2013 Temmuz Annelerinin Doğum Hikayeleri:))

Ben seninnnn ALİ KAAN'ını yerim yerimmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Maşallah annem size yaaaaaaa çok duygulandım kendim tekrar doğuma girmiş gibi hissettim
malum temmuzun başında doğum yapınca:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Bu arada temmuz anneleri çığlık çığlığa ıkınmayı bilmeden doğurdular ya:KK1::KK1::KK1::KK1:
Helal bizeeeeee......Ben normal doğum tebriklerinden sıkıldım:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Üniversiteyi kazanınca,evleni,nce bu kadar tebrik almamıştımmmmmmm:KK1::KK1::KK1:

Bir tebrik de benden hepimize:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
benide her duyan helal olsun nasıl doğurdun diyip duruyor :KK1::KK1:
aferin bizeee hehehhh :KK9::KK9::KK9:
 
bebeğimin adı:mehmet emir
kılosu:3420
boyu 50cm
dogum sekılı:epıdural sezeryan(kontrole dıye gıtmsdık ama:)
dogum gunu saatı:31temmuz 17.46 (son anda temmuzu yakaladık:)
Temmuzun son annesi oldun sanırım canım.
Neyseki tam zamanında kontrole gitmişsiniz ve doktorunda iyi görmüş hemen almış seni sezeryana.
Oğluşunda çookk tatlı maşallah :nazar::nazar::nazar: Hep mutlu olun inşalla canım:KK16::KK16::KK16:
 
Temmuzun son annesi oldun sanırım canım.
Neyseki tam zamanında kontrole gitmişsiniz ve doktorunda iyi görmüş hemen almış seni sezeryana.
Oğluşunda çookk tatlı maşallah :nazar::nazar::nazar: Hep mutlu olun inşalla canım:KK16::KK16::KK16:

tesekkur ederım bıtanem bızde alıkagana bayıldık esımle benmkıde renklı gozlu ve sarı hatta benzettm bıle emıre:)senn gozler masallah fıldr ama bzmkı bı acsada gorsek dye bakıyoz:KK70:

tam zamanı ı-olmus canm hayırlısı olmus saol
 
Bebeğin Adı:Kuzey Enes
doğum Günü ve Saati:27.07.2013 14:00
Bebeğin Boyu ve Kilosu: 52cm / 3570
Hastane Adı:Türkiye Hastanesi
doktor Adı: Dr.Figen Ezen İşler
doğum Şekli:Normal spinal'den genele dönen sezercik :)
Kaçıncı Haftada Doğduğu:41+3


dogum hikayemi yazma imkani buldum diyecegim ama hikaye yazacak bir maceramda yok acikcasi , yattık kalktık hopp burdayız dogduk gibi bişey oldu :KK16::KK16::KK16::KK16:

27.07 cumartesi gunu saat 10:30 da normal kontrolume gittim , muaynemizi olduk nst 'ye girdik , acilma vs hic bisey yok , doktorumuz kordonuna bakti tekrardan ve beklemeye gerek yok 12 de burda olun sezeryana alacagiz dedi , spinal olacagi için anestezi doktorumuzu dışardan istemiştik , onu aradi cagirdik , biz eve geldik çantalarimizi almaya , ben yolda aglama krizine girdim , eşim teselli etmeye caliştikca ben agliyorm , o zor tutuyo kendini tabi ben onun yüzüne bile bakamiyorum daha cok aglayacagim için, neyse eve geldik , bulaşık ev vs toparladim duş aldim kuaföre gittim fönümü çektirdim , dogru hastaneyee , yoldan abimi aradik sadece başka kimseye haber vermedik :) , sonra hastanede aldialr beni hazirladilar vs , ameliyathaneye gittik , spinal uygulandi ben ilk basta cok iyi uyustum , yatırdılar beni bıcak darbelerini hissettim , anestezi drum basucumda hissettigimi söyledim , başim dönüyor neden hissediyorum dememe kalmadi , bana uyku ilaci vermiş , normal narkoz vermediler , ama bi cok seyi uyumadan önce hiissettim malesef , çok fazla olmasada , sonra odamiza geldigimde bebegimi görünce neye ugradigimi sasirdim , sevinç , mutluluk tuhaf bi duyguydu , ben cikinca odaya eşim annemleri ve kvleri aradi , tabi kv dururmu iftardan sonra gelicem demiş eşimde kızmış , eşim kızınca kv de gelmedi ilk gun yapti yine yapacagini :KK53::KK53: ikinci gun tesrif ettiler , inanamadim 9 ay bir tyeleofn bile açmayan eşimin tarafi bebegime yapişti kaldi :) , şimdide geçen gün görümceme bebeği kucagina alma alişiyo dedim diye küstü 3 gun aramiyoda gelmiyoda :))
ya işte bizden böyle kızlarrrr , herkes guzel guzel dogum sonrasi bebekleri ile olanlari yaşarken biz kv ve görümce ile ugrastik :KK53::KK53::KK53:

