• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Geçmişi okuyup geldimmmmm
Aramıza yeni katılanlar olmuşşş hoşgelmişler melekleriyle:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Benim kızçem az önce oyun halısında sırt üstü yatarken yüz üstü döndü inanılmaz zorlandı ama diren duru
diye gazladım kızçemi elimde kamera her anını çekiyorum paparazzi gibi oldum :1::1::1::1:
Yılmadı ve totoyuı kaldırıp döndüüü minik aşkım benimmmm
Bu arad kızçem oyuncakları tutmaya başladı,salyalar o biçim,dilini resmen yiyecek ek gıdamız bu:1::1::1:
Uyku sorunumuz yok gaz sorunu hiç yaşamadık şükürler olsun Rabbime:nazar::nazar::nazar::nazar:
Sırt üstü yatarken mekik çekiyormuşcasına kalkmaya çalışıyor...Oyun halısının etkisi çok büyük bir çok konuda
kenarlarında arıları kesiyor sürekli onlara konuşuyor elmaları sayıyoruz ağaçların tepelerindekiiiii
Böyle geçiyor günlerimiz
ayyyy adet olmadım bunu tekrar sıkıştırayayım çağırıyorum kendilerini:18::18::18::1::1::1:
Bu arada dün çok kötü bir habere denk geldim yaklaşık 1 senedir oturup haber izlememişimdir
DURUnun annesi gibi bu dDRURUCUKLARIN anası hep aynı haber çıkınca hemen müzik kanallarına hopppp
Dün izlediğim haber yüzünden 4 saat ve gece de sürekli ağlama modundaydım tahmin edersini,z ki bir bebeğin başıona gelen olaylarrrrr....Yarın size ayrıntılı yazacağım ve ilgili makamlara mail atacağım sizlerden de yazmak isteyen olursa çok sevinirim
Nedne olmasın bir hayat kurtarabilirizzzzz.....
Kızçemi giydireceğimmmm bennnnn gezme vaktiii

Maaşallah senin minnaka bende alıcam oyun halısını hatta akşam sipariş etcem e bebekten...

Canlarım size bişey sorcam

Bebişlerınızın rasar kakalarını kıyafetlerınden nasıl çıkarıyorsunuz
Biz dalan roxy kullanıyoruz ama cıkmıyor lekeler yaa :(((

ben roxy kullaniyorum , ama makinaya atmadan once elimde ovalıyorum roxy ile öle atıyorum makineye , tertemiz oluyo cnm.

Canlarım size bişey sorcam

Bebişlerınızın rasar kakalarını kıyafetlerınden nasıl çıkarıyorsunuz
Biz dalan roxy kullanıyoruz ama cıkmıyor lekeler yaa :(((

Ben de sabun tozu kullanıyorum maalesef çıkarmıyor.
Bizim deterjana ıslatıyordum 1-2 gün.
Şimdi dia da satılan mintaxın çok amaçlı temizleyicisi var kırmızı fıs fıs.
Deterjandan ,aspirinden daha iyi çıkarıyor.ypğunsa kir biraz bekletiyorum suda yine .yoksa leke üzerine sıkıp çitileyip atıyorum makineye ,sorun olmuyor.

facebookta Temmuz 2013 anneleri grubunu bulamayanlar beni ekleyebilir. Zeynep Feride Özbaş.

Tesekkur ederım canım denıycem

Gruba katılım için onay beklıyooooommm canım
Neşe demir :)

canım hangisi senin grrup??

Canim Temmuz 2013 anneleri

Ayarlarını actım. Sadece ben ekliyim

2013 temmuz anneleri ve mınıklerımı grubun ısmı canım

bulamadım ki ben :17::17:

Temmuz 2013 anneleri yanında kırmızı elma var. yada beni ekle. Zeynep Feride Özbaş

Yaaaa bidakka noluyo ya:14::14::14:
Benim Facebook'ta hesabım yok
Şimdi siz oraya gidip buraları unutursanız napcam ben ühüü ühüüü:14::14::14:

Yaaaa bidakka noluyo ya:14::14::14:
Benim Facebook'ta hesabım yok
Şimdi siz oraya gidip buraları unutursanız napcam ben ühüü ühüüü:14::14::14:
pc başına geçince hemen facebook ve kk açılır hiç şaşmaz. ikiside oğlumdan fırsat buldukça özenle kontrol edilir :1:
buranın tadı ayrı canımmm

Ben de sabun tozu kullanıyorum maalesef çıkarmıyor.
Bizim deterjana ıslatıyordum 1-2 gün.
Şimdi dia da satılan mintaxın çok amaçlı temizleyicisi var kırmızı fıs fıs.
Deterjandan ,aspirinden daha iyi çıkarıyor.ypğunsa kir biraz bekletiyorum suda yine .yoksa leke üzerine sıkıp çitileyip atıyorum makineye ,sorun olmuyor.

Bunu da bır deneteyım canım
Cok tsk ederim
Faceboook gruba gelıyor musun

Back