• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Slm canim bizdede gaz ve uyku problemi oldu ben karnina ve ayaklarinin altina elma yagi suruyorum faydasini gordum bayagi bu arada kizlarimiz adas sanirim benimkide 12 temmuzda dogdu ve ismi beyza, benimkinin gece uykusu guzel gunduz uykusu yok ama simdilerde sabah ve aksamustleri 1 saat kadar disarida gezdiriyorum acik hava iyi geliyor biraz olsun uyuyor

Slm canım benım evet buzım kızda 12 temmuz saat 18:25 te doğdu şükür rabbıme
İsmımız beyza adaşız:)
Bizimki en azından gunduz 1 2 saat belkı uyuyo ama önceden bu gece nöbetımız yoktu bu hafta pazartesıden berı felaket
Akam 8 de nöbete baslıyor gece 2-3 e kadar uyyrsa 1 saat kımsede de durmuyo esımde de aglıyo hep hoplatmak ıstıyo yuzustu kesınlıkle yatmıyo o kadar saat aglayıp sızlandıktan sonra sızıyo yusustu dizlerımde :) işte böle gececek inşşş beyza bebiş kaç kilo tatlım inş emşyodur benımkı emmıyo sadece mama :(

kızlar galiba bende önsüt fazla veya sürekli bebeğim önsütü içip doyuyor,sonsüte sıra gelmiyor.ara sıra göğsüm süt olduğunda silidğim zaman elim yapış yapış oluyor.sonsüte ulaşmak için ne yapabilirim.

sağarken nasıl anlayacağım önsüt ile sonsütü

cnm ön süt tebeşir suyu gibi oluyor sütün rengi koyulaşmaya başladımı anla son süt gelmeye başladı

Evet kızlar bebeklerımızın kac günlük olduğunu ve hangı hareketlerı yaptığını paylaşsak ya.Boylece ne durumdayız karşılaştırır fıkır edınırız.

Benımkı15 temmuz doğumlu.konusmayı cok sevıyor konuştuğun müddetçe guluyor sesler çıkarıyor.kalabalık ortamları cok sevıyor kalabalık ıcınde babayı ve benı tanıyor.henuz verılen bır nesneye uzanmıyor.ornegın oyun parkının ıcındekı oyuncaklara uzanmıyor ama onlara guluyor konuşuyor.basını kaldırmaya çalışıyor oturur gıbı.duvarda asılı olan objeler cok dıkkatını cekıyor.ses gelen tarafa basını cevırıyor ama ısmıne tepkı vermıyor gibi.Emzırme zamanında sabırla memeyı bekliyor ve memeye guluckler sacıyor.Sımdılık dıkkatımı çekenler bunlar.Aklıma geldıkce yazarım

Mrb canım benım kızım 12 temmuz doğumlu bugun 88 günlük 2 gün sonra kısmetse 3.ayımız bıtecek ve dörde gireceğiz.bizimkide konuşmayı çok seviyor bütün gün onunla konuşsan hayır demez sesli gülüyor garip sesler cıkarıyor cıglık atıyor duvarda olan resımler cok dıkkatını cekıyor özellıkle edımle benım resımlerıme hep gülüyor seslendiğinde bakıyor bizi tanıyor ellerınden tuttugunda kalkıyor yastıga koydugumda dönüyor kayıyor ellerının şu an hakımıyetı yok sadece yuzune surup elını afzına götürüp enıyor aclığa tahammulu yok acıktıgında anında yenesı gerek yoksa ortalıgı yıkıyo onun garıcı yıkanmayı çok sevuyor bız henuz otun halısı alanadık o yuzden ordakı tepkılerını bılemıyorum ama elımde ısıklı seslı arı bır oyuncagı var onu takıp edıyo fınlıyo bıde cok tekmekıyo aktını alacagım zaman ayakkarıyla belını kakdurıyo şimdılık bu kadar b değişiklik görürsem tazarım

