2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

walla canım ben hep kimyon içtim bana rezeneden etkili geldi tavsiye ederim sana

masallah kuzularimiza

Kizlar benim kız oturmaya çalışır gibi kalkmaya uğraşıyor. Sizinkilerde de var mı bu hareket. Ama benimki bir şeye uzanıp eliyle tutmuyor. Ancak eline bir sey veririsen direk agiza götürüyor.

Bir de temmuz bebekleri hangisi hangi gun doğdu keske bir listemiz olsaydi. Malum kiyas yaparken 1 haftanin bile onemi var.

Kızlar bebekleriniz ayda kaç gr alıyor?
şekercim 3650 doğdu ece, birinci ay kontrolünde 4500dü. 2.ayda 5800oldu. 3.ayda 6500 gibi geldi tam durmadı tartıda tahminen söylüyorumm muckss

Merhaba temmuz anneleri sizlere bi sorum olacak bebeklerinize rota virüs yaptirdiniz mi? Ben kararsiz kaldım yardimci olurmusunuz lütfen
valla bizdede kesin bi karar yok henüz aramızda yaptıranda var yaptırmıcak olanda karışık bu forum yani

anaaammm bisküviyi sölediğin iyi oldu, çikolatayı frenliyorum bazende kurabiye bisküvi fenayım yemiyim bari napıyım.
zaten az az emiyo onuda kaliteli alsın
elini ece de emiyor emzik almıyor kesinlikle, bende korkuyodum bazen baş parmağıyla maşallah kazan karıştırır gibi karıştırıyo ağzının içini
korkmıyım ozaman
uyandırmakta yok o uyanana kadar, eşim gece dürtüp duruyo beni manyak yaa zaten zor uyuyorum kalk kızı doyur acıkmıştır falan die kaç çocuk büyüttüyse
bilgiler süper mühendis hanımcım
thanks babbbyyyy
senin dr. kim nerde ? bi götüreyim ona eceyi, ama aslında eşimi tabi oda duymalı bunları dr.un ağzından

canım benimki 24 haziran doğumlu. aynen oturmak istşyor gşbş kendini kaldırmaya çalışıyo, çok komik oluyo.

bakıyorum uğraşıyo kafayı öne doğru uzatıyo fln tutup ellerinden kaldırıyorum hevesi kursağında kalmasın yavrumun die
kalkınca çok mutlu oluyor gülüyor, hemen yapıştırıyorum göğsüme
bugün bende dedim benimkide daha uzanıp tutmuyor, ama o elde ne varsa çok datlu heralde diyorum artık

hadi tospikliler ben kızı uyuttum yeter bu kadar eğlence bana, yatma vaktim geçti bile,
öküzcanda gelmedi daha zaten.
nie böle diyorum 5 ekim doğumgünümdü, hiçbişi yapmadı ertesi gün sitem edincede üste çıkmaya çalışmıyomu sinir etti.
telafi edermiiişşş, istemez dedim.
kv. duya duyada geçen dedimki ben adamı baba yaptım evlat verdim adam bana bir dal çiçek vermedi yaa
yaşgünümde tuzu biberi oldu yani
neyse akşam akşam çenem düşmesin yine sütüm olmuyo böle sinirlerim bozulunca gerçekten
hepinizi öptümmmm
ama minnaklarınızı kokulu kokuluuuuu

kızlar galiba bende önsüt fazla veya sürekli bebeğim önsütü içip doyuyor,sonsüte sıra gelmiyor.ara sıra göğsüm süt olduğunda silidğim zaman elim yapış yapış oluyor.sonsüte ulaşmak için ne yapabilirim.

