2013 Temmuz annişleri topiğimizi açalım.Hayırlı uğurlu olur İnşallah
Hikayelerimizi paylaşalım.:26::26:
İnşallah erken doğum hikayelerimiz olmaz sağlıklı hikayeler yazar birbirimizin sevinçlerine ortak oluruz.
Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder İnşallah...
Güzel doğum hikayeleri paylaşmak dileğiyle...:26::26::26:
amin canım inşallah güzel şeyler paylaşırız burada hepbirlikte...şimdiden çok heyecanlandım...acaba bizden ilk kim doğum yapacak??hayırlısı bakalım bekleyip görecez :))
İnşallah erken doğum hikayelerimiz olmaz sağlıklı hikayeler yazar birbirimizin sevinçlerine ortak oluruz.
naptın sen bebeğim yaa...
bu topiğe ilk yazacaklardan biri ben olucam sanırım... fazlaca heyecan - biraz korku - biraz şüphe - bolca mutluluk kapladı şu an içimi...
doktorum 25 haziran itibariyle güzel kızımızı bekliyoruz diyor... bakalım ayın kaçında ne şartlarda gelicek minik meleğimiz...
Tek dileğim var ki; Rabb'm her birimizin bebeklerini sağlıkla-sıhhatle-huzurla-eli ayağı düzgün-hayırlı evlatlar olarak en doğru zamanda ve her birimiz için en kolay-en az acıyla atlatılacak hayırlı doğumlar nasib etsin...
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun... heyecanla - mutlulukla ve sabırsızlıkla güzel kızımızı kucağımıza almayı bekliyoruz... SEN HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİB ET YA RABB'M...(AMİN)
Süpperr artık bizimde doğum hikayeleri topicimiz var yuppiiiii
bakalım nasıl hikayeler bizleri bekliyor.
oy oy oy topigimiz acilmis hayirli olsun baken rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insallah
naptın sen bebeğim yaa...
Bu topiğe ilk yazacaklardan biri ben olucam sanırım... Fazlaca heyecan - biraz korku - biraz şüphe - bolca mutluluk kapladı şu an içimi...
Doktorum 25 haziran itibariyle güzel kızımızı bekliyoruz diyor... Bakalım ayın kaçında ne şartlarda gelicek minik meleğimiz...
tek dileğim var ki; rabb'm her birimizin bebeklerini sağlıkla-sıhhatle-huzurla-eli ayağı düzgün-hayırlı evlatlar olarak en doğru zamanda ve her birimiz için en kolay-en az acıyla atlatılacak hayırlı doğumlar nasib etsin...
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun... Heyecanla - mutlulukla ve sabırsızlıkla güzel kızımızı kucağımıza almayı bekliyoruz... Sen herşeyin hayırlısını nasib et ya rabb'm...(amin)
Topiğin ismini görünce bile insan heycalanıyor... :) bakalım bizi ağlatacak,sevindirecek güzel hikayelerle dolu bir sayfa olsun inş :)
Topiğimiz Hayırlı olsun :)
topiği görür görmez heyecanlandım yaaa
doktorum haziran 25 den sonra heran doğum olabilir dedi:))sanırım ilk yazanlar arasında olucam....
umarım sağlıkla huzurla rabbimin izniyle bebişlerimizi kucaklarımıza alırız:)
Yaşasınnnnnn topiğin başlığını okumak bile beni bu kadar heyecanladırdıysa
gerisini düşünemiyorum ben:18::18::18::18::26::26::26:
İlk ben doğuracağımAttım ortaya bir laf bakalım
ALLah'ım bir avazda doğumu nasip etsin bize
Herkese nasip etsin tüm dileyenlere(amin)
Hayırlı uğurlu olsun topiğimiz
Amin canım inşallah hepimiz bir avazda kurtuluruz bebişlerimizle güzel hikayelerimizi yazar dedikodu yaparız...
Ay ne güzel ya hayırlısı olsun cnm ben sizlerden sonra alırım heralde benim sat 21 ekimdi.:26:
Kız heveslenme hemen senden önce doğuracaklar varmış haziranın 15 inden sonra bekle denenler var.
Çok hevesliyim kız ilk ben tadayım size anlatayım şöyle ballı ballı
Deliyim deli kızçe delisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?