2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
hep okuyorum ama arada yazıyorum malum iş vs vs bızde renklı ultrasonu cok merak edıyoduk gıttık olduk hersey normal yalnız bızım sıpa ellerı koydu yuzune yarım saat ınat yaptı acmadı oğlusumuz bna cekmıs buyuk sıpa ole dedı :)))) cok farklı bı duyguymus allah herkese nasıp etsın sonuna kadar saglıkla sıhhatle gelmeyı nasıp etsın ınsallah bu arada bende 20.haftaya grıcem ama tuylenme bulantı falan yok ama ben oldukca beyaz tenlıyım belkı ondandır dıyorum olsada pek bellı olmaya bılır ama catlaım var vardı da zaten :)) neyse cok yazdım resım yuklemeye calısım bakalım gorun ınat sıpayı $I20130304204222078.jpg
 
Amin canım Allah tüm hamileleri ve bebeklerini korusun onlara bağışlasın..

telini bi araştırıyım gerçekten yarın ararım olmazsa şimdi baya geç oldu..

ben zaten daha 19.haftadayım geç kalmadım diye düşünüyorum..yıkanmayıda söylediğin iyi oldu canım çok sağol..

sen daha öncemiydin gittinmi aşıya..

yok canım bende 19. haftanın içindeyim haftaya gidicem bende
 
ayyyyyyyyy dıyordum benım oglanmı obur yoksam gece wc kalktıgımda bılemm gurul gurul mıdemm ama ıstah olmadıgı ıcın hıc yemek yemek aklıma gelmıyorkiiiiiiii:KK17::KK37:

roma cım nasılsın bakalımmm hamıs hamıs senıııııııııııııııı hızlı yeme kız yavass yavasssssssss hehe

dedım bende mı garıplık var hehe

iyiyim suzancım çok sağol sen nasılsın bakalım :)

ya bilmiyorum ama yemek yemeye oturunca birden feleğim şaşıyor çok hızlı yiyorum sanki biri önümden alacakmış gibi :KK1::KK1:

sonradanda işte bulantı yaşıyorum..birde bende süt çok gaz yapıyor ya ne yapıcam hiç bilmiyorum:44:
 
canlar hepinize iyi akşamlar.
Ben çıkyıorumm
kardeşimin doğum günü annemlere gidiyoruuzz :KK16::KK16:
hepinizi öptümm :KK54::KK54:
 
arkadaşlar ben sabahları demir ilacı içiyorum ya 1-2 saat bekliyorum mecbur
ondan sonra kahvaltımı yapıyorum.
pek açlık hissetmiyorum ama bebişime bi zararı dokunur mu ki açıkıyodur belki o :/
 
ya işte ben de 3 tekrlileri beğeniyorum ama nasıl olur kullanan yok hiç etrafımda

bi arkdaş yön vermede sıkıntı oluyor demiş ama bakalım napcaz..
canım benim kullanan bi ark.ım vardı biraz dengesiz olsa hemen arkaya doğru devrildiğini söyledi, başını boş bırakamadığını söylemişti.

Gunaydin minnaklar ve anaciklarii.nassiniz bakem.bu ara surekli bas donmesi yassiyorum.kafami hizli cevirsem bile bayilacak gibi oluyorum.varmi boyle olan.
canım benimde başım otururken bile dönüyor bazen. tansiyonla alakalı olmalı

Kizlar yuzunde lekelenme golgelenme olan var mi.benim burnum azimin etrafi koyu renk oldu sanki.bi de surekli kese yapmis gibi dokuluyor derim.boyle olan var mi.
ya benim kv. de de olmuş. doğumdan sonra geçiyor dedi. lekelenme fazla yok ama kuruluk sorunu bendede oldu alnım ve yanaklarım pul pul oluyor. bugün buhar banyosu yaptım yüzüme peeling burunbandı falan.sonra güzelce nemlendirici sürdüm baktım gene pul pul olmuş :KK53: :KK31: ama geçen banyoda kesenin ucunu şöyle hafifçe tahriş etmeden sürtünce bütün o kavlayan yerler geçmişti, yine öyle yapcam arada artık. kremlerden bi fayda göremedim.