Allahtan annemde kaliyorum kendi evime geçmedim yoksa ilk günden 46 raporu alirdim heralde :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

tüylü bamya oglusuma masallah lütfennn

Eki Görüntüle 770634
maşallah enese :nazar::nazar:
 
Bebeğin Adı:Kuzey Enes
doğum Günü ve Saati:27.07.2013 14:00
Bebeğin Boyu ve Kilosu: 52cm / 3570
Hastane Adı:Türkiye Hastanesi
doktor Adı: Dr.Figen Ezen İşler
doğum Şekli:Normal spinal'den genele dönen sezercik :)
Kaçıncı Haftada Doğduğu:41+3
gusel bır hıkaye daha cnm darıs tum dıleyenlere ınsllll tebrıkler gusel anne....

Bebeğin Adı: Ali Kaan
Doğum Günü ve Saati: 24.07.2013 11:55
Bebeğin Boyu ve Kilosu: 54 cm 3640 gr
Hastane Adı: Bursa Medical Park
Doğum Şekli: Normal Doğum
Kaçıncı Haftada Doğduğu : 41.hafta


Eki Görüntüle 770477
tberıkler cnm benım darısı dıger dıleyenlere ınsl dua ıleeee
 
Bebeğin Adı:Aras Sencer
doğum Günü ve Saati:03/07/2013
Bebeğin Boyu ve Kilosu: 52cm / 3350
Hastane Adı:Kuşadası Universal Hastanesi
doktor Adı: Dr. Üzeyir KALKAN
doğum Şekli:Genel Anestezi Sezeryan
Kaçıncı Haftada Doğduğu:38+6

Bizim doğum hikayemizde yok yok..
03/07/2013 sabahı gelen sancılarla apartopar hastanemizin yolunu tuttuk,doktorumuzla normal epidural olması için konuşmuştuk bunu üzerine hazırlıklar yapıldı doğum odasına alındım 6 saat suni sancıyla oğlumun gelmesini bekledik fakat bu bekleyişin sonucunda doğumun normal yollarla olamıcanı söylemek üzre doktorum yanıma geldi ve hemen sezeryana alındım ve asıl her şey şimdi başlıyordu…
Tabi haliyle stres sarmıştı dört biyanımı hiç aklımda yoktu sezeryan oğlumun doğum anına şahitolmak hemen normal hayatıma geri dönmek istiyordum ki hiçbirşey düşündüğüm istediğim gibi olmadı doğum masasına yattığım an için şimdi hatırladıklarım etrafımda koşuşturan hemşireler ebeler,o kat kat örtülen yeşil örtü,şiddetli baş ağrısı göz yaşlarım ve genel anestezi uygulanacağı caresizliğimle durumu kabullenip sanki kaderin ağlarını örmesini bekledik..
Oğlum sağsağlım dünyaya gelmiş bende yarım saat sonra odaya alınmışım! Mışım diyorum çünkü hiçbirşeyin farkında değildim oğlumu emzirmiş uyuklamaya başlamışım aile fertleri etrafımda oğlum yanımda her şey yolunda derken ben komaya giriyorum sara nöbeti ardından kalp krizi..
Herkez şok doktorlar pervane hemen anjiyo yapılmış ertesi gün herşeden habersiz gözlerimi açtığımda karnımda koca bir kum torbası ve tarifsiz ağrılarım akşamüzeri doktorumun içkanama geçirdiğimi söylemesi üzerine tekrar ameliyathane yolları gözükür o ameliyatında üstesinden geldik çok şükür.
Şimdi bir çırpıda anlattım her şeyi bende yaşadıklarımı ailemin eşimin ağzından dinledim tam manasıyla hikaye gibi..2günde 3 ameliyat 24 yaşında Kalp krizi ve İç kanama delik deşik kollar mosmos bir vücut ağrılar sancılar psikolojisi çökmüş Eş Anne Baba bütün aile sülale dost arkadaş bugünlerde çok iyiyiz her şey geride kaldı Allahım beni oğluma aileme bağışladı Şimdi paşamla güzelgünlerin keyfindeyiz ve..İşin en güzel yanı ise oğlumla doğum günümüz aynı oldu  Dularıyla yanımda olan okadar çok insan varki hepsinden Allah razıolsun Yaşadıklarımız birçok gazetede haber olarakta çıktı literatürde örneği olmayan bi olaymış Allah kimseye böyle sıkıntılar yaşatmasın
Doğum yapan tüm arkadaslara evlatları hayırlı ömürlü olsun..

