• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım benim de öylydi bu hafta. Söylemiştim oğlum biberonuda bıraktı bi kaç gecedir kaşıkla veriyodum mamayı napim. Gündüz idare ediyodu ama akşama süt kalmıyodu. Şimdi hipp natal die bi çay var onu içiyorum eski haline döndü diyebilrm. Humananın çayindan daha çok işe yarıyor bence onuda kullanmıştm çünkü.

Hemen denicem canım inşallah bende de işe yarar
Teşekkür ederim

Canım takma kafana kk kadınları burda :)

İyiki varsınızzz :)

canım sonuçta burda hepimiz birbirimize destek olmak için bu kadar çok şeyi en ince ayrıntısına kadar paylaşıyoruz
ben aileme anlatamadığım şeyleri hatta kendime bile sesli söylemeye cesaret edemediklerimi burda arkadaşlarımla paylaşıyorum
ve acaip rahatlıyorum moral buluyorum sağolsunlar çok zor zamanlarımızıda sevinçlerimizde paylaşıyoruz bilgileniyoruz
iyiki varsın kk demi:119:119::118::118:

maşallah beyzamızaaaaaaaa:9: :81:.81: tosuncukmu olmuş ne? :9:
vajinanın kapanması nasıl oluyor yaa? yapışıyomu noluyo ki?

Aynen canım ya iyiki var kk :))

cybernuran canım canını sıkan her ne ise güzeller güzeli Ada Lena ya bak ve unut gitsin. unut ki bol bol sütün gelsin inşallah :16::16::16:

Çok doğru söylüyosun kuzucum ama ağır şeyler yaşamak zor geliyor bana kızıma sarılıyorum işte :)

geçici birşeydir canım.arada azalmalar olabilir.sen moralini bozma rahat ol.beslenmene dikkat et.
kızlar artık geçmişi hiç okuyamıyorum ya, zar zor girebiliyorum zaten.oğlumun gece uykusunu da bir türlü düzenleyemedim. 11 veya 12 de uykuya dalıyor.mutlaka yarım saat sonra uyanıyor.sonra 3 ,3buçuk civarı uyuyor.neler denedim.akşam uyuttum olmadı.uyutmamaya çalıştım olmadı.gece uykusuna hasret kaldım ya.

İnşallah öyle olur canım ya teşekkür ederim :)

Kızlar benim oğluş ceee oyununa tepki veriyor; bir yazmayla yüzümü kapatıp gösterdiğimde öyle kahkahalar atıyor ki:9::nazar:
bu kadar erken olduğunu kızımda hatırlamıyorum..:44:

kızım 2 aylıkken ben saç boyatmıştım:34: bir şey olmadı...
şimdi de beyazlar ayyuka çıktı ama hiç boyatasım yok,
işe de başlamayacağım, kapalıyım ama eşim saçlarını boyat diyor:17:

paradoks ben de kızımın oyuncak bebeğine tığla şapka öreceğim aynen nasıl başlanacağını anlatan bir yer yok:50:

Karabiber masalcı kuzu ayı eşek bizde de var bi denemek lazım bakalım oğluşa değişik gelir de dinler belki..

ben de boyatmak istiom bi değişiklik olsun diye ben de kapalıyım, sen de öğretmendin demi ? artık kamuda başörtüsü serbest işe başlasan da farketmezz :))))

kızlar bişey sorucam, bebişlerimizin genelde elleri ağızlarında okuduğum kadarıyla, peki salya akıtan var mı? salya akıtıyorsa ve eller ağızdaysa diş çıkaracak demektir diyolar ama daha küçük değiller mi? benimki resmen damaklarını kaşıyor yaa ve bol salyalıyız 1 haftadır...

kızlar bişey sorucam, bebişlerimizin genelde elleri ağızlarında okuduğum kadarıyla, peki salya akıtan var mı? salya akıtıyorsa ve eller ağızdaysa diş çıkaracak demektir diyolar ama daha küçük değiller mi? benimki resmen damaklarını kaşıyor yaa ve bol salyalıyız 1 haftadır...

