Bebeğin Adı:Kuzey Enes
doğum Günü ve Saati:27.07.2013 14:00
Bebeğin Boyu ve Kilosu: 52cm / 3570
Hastane Adı:Türkiye Hastanesi
doktor Adı: Dr.Figen Ezen İşler
doğum Şekli:Normal spinal'den genele dönen sezercik :)
Kaçıncı Haftada Doğduğu:41+3
dogum hikayemi yazma imkani buldum diyecegim ama hikaye yazacak bir maceramda yok acikcasi , yattık kalktık hopp burdayız dogduk gibi bişey oldu
27.07 cumartesi gunu saat 10:30 da normal kontrolume gittim , muaynemizi olduk nst 'ye girdik , acilma vs hic bisey yok , doktorumuz kordonuna bakti tekrardan ve beklemeye gerek yok 12 de burda olun sezeryana alacagiz dedi , spinal olacagi için anestezi doktorumuzu dışardan istemiştik , onu aradi cagirdik , biz eve geldik çantalarimizi almaya , ben yolda aglama krizine girdim , eşim teselli etmeye caliştikca ben agliyorm , o zor tutuyo kendini tabi ben onun yüzüne bile bakamiyorum daha cok aglayacagim için, neyse eve geldik , bulaşık ev vs toparladim duş aldim kuaföre gittim fönümü çektirdim , dogru hastaneyee , yoldan abimi aradik sadece başka kimseye haber vermedik :) , sonra hastanede aldialr beni hazirladilar vs , ameliyathaneye gittik , spinal uygulandi ben ilk basta cok iyi uyustum , yatırdılar beni bıcak darbelerini hissettim , anestezi drum basucumda hissettigimi söyledim , başim dönüyor neden hissediyorum dememe kalmadi , bana uyku ilaci vermiş , normal narkoz vermediler , ama bi cok seyi uyumadan önce hiissettim malesef , çok fazla olmasada , sonra odamiza geldigimde bebegimi görünce neye ugradigimi sasirdim , sevinç , mutluluk tuhaf bi duyguydu , ben cikinca odaya eşim annemleri ve kvleri aradi , tabi kv dururmu iftardan sonra gelicem demiş eşimde kızmış , eşim kızınca kv de gelmedi ilk gun yapti yine yapacagini
ikinci gun tesrif ettiler , inanamadim 9 ay bir tyeleofn bile açmayan eşimin tarafi bebegime yapişti kaldi :) , şimdide geçen gün görümceme bebeği kucagina alma alişiyo dedim diye küstü 3 gun aramiyoda gelmiyoda :))
ya işte bizden böyle kızlarrrr , herkes guzel guzel dogum sonrasi bebekleri ile olanlari yaşarken biz kv ve görümce ile ugrastik
Allahtan annemde kaliyorum kendi evime geçmedim yoksa ilk günden 46 raporu alirdim heralde
tüylü bamya oglusuma masallah lütfennn
Eki Görüntüle 770634