• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Ben ilk ultrasona girdigimde ikiz dediler... ondan bi sonraki ultrasonda ucuz oldugu cikti... bi tanesi saklanmisti.. =) yani dogru cogu zaman ikizlerden veya ucuzlerden biri saklana biliyo... ama benim bhcg basta normaldi sonrada ikiye katlanmamisti... yani o rakamlara bakarsan ucuz olacagini hic dusunmemistik... hatta benden daha daha yuksek bhcg olan arkadaslar tek gebelik yasiyorlar... yani ben bhcg ye pek inanmiyorum yaniltici olabiliyo... =) eger yardimci olabildiysem ne mutlu bana...

sağol canım, evet kısmet bakalım, bhcg - ultrason bile yanılabiliyor, allah hayırlısı ile sağlıklı versin tek-çift , kız-erkek önemli değil ...önce hem bebişlere hem annelere sağlıklı günler versin yüce rabbim. :nazar::nazar::nazar:

aysunay, büyük geçmiş olsun rahatlamışsındır. şimdi ben yaptıracam ikili test, ve gerginim, arkadaşlarım zamanı çok önemli ne geç ne erken git diyor. senin tam kaç artı kaçtı, artı testin adı neydi tam olarak, söyleyebilirsen çok sevinirim. benim p.tesi günü testim. çok heyecanlıyım :37:

Canim ben 11+6da yani 12 haftalikken gittim ikiliye... daha oncesi erken olur 11 haftalikken git en erken

O testin adi harmony test canim ikilisi kotu cikanlara yapilabiliyor.benden kan alindi ve yurt disina gitti % 100 sonuc veriyor ve temiz cikti cok sukur . amniyosentez gibi beklemiyorsun dusuk riski vs yok...

Insallah guzel sonuclsr alirsin canim.:emir_bebek:

Son düzenleme:
Canim ben 11+6da yani 12 haftalikken gittim ikiliye... daha oncesi erken olur 11 haftalikken git en erken

O testin adi harmony test canim ikilisi kotu cikanlara yapilabiliyor.benden kan alindi ve yurt disina gitti % 100 sonuc veriyor ve temiz cikti cok sukur . amniyosentez gibi beklemiyorsun dusuk riski vs yok...

Insallah guzel sonuclsr alirsin canim.:emir_bebek:

Çok teşekkür ederim canım, inşaallah gerek kalmaz ama öğrenmekte fayda var. hangi hastanede alıp gönderdiler, pahalı bir test mi

Çok teşekkür ederim canım, inşaallah gerek kalmaz ama öğrenmekte fayda var. hangi hastanede alıp gönderdiler, pahalı bir test mi

Insallah gerek kalmaz canim.
İstanbul ve ankarada yapiliyor baska yerde yapikiyor mu bilmiyorum. Ben ankarads yaptirdim
Ve evet biraz pahali.2150 tl idi...

Iyi dileklerin icin tesekkur ederim.. uc kizim olacagi icin cok seviniyorum... bizde uc kiz kardesiz... insanin kiz kardesi olmasi kadar guzel bisey yok... hem kiz evladi daha hayirli.. =) insallah hepsini sag salim kucagima alirim... simdilik bulantilarim azaldi... kusmam sifira dustu... artik eskisi gibide uyumuyorum... eskiye gore daha cok enerjim var.. tabi gobisimde baya buyudu... pantolonlarimin hic birinin bel kismi olmuyo... ama artik olsun bu kadar cnm... nede olsa 4 ay bitti... =) simdiye kadar toplam 1 kilo almisim.. simdilik kendime almiyorum kilolari insallah hep boyle devam eder... bebeklerimizin kilosuda cok iyi.. biri 149gr, biri 133gr, oburude 129gr... doktorum cok memnun bu rakamlar cok iyi dedi... bizdeki gelismeler simdilik boyle...
maşallah bebişlere kiloları çok iyi sağ salim kucağında gör inşallah :nazar:
Bende istiyorummm bu listeye girmekkk.ahhh ahhh.rabbim bebeklerinizi size bagislasin.biz garipleride bir an once meleklerine kavustursun insalllllhhhhhh
canım inşallah tez zamanda rabbim meleğini göndersin inşallah..
Merhaba canimmm iyiyim cok sukur sen nasılsın benisler nasil cinsiyetler tahminler var mi..

Evet cikmisti ben iki dr gittigim icin ikiside test yapti bir tanesi testte hata yapmis o yuzden kotu cikmis canim:47:

Ankaraya gittik bi test var amniyosenteze esdegrr ama sadce kandwn bakiliyo onu yaptirdik temz cikti..yani doktorun hatasindan bi cok strese girdik:19:

Oyla iste canimmm buyuduk buyuyoruz cok sukur teyzesiii:16:
bu tarz konularda şu doktorlar hata yapıyoya valla insana cinnet geçirtirler..:50: çok sevindim bi problem olmadığına aysuncum..
hepiniz çok güzelsiniz hatunlar yaaaa.... maşallah size.

