Cok rahat surmesi.takilmiyor tekerleri cok rahat donuyor.Arabasıyla birlikte takım olanı alıcaksınız dimi canım?
Evet canim.takim alacagiz.
Çok tercih edilen bişey sanırım o.
Bizim mağazaya gelenlerde en çok gördüğüm bebek arabalarından biri. Annelerde gördüğüm kadarıyla rahat kullanıyordu. Hayırlı olsun şimdiden :))
Sallanan besik olarak kullanacagiz sonra mama sandalyesine donusuyor.cok sirin eveettÇok güzeller canım. Mama sandalyesi özellikle çookk sevimli
Bende şimdi almak istediklerime yeniden bakıyorum internetten. alsamda koycam oğluşumun odasına başlasam. Çok güzellerrr
Neeee acitiyor muuuu.annneeeeee.ben yarim doz alirim yeterkız beş doza canmı dayanır kııııızzzz? çok acıtıyomuuuşşşş
Selam bebek arabasınn marka ve modeli ne ?Eki Görüntüle 625114 bende bunu almayı düşünüyorum
bende hep internetten bakıyorum ama mağazaya gidip bakıp almanın keyfi internette yok
ya benim normalde üst bedenimle alt bedenim farklı ve boyum uzun olduğundan kollar bacaklar uzun. denemeden birşey almamın imkanı yok düdük gibi kalıyo standart şeyler, cilalı ibo gibi oluyorumyani helede böyleyken çok zor. alanlara imreniyorum.
diyorum ayakkabı alayım ondada bahtsızım 40 giyiyorum
taçlar çok sevimli kızı olacak anne adayları bence aynısından kızına da yaptırsın doğumdan sonra birlikte takın doğum fotograflarında gördüm çok sevimli oluyor bence :)
kızlar.....
can alıcı noktamdan vurdunuz beni... hiçbişey almadık biz henüz bebişimize... cinsiyeti belli olmadığından elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz... bütün gün internette içimiz gidiyo herşeye ama öyle bakakalıyoruz...
bebeğimize anneannesi zıbınlar almış... biz de bez-pişik kremi-ıvır zıvırları alıyoruz... cinsiyeti bi belli olsun meleğimizin annesiyle babası soluğu alışverişte alıcak kesinnn
kızlar hepinizi öpüyorumen biraz ders çalışıyım akşama uğrarım gene sizi sefioruuummmm
Bu ne kizz cikartamadim ben bunu kafana mi takiyon
evet cicim büyüğü kendi kafana küçüğü kızının kafasına :) oğlun olacaksa benim gibi tek kendi kafamıza takacağız :)
ya benim normalde üst bedenimle alt bedenim farklı ve boyum uzun olduğundan kollar bacaklar uzun. denemeden birşey almamın imkanı yok düdük gibi kalıyo standart şeyler, cilalı ibo gibi oluyorumyani helede böyleyken çok zor. alanlara imreniyorum.
diyorum ayakkabı alayım ondada bahtsızım 40 giyiyorum
kızlar 18.haftamızdayız. Sağlık ocağındaki ebe tetanos aşısı olmam için beni çağırıyor. Tetanos aşısı olan var mı? (18 haftalık iken)
En güzel olay bu işte bebiş için alışveriş. :)) öyle güzel şeyler var ki..
İnşallah öğrenirsiniz sizde cinsiyetini en yakın zamanda
Cok rahat surmesi.takilmiyor tekerleri cok rahat donuyor.
Sallanan besik olarak kullanacagiz sonra mama sandalyesine donusuyor.cok sirin eveett
Neeee acitiyor muuuu.annneeeeee.ben yarim doz alirim yeter
Kraft twist canim.aynisi iste senin attiginla.cok rahatmis.kullanimi cok pratik.
Kızlar siz kaç kiloyla hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz?
Ben 61 ile hamile kaldm ve şuan 62.300 gr ım. Normal mi merak ediyorum. Bebeğin suyuda kilosuda iyi dedi drumuzda.
evet sorumu tekrar soruyorum umarım bu sefer cevap alabilirim 15+2 de doktoror gittim doktor cinsiyete erkek dedi eşimle bende gördük pipisini ve bide pipili ultrason fotomuz var sizce kesin erkekmidir değişme olurmu ısrarla soruyorum ama benim annemler kayınvalidemler alışverişe başladı o yüzden endişeleniyorum
lütfen yardımmmm
evet sorumu tekrar soruyorum umarım bu sefer cevap alabilirim 15+2 de doktoror gittim doktor cinsiyete erkek dedi eşimle bende gördük pipisini ve bide pipili ultrason fotomuz var sizce kesin erkekmidir değişme olurmu ısrarla soruyorum ama benim annemler kayınvalidemler alışverişe başladı o yüzden endişeleniyorum
lütfen yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?