kızlar bişey sorucam, bebişlerimizin genelde elleri ağızlarında okuduğum kadarıyla, peki salya akıtan var mı? salya akıtıyorsa ve eller ağızdaysa diş çıkaracak demektir diyolar ama daha küçük değiller mi? benimki resmen damaklarını kaşıyor yaa ve bol salyalıyız 1 haftadır...
kızlar biz geldik bayadır anneannedeydik... tünedik kaldık resmen... e sizlerden ve konulardan da uzak kaldık...
bizim hanımağa salyalı salyalı geziniyo... resmen tırnaklarıyla kaşıyo damaklarını... yeğenim de 3 aylıkken kaşınmaya başlayıp 5. ayda dişleri çıkmıştı... şimdi 9 aylık 6 tane dişi var beyimizin... erken mi çıkarki bu dişler yaa...sırılsıklam geziniyoruz ortalıkta... elleri yalayan bebeklerin de zeki olduğu söylenir... bilemedim ki yalasınmı yalamasınmı?
kızlar biz geldik bayadır anneannedeydik... tünedik kaldık resmen... e sizlerden ve konulardan da uzak kaldık...
bizim hanımağa salyalı salyalı geziniyo... resmen tırnaklarıyla kaşıyo damaklarını... yeğenim de 3 aylıkken kaşınmaya başlayıp 5. ayda dişleri çıkmıştı... şimdi 9 aylık 6 tane dişi var beyimizin... erken mi çıkarki bu dişler yaa...sırılsıklam geziniyoruz ortalıkta... elleri yalayan bebeklerin de zeki olduğu söylenir... bilemedim ki yalasınmı yalamasınmı?
aynı konudan bahsediyoduk biz de.. ben de ellerini yemesine izin versem mi bilemedim acaba ilerde diş yapısını bozar mı?
paradoks, üstü ıslak tutmamaya çalışıyorum bolca önlük ıslatıyoruz üstü ıslandığında değiştiriom hemen. eşim de orasına burasına yama yapıyor ağız bezlerini ıslak kısımların içine sokuşturuyor bigün bi geldim çocuğun her tarafına bezler sokulmuş, üstü kuruyunca da bezleri çıkarıyo iyi fikir yani üst değiştirmektense
kızlar oğlum 18 temmuz doğumlu, bugün ilk defa sesli kahkaha attıeşim karşısında hapşurmuştu bi kahkaha attı, sonra tabi durur muyuz, yalancıktan hapşurur gibi yaptı devamlı kahkahalar attı bende videoya çektim işin b.kunu çıkardık yani kısaca ama çok heycanlandık öyle sesli gülünce
Bizim kızın da eli ağzında, arada bir de başparmağını cuk cuk emiyo :) Doktora sorduk engelleyelim mi diye, engellemeyin hiç bişey olmaz, engellemek daha kötü dedi, biz de şimdi hiç ellemiyoruz.. ben elini ağzından çekemye çalıştıkça o daha çok elini ağzına götürüyo..
Bebeğin kahkaha ile gülmesi gerçekten çok güzel bişeymiş, biz de de bana bi kaç defa kahkaha ile güldü kızım, babası çok kıskandı :) Bi kere de rüyasında gülerken kahkaha ile güldü, çok tatlılar maşallah..
canım bende netten aldım daha dün geldi ama çok rahat bişeye benziyor gerçekten valla ne zamana kadar taşınııırrr?
çocuk içinde durana kadar ve bizimde takatimiz yettiği yere kdar taşıyabiliriz bence
bunu başka forumlarda bizden daha büyük çocuğu olanlara sormak lazım aslında demi?
aynı konudan bahsediyoduk biz de.. ben de ellerini yemesine izin versem mi bilemedim acaba ilerde diş yapısını bozar mı?
paradoks, üstü ıslak tutmamaya çalışıyorum bolca önlük ıslatıyoruz üstü ıslandığında değiştiriom hemen. eşim de orasına burasına yama yapıyor ağız bezlerini ıslak kısımların içine sokuşturuyor bigün bi geldim çocuğun her tarafına bezler sokulmuş, üstü kuruyunca da bezleri çıkarıyo iyi fikir yani üst değiştirmektense
kızlar oğlum 18 temmuz doğumlu, bugün ilk defa sesli kahkaha attıeşim karşısında hapşurmuştu bi kahkaha attı, sonra tabi durur muyuz, yalancıktan hapşurur gibi yaptı devamlı kahkahalar attı bende videoya çektim işin b.kunu çıkardık yani kısaca ama çok heycanlandık öyle sesli gülünce
slm canlar umarım herkesler iyidir...biz iiz çok şükür sıpam rahat durmuyo hep beni yanında istiyo bi dakka ayrılayım yanından basıyo çığlığı
bişey sorcam hemen size çünkü uyandı benim paşam geçmişi okuyordum bitiremedim bile
5 li anakucağı almıştık biz set halinde onun sadece sallanan anakucağını kullandık onuda yazlığa götürmüştük orda kullandım sadce çünkü güzel bişey değildi birde basit bir kangurusu vardı setin içinde..birgün sağlık ocağına giderken takayım dedim eğer kullanımı kolay gelirse sonradan kaliteli bişey alırım dedim ve nerdeyse 2 aydır dışarı çıktığımda onu kullanıyorum inanılmaz rahatlık...ama işte benim kanguru dandik oyğzden yenisini almak istiyorum ama acaba nezmana kadar kullanabiliriz biz bu kanguruları...bazen taşırken sırtım ağrıyo acaba ilerki aylarda daha ağır olacakları için taşımamız zor olurmu...tecrübeli kullanan anneler varsa yada bilgisi olan bi anlatırversin banada
hepinizi çok öpüyoruz oğluşumla
ya kangurunun yürüteç ve hoppalanın erkek bebekler ıcın zararlı olduğunu soyledıler degılse bende alacaktım ama
Çok güzel yaa
Bizimki henüz kahkaha atmadı atarsa naparım bilemiyorum kanım kaynar çok fena
kızlar ben sütümü sağdım.dr. demişti.tamamını sağamadım.sıkıldım.15'er dak.sağdım.ikisinden toplam 100 cc çıktı.galiba mamaya gerek kalmayacak.zaten mamaya başlayasım yok.biberonla verdim kızıma.ama biberondan ememedi.
sütümün doyurucu olması için ne yapabilirim?bende önsüt fazla geliyor.
işte buda son halimiz:))
Eki Görüntüle 828374
kızlar ben sütümü sağdım.dr. demişti.tamamını sağamadım.sıkıldım.15'er dak.sağdım.ikisinden toplam 100 cc çıktı.galiba mamaya gerek kalmayacak.zaten mamaya başlayasım yok.biberonla verdim kızıma.ama biberondan ememedi.
Eki Görüntüle 828374
evet bilinçli yapmış ama o gün dizimdeydi yüzüstü, tam uzanacağı yerdeydi yanisenin bebiş geçen bebeğine uzanıp tutmuştu, bilinçli mi yapmış? hala uznaıp tutuyor mu? malum şimdi bizim sırada uzanıp tutma var da bilgi sahibi olayım
maşallah sanada tospağanadaaaakızlar ben sütümü sağdım.dr. demişti.tamamını sağamadım.sıkıldım.15'er dak.sağdım.ikisinden toplam 100 cc çıktı.galiba mamaya gerek kalmayacak.zaten mamaya başlayasım yok.biberonla verdim kızıma.ama biberondan ememedi.
Eki Görüntüle 828374
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?