şu takvimlerinize bitiyorum zaten. darısı bize olsun inşallah....

rabbim tez zamanda sanada ve isteyen bütün herkesede nasip etsin...

ahmtkdr................................................11.06.2014
miraclemiracle........................02.05.2014
babygel...............................................09.06.2014
ayred83...............................................01.06.2014
aksu81...................................................22.05.2014
aysunayy.........................................08.04.2014

bende varım amaaaa..... :)

maşallah bebişlere kiloları çok iyi sağ salim kucağında gör inşallah :nazar:

canım inşallah tez zamanda rabbim meleğini göndersin inşallah..

bu tarz konularda şu doktorlar hata yapıyoya valla insana cinnet geçirtirler..:50: çok sevindim bi problem olmadığına aysuncum..

rabbim tez zamanda sanada ve isteyen bütün herkesede nasip etsin...

Sagol canim:16:
Cok sukur bebegimde bsey yokmus ama iki hafta yaşadıgm stresi anlatamam.:50: gecti cok sukur..zaten o gun bugundur buraya dr gitmiyorum
Ayda bir ankaraya gidiyoruz dogru durust doktora..buralarda is yok malesef.

Sen nasılsın bebisin nasil buyumussujuz masallah:16:

Sagol canim:16:
Cok sukur bebegimde bsey yokmus ama iki hafta yaşadıgm stresi anlatamam.:50: gecti cok sukur..zaten o gun bugundur buraya dr gitmiyorum
Ayda bir ankaraya gidiyoruz dogru durust doktora..buralarda is yok malesef.

Sen nasılsın bebisin nasil buyumussujuz masallah:16:

Büyüyo çok şükür teyzesi allah cümlemizin yavrusunu bağışlasın..sağ salim kucaklayalım inşallah..

bugün adet oldum ve kısmetse yarın ilk muaynemle dondurulmuş 2 bebişimizi almak için tedavimize başlıyoruz Rabbim hayırlı eylesin. dualarınızı eksik etmeyin inşallah bu sefer bebilerimiz bizimle olurlar ALLAH' ın izniyle ...

bugün adet oldum ve kısmetse yarın ilk muaynemle dondurulmuş 2 bebişimizi almak için tedavimize başlıyoruz Rabbim hayırlı eylesin. dualarınızı eksik etmeyin inşallah bu sefer bebilerimiz bizimle olurlar ALLAH' ın izniyle ...

canım insallah en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürsün.... insallah isteyen herkezin kucaklarını doldursun saglıklı sıhhatli.

Merhaba canimmm iyiyim cok sukur sen nasılsın benisler nasil cinsiyetler tahminler var mi..

Evet cikmisti ben iki dr gittigim icin ikiside test yapti bir tanesi testte hata yapmis o yuzden kotu cikmis canim:47:

Ankaraya gittik bi test var amniyosenteze esdegrr ama sadce kandwn bakiliyo onu yaptirdik temz cikti..yani doktorun hatasindan bi cok strese girdik:19:

Oyla iste canimmm buyuduk buyuyoruz cok sukur teyzesiii:16:

Bizde iyiyiz çok şükür teyzesi :16: henüz cinsiyetle ilgili bir şey söylenmedi canım, erken sanırım, ptesi 12+3de dört boyutluda bakılacak belki bir tahminde bulunurlar... amaaa çoook merak ediyorum :1: Tabiki herşeyden önce sağlıklı olmaları ama cinsiyetlerini düşünmemek de elde değil, benim bütün belirtiler erkek gibi :1: az mide bulantısı, göbekte kıllanma, bir tek ekşi yemem uymuyor... bende ya 2 erkek ya bir kız bir erkek hissediyorum... Ama Ne yalan söyleyim kız çocuklarını bir ayrı seviyorum, Rabbim hayırlısını sağlısını nasip etsin :16: buarada sende belirtiler nasıldı, kaçıncı haftada belli oldu?

Canım geçmiş olsun büyük korku yaşamışınız :20: inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider, bizimde ptesi ense kalınlığı vs bakılacak ayrıca 2li test yapılacak, aslında ikizlerde çok doğru değer vermiyormuş ama heralde ultrasonla karşılaştırırlar, Rabbim inşallah güzel sonuçlar almayı nasip eder heyecan dorukta:52:

hepiniz çok güzelsiniz hatunlar yaaaa.... maşallah size.

şu takvimlerinize bitiyorum zaten. darısı bize olsun inşallah....

amiiiiinnnn canııım, en kısa zamanda inşallah sana da yaparız takvim :34:

Oldun demek adet canım :( Demekki buz bebişleri annesini bekliyooor :52: inşallah rabbim bu sefer sonuna kadar sağlıklı devam edecek hamilelikler nasip eder... Allah yardımcın olsunnn...

