canım benim de öylydi bu hafta. Söylemiştim oğlum biberonuda bıraktı bi kaç gecedir kaşıkla veriyodum mamayı napim. Gündüz idare ediyodu ama akşama süt kalmıyodu. Şimdi hipp natal die bi çay var onu içiyorum eski haline döndü diyebilrm. Humananın çayindan daha çok işe yarıyor bence onuda kullanmıştm çünkü.
Hemen denicem canım inşallah bende de işe yarar
Teşekkür ederim
Canım takma kafana kk kadınları burda :)
İyiki varsınızzz :)
canım sonuçta burda hepimiz birbirimize destek olmak için bu kadar çok şeyi en ince ayrıntısına kadar paylaşıyoruz
ben aileme anlatamadığım şeyleri hatta kendime bile sesli söylemeye cesaret edemediklerimi burda arkadaşlarımla paylaşıyorum
ve acaip rahatlıyorum moral buluyorum sağolsunlar çok zor zamanlarımızıda sevinçlerimizde paylaşıyoruz bilgileniyoruz
iyiki varsın kk demi:119:119::118::118:
maşallah beyzamızaaaaaaaa :81:.81: tosuncukmu olmuş ne?
vajinanın kapanması nasıl oluyor yaa? yapışıyomu noluyo ki?
Aynen canım ya iyiki var kk :))
cybernuran canım canını sıkan her ne ise güzeller güzeli Ada Lena ya bak ve unut gitsin. unut ki bol bol sütün gelsin inşallah
Çok doğru söylüyosun kuzucum ama ağır şeyler yaşamak zor geliyor bana kızıma sarılıyorum işte :)
geçici birşeydir canım.arada azalmalar olabilir.sen moralini bozma rahat ol.beslenmene dikkat et.
kızlar artık geçmişi hiç okuyamıyorum ya, zar zor girebiliyorum zaten.oğlumun gece uykusunu da bir türlü düzenleyemedim. 11 veya 12 de uykuya dalıyor.mutlaka yarım saat sonra uyanıyor.sonra 3 ,3buçuk civarı uyuyor.neler denedim.akşam uyuttum olmadı.uyutmamaya çalıştım olmadı.gece uykusuna hasret kaldım ya.
İnşallah öyle olur canım ya teşekkür ederim :)