- Konu Sahibi karauslu34
- #8.521
Herkese merhabaa
Uzun bir aradan sonra yuvaya döndüm sanırım:)Ağustosta şişli memorial da tedaviye başlamıştım hatırlayanlar vardır illaki:)Ohss ve troid problemimden ötürü opu sonrası transferim iptal olmuştu yawrucaklarım donduruldu falan vs.
Bu ay transfer için tedaviye başladım pazartesi transferim olacak ancaaaakk kafam karışık daha önce kimyasal gebeliklerim olduğu için doktorum çift embriyo transfer edelim şansımız artar dedi fakat beni ikiz gebelik olayı korkutuyor yani allah nasip etmişse elbette olacak ama ikiz bebek istemiyorum fakat çift embriyo koydurup hiç sonuç alamayan arkadaşlarımız da oldu bunu da biliyorum çift embriyo koydurup tek bebişe hamile olan kimler var aramızda???Bu oran nedir acaba bilen bana fikir verebilecek olan var mıııı??
Merhaba arkadasim sana bisey sormak istiyorum bende rahim duvari derdine transferi ertelenenlerdenim.ikinci ayda bayrama denk geldi sukur oda gecti..artik umutlarim kasima ama korku endise umit hepsi var.bende yarin transferim arkadaslar..dua edin..diyebilecekmiyim acaba??? Yada su 12 gun gecmiyor)) insallh bende kasimda derim bunlari ama sana sormak istedigim dondurulmusta islemler nadil oluyor yani transfer icin nasil hazirlandin.benim doktor adetin ilk gunu ara beni dedi ..bekliyorum bende sabirla