Kizlar meraba, bgndoktor kontrolunuz vardi. Gittik kontrolunuzu olduk ve duymak istemeyecegimiz bi sey soyledi doktor. Bebegim cok asagidaymis inlem alman lazim baya asagida dedi:KK43: rapor al yat dinlen dedi iki hafta sonraya tekrar cagirdi umarim biraz yukaei cikmis olur dedi. Ben simi 21. Haftamdayim ve bir haftadir hafif tempoda 30 bazen de 40 dakika yuruyus yapiyodum. Hepsini yasakladi. Acaba diyorum yuruyus yuzunden mi oldu, cunku sin gittigimde boyle bisey yoktu. Acayip bi vicdan azabi icindeyim benim yuzumden oldu diye. O kadar moralim bozukki anlatamam. Paylasmak istedim:KK43:
canım kendini suçlama sakın. yürüyüş yüzünden olduğunu sanmıyorum çünkü önerilen bişey yürüyüş yapmak. sen dinlenmene bak, olumlu düşün, düzelir o annesiii :KK16:
 
arkadaşlar ben sabahları demir ilacı içiyorum ya 1-2 saat bekliyorum mecbur
ondan sonra kahvaltımı yapıyorum.
pek açlık hissetmiyorum ama bebişime bi zararı dokunur mu ki açıkıyodur belki o :/

canım kan ilacını aç karnına içmeyi öneriyorlar zaten. zararı olucağını sanmıyorum ama bende bulantı yaptığı için mecburen ben kahvaltıdan 2-2,5sa sonra içiyorum.yinede için rahat etmiyorsa yatmadanda içebilrsin.
 
19+5 günlükkenki olan dr renadevumuzda minik kızım 18 cm ve 260 gr azmı dr gayet güzel gelişimi dedi ama annelik evham haliymiş şimdiden başladı:)
 
slm tatlım Britax-Römer ve Maxi-Cos yazdığına nette baktım da bebek arabası olarak değil de oto koltuğu olarak gösteriyor acaba benmi yalnış baktım

her ikiside çocuk gereçlerinde çok iyiler :)) bebek arabası, baby safe, oto koltuğu ve diğer gereçler :)) burada Britax-Römer'in ithalatçısı "İtameks Global Solution Partner" sitesinden satış noktalarını görebilirsin :) Mother Care, Joker ve Ayhan Çocuk (haşim işcan geçitinde yeri) 'ta satışları var. Malesef Türkiyedeki bebek arabaları içinde fiyat ortalamasının üzerinde oldukları için çok fazla seçenek yok 1-2 modelle sınırlı burada özellikle Römer ama Maxi Cosi E-Bebekte ve birçok mağazada vardı :)). Benim yurtdışından getirtme imkanım var büyük ihtimalle de öyle yapacağım , çünkü Römerin aldığı ödüller ve sağlamlığı yurt dışı sitelerinde de yaptığım araştırmalarda genelde hep iyi yorumlar gördüm beni etkiledi. İngiliz ve Almanlar bu işlerde iyidir :)) bilirsiniz binek otomobil ve dayanıklı tüketim eşyalarında da iyidirler:)) naçizane araştırmalarım böyle umarım yardımcı olmuşumdur :)
 
aynen benimde..:KK50: o eklem yeri varya hani barbi bebeklerin bacakları ordan çıkardı aynen ağrıdıgı zaman ben de öyle çıkarmak istiyorum :)

ayy cnm aynen dediğin yer işte bacak oradan kopacak sanki azıcık ani hareket etsem :))))


cnm kramtır o bana da oluyor suda erıyen ılacda cııyorum 2aydır ve cok azaldı gunıcınde ara ara sag bacagımın ust tarafına gırıyor ıcee uzatıyorum da öle gecıyorr dr ılac verır sanırım kadın dogumcum kramp ıcın vıtamın ng ıbı bırsey tadıda portal tadındaa:KK39::KK34:
bılmem öle dendı bunye ıle alakalıdır belkımde cnm sen ara bır sor cnm yaa

daha kontrole 1 ay var,zırt pırtta gitmek istemiyorum.elevit ve sodaya devam dinlenmeyle geçer inşş. cnm sağolasın :KK66:
 
