• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Herkese merhabaa :3:

Uzun bir aradan sonra yuvaya döndüm sanırım:)Ağustosta şişli memorial da tedaviye başlamıştım hatırlayanlar vardır illaki:)Ohss ve troid problemimden ötürü opu sonrası transferim iptal olmuştu yawrucaklarım donduruldu falan vs.
Bu ay transfer için tedaviye başladım pazartesi transferim olacak ancaaaakk kafam karışık daha önce kimyasal gebeliklerim olduğu için doktorum çift embriyo transfer edelim şansımız artar dedi fakat beni ikiz gebelik olayı korkutuyor yani allah nasip etmişse elbette olacak ama ikiz bebek istemiyorum fakat çift embriyo koydurup hiç sonuç alamayan arkadaşlarımız da oldu bunu da biliyorum çift embriyo koydurup tek bebişe hamile olan kimler var aramızda???Bu oran nedir acaba bilen bana fikir verebilecek olan var mıııı??

Merhaba arkadasim sana bisey sormak istiyorum bende rahim duvari derdine transferi ertelenenlerdenim.ikinci ayda bayrama denk geldi sukur oda gecti..artik umutlarim kasima ama korku endise umit hepsi var.bende yarin transferim arkadaslar..dua edin..diyebilecekmiyim acaba??? Yada su 12 gun gecmiyor;))) insallh bende kasimda derim bunlari ama sana sormak istedigim dondurulmusta islemler nadil oluyor yani transfer icin nasil hazirlandin.benim doktor adetin ilk gunu ara beni dedi ..bekliyorum bende sabirla

Uzun bir aradan sonra yuvaya döndüm sanırım:)Ağustosta şişli memorial da tedaviye başlamıştım hatırlayanlar vardır illaki:)Ohss ve troid problemimden ötürü opu sonrası transferim iptal olmuştu yawrucaklarım donduruldu falan vs.
Bu ay transfer için tedaviye başladım pazartesi transferim olacak ancaaaakk kafam karışık daha önce kimyasal gebeliklerim olduğu için doktorum çift embriyo transfer edelim şansımız artar dedi fakat beni ikiz gebelik olayı korkutuyor yani allah nasip etmişse elbette olacak ama ikiz bebek istemiyorum fakat çift embriyo koydurup hiç sonuç alamayan arkadaşlarımız da oldu bunu da biliyorum çift embriyo koydurup tek bebişe hamile olan kimler var aramızda???Bu oran nedir acaba bilen bana fikir verebilecek olan var mıııı??

cnm bence o kadar beklemışsin. 2 tane transfer edelim dediyse doktorlarını dinle. şansın fazla olur belki. zaten rabbim neyi yazdıysa o olur. 1 veya 2 ... belkı de hıc olmayacak... hayırlısı neyse o olsun... ikiz gebelik de korkutmasın bence... benimde 2 embrıyo transferım oldu. defalarca tup bebek yaptıranları okudukca ya olmazsa dıye de dusunmedım degıl... cok sukur ıkısınınde kalbı atmaya basladı dedık.ama 8. haftamda malesef bebeklerın bırının kalbı durdu. ben ıkız cok ıstemıstım ama benım ıcın hayırlı olan buymus demekkı. su an 15. haftadayız cok sukur... hakkında hayırlısı olsun inşallah...

kızlar Allahın izniyle 3. tedavime yarın yada diğer gün başlayacağım. inşallah bu defa pozitif olur.Rabbim benim de yüzümü güldürür. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.

kızlar Allahın izniyle 3. tedavime yarın yada diğer gün başlayacağım. inşallah bu defa pozitif olur.Rabbim benim de yüzümü güldürür. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.

