- 1 Kasım 2012
- 918
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar üç gündür başım ağrıyor, parmaklarım ayaklarım şişti ve dün akşamdan bu yana tansiyonum yüksek, aile hekimliğinde bir hafta takip edelim dediler, merak ediyorum tansiyon yüksekliği neden olur ve ne zararı vrdır bebişimize?
arkadaşlar üç gündür başım ağrıyor, parmaklarım ayaklarım şişti ve dün akşamdan bu yana tansiyonum yüksek, aile hekimliğinde bir hafta takip edelim dediler, merak ediyorum tansiyon yüksekliği neden olur ve ne zararı vrdır bebişimize?
Grafımmmm şükürler olsun yavrum Paşan da benim kızçem kadar olmuş
Maşallah diyelim ALLAH'ım hepimizinkileri korusun ve bize bağışlasın(amin)
Ben daha hiç kıyafet almadım salaş bir tarzım olduğu için uygun kıyafetlerim var ama yine de
almak istiyorum.Bir de kilo kaybımdan dolayı henüz daha gerek görmedim.Ama böyle göbişim
şiştiğinde tshirtler alacağım bebişli filan ayyyyy göbişlerimiz şişsin yahu
Canım ben önceki hamileliğimde aldım çok da kullanışlı değil çok acımıştım hamile kilodu atleti sütyeni hepsini aldım bir hevesle çok da para verdim hiç gerek yok derimcanım ben de nato yolundayım ev maxiye yakın :) dr kozyatağı acıbademde cem bey, bizim ev normalde min 120 mkare ama yine de her yer full odasını bile nasl yapacağız bilmiyorum (
oh ya ne güel dr kasmamış hiç
alla allah havuç neden ki acaba
benim tekiz ama aynı kiloyu aldım canım :) ne yapalım doğumdan sonra veririz inş.
ya benim de gecedden bu yana başlayan bir baş boyun ağrım var dün de öyle oldu ((
canım geçmiş olsun allah sağlık versin sana ve bebişine
ben normalde ev içinde kullanmıordum şimdi ev içinde sporcu mu ne diyorlar ya ondan kullanıyorummemnunum diğerleri de aynı hala ama değiştirsem de fena olmaz, belki emzirme sütyeni almaya başlamalıyız hem ileride de gerekecek hem de şimdiden kullanırız ama kullananvar mı rahat mı onu bilmiyorum
ben kayahanın seninle herşeye varım ben adlı bir parçası var ya oğlumda onu dinletiyordum doğduğunda da ağlayınca o şarkıyı açtığımda susuveriyordu yavrum :) şarkıyı bir dinleyin tam bebeklere göre dinler dinler ağlardım Rabbim annelik duygusunu herkese yaşatsın, doğumdan sonrası zaten harika senden ve eşinden bir parça iki kişinin birleşimi muhteşem bir mucize ya Rabbim o kadar büyük ki. Önce annelik duygusunu yaşatıyor bu yetmez gibi bir de cenneti ayaklarımızın altına seriyor. İyi ki kadın olmuşum o kadar çok şükrediyorum ki bunun içinkızlar ben de birşeyler dinletmek istiyorum, artık vakti geldi sanırım, ama şarkı falan dinletmek istemiyorum, ne olabilir alternatif aceba :44:
bende kilo almadım iştahım aynen devam herhangi bir sorunum yok ama sanırım sende almadın kilo bende yarım gram almışı ama bebişim iyi dün gittim doktora yoksa telaş yapmaya başlamıştım sanırım normal bizimki bensadece decavit kullanıyorum 2 günde 1 demir ilacı sen peki
Geçmiş olsun kuzum..Hiçbir fikrim yok kuzum
canım benim öncelikle çok ama çok geçmiş olsun.bol bol dinlenmen gerek.