Arkadaşım verilmiş sadakan varmış Rabbim seni ailene bebeğine bağışlamış. Çok çok geçmiş olsun. Peki kalp krizi ve iç kanama neden olmuş?
 
Bebeğin Adı:Feyza Derin
Doğum Günü ve Saati:17.07.2013-08:37
Bebeğin Boyu ve Kilosu: 3.280 gr
Hastane Adı:Bursa Jimer
Doktor Adı: Dr. Cenk Aşkalli
doğum Şekli: Epidural Sezeryan
Kaçıncı Haftada Doğduğu:39+5
 
Son düzenleme:
bebeğimin adı:mehmet emir
kılosu:3420
boyu 50cm
dogum sekılı:epıdural sezeryan(kontrole dıye gıtmsdık ama:)
dogum gunu saatı:31temmuz 17.46 (son anda temmuzu yakaladık:)

mrb kızlar dogmuyor bu cocuk dıye hergun hayıflanırken artık temmuzun sonuna gırmısdık ve ben agutos annesı olucagmı kesınlkle kabul etmısdım. 31 temmuz ceybernuran pınu arkdslarm dogm gunu almısdı bebeklerı ıcın. benmse kontrolm vardı hayatta ogun oglma kavscgm aklma gelmzdı doktor ulstasonda kotrdon dolanması oldgunu 2tur bu aksama kadr sancın suyun gelrse rısk dedı 1sat ıcınde alıcaz dedı bbegı ben panık hycan tabı bı yandan da ınanmıyorm nolcakkı flan yarını beklerız dıye ama doktorm kenslkle bole bısyn hata olcagnı soyledı apar toğar yatısmız yapıldı tum aıleler arandı. o soguk odaya ugurlandım. doguma ısrarla esımnde grmsnı ıstedm bıraz mırın kırından sonra esımı aldılar doguma. aglaya aglaya grdım doguma cok kortm kendmı kasmakdan heryerm agrıyo suanda. tıtreme fılan tuttu pskoljk anlamda hazır olmadgm ıcın. bıraz agır atlattm o 40dkkayı. esım saolsn sureklı destek oldu..
ben haal oramı mı kesyolar buramamı bısı yaoyolar dıye dusnrken bı anda gozmn onne bı tekfn geldı bak dogum saatıne dıye. bı aglama sesı aaha soka grdm resmen tabı tekrr aglamaya basladım.:) ama mutlulukdan doktor esıme bak bak dedı cıkarken bebek boynuna dedı esımde gordm ddı adam ıkı kez cozdu kordonu dıye. Allah ım bagısladı yanı bebısmızı.
temızledıler gydrdler ama gozumu ondan alamuyorm hemsırede kafanı cevır oyle bakmakdan tansyonn dusdu fıln dye kafmı obur tarafa cevryo bende gerı oglma bkyorm en son kavusduk koklasdk oglumla mısler gıbı kokuyor. onnla babasını gonderdıler ben kaldım dıkıslerm atıldı.odaya cıakrdılar sonra herkez bebgıume yapısmıs durumda kucakdan kucaga:) cok guzle bu dyp duryolar. esımın ailesi ve benm aılem arasında ınanılmaz bı samımıyet allla alla 40dkkada ne dgstı flan dye dusunmeye basladım.:)
oglumu emzırmem ıcın kucagma verdıler ısde en cok korktugum anlardan bırı daha emmıcek fılan derken cuup yapısdı maasallah. o gun bugundur 3gun oldu hersey cok yolunda cok cok mutluyum hala ınanamıyorm olan bıtene bu nsıl bı bbek benımmı sureklı sukur halındeyım. ALLAH hrkeze yasatsın ınsallah. sezryan olmama ragmen maasallah arada olan agrlar dısında bısym yok oglum babası ve ben 3muzuz evde:)