Cankm dondurulmus tedavisimi yaptiracaksin bende 2-3haftaya transfer olucamda adetimi bekliyorum nasil yapiliyor anlatirmisin ilac kullanimi falan opudaki gibi yogunmu

hamile olan arkadaslarim ne yeyip ne iciyorsunuz..ben hergun mutlaka bir bardak süt icmeye gayret gosteriyorum.bide meyve yemeye...bunlarin dışında neler var

ben sabahları normal kahvaltımı yapıyorum, peynir,yumurta, süt, bal, zeytin mutlaka var, ekmeği çok yememeye çalışıyorum kilo yapmasın diye, 10-11 gibi kuruyemiş (cezi, fındık,kuru üzüm,kuru incir). öğlen iş yerinde sebze yemegi ve et yemeği mutlaka, salata yerine yoğurt yiyorum, akşamda yine sebze yemeği yoksa mutlaka çorba yapıyorum, salatamı kendim yapıyorum, dışarda salata yememeğe çalışıyorum iyi yıkanmamış olabilir diye. akşamları da açık 2 bardak çay, ama içine mutlaka zencefil, tarçın ve karanfil koyuyorum. çaydan vazgeçemiyorum. işyerinde de öğlen yemekten sonra mutlaka bir fince türk kahvesi :) şimdilik bizimki memnun yediklerimden. bir arkadaşım ilk üç ay balık ve tavuk eti az yemeğe çalış dedi ne kadar doğru bilmiyorum. sen neler yemeğe çalışıyorsun arkadaşım.

Cankm dondurulmus tedavisimi yaptiracaksin bende 2-3haftaya transfer olucamda adetimi bekliyorum nasil yapiliyor anlatirmisin ilac kullanimi falan opudaki gibi yogunmu

bende dondurulmuşumla transfere girecekken iptal edilen (ice baby'm malesef hücre bölünmesini durdurduğu için) biri olarak şunu söyleyebilirim, estrofem ve progeston hap kullandım sadece başka ilaç yok. yaklaşık 2 hafta boyunca. daha rahat ve kolay geçiyor, inşallah sorunsuz atlatırsın canım

Son düzenleme:

canım maalesef dondurulmuş değil:( dondurmak için embriyom kalmıyo hiç. sıfırdan başlıyorum ben yine. keşke yardımcı olabilseydim sana...

nasılsınız? Rabbim den hepinizin iyiliğini dilerim...beni soracak olursanız bugün adetimin 26.günü soğan kürümün 11.günü arada da incir reçel yiyorum:) adetime kaç gün var bilmiyorum düzensiz olduğu için ama sizlerle bi kaç bişey paylaşmak istedim artık soğan küründen dolayıda olabilir ama... son günlerde afedersiniz taret alırken vajinamın çok yumuşadığını hissettim göğüslerim dolgun aradabirde sızılae oluyo nadirde olsa arada çok ufak kasıklarda batmalar var...geçen ay hamle kaldığımdaki gibi... Belkide Rabbim buay bize tedavisiz bibebiş nasip eder...dün yuşa hazretlerinin türbesine gittik eşimle çoooook güzel biyer Rabbim herkese gitmek orda o mübarek peygamberin yüzü suyu hürmetine dua etmek nasip etsin inşallah... birde bana bu ay amcamın hanımı bi poşete sarılı küçük bişey verdi hacdan gelmiş onu karı koca yiyip ilişkiye giriyormuşsun muhtemel yumurtlama günlerinden birinde bu uygulamayı yaptık rabbim şifasını nasip eder inşallah pazartesiye kadar adet görmezsem eğer bi idrar testi yapacağım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür dualarınızı eksik etmeyin canlarım hepiniz Allah'a emanet olun...
Ayyy Canim inşallah :16: neden olmasın çok okuyoruz böyle haberleri, uyarilan yumurta da daha iyi çalışıyor... Ptesi inşallah müjdeli haberi verirsin canım :16:

Hıhıhi kendimi hatirladim Canim biran:1: transfer öncesi benzer bir soruyu ben sormuştum, benim çikolata kistimden dolayi da ikiz riskliydi, ben doktorumla 2 embriyo koydurmaya karar verdim. Şuanda ikizlerime hamileyim ve bunun için çok şükrediyorum kesinlikle çok özel :nazar: inşallah hakkında hayırlısı olur :16:
Canim Allah yardimcin olsun inşallah bu sefer pozitif sonucu alip sağlıkla kucağina alirsin bebişleri :16

Kizlar kusura bakmayin uzun zamandir giremiyorum... kotu bi gribe yakalanmisim.. birde bulantilarim olunca burasi icin vakit bulamadim... neyseki simdi biraz daha iyiyim... bugun kontrolumuz vardi... bebislerimizin cinsiyetlerini ogrendik.. 3 kizimiz olucakmis... okadar sevincliyizki anlatamam size... =) onun disinda sagliklarina bakti. hersyin simdilik cok iyi gorundugunu soyledi... =) icimi baya bi rahatlatti.. yani simdilik cok iyi gidiyoruz.. darisi isteyenlere...

