- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.521
Herkese merhabaa
Uzun bir aradan sonra yuvaya döndüm sanırım:)Ağustosta şişli memorial da tedaviye başlamıştım hatırlayanlar vardır illaki:)Ohss ve troid problemimden ötürü opu sonrası transferim iptal olmuştu yawrucaklarım donduruldu falan vs.
Bu ay transfer için tedaviye başladım pazartesi transferim olacak ancaaaakk kafam karışık daha önce kimyasal gebeliklerim olduğu için doktorum çift embriyo transfer edelim şansımız artar dedi fakat beni ikiz gebelik olayı korkutuyor yani allah nasip etmişse elbette olacak ama ikiz bebek istemiyorum fakat çift embriyo koydurup hiç sonuç alamayan arkadaşlarımız da oldu bunu da biliyorum çift embriyo koydurup tek bebişe hamile olan kimler var aramızda???Bu oran nedir acaba bilen bana fikir verebilecek olan var mıııı??
Herkese merhabaa
Uzun bir aradan sonra yuvaya döndüm sanırım:)Ağustosta şişli memorial da tedaviye başlamıştım hatırlayanlar vardır illaki:)Ohss ve troid problemimden ötürü opu sonrası transferim iptal olmuştu yawrucaklarım donduruldu falan vs.
Bu ay transfer için tedaviye başladım pazartesi transferim olacak ancaaaakk kafam karışık daha önce kimyasal gebeliklerim olduğu için doktorum çift embriyo transfer edelim şansımız artar dedi fakat beni ikiz gebelik olayı korkutuyor yani allah nasip etmişse elbette olacak ama ikiz bebek istemiyorum fakat çift embriyo koydurup hiç sonuç alamayan arkadaşlarımız da oldu bunu da biliyorum çift embriyo koydurup tek bebişe hamile olan kimler var aramızda???Bu oran nedir acaba bilen bana fikir verebilecek olan var mıııı??
kızlar Allahın izniyle 3. tedavime yarın yada diğer gün başlayacağım. inşallah bu defa pozitif olur.Rabbim benim de yüzümü güldürür. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
hamile olan arkadaslarim ne yeyip ne iciyorsunuz..ben hergun mutlaka bir bardak süt icmeye gayret gosteriyorum.bide meyve yemeye...bunlarin dışında neler var
Cankm dondurulmus tedavisimi yaptiracaksin bende 2-3haftaya transfer olucamda adetimi bekliyorum nasil yapiliyor anlatirmisin ilac kullanimi falan opudaki gibi yogunmu
Cankm dondurulmus tedavisimi yaptiracaksin bende 2-3haftaya transfer olucamda adetimi bekliyorum nasil yapiliyor anlatirmisin ilac kullanimi falan opudaki gibi yogunmu
Ayyy Canim inşallahnasılsınız? Rabbim den hepinizin iyiliğini dilerim...beni soracak olursanız bugün adetimin 26.günü soğan kürümün 11.günü arada da incir reçel yiyorum:) adetime kaç gün var bilmiyorum düzensiz olduğu için ama sizlerle bi kaç bişey paylaşmak istedim artık soğan küründen dolayıda olabilir ama... son günlerde afedersiniz taret alırken vajinamın çok yumuşadığını hissettim göğüslerim dolgun aradabirde sızılae oluyo nadirde olsa arada çok ufak kasıklarda batmalar var...geçen ay hamle kaldığımdaki gibi... Belkide Rabbim buay bize tedavisiz bibebiş nasip eder...dün yuşa hazretlerinin türbesine gittik eşimle çoooook güzel biyer Rabbim herkese gitmek orda o mübarek peygamberin yüzü suyu hürmetine dua etmek nasip etsin inşallah... birde bana bu ay amcamın hanımı bi poşete sarılı küçük bişey verdi hacdan gelmiş onu karı koca yiyip ilişkiye giriyormuşsun muhtemel yumurtlama günlerinden birinde bu uygulamayı yaptık rabbim şifasını nasip eder inşallah pazartesiye kadar adet görmezsem eğer bi idrar testi yapacağım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür dualarınızı eksik etmeyin canlarım hepiniz Allah'a emanet olun...
Hıhıhi kendimi hatirladim Canim biranHerkese merhabaa
Canim Allah yardimcin olsun inşallah bu sefer pozitif sonucu alip sağlıkla kucağina alirsin bebişleri :16kızlar Allahın izniyle 3. tedavime yarın yada diğer gün başlayacağım. inşallah bu defa pozitif olur.Rabbim benim de yüzümü güldürür. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
Canim Allah yardimcin olsun inşallah bu sefer pozitif sonucu alip sağlıkla kucağina alirsin bebişleri :16
Kizlar kusura bakmayin uzun zamandir giremiyorum... kotu bi gribe yakalanmisim.. birde bulantilarim olunca burasi icin vakit bulamadim... neyseki simdi biraz daha iyiyim... bugun kontrolumuz vardi... bebislerimizin cinsiyetlerini ogrendik.. 3 kizimiz olucakmis... okadar sevincliyizki anlatamam size... =) onun disinda sagliklarina bakti. hersyin simdilik cok iyi gorundugunu soyledi... =) icimi baya bi rahatlatti.. yani simdilik cok iyi gidiyoruz.. darisi isteyenlere...
hayırlı olsun cnm. anatolia ya mı devam edıyorsun. degıstırdınmı doktorunu... bebıslerın ıyı olmasına sevındım :)
Kizlar kusura bakmayin uzun zamandir giremiyorum... kotu bi gribe yakalanmisim.. birde bulantilarim olunca burasi icin vakit bulamadim... neyseki simdi biraz daha iyiyim... bugun kontrolumuz vardi... bebislerimizin cinsiyetlerini ogrendik.. 3 kizimiz olucakmis... okadar sevincliyizki anlatamam size... =) onun disinda sagliklarina bakti. hersyin simdilik cok iyi gorundugunu soyledi... =) icimi baya bi rahatlatti.. yani simdilik cok iyi gidiyoruz.. darisi isteyenlere...
Saol cnm... evet takibimizi hala anatoliada yaptiriyoruz.. =)
Allah saglıkla kucagımıza versın. Ben de kız annesi olacagım Allahım saglıkla o mutlu gunlerı hepımız görelım..yalnız benım kızım olcak cnm hep tatlı çekiyor..insallh kız degısmez gerçi saglıklı olsunda bana yeter cınsıyet önemlı degıl
ay tebrik ederim canım,
allah sağlıla kucağına almayı nasip etsin.
ikili testi tam olarak kaçıncı haftada yaptırdın, benim (10+0) da dr. randevum var. acaba erkenmi birkaçgün geçsin mi?
Cnm bana ikili test yapmadilar... cogul gebeliklerde yanlis sonuc veriyomus... ama ense olcumune baktilar... onuda 11. Hafta yaptilar... benim bildigim kadariyla ikili test 11-14. Haftalari arasinda yapiliyo... 10. Hafta bence erken...
selam bitanelerim ben diyorum ki hamis olanlarin adlarini ve tahmini dogum tarihlerini listeleyelim..topigimizdeki hamisler hala tedavi gören arkadaslarimiza umut olsun..ne dersiniz.ilk kendimi yazayim listemize..
-ahmtkdr..................................11.06.2014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?