sağarken nasıl anlayacağım önsüt ile sonsütü

Böyle uzun uzun anlatmışsın çok sağol canım
Böyle bilgilendirici mesajları çok seviyorum:)) benim de sorayım dediğim şeyler hepsi

merhablar cok
yogunum kısceler ya
e temıslıyorumm dun camlar bugunse perdeler yıkandı asıldı
ev kıs bakımın agırdı bgun k.valıdenın yatak odası temıslendı(bayramdan sonr donus yapacaklarya) halısını kocıs aksam cırptı yarın sılınıp serılecek ınsl

yarın buzdolabı sılıcem banyo wc temıslenecek dıp kösee
2 gundur kombıyı yakma basladık ercıyesın karı cok sogukkkk:18:getırıyor
ben daha regl olmadım testde yapmadımm demekkı 47.gun oldugum sey regl degılmıydı kı acabaaa:44:bır akıl lütfennn
geçmıse bakamıyorum gunduslerı bebısı uyutup temıslık kosturmacasında oldugum ıcınnnnama ınsl bakıcamm
bır melısım kıscesının foto yu gordum cokk tatlı rabbım esırgesın
sımdı paşa uyanmaz ıse ve kocıs cagırmas ıse bıraz ecmıse bakıcam ve yatacagım ınsl

ben bu arda cok fenaa aşklar yasıyorum oglummmlaaaaaaaaaaaaaaaaacok sukur yasatana bagıslayana

Slm kızlar. Aranızda yeniyim. Vakit buldukça takılıyorum aslında ama üye olamamıştım. Baktım konular hep benle ilgili aranıza katılmak istedim :)

Kahve Çekirdeği: Anneyim..
cok tatlı yazın gonlune sagık degerlı anneeeeeeeeee
cok tatlı maasallah

wuu ben yakta sallıyordum unuttur dedıler sallamadım oda unuttu cok sukurr bır dene bakalım yorulunca uyucaktır bıraz aglar ama ınsl duselıırr

Kızlar bebekleriniz ayda kaç gr alıyor?

cok gusel bılgıler aldım sagol k bıberrr
o zaman yesıl cayıma donebılırım degılmıııı

8 temmuz
51 cm 3500 dogdu sımdılerde 61 cm 6500 cıvarındaa
emıyo cok sukur 1 ay gaz sancımıs oldu sımdılerde ılaca gerek duymadna kendımız beraber cıkartıyoruz ayaklarını goturuyorum karnına pır t pırttttt
kendını kaldırıyor totosunu ayakdan destek alarak sımdılerdede 10 parmak agısa sokmaya calısıp kafasını asagı ındırıp kaldırıyor ınsallahhh

merhaba:) benim bebeğim de 28 haziranda doğdu:) biz de aynı şeyleri yaşıyoruz :)

Suzan seninle ayni gün doğurduk bacim. Ben de adet olmamistim. Taaa ki 1 saat onceye kadar)) bugunku gerginliğimi ona yordum.
Aynen ben de senin gibi 46. Gun doğumdan beri hic kesilmeyen kanamam adet gorur gibi biraz fazlalasmisti. Demek ki o da adetmis. Yakinlarda sanirim sen de olursun inşaallah. Benim hamilelik gibi bir endişem yoktu hoş. Tüplerim bağlandı.
Kolay gelsin işin gücün bu arada.
Senin oglan saat kaçta dogmustu?

benim kızım da 24 haziran doğumlu oturmak istiyor yatar pozisyonda bile kafasini kaldiriyor kucagimizda biraz biraz tam dik olmasa da oturtuyoruz artik

uzun zamandır giremedim herkes iyidir inşallah.annemlerde 1 hafta kaldım dinlendim biraz.eve bir geldim her yer birbirine girmiş.eşimin sergisi vardı resim yapması gerekiyordu.sürekli resimle uğraşınca daha da bir dağılmış.mutfakta yapmış,mutfak halısı da boya olmuş.of of.neyse sergi bitti beraber eve geldik.o baya topardı sonra o bebişe baktı ben toparladım.ama bugün de hiçbir iş yapamadım.daha yıkanacak bir sürü çamaşır da var.
bugün aşı günüydü gittik daha doğrusu aşı yokmuş sadece kontrol ettiler.geçen ay 800 gr almıştı bu ay 750 falan almış.kızım ayda 1 kilo alırdı bana az geldi.hemşire de normal dedi.geçen çocuk doktoruna da sordum 600 gr ve üstü normal dedi.ne bileyim var mı böyle az kilo alan.