maşallah canım bebişine :nazar:
 
Bebegin adi : zeynep
Dogum gunu saati 22.07.2013 08:40
Lokman hekim hastanesi
Doktor adi: aylin totan
Dogum haftası 39+4 kilo 3.200 boy 50 cm
Pek keyifli bir hamilelik gecirmesemde anneligim cok keyifli Rabbime şükürler olsun.yeni evlendigim yeni mezun oldugum icin hemen bir bebek istemiyordum kocisim cok istiyordu.ama hemen bebek sahibi olamycagimizi ogrendik esim romatizma ilaci kullaniyor o da sperm sayilarini bebek sahibi olamiycak kadar azaltiyormus.bebek sahibi olabilmemiz icin kocisimin ilaci birakmasi gerekiyormus 6 ay biraz esim uzuldu ama ben sevinmstim.korunma yontemimi buldum die.ama biz korunmayi biraktigim ay hamile oldugumu ogrendim 3 aylik evliyken.üzülmüş tum ama cok büyük bir sansti bebegimiz alistim bu fikre bebegimi beklemeye koyuldum.ilk ayimdan sonraki baslayan bulantilarim beni benden etti.kilo verdim baya ama 4 aydsn sonra rahatladim ta ki ayrintili ultrasona girene kadar.bebegimde akcigernde ve safra kesesinde kist gorduler bebek yasamaz down sedromlu dediler ve bizim doktorlar maceramiz basladi. O zamandan sonra 0 psikoloji ankara fethiye arasnda cogu zaman kocisten ayri ve hala ayri bir hamilelik yasadim.cok kotuydu gercekten.gitmedgm doktor kslmadi ama bir mucize oldu doguma yakin bebegimin kistleri gozukmedi ultrasonda ben yine dogumumu her ihtimale karsi ankarada yaptim.her ihtimale karsi dogum sezeryanla oldu.aşkım geldi doguma bitlikte uyanip annemler kv bacilar hastaneye gittik.ilk beni aldilar doguma el sallayark girdim iceri askim doktorumla konusmus kapida doktorum esin sabirsizlikla seni bekliyor dedi ve ignemi yaptilar hemen uyustum basliyoruz dediler 2 dk sonra kizimin sedini duydum cok guzeldi sonra bebegimi gordum minicik ti yanagi yanagimda sustu. Ama hemen goturduler yavrumu ultrasondu rontgendi tomografydo derken yormuslar bebegimi ama cok sukur birsey cikmamis.bende dikislerm atilinva geldim odama melegimi gordum sevindim sevindim sevindim:) tek kotu yani uyusuklugumun gitmesini beklemekti sonrasnda kalktim hic oturmadim sezerynli gibi degildim bugunde tan 14 gunluk olduk ve bayrmn son gunude evime gidiyorum ins.cekirdek aile olcaz bizde:) rabbim herkese nadip etsin her animiza sukurler olsun.
 