Son düzenleme:
Kizlar meraba, bgndoktor kontrolunuz vardi. Gittik kontrolunuzu olduk ve duymak istemeyecegimiz bi sey soyledi doktor. Bebegim cok asagidaymis inlem alman lazim baya asagida dedi:KK43: rapor al yat dinlen dedi iki hafta sonraya tekrar cagirdi umarim biraz yukaei cikmis olur dedi. Ben simi 21. Haftamdayim ve bir haftadir hafif tempoda 30 bazen de 40 dakika yuruyus yapiyodum. Hepsini yasakladi. Acaba diyorum yuruyus yuzunden mi oldu, cunku sin gittigimde boyle bisey yoktu. Acayip bi vicdan azabi icindeyim benim yuzumden oldu diye. O kadar moralim bozukki anlatamam. Paylasmak istedim:KK43:

merhaba canim uzulme sakin bebisini dusun rahat olmaya calis Allahin izniyle biseycikk olmaz benim kizimda asagida duruyor cok ayakta kalsam yada yurusem agrilarim oluyor ev isi bile yapmiyorum doktorum dikkat ettigim surece bir problem olmayacagini soyledi sende kendine dikkat et hayirlisiyla alicaz kuzularimizi kucagimiza :KK3:
 
iyi aksamlar kizlar benim ellerim ayaklarim baya baya sismeye basladi sizde durumlar nasil ???
 
olmaz mı tabi olur arkadaşlarımdan biliyorum çok ayakta kalma durumlarında özellikle ayaklar çok şişiyor. Bir de koltukta otururken aşağı sallamayacakmışsın bol bol uzatıp yastık koy ayaklarının altına dinlendir canım.
 
gobusler zaten sisiyor:KK1: canimda,eller ve ayaklar icin daha erken gibi geliyor bana 21. haftama girdim simdiden olurmu bilmiyorum

birçok sebebi var aslında...
ayakta kalmak,
uzunca bi süre uzatıp dinlenememek,
tuzlu tüketmek,
bolca sebze tüketmek,
az su içmek..
vs
vs
 
Annem yerim ben senin minikini :emir_bebek::emir_bebek:
Ne güzel ne güzel bebişlerimiz gayet iyi...Doktoru beğenmene sevindim
bakalım benimki neler yapacak ayyyy çok heyecanlı..Peki annem
cd,görüntü filan veriyor di mi?

evet bebem tum organları görulduğune dair bir kağıt verıyor kaşeli imzalı bırdde cd verıyor ıcınde 109 tane resım vardı organları tek tek
bıde yuzu falan
cok begendim ılgili bilgili işine acaip konsantre bi dr o ultrusanda organları ıncelerken bişi sor cevap vermiyor transa gecıyor
cok begendım yanı memnun kalacagina emınım
 
kızlar oglusum sabah sabah benı bulandırdıkı sormayın sabah kalktım acımm bellı ama ocaga cay koymaya kalktım esımı ıse gonderektımkıı bır bulantı kostum banyoya esıme seslendımm oda korktu heh ayy bos mıdeylee ög de ögggg ogluma dedım sbh sbh ne yemesı oglum bolee :KK23:sonra elım ayagım tıtıredı hıc demenım kalmadı yaa esım dıyor oglum anneyı nıe uzuyorsundıye dedım de gett mazarat oglun senn gıbı :KK9::KK9:ayy bulantım bıttı dıyordum gerı gelıyorr


sızınde bole acıktıgınızda bulantınız oluyormu yaaaaaaaaaaaa:44::44:

selam canım benimde acıktığımda yada fazla kaçırdığımda baya bulantım oluyo bazen sebepsiz de oluyo valla işte peynir ekmek yiyom akşamsa süt içmeye çalışıyom ama inan çözmüş değilim bu bulantı işini ama bide ocaktan gelen gaz kokusu hemen tetikliyo oda aklında olsun
 
X