2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bayadır giremiiyorum annemlerdeyim ınternet yenı geldi bugun maşallah kalabalığız umarım herkes iyidir facedekı grup hayırlı olsun ama burasıda ayrı keyıflı:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

sakl batması cnm opmeyın duzelr yuzu

nesekus bulmadm bn facede grubu senı ekledım neslıhan hasan yıldırım bnm cnm

facebookta grup kurdum. bence orada anket daha rahat yaparız. bebeklerimizin hangi tarihte doğdunu, kilolarını falan daha iyi takip ederiz diye düşündüm. temmuz 2013 anneleri diye.

cnm bnde bulamdm yha facede ekledın bnı neslıhan hasan yıldırım dıe

babası uyutmaya çalışıyor. belim çok ağrıyor. 12 saattir kucağımda.
benimkide kucakçıydı. burdaki arkadaşlar anakucağının faydasını gördük seyince bizde aldık. artık bütün kucağımda taşımıyorum orda da oyalanmaya basladı. ilk zamanlar sevmemişti ama artık seviyor

Canımm yanlış hatırlamıyorsam sen uygun fiyata oyun halısı almıştın. Eline ulaştı mı nasıl çok mu küçük beğendin mi? Bi aydınlat beni canımm

Canımm yanlış hatırlamıyorsam sen uygun fiyata oyun halısı almıştın. Eline ulaştı mı nasıl çok mu küçük beğendin mi? Bi aydınlat beni canımm

Evet canım e-bebek internet sitesinden almıştım resmini ekleyeyim
Fisher price sevimli hayvancıklar oyun matı
O zaman 69dan 39a düşmüştü şimdi senin için baktım ama e-bebekte kalmamış
Başka sitelerde de 69 lira.
Ben çok beğendim çünkü bu fiyata küçücük oyuncak alamıyorsun
Üstelik çok da küçük değilmiş, bir de o aynalı müzikli olan parçası çıkabiliyor, oturmaya başlayınca koltukta falan oturduğunda önüne de verilebilir
Renkleri çok canlı
Halının üzerinde oyuncak takılabilecek yerler de var
Ama denedin mi dersen daha denemedim çünkü halılarım serili değil daha. Sadece onun üzerinde üşür diye haftasonunu bekliyorum halılar serilsin ilk işim denemek olacak Durunun tepkisini çok merak ediyorum inşallah sever

ben de aldım projektör daha gelmedi, siz hangisini aldınız?

dunden berı burun akıntım halsızlık ve bas agrısı var ve geceden berı alperen de huysuzz kac kere uyandı gece ve emmek ıstemyooo sabahda erken kalktı derken bu st oldu ne tam emdı nede duruyor mız mız halde surekı kucakta bilee
ben nane lımon ve bol c vıtamını alıyorum
paşama yaapabılıcegım verebılcegım dogal urunlar varmıı bılgı verın hızlıca yaa
bır yıgın utum var yarın valıs hazırlnacak kımetse c.tesı memlekete gıdılecek ılestırın enı paşamda ılerlemeden dursunnn
bırazdan gene nane lımon ıcecegım yamadanda bol lımonlu corba
karabıberlı pekmez ıcmeyı dusunuyorum terlersem atlatırım ne desınızz

paşa hapsurukları artıtı(her zamankıne göree)bırde sankı numaradan yaparmıs gıbı arada bır oksuruyooo

akıl lutfennnnnnnnnnnnnnnn

u aaa nane lımondan paşayada versem olurmu mıktarı nedır

daha once dr danısanlar varmı aranısdaaaaaaaaa
:44::44:

gecmıse bakamadım affedınızzzzzzzz

anadizi harıka bişi oldu bizim için oyuncakları vede benım ekstra taktıklarımla heyecanlana heyecanlana oynuyor cok sukur yemek yapıp yıyebılıyoruz esimle o oyalanırken ayrıca sesler cıktıkca cıldırıyo daha fazla hareket ediyo kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…