bebeğimin adı:mehmet emir
kılosu:3420
boyu 50cm
dogum sekılı:epıdural sezeryan(kontrole dıye gıtmsdık ama:)
dogum gunu saatı:31temmuz 17.46 (son anda temmuzu yakaladık:)

mrb kızlar dogmuyor bu cocuk dıye hergun hayıflanırken artık temmuzun sonuna gırmısdık ve ben agutos annesı olucagmı kesınlkle kabul etmısdım. 31 temmuz ceybernuran pınu arkdslarm dogm gunu almısdı bebeklerı ıcın. benmse kontrolm vardı hayatta ogun oglma kavscgm aklma gelmzdı doktor ulstasonda kotrdon dolanması oldgunu 2tur bu aksama kadr sancın suyun gelrse rısk dedı 1sat ıcınde alıcaz dedı bbegı ben panık hycan tabı bı yandan da ınanmıyorm nolcakkı flan yarını beklerız dıye ama doktorm kenslkle bole bısyn hata olcagnı soyledı apar toğar yatısmız yapıldı tum aıleler arandı. o soguk odaya ugurlandım. doguma ısrarla esımnde grmsnı ıstedm bıraz mırın kırından sonra esımı aldılar doguma. aglaya aglaya grdım doguma cok kortm kendmı kasmakdan heryerm agrıyo suanda. tıtreme fılan tuttu pskoljk anlamda hazır olmadgm ıcın. bıraz agır atlattm o 40dkkayı. esım saolsn sureklı destek oldu..
ben haal oramı mı kesyolar buramamı bısı yaoyolar dıye dusnrken bı anda gozmn onne bı tekfn geldı bak dogum saatıne dıye. bı aglama sesı aaha soka grdm resmen tabı tekrr aglamaya basladım.:) ama mutlulukdan doktor esıme bak bak dedı cıkarken bebek boynuna dedı esımde gordm ddı adam ıkı kez cozdu kordonu dıye. Allah ım bagısladı yanı bebısmızı.
temızledıler gydrdler ama gozumu ondan alamuyorm hemsırede kafanı cevır oyle bakmakdan tansyonn dusdu fıln dye kafmı obur tarafa cevryo bende gerı oglma bkyorm en son kavusduk koklasdk oglumla mısler gıbı kokuyor. onnla babasını gonderdıler ben kaldım dıkıslerm atıldı.odaya cıakrdılar sonra herkez bebgıume yapısmıs durumda kucakdan kucaga:) cok guzle bu dyp duryolar. esımın ailesi ve benm aılem arasında ınanılmaz bı samımıyet allla alla 40dkkada ne dgstı flan dye dusunmeye basladım.:)
oglumu emzırmem ıcın kucagma verdıler ısde en cok korktugum anlardan bırı daha emmıcek fılan derken cuup yapısdı maasallah. o gun bugundur 3gun oldu hersey cok yolunda cok cok mutluyum hala ınanamıyorm olan bıtene bu nsıl bı bbek benımmı sureklı sukur halındeyım. ALLAH hrkeze yasatsın ınsallah. sezryan olmama ragmen maasallah arada olan agrlar dısında bısym yok oglum babası ve ben 3muzuz evde:)

allah analı babalı bututsun cnm norml dgm gbı olmus bı anda olup bymıs ıste:KK9::KK9:eşin iyi grdı cnm yanına sana buyuk destegı olmustur :KK16::KK16: alştrma kucaga gercekten kuserkerse kussunler bnde soluyorum ole kucaga alamıolar valla sımddn alıstı vallahı uyurken mız mızlanıo kucak ıstıo

Bebeğin Adı:Aras Sencer
doğum Günü ve Saati:03/07/2013
Bebeğin Boyu ve Kilosu: 52cm / 3350
Hastane Adı:Kuşadası Universal Hastanesi
doktor Adı: Dr. Üzeyir KALKAN
doğum Şekli:Genel Anestezi Sezeryan
Kaçıncı Haftada Doğduğu:38+6