benimde 2 hafta tansiyonumu takip ettiler günde 3 kez tansiyon ölçtürdüm.benimkide sürekli düşüyordu.dr hamilelikte düşük tansiyon değil,tansiyonun yüksek olması önem taşır dedi.o yüzden 2 saatte bir tansiyonunu ölçtür ve bir kağıda yaz çok yükseldiğini görürsen muhakkak dr danış.
eveettt biras uzun olcak ama herşeyi anlatcam size kızlar önce sınavımı diyim kötü geçti beklediğimden daha zordu sallamanın sınırlarını zorladım yani hayırlısı artık pazar günü sınavdan sonra beşiktaşta eşimin kuzenine gittik gezdik gezdik gezdik akşamda kadıköyde halama bıraktı eşim, 2 gece orda kaldım çok mutlu oldum kuzenlerimi ve halamı hamile olduğumdan beri göremiyordum moral oldu bayabi :119: dün akşamda evimize geldiikk
kızım bu aralar çok hareketli teyzeleri elimi koyduğumda çok dikkat kesilirsem bir iki defa hissettim dışardan çok heyecanlandım göbeğimde baya belli oluyor artık, midemle karnımın arası iyice şişti ve düzleşti kızım her sabah 9-9,30 arası beni uyandırıyor pıtırtılarıyla allah herkese nasip etsin inşallah. bende haberler böyle herkese güneşli ve bol kıpırtılı bir gün diliyorum
kızlar AĞRISIZ NORMAL DOĞUM (EPİDURAL ANALJEZİ) hakkında ne düşünüyorsunuz ?
canım çok geçmiş olsun geçen hafta bende de aynı durum vardı tansiyonum 16- 9 falandı sürekli. dr bir hafta tuzu sıfırla ve hergün iki kez ölçtür dedi. uyguladım ve şuan tansiyonum normale döndü. tuzdan hamur işlerinden falan aman uzak dur. benim çok canım istemesine rağmen yemiyorum yediğim anda hemen yükseliyor. bu tamamen bünyeyle alakalıymış bazılarında gebelikde bu durum görülebiliyormuş aman canım çok dikkat et dr bana bu durumun çok ciddi olduğunu söyledi ve ben zorda olsa diyetteyim hala.
Günaydınlarrrrrrrrr Temmuz annişleri prensesleri ve prensleri
Bugün biraz fazla uyumuşuz çokta iyi geldi kızçemle
Dün kızçemden yediğim tekmelerin sayısını ben bile tutamadım
Sürekli elim karnımda konuşuyorum zaten şimdiden ''DURU''adıyla hitap ediyorum
Alışsın kızanım.Çalışan annelerimize ALLAH'ım yardım etsin diyorum.Ben bankacıydım
ve inanılmaz yoğun oluyordum eve geldiğim de de dinlenemiyordum ki aklım
yarın verilecek kredi dosyalarında,gıcık müdürde oluyor hepEşim en sonunda
dayanamadı ve 4 senelik banka hayatımı bir çırpıda siliverdi...Eşimle birlikte çalışmaya başladık
ama hamile kalınca evden takip edersin diyerek beni eve kapattı çok ta memnunum
çünkü evden pc başında da halledebiliyorumÖğleden sonra yarım saat,kulağımızda müzik
eşliğinde ve kızçmele yürüyüş yapacağız.Artık şart,sitede havuz da var ama korkuyorum bişey olur diye:18::18:
Ama canım da çok yüzmek istiyor yaz kış yüzerdim balık gibi en iyisi doktora sormak lazım....Çok hafif pilatese de
başladım gebelikten önce ağır ağır çalışıyordum şimdi daha narin yapmamız lazımÇok konuştum biri beni
durdursunnnnnn
off, ben çok hamurişi yiyorum, tuzu normal yiyorum ama kessem iyi olacak demek, bir de bana aile hekimindeki dr bol su iç, bol protein ye dedi, hatta şişkinlik varsa tansiyonla alakalıdır dedi ki evet vardı, verdikleri tansiyon kayıt kartının arkasında hareketsizlik ve kilo da tansiyon yapar yazıyor ben de epeycene kilo aldım -11kgdu geçe hafta- normalde de 9-6 falandır ama
