İyi akşamlar kızlar
Benım kızımın yanaklarında pütür pütür kırmızılıklar oluştu.sizce neden nasıl gecer ya
Resmıde ekledım bana yardım eder mısınız böyle bişey başına gelen var mı?
facebookta grup kurdum. bence orada anket daha rahat yaparız. bebeklerimizin hangi tarihte doğdunu, kilolarını falan daha iyi takip ederiz diye düşündüm. temmuz 2013 anneleri diye.
benimkide kucakçıydı. burdaki arkadaşlar anakucağının faydasını gördük seyince bizde aldık. artık bütün kucağımda taşımıyorum orda da oyalanmaya basladı. ilk zamanlar sevmemişti ama artık seviyorbabası uyutmaya çalışıyor. belim çok ağrıyor. 12 saattir kucağımda.
hep zamanla düzelir diye umutlarımızbenım oğlumun huyu cok değişken bi gun cok iyi bı gun berbat hatta saatı saatını tutmuyo:)) zannedersem aglak bısı olacak
Yok yok canım benım burayı bırakmak yok
Burası ilk göz agrımız :)
Üjülme sennnn
Canımm yanlış hatırlamıyorsam sen uygun fiyata oyun halısı almıştın. Eline ulaştı mı nasıl çok mu küçük beğendin mi? Bi aydınlat beni canımm
canım 2013 anneleri grubun adıtemmuz 2013 anneleri ve minikleri:) grup bu mu ?Başkalarına üye olmıyım sonra :)
arkadaşlar hangı marka aldınız?Sesli mi resimler hareketli ve net mi?
selam annişler ben de kızıma projektor aldım tavsiye ederim e bebekten ona baka baka uykuya dalıyor tabii ben de bakıyorum yaa ne güzel şeyler var kuzularimiz ccook şanslı foto paylasanlar miniklerinize masaallah yarim ,evasude sizi ozlemisiz
benimkide kucakçıydı. burdaki arkadaşlar anakucağının faydasını gördük seyince bizde aldık. artık bütün kucağımda taşımıyorum orda da oyalanmaya basladı. ilk zamanlar sevmemişti ama artık seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?