Bizim doğum hikayemizde yok yok..
03/07/2013 sabahı gelen sancılarla apartopar hastanemizin yolunu tuttuk,doktorumuzla normal epidural olması için konuşmuştuk bunu üzerine hazırlıklar yapıldı doğum odasına alındım 6 saat suni sancıyla oğlumun gelmesini bekledik fakat bu bekleyişin sonucunda doğumun normal yollarla olamıcanı söylemek üzre doktorum yanıma geldi ve hemen sezeryana alındım ve asıl her şey şimdi başlıyordu…
Tabi haliyle stres sarmıştı dört biyanımı hiç aklımda yoktu sezeryan oğlumun doğum anına şahitolmak hemen normal hayatıma geri dönmek istiyordum ki hiçbirşey düşündüğüm istediğim gibi olmadı doğum masasına yattığım an için şimdi hatırladıklarım etrafımda koşuşturan hemşireler ebeler,o kat kat örtülen yeşil örtü,şiddetli baş ağrısı göz yaşlarım ve genel anestezi uygulanacağı caresizliğimle durumu kabullenip sanki kaderin ağlarını örmesini bekledik..
Oğlum sağsağlım dünyaya gelmiş bende yarım saat sonra odaya alınmışım! Mışım diyorum çünkü hiçbirşeyin farkında değildim oğlumu emzirmiş uyuklamaya başlamışım aile fertleri etrafımda oğlum yanımda her şey yolunda derken ben komaya giriyorum sara nöbeti ardından kalp krizi..
Herkez şok doktorlar pervane hemen anjiyo yapılmış ertesi gün herşeden habersiz gözlerimi açtığımda karnımda koca bir kum torbası ve tarifsiz ağrılarım akşamüzeri doktorumun içkanama geçirdiğimi söylemesi üzerine tekrar ameliyathane yolları gözükür o ameliyatında üstesinden geldik çok şükür.
Şimdi bir çırpıda anlattım her şeyi bende yaşadıklarımı ailemin eşimin ağzından dinledim tam manasıyla hikaye gibi..2günde 3 ameliyat 24 yaşında Kalp krizi ve İç kanama delik deşik kollar mosmos bir vücut ağrılar sancılar psikolojisi çökmüş Eş Anne Baba bütün aile sülale dost arkadaş bugünlerde çok iyiyiz her şey geride kaldı Allahım beni oğluma aileme bağışladı Şimdi paşamla güzelgünlerin keyfindeyiz ve..İşin en güzel yanı ise oğlumla doğum günümüz aynı oldu  Dularıyla yanımda olan okadar çok insan varki hepsinden Allah razıolsun Yaşadıklarımız birçok gazetede haber olarakta çıktı literatürde örneği olmayan bi olaymış Allah kimseye böyle sıkıntılar yaşatmasın
Doğum yapan tüm arkadaslara evlatları hayırlı ömürlü olsun..

cnm vallahı hangısı ıcın gecmıs olsun diym bılemedm masallah sana.. allah senı bebegne ve eşine bagslamıs hayırlı ugurlu olsun bebsn bndan snra saglıcakla buyutmek nasıp olsun bebsnı :KK16::KK16::KK16:
 
bebeğin adı: Muhammed emir
doğum günü ve saati: 16-07-2013/ 05;00
bebeğin boyu ve kilosu: 50 cm/ 3000 kg
hastane adı: Nevsehir devlet hastanesi
doktor adı: Barış altuntaş
doğum şekli: Normal doğum
kaçıncı haftada doğduğu : 38+2

[/quote]

bebeğimin adı: Nisa
dogum tarihi: 05/07/2013 saat:KK5:30
dogum yeri: Bati bahat hastanesi(istanbul)
kilo/boy:2900/47 cm (37+0 haftalık)
normal doğum 15 dakikada.

bebeğin adı: Ada lena
doğum tarihi ve saati: 31.07.2013 07:00
doğum şekli: Epidural normal doğum
doğum haftası: 41 + 0 hafta
doğum hastanesi: Ofm hastanesi
doğum doktorumuz: Sibel sürmen usta



:KK16::KK16::KK16:

bebeğin adı: ali kaan
doğum günü ve saati: 24.07.2013 11:55
bebeğin boyu ve kilosu: 54 cm 3640 gr
hastane adı: bursa medical park
doğum şekli: normal doğum
kaçıncı haftada doğduğu : 41.hafta