Kizlar kusura bakmayin uzun zamandir giremiyorum... kotu bi gribe yakalanmisim.. birde bulantilarim olunca burasi icin vakit bulamadim... neyseki simdi biraz daha iyiyim... bugun kontrolumuz vardi... bebislerimizin cinsiyetlerini ogrendik.. 3 kizimiz olucakmis... okadar sevincliyizki anlatamam size... =) onun disinda sagliklarina bakti. hersyin simdilik cok iyi gorundugunu soyledi... =) icimi baya bi rahatlatti.. yani simdilik cok iyi gidiyoruz.. darisi isteyenlere...

hayırlı olsun cnm. anatolia ya mı devam edıyorsun. degıstırdınmı doktorunu... bebıslerın ıyı olmasına sevındım :)

Allah saglıkla kucagımıza versın. Ben de kız annesi olacagım Allahım saglıkla o mutlu gunlerı hepımız görelım..yalnız benım kızım olcak cnm hep tatlı çekiyor..insallh kız degısmez gerçi saglıklı olsunda bana yeter cınsıyet önemlı degıl

ay tebrik ederim canım,
allah sağlıla kucağına almayı nasip etsin.
ikili testi tam olarak kaçıncı haftada yaptırdın, benim (10+0) da dr. randevum var. acaba erkenmi birkaçgün geçsin mi?

Allah saglıkla kucagımıza versın. Ben de kız annesi olacagım Allahım saglıkla o mutlu gunlerı hepımız görelım..yalnız benım kızım olcak cnm hep tatlı çekiyor..insallh kız degısmez gerçi saglıklı olsunda bana yeter cınsıyet önemlı degıl

Amin cnm insallah sag salim alicaz kucagimiza o minik cimcimeleri... =)

ay tebrik ederim canım,
allah sağlıla kucağına almayı nasip etsin.
ikili testi tam olarak kaçıncı haftada yaptırdın, benim (10+0) da dr. randevum var. acaba erkenmi birkaçgün geçsin mi?

Cnm bana ikili test yapmadilar... cogul gebeliklerde yanlis sonuc veriyomus... ama ense olcumune baktilar... onuda 11. Hafta yaptilar... benim bildigim kadariyla ikili test 11-14. Haftalari arasinda yapiliyo... 10. Hafta bence erken...

Cnm bana ikili test yapmadilar... cogul gebeliklerde yanlis sonuc veriyomus... ama ense olcumune baktilar... onuda 11. Hafta yaptilar... benim bildigim kadariyla ikili test 11-14. Haftalari arasinda yapiliyo... 10. Hafta bence erken...

tamam canım çok teşekkür ederim, tamnam 11. haftada gideyim. benim ayrıca bhcg sonuçlarım çok yüksek çıkmıştı, dr çoğul gebelik olabilir dedi, 7. haftada kalp atışı duyduk tek kese gördük ama bazı bloklarda 2. kesenin diğerinin arkasına gizlendiğini duymuştum, senin nasıl 3 keseyide görmüşmüydünüz, ay çok soru sordum seni yordum, hakkını helal et canım, sorunsuzca bebeklerimizi kucağımıza alalım inşaalah...

Selam bitanelerim ben diyorum ki hamis olanlarin adlarini ve tahmini dogum tarihlerini listeleyelim..topigimizdeki hamisler hala tedavi gören arkadaslarimiza umut olsun..ne dersiniz.ilk kendimi yazayim listemize..
-ahmtkdr..................................11.06.2014

Son düzenleme:
selam bitanelerim ben diyorum ki hamis olanlarin adlarini ve tahmini dogum tarihlerini listeleyelim..topigimizdeki hamisler hala tedavi gören arkadaslarimiza umut olsun..ne dersiniz.ilk kendimi yazayim listemize..
-ahmtkdr..................................11.06.2014

02 mayıs 2014 ama dr gelişimini tamamlasın daha erken de alabilirim dedi.

Back