Benimki ek olarak dilini çiğniyo :) sakız çiğner gibi

evet ya benim oğlum da böyle ama belki normaldir.diş erken çıkmaz inşallah

Ayyy cildircam yaa kizlar,buaksam oglusum costu emiyo emiyo memede uyuya kaliyo tam yatircam hicbirsey olmamis gibi gozlerini aciyoo ve bu senaryo uc dort kez tekrarladi;
esime dedim gel al su oglunu uyutuyomusun ne yapiosan yap :/
resmen gozlerinden uyku akiyo yaaa uyumuyor uyumuyorrre poffff

Benimki ek olarak dilini çiğniyo :) sakız çiğner gibi
benimkide elini emiyor salyaları akıyor son günlerde de alt dudağını emiklemeye başladı :1::1: elimi versem emiyor kumaş bişey bulsa emiyor eline ne geçirse emiyor yalıyor. ama birtek emziği emmiyor sıpa :9::9:

Ayyy cildircam yaa kizlar,buaksam oglusum costu emiyo emiyo memede uyuya kaliyo tam yatircam hicbirsey olmamis gibi gozlerini aciyoo ve bu senaryo uc dort kez tekrarladi;
:9::9::9: bakma sinirden gülüyorum aynı beni anlattın valla.
5 ten beri mızık mızık bi halde uyumuyor kucakta durmuyor ağlıyor mızzz mızzz bi haldeyiz :1::1: bende eşimi bekliyorum o gelince uyucak heralde.

:9::9::9: bakma sinirden gülüyorum aynı beni anlattın valla.
5 ten beri mızık mızık bi halde uyumuyor kucakta durmuyor ağlıyor mızzz mızzz bi haldeyiz :1::1: bende eşimi bekliyorum o gelince uyucak heralde.

Gul cnm walla gullll , aglanacak halimize gull :))))
dedim doymuyo heralde bi 30ml mama da yaptim verdim, onuda icmiyo oyalaniyo tok biliyorum
maksat anneye sıkıntı vermekkk,
diyorumki esime al sunu yoksa atcam camdan,sonrada diyorumki ayy ben onun tirnaginin ucunu bile disari atamam :)))

dedim doymuyo heralde bi 30ml mama da yaptim verdim, onuda icmiyo oyalaniyo tok biliyorum
diyorumki esime al sunu yoksa atcam camdan,sonrada diyorumki ayy ben onun tirnaginin ucunu bile disari atamam :)))
ben şimdi karnına masaj yapıcam belki iyi gelir. her yolu deniyorum saatlerdir. kucaktada ağlıyor. ayağımda sallıyorum onada kızıyor. gazı var heralde bilemedim. çokta ağlamıyor durup durp bağırıyor sadece.
çok yaramazlar ama çookta tatlılar yaa :1::1:

benimkide elini emiyor salyaları akıyor son günlerde de alt dudağını emiklemeye başladı :1::1: elimi versem emiyor kumaş bişey bulsa emiyor eline ne geçirse emiyor yalıyor. ama birtek emziği emmiyor sıpa :9::9:

Bizimki de bi emzik almıyo, geriye kalan herşeyi yalayıp yutuyo :)

bugün ben de aynen öyleydim, uyudu çok şükür, mız mız dolaşıp durduk, babası al bak yoksa ben atacağım bu kızı diyorum sonra da ayy ne dedim ben kızcağızıma diyorum

Of of aynı dert bugün bende de var doğalgazı sobasının bakını yaptırdım yakmaya başladık bugün birden alev alıyor sesine uyanıyor haydaaa aynı fasıl birdaha offf göğüslerim yumuşacık ama resmen uykuya dalmak için emiyor ama yatağa konunca ses oluyor gözler cin gibi....

canım sonuçta burda hepimiz birbirimize destek olmak için bu kadar çok şeyi en ince ayrıntısına kadar paylaşıyoruz
ben aileme anlatamadığım şeyleri hatta kendime bile sesli söylemeye cesaret edemediklerimi burda arkadaşlarımla paylaşıyorum
ve acaip rahatlıyorum moral buluyorum sağolsunlar çok zor zamanlarımızıda sevinçlerimizde paylaşıyoruz bilgileniyoruz
iyiki varsın kk demi:119:119::118::118:

maşallah beyzamızaaaaaaaa:9: :81:.81: tosuncukmu olmuş ne? :9:
vajinanın kapanması nasıl oluyor yaa? yapışıyomu noluyo ki?

Birascık tosuncuk canım :)
Walla bende anlamadım kı canım ya
Gösterdı bana doktordayken içini açıyo sonuna dogru zar seklındeydı heralde onu kremle dedı

gecen gün m.s.c yle anlaşmıştık haber izlemiycektik. oğlumu emzirirken dalmışım haberlere. o kadar cok üzücü kaza izledim ki oğlum uyudu ben ağlıyorum :14::14::14: bi daha izlemem kesinlikle haberleri. Rabbim bebişlerimizi korusun bize onların acısını yaşatmasın inşallah.. Amin

Amin canım
Ben de çok etkileniyorum zaten etkilenmemek mümkün değil ki:14:
En iyisi uzak durmak. Haberler başlayınca müzik kanallarına geçiyorum ben hooopp:))

Canım bızımkıde agzıyla baloncuk yapıyo agzından sürekli salyalar akıyor önlük takıyorum bende ve ellerını cok cok emıyo çok komık yaaaa

Back