]


bebeğin adı:kuzey enes
doğum günü ve saati:27.07.2013 14:00
bebeğin boyu ve kilosu: 52cm / 3570
hastane adı:türkiye hastanesi
doktor adı: Dr.figen ezen işler
doğum şekli:normal spinal'den genele dönen sezercik :)
kaçıncı haftada doğduğu:41+3

bebeğimin adı:mehmet emir
kılosu:3420
boyu 50cm
dogum sekılı:epıdural sezeryan(kontrole dıye gıtmsdık ama:)
dogum gunu saatı:31temmuz 17.46 (son anda temmuzu yakaladık:)

bebeğin adı:aras sencer
doğum günü ve saati:03/07/2013
bebeğin boyu ve kilosu: 52cm / 3350
hastane adı:kuşadası universal hastanesi
doktor adı: Dr. üzeyir kalkan
doğum şekli:genel anestezi sezeryan
kaçıncı haftada doğduğu:38+6

.

bebegin adi : Zeynep
dogum gunu saati 22.07.2013 08:40
lokman hekim hastanesi
doktor adi: Aylin totan
dogum haftası 39+4 kilo 3.200 boy 50 cm
.
hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum hanımlar bebişlerimizin hepsi pek tatlı allahım onları bize bağışlasın acılarını göstermesin inşallahhh.. Bende yazacağım en kısa zamandaa
 
Bebegin adi : zeynep
Dogum gunu saati 22.07.2013 08:40
Lokman hekim hastanesi
Doktor adi: aylin totan
Dogum haftası 39+4 kilo 3.200 boy 50 cm
Pek keyifli bir hamilelik gecirmesemde anneligim cok keyifli Rabbime şükürler olsun.yeni evlendigim yeni mezun oldugum icin hemen bir bebek istemiyordum kocisim cok istiyordu.ama hemen bebek sahibi olamycagimizi ogrendik esim romatizma ilaci kullaniyor o da sperm sayilarini bebek sahibi olamiycak kadar azaltiyormus.bebek sahibi olabilmemiz icin kocisimin ilaci birakmasi gerekiyormus 6 ay biraz esim uzuldu ama ben sevinmstim.korunma yontemimi buldum die.ama biz korunmayi biraktigim ay hamile oldugumu ogrendim 3 aylik evliyken.üzülmüş tum ama cok büyük bir sansti bebegimiz alistim bu fikre bebegimi beklemeye koyuldum.ilk ayimdan sonraki baslayan bulantilarim beni benden etti.kilo verdim baya ama 4 aydsn sonra rahatladim ta ki ayrintili ultrasona girene kadar.bebegimde akcigernde ve safra kesesinde kist gorduler bebek yasamaz down sedromlu dediler ve bizim doktorlar maceramiz basladi. O zamandan sonra 0 psikoloji ankara fethiye arasnda cogu zaman kocisten ayri ve hala ayri bir hamilelik yasadim.cok kotuydu gercekten.gitmedgm doktor kslmadi ama bir mucize oldu doguma yakin bebegimin kistleri gozukmedi ultrasonda ben yine dogumumu her ihtimale karsi ankarada yaptim.her ihtimale karsi dogum sezeryanla oldu.aşkım geldi doguma bitlikte uyanip annemler kv bacilar hastaneye gittik.ilk beni aldilar doguma el sallayark girdim iceri askim doktorumla konusmus kapida doktorum esin sabirsizlikla seni bekliyor dedi ve ignemi yaptilar hemen uyustum basliyoruz dediler 2 dk sonra kizimin sedini duydum cok guzeldi sonra bebegimi gordum minicik ti yanagi yanagimda sustu. Ama hemen goturduler yavrumu ultrasondu rontgendi tomografydo derken yormuslar bebegimi ama cok sukur birsey cikmamis.bende dikislerm atilinva geldim odama melegimi gordum sevindim sevindim sevindim:) tek kotu yani uyusuklugumun gitmesini beklemekti sonrasnda kalktim hic oturmadim sezerynli gibi degildim bugunde tan 14 gunluk olduk ve bayrmn son gunude evime gidiyorum ins.cekirdek aile olcaz bizde:) rabbim herkese nadip etsin her animiza sukurler olsun.



