- 28 Mart 2012
- 1.034
- 0
- 116
gece uykusuz kalan annişlere rabbim güç kuvvet versin benimde gündüz mesaim gece 4te başladı
ya benim tetanoz aşımın günü geçti pazt günüydü daha gidemedim
yarın gidicem inş. eşim 2 gündür eve gelemiyor. işlerini yetiştirmekiçin annesinde kalıyor dükkan o tarafta ya
yalnızız ece'mle
kızlar herkesin derdi aynı zamanda aynı şeyler oluyor
sadece tam diş çıkaracağı zamanda salya akmazmış, damakları da sertleşmeye başlıyomuş 2-3aydan sonra, o yüsdende böle salyalarıda baloncuk yaparak oyun oynuyolar işte kendilerince
benimkide tulumbadan su çekiyo mübarek
ne üst ne baş herşey ıslanıyo önlükte tutmuyo yapışıp çekiyor sürekli asılıyo
eserekli kızım benim
yanlız size bir uyarı annem söledi eğer önü çok ıslanırsa tenine geçecek kadar yani o şekilde tutma hemen değiştir, bronşite kadar gider mazallah dedi
öpüldünüz canlaaarrrr
ya benim tetanoz aşımın günü geçti pazt günüydü daha gidemedim
yarın gidicem inş. eşim 2 gündür eve gelemiyor. işlerini yetiştirmekiçin annesinde kalıyor dükkan o tarafta ya
yalnızız ece'mle
kızlar bişey sorucam, bebişlerimizin genelde elleri ağızlarında okuduğum kadarıyla, peki salya akıtan var mı? salya akıtıyorsa ve eller ağızdaysa diş çıkaracak demektir diyolar ama daha küçük değiller mi? benimki resmen damaklarını kaşıyor yaa ve bol salyalıyız 1 haftadır...
kızlar herkesin derdi aynı zamanda aynı şeyler oluyor
sadece tam diş çıkaracağı zamanda salya akmazmış, damakları da sertleşmeye başlıyomuş 2-3aydan sonra, o yüsdende böle salyalarıda baloncuk yaparak oyun oynuyolar işte kendilerince
benimkide tulumbadan su çekiyo mübarek
ne üst ne baş herşey ıslanıyo önlükte tutmuyo yapışıp çekiyor sürekli asılıyo
eserekli kızım benim
yanlız size bir uyarı annem söledi eğer önü çok ıslanırsa tenine geçecek kadar yani o şekilde tutma hemen değiştir, bronşite kadar gider mazallah dedi
öpüldünüz canlaaarrrr