O nedir ayol? Önsüt son süt? Benim kız son damlayı dudaklarında bırakıyo sonra bi 5-6 kez kedi gibi yalanıyo
3680 doğdu, 2 aylıkken 6 kg, şimdi tam evdeki tartıya denicekken tartı bozuldu. Tartamadı ikimizi

Miele îyidir iyidir de pahalı accık 😒☺

Evt özel hastanelerin tahlillerine güvenme çpok basit bi kan testi yaptırdım 2 günümü zehir ettiler, annem sağlıkçı devlette kullanılan yara bandından makineye kadar daha kaliteli markalardr, kalibrasyonlarınon vs çk ii yapılması gerekiyomş, temiz olması gerekiyomş

Sonsüt daha kıvamlı koyu, bn önsütğ sağarken bazen20-30 bazense 120 ml bile sağdığım oldıı emzirmeden önce süt memede bekledikçe yağ ve su ayrışıyormuş

Her emzirmede ilk gelen süt daha az yağ içeren “önsüt”. emzirme esnasında erken salınan süttür, mavimsi beyaz renklidir. Protein,laktoz yönünden zengindir.Bebeğin ihtiyacı olan suyun tamamını içerir.

Bebek emmeyi sürdürdükçe sütün bileşimi değişir, yağ miktarı artar. En fazla yağ içeren süt, emzirmenin sonunda salgılanan süttür. Buna “sonsüt” denir. İnce akıcı beyaz renklidir.Yağ yönünden zengindir.Enerjinin hepsi son sütten salınır ve bebeği tok tutar.Bu nedenle bebeği memeden kısa sürede ayırmamalıdır.aksi taktirde sonsütten yetersiz beslenen bebek doymaz.

Bebeğin hem önsüte hem de sonsüte ihtiyacı vardır. Sonsütteki yağ inek sütündekine benzemez. Daha hafiftir ve sindirimi daha kolaydır. Bu yağ bebek için çok değerli bir enerji kaynağıdır. Bebeğin yeterli kilo alması için yağın sağladığı enerjiye ihtiyacı vardır.

bende sağayım bakalım.benim kız ondan tam doymuyor ve kilo almıyor.17 temmuz 3370 gr doğdu şimdi 2 ay 25 günlük 5320 gr.çok az.tirleyle sağamıyorum.netten elektrikli pompa aldım.gelsin bakalım bizde.

doktorda iki memeyi emzir 3 saat verme.sonra sağ ölç dedi.birde onu deneyeceğim.bakalım ikisinden de kaç cc çıkacak

valla süper fikir ya bi liste yapıp yazsak nasıl olur?? en azından kimlerle aynı gün doğurduk onu biliriz...

kilosu az diye doktor mu söyledi? benimki 18 temmuz doğumlu 3kilo doğru şuan 5300 seninki gibi doktor kilosu gayet iyi dedi.. senle aramızda pek fark yok niye böyle bi düşünceye kapıldın ki??

doktor dedi canım.sütümü ölçüp cumartesi günü tekrar tartılacak.kilo alımı fazla olmamışsa mama takviyesi yapılacak.
Kiloda da nereyi takip edeceğimi şaşırdım.sağlık ocağıyla hastane farklı.sağlıklı bir karşılaştırma yapamıyorum.adam akıllı bir doktor arayışındayım.

giderek daha az kilo alıyorlar canım
biz 3680 doğduk erkek bebek, ilk ay 890 gr. aldı. 4. aya başladık şimdi 6400 küsür üstelik elbiseleriyle..
sanırım bende de önsüt, sonsüt durumu var,
emdikten sonra 2-3 tur kusuyor,
öyle fazla fazla kilo almıyor, hep yeterince...
bi de gaz sancısından ağlarken kazandıklarını yakıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…