canım içime nasıl su serptin.öncelikle sana ve bebeğine maşallh.ben agustos annesiyim daha doğum yapmadım.28 haftalıkken bebeğin böbreklerinde kist olduğunu söylediler.Apar topar Ankara geldik.kv ankarada oturduğu için şanslıydık.2-3 doktor gezdik evet var dediler.araştırdık durumun böbrek yetmezliğine kadar gidebileceğini söylediler.çok yıkıldık.insan küçük meleğine yakıstıramıyor bunları.hep onun iyi olacağına inandırdım kendime.hep dedim Allahım senin mucizen olacak bebeğim ii olacak dedim.34 haftalık olduk Doğum yapacağım araştırma hastanesine gitmeye başladım.doktorlar tekrar baktılar.ultrason uzmanına yönlendirdiler.3 ultrason uzmanı böbrekleri normal dedi.yeni doğan bebeğin böbrek yapısı dedi.içimize su serpildi.kadın doğumcular hala bişiy var diyor ama inanmak istemiyorum.meleğim ii olacak.Allahım onun yanında....


bişey sormak sitiyorum.ultrason uzmanları mı anlıyor bu işten kadın doğum uzmanları mı?
 
canım içime nasıl su serptin.öncelikle sana ve bebeğine maşallh.ben agustos annesiyim daha doğum yapmadım.28 haftalıkken bebeğin böbreklerinde kist olduğunu söylediler.Apar topar Ankara geldik.kv ankarada oturduğu için şanslıydık.2-3 doktor gezdik evet var dediler.araştırdık durumun böbrek yetmezliğine kadar gidebileceğini söylediler.çok yıkıldık.insan küçük meleğine yakıstıramıyor bunları.hep onun iyi olacağına inandırdım kendime.hep dedim Allahım senin mucizen olacak bebeğim ii olacak dedim.34 haftalık olduk Doğum yapacağım araştırma hastanesine gitmeye başladım.doktorlar tekrar baktılar.ultrason uzmanına yönlendirdiler.3 ultrason uzmanı böbrekleri normal dedi.yeni doğan bebeğin böbrek yapısı dedi.içimize su serpildi.kadın doğumcular hala bişiy var diyor ama inanmak istemiyorum.meleğim ii olacak.Allahım onun yanında....


bişey sormak sitiyorum.ultrason uzmanları mı anlıyor bu işten kadın doğum uzmanları mı?
tatlım benım ılk kıst var dedıklerı zaman ayrıntılı ultrasona gırmıstım prof bır kadın dogumcuydu.sonra ankarada eyup ekıcıye gıttım bu ısın ehlı o var dıyosa vardır.muaynehanesı var sadece ayrıntılı bakıyor 360 lıra aldı muayne ıcın ama hıc paragız degıl hala arar sorar bır kere gıttım sadece ona bır gorun gercekten ısının ehlı bır adam tel verebılırım ıstıyorsan.randevusuz bakmıyor bıraz yogun.ıcın rahatlar ama ıyı dusun ıyı olsun benım hamılelegım hep sıkıntılıydı melegımın rahatsızlıgı yuzunden cok uzulmustum ama suurler olsun Rabbıme cok dua ettık bız Rabbım yuzumuze baktı
 
Merhaba herkeze bende nasip olursa ekim de veya kasımda doğumum olucak o yçzden merakla doğum hikayelerini okuyorum bebeğine kavuşan herkeze hayırlı olsun maşallah bütün bebeklere ben çok normal doğum istiyorum hemen ayağa kalkılıyor diye ama açıkçası öyle olmayanlarda varmış hikayeleri okuyunca normal doğumdan vazgeçtim. Ne de losa bayağı sezaryan lon da var çok büyük sıkıntı da olmuyor galıba ne bilyım hakkımızda hayırlısı...
 
Bebegin adi : zeynep
Dogum gunu saati 22.07.2013 08:40
Lokman hekim hastanesi
Doktor adi: aylin totan
Dogum haftası 39+4 kilo 3.200 boy 50 cm
Canım bundan sonra Çekirdek ailende mutlu mesut yaşarsınız inşallah bebişinle :KK16::KK16: fıstığını öpüyoruz oğluşumla kocamannn :KK54::KK54:
 
X