Ana en merak ettiğim sesle kahkaha be zaman aracak ellerımızı actıgımızda bıze ne zaman gelmek ıstıycek be zamn emekler daha çok var ya :(((:emir_bebek::emir_bebek:

merhablar cok
yogunum kısceler ya
e temıslıyorumm dun camlar bugunse perdeler yıkandı asıldı
ev kıs bakımın agırdı bgun k.valıdenın yatak odası temıslendı(bayramdan sonr donus yapacaklarya) halısını kocıs aksam cırptı yarın sılınıp serılecek ınsl

yarın buzdolabı sılıcem banyo wc temıslenecek dıp kösee
2 gundur kombıyı yakma basladık ercıyesın karı cok sogukkkk:18:getırıyor
ben daha regl olmadım testde yapmadımm demekkı 47.gun oldugum sey regl degılmıydı kı acabaaa:44:bır akıl lütfennn
geçmıse bakamıyorum gunduslerı bebısı uyutup temıslık kosturmacasında oldugum ıcınnnn:53::36:ama ınsl bakıcamm
bır melısım kıscesının foto yu gordum cokk tatlı rabbım esırgesın:nazar::54::55:
sımdı paşa uyanmaz ıse ve kocıs cagırmas ıse bıraz ecmıse bakıcam ve yatacagım ınsl

ben bu arda cok fenaa aşklar yasıyorum oglummmlaaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16::nazar:cok sukur yasatana bagıslayana

bende hala olmadım cnm 12 aya kadar olmayanlar varmış

merhaba:) benim bebeğim de 28 haziranda doğdu:) biz de aynı şeyleri yaşıyoruz :):1:

bizde bizde :emir_bebek:

uzun zamandır giremedim herkes iyidir inşallah.annemlerde 1 hafta kaldım dinlendim biraz.eve bir geldim her yer birbirine girmiş.eşimin sergisi vardı resim yapması gerekiyordu.sürekli resimle uğraşınca daha da bir dağılmış.mutfakta yapmış,mutfak halısı da boya olmuş.of of.neyse sergi bitti beraber eve geldik.o baya topardı sonra o bebişe baktı ben toparladım.ama bugün de hiçbir iş yapamadım.daha yıkanacak bir sürü çamaşır da var.
bugün aşı günüydü gittik daha doğrusu aşı yokmuş sadece kontrol ettiler.geçen ay 800 gr almıştı bu ay 750 falan almış.kızım ayda 1 kilo alırdı bana az geldi.hemşire de normal dedi.geçen çocuk doktoruna da sordum 600 gr ve üstü normal dedi.ne bileyim var mı böyle az kilo alan.

hoşgeldin cnm biz geçen 800 gr dı az dedi dr hepsi başka sölüyor bunların :19:

ya doktor neden az demişki bana normal dedi :S ayda 600 gr alıyorsa normaldir diyolar zaten ki seninki almış yani..

kızlar buarada papettonun çift barlı ana dizini almıştım biraz önce geldi kurdum oyuncakları felan çok güzel renkli ve ilgi çekici yatış pozisyonu da çok iyi bebişi rahatsız etmiyor ve çok kullanışlı bişey almak isteyen olursa düşünebilir hepsiburada dan 95 liraya aldım

güle güle kullan cnm :16:

sabah 5.30da uyandık kızımla sonra yanıma aldım 8.30a kadar yatak keyfi yaptık babişkoyla:9:
maşallah bugün ilk defa 10a kadar uyudu :9: o uyurken ben duş aldım kahvaltı ettim ortalığı şöle bi toparladım
sonra uyanınca banyo yaptırdııkkkk:119: emiştik :9:
ooohhh miisss oldu kuzucuummm :9:
şimdi garfield oyuncağına bakıyo yanımda :9:
öğleden sonrada liseden yıllardır görüşmediğim ark.ım gelicek çok heyecanlıyım yaaa :9::9:
sizler iyisinizdir inş minnaklarınızla :9:

iyi sohbetler cnm :31:

buda bizden olsun :9:
maşallah kuzuma teyzoşlarıııı :nazar::9:

maşallah kızımaaa :nazar:

Slm kizlaarrr uzun zamandir giremiyordum kizim biraz huysuz ve gunduz uyku sorunu oldugu icin butun vaktimi aliyor hicbirseye vakit ayiramiyorum babada bile yarim saat anca duruyor sut kuzum benim annesinde durucak hep ne yapalim bunada sukur varliklari yeter ayin 12 de ucuncu ayimiz bitiyor suan tlf girdigim icin paylsimlarinizi begenemiyorum bebislerinizin fotolarini gordum hepsi birbirinden guzel maasallah goz degmesin meleklerinize hepinizi cok opuyoruz kizimla :54:

bizde sizi öpüyoruz cnm :16:

Kızlar ya bu erkek bebeklere kanguru hoppala ve yürüteç yasak diyorlar.Bende artık kucağımda taşımakta zorlanıyorum onun ıcın slıng alıyım dıyorum ama buna da yasak var mı yok mu bılemedım.Kullanan var mı?Kullanıslı mı?

benimki uyku tulumunda bile sıkılıyor sling te hiç durmaz ama güzel birşey ilk zamanlarda bağlaması beceri istiyor ee konuda da sıfır olduğuma göre bize gelmez bu iş

kızlar canımkızlar nasılsınız ben ıyıyımde kv sınır oluyorum:47::47::47:aramızda 600 km varken hemde.yannda bırı varsa canıkom dıye arar,oglu evdeyken arar onun ertesı gunu modus benı hıc aramıyor dıe kocişe şikayet eder kı kendıde aramaz gıcıklık yapacgı zaman arar.kocişn yannda ıyı davranır yok bunu yapayım ye sunu alayım gıy falan fılan.yalnızken akrep dıllıdır valla cok uyuz oluyorum.maddı acıdan durumu ıyıdır ama bıze yamanır.dugunumuz oldutek çopu yoktu evde ustune bız onun dugun kıyafetlerını aldık bızım balayında dubrovnıke gıtmemızı kıskandı tatıl dıe kocısın basının etını yedı sonra fethıyede oldugumuz ıcın bıze geldı 1 aylık evlıyken 2 hafta kaldı ne huzur vardı ne bırsey o ıkı haftann sonnda hıcbırsey yokken aglaya aglaya gıtcegı zaman bavul topladı ben rahat vermıomusum daha kalcakmış yoksa yenı evlılerın evınde .sonra benm dogumu ankarada yapmam gerektı annemlerde ankarada 1 ay oncesınden oraya gıttım ben ankaaya o fetıyeye gıttı kı onun bır hafta oncesınde karnım burnumda ev tasıdım esımle yardıma gelmedı ama ben gıder gıtmez geldı.dogurdum yıne ankarada degıldı torun sevgısıle olen kadın:47: sımdı torun muhabbetı yapıyo tek basıma bakamazmısım dıomus esıme sınır ya.ben dogumu ankarada kızımda rahatsızlık gorduklerı ıcın yapmıstım. o da cok masraflı olmustu 10 gunde bır ozel muayneye gıdıyodum baya zorlanıyoduk .o halıme ozele gıdıyorum dıe laf edıp telefon aldırmıs ogluna kı kullanamadı onuda aldıgı gunden berı garantıde bozuluyormus Allahın sopası yok ıste.az once esım yanmdayken aradıda ondan costum boyle gereksız ya .yoksa ıyıyım tatıle gıtcez bayramda onun heyacanı vardı ama kv arayınca boyle yapınca yıne sınırım zıpladı ıste

kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı :24:

Canım ben aldım sling markası eziosling gittigidiyor dan 40 tl ye aldım kumaşı falan çok güzel bence sağlam kaliteli duruyor ama gelgelelim bitürlü çocuğu içine koymayı beceremedik eviriyorum çeviriyorum çok komik oluyo bebiş de huysuzlanınca ne zamandır denemedim bidaha aklıma geldi gidip bidaha deniyim :1: becerebilirsem foto koyarım

ben töbe beceremem

benim kızım hep yüzüstü uyuyo. Hiç sırt üstü yatmıyo, sırt üstü yatırırsam hemen uyanıyo, bizim gibi