Aman canım çok dikkat et bende çok yapardım ve severekde yerdim hamur işleri şimdi bir lokma alıyorum oda çok canım istediği için. evet kilonun çok etkisi varmış dr banada demişti bende 12 kilo aldım ve kilolu hamile kalanlardanım. 70 kilo ile hamile kaldım 82 kilo oldum ve boyumda 1.60 uzun değilim yani. yakında yuvarlanarak gezeceğim o derece yani:)))
canım ben o yöntemin biraz riskli olduğunu düşünüyorum. benim komşum o şekilde yapmak istemiş daha doğrusu suni sancı vermişler önce, saatler sonra doğuramayınca epidural yapmışlar açılmayı beklemek için, öylede olmayınca komple narkozla sezeryana almışlar bahtsız komşumu. 3 yöntemide bir doğumda yaşamış kızcağız. epidurali bende ona sordum. nasıldı diye o an doğuramadığı için doğumla alakalı birşey diyemedi tabi ama o beldeki iğne yaptıkları yerde sanki bir delik varmış gibi ve hep ordan soğuk hava üfleniyormuş gibi oluyor hep dedi. çok rahatsızlık verdiğini söyledi 2,5 senedirde geçmemiş.
eveettt biras uzun olcak ama herşeyi anlatcam size kızlar önce sınavımı diyim kötü geçti beklediğimden daha zordu sallamanın sınırlarını zorladım yani hayırlısı artık pazar günü sınavdan sonra beşiktaşta eşimin kuzenine gittik gezdik gezdik gezdik akşamda kadıköyde halama bıraktı eşim, 2 gece orda kaldım çok mutlu oldum kuzenlerimi ve halamı hamile olduğumdan beri göremiyordum moral oldu bayabi :119: dün akşamda evimize geldiikk
kızım bu aralar çok hareketli teyzeleri elimi koyduğumda çok dikkat kesilirsem bir iki defa hissettim dışardan çok heyecanlandım göbeğimde baya belli oluyor artık, midemle karnımın arası iyice şişti ve düzleşti kızım her sabah 9-9,30 arası beni uyandırıyor pıtırtılarıyla allah herkese nasip etsin inşallah. bende haberler böyle herkese güneşli ve bol kıpırtılı bir gün diliyorum
kızlar AĞRISIZ NORMAL DOĞUM (EPİDURAL ANALJEZİ) hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Günaydınlarrrrrrrrr Temmuz annişleri prensesleri ve prensleri
Bugün biraz fazla uyumuşuz çokta iyi geldi kızçemle
Dün kızçemden yediğim tekmelerin sayısını ben bile tutamadım
Sürekli elim karnımda konuşuyorum zaten şimdiden ''DURU''adıyla hitap ediyorum
Alışsın kızanım.Çalışan annelerimize ALLAH'ım yardım etsin diyorum.Ben bankacıydım
ve inanılmaz yoğun oluyordum eve geldiğim de de dinlenemiyordum ki aklım
yarın verilecek kredi dosyalarında,gıcık müdürde oluyor hepEşim en sonunda
dayanamadı ve 4 senelik banka hayatımı bir çırpıda siliverdi...Eşimle birlikte çalışmaya başladık
ama hamile kalınca evden takip edersin diyerek beni eve kapattı çok ta memnunum
çünkü evden pc başında da halledebiliyorumÖğleden sonra yarım saat,kulağımızda müzik
eşliğinde ve kızçmele yürüyüş yapacağız.Artık şart,sitede havuz da var ama korkuyorum bişey olur diye:18::18:
Ama canım da çok yüzmek istiyor yaz kış yüzerdim balık gibi en iyisi doktora sormak lazım....Çok hafif pilatese de
başladım gebelikten önce ağır ağır çalışıyordum şimdi daha narin yapmamız lazımÇok konuştum biri beni
durdursunnnnnn