynen kız olsa dah kalay dı sanki.erkek ismi olarak eyüp ensar var tek aklımda .valla bende isim konusunda cok kararsızım hala daha eşim bişey demiyo...kız olsaydı belliydi ama oglan olunca bişey bulamıyorum...DORUKHAN_RÜZGAR_MERİÇ şimdilik bunlar var bende.....
tarama testi sonuclarımı almaya gidicem cok sitresliyim allah'ım sen yardım et insallah beebgim iyidir saglıklıdır ....bebegim için dua edin kızlar ....hayırlı haberlerle geleyim...
sonucum cıktı biraz risk var 378 kişide 1 ihtimal 1 ay sonra yine gidicez ultrosanla bakıcak eger hala aynıysa sorun bu sefer karnımdan su alınıp bakılıcak bana dua edin kızlar 1 ay gecermi şimdi dawn sendromu olayı var neden ve nasıl oluyo anlamıyorum en iyi embriyolar secilip konmasına ragmen ve ailemizde ne bende ne eşimde böyle bir gecmişimiz olmamasına ragmen anlam veremedim
her sey allahtan rabbim büyük yapabilecegim tek sey dua....
persembe günü baska bir doktor a daha göstericem ....bu dr um zaten hiç konusmuyo hastanedeki drum daha ayrıntılı anlatıyo..gecen seferde gittiğimde burun kemiğinin olustugunu dawn sendromu ihtimalinin az oldugunu falan anlatmıstı ...yine ona gidip konusucam bakalım ...bebegim için dua edin kızlar ....
birde bastan popoya ölçümleri ne kadar arkadaslar yazarmısınız özellikle aksu fatos sizlerle aynı zamanda gidiyoruz sanki...benimki 71.50 mm olmus bile ama hamilellik takviminde 54 yazıyo cokmu fazladır yaaa
Çok şükür güzel cıktı ultrasonumuzense kalınlıkları ve burun kemiği iyi dedi doktor maşallah dört boyutlu ultrasonmuş LCD ekranda izledim kuzularımı Allah'ım isteyen herkese yaşatsın yok böyle birşey nasıl hareket ediyorlar 2li testte yapildi 1 hafta sonra çıkıcak inşallah o da iyi çıkarda rahatlarız iyice ..
Veee doktorun cinsiyet tahmini geliyoor bir kız bir erkekayy inşallah... Tabi erken olduğu için yanılma payı olabilirmiş, yine de biz heveslendik bile sanırım ilerleyen haftalarda daha netleşir... Sağlıkla gelin annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?