Bizde iyiyiz çok şükür teyzesi :16: henüz cinsiyetle ilgili bir şey söylenmedi canım, erken sanırım, ptesi 12+3de dört boyutluda bakılacak belki bir tahminde bulunurlar... amaaa çoook merak ediyorum :1: Tabiki herşeyden önce sağlıklı olmaları ama cinsiyetlerini düşünmemek de elde değil, benim bütün belirtiler erkek gibi :1: az mide bulantısı, göbekte kıllanma, bir tek ekşi yemem uymuyor... bende ya 2 erkek ya bir kız bir erkek hissediyorum... Ama Ne yalan söyleyim kız çocuklarını bir ayrı seviyorum, Rabbim hayırlısını sağlısını nasip etsin :16: buarada sende belirtiler nasıldı, kaçıncı haftada belli oldu?

Canım geçmiş olsun büyük korku yaşamışınız :20: inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider, bizimde ptesi ense kalınlığı vs bakılacak ayrıca 2li test yapılacak, aslında ikizlerde çok doğru değer vermiyormuş ama heralde ultrasonla karşılaştırırlar, Rabbim inşallah güzel sonuçlar almayı nasip eder heyecan dorukta:52:

amiiiiinnnn canııım, en kısa zamanda inşallah sana da yaparız takvim :34:

Oldun demek adet canım :( Demekki buz bebişleri annesini bekliyooor :52: inşallah rabbim bu sefer sonuna kadar sağlıklı devam edecek hamilelikler nasip eder... Allah yardımcın olsunnn...

Cok sevindim canim hep guzel haberleriniz gelsin inşallah:16:

Canim bizim cinsiyet 11+6 da belli oldu 13 te kesinlesti.hala daayni:1::16: az kalmis size de hakkaten cok heyecanli:16:

Belirtilere sakin inanma:1: 1 kez olsun midem bulanmadi..gobegimde ince tuyper cogaldi..ve hep limon tursu vs canim istiyo ammaaa bebegim kiz:1::16:

Bakalim senin minislerin ne.belli olunca yaz hemen:16::nazar:

Cok sevindim canim hep guzel haberleriniz gelsin inşallah:16:

Canim bizim cinsiyet 11+6 da belli oldu 13 te kesinlesti.hala daayni:1::16: az kalmis size de hakkaten cok heyecanli:16:

Belirtilere sakin inanma:1: 1 kez olsun midem bulanmadi..gobegimde ince tuyper cogaldi..ve hep limon tursu vs canim istiyo ammaaa bebegim kiz:1::16:

Bakalim senin minislerin ne.belli olunca yaz hemen:16::nazar:
Midesi az bulanıp kız olan birisini gördüm heyooo :16: göbeğimde sadece çizgi kısmı değil genel anlamda bariz tüylenme var, ince tüyler tabi sert değil :1: Allah tan sonra dökülür diyorlar :16: limonu tuzlayıp tuzlayıp yiyorum var ya :1: O zaman hiç takılmamak lazım belirtilere... Bekleyip görücez, maşallah sen çok erken öğrenmişin genelde kız çocuklari geç belli oluyo diyolardi, ptesini iple çekiyorum hem heyecan hem test yapilacaği için endişe ile:18: dualarınızı bekliyorum :16:

canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bu sefer güzel haberlerini alıcaz bu sefer :16:
Midesi az bulanıp kız olan birisini gördüm heyooo :16: göbeğimde sadece çizgi kısmı değil genel anlamda bariz tüylenme var, ince tüyler tabi sert değil :1: Allah tan sonra dökülür diyorlar :16: limonu tuzlayıp tuzlayıp yiyorum var ya :1: O zaman hiç takılmamak lazım belirtilere... Bekleyip görücez, maşallah sen çok erken öğrenmişin genelde kız çocuklari geç belli oluyo diyolardi, ptesini iple çekiyorum hem heyecan hem test yapilacaği için endişe ile:18: dualarınızı bekliyorum :16:

ayyy cinsiyet deyince bi heyecan basıyo yani ama benim içimden kızım olacak gibi geliyo :16: rabbim sağlıklı evlatlar versin bizede bütün kadınlarada :16: c.tesi ense kalınlığı ve ikili testimiz var bakalım bi tahminde bulunacakmı 12+0 olmuş oluyoruz o gün :16:

Son düzenleme:

Canim hadi insallh saglikla sihhatle pozitifi gorursun bende 2haftaya kadar adet olacagim ve aylardir ertelenn transferime kavusaxagim insallh. Ilac ve transfer surecini buradan paylasirsan bana ve bekleyen arkadaslara isik olursun canim .heyecanla bekliyorum benimde devam edecehim vakti.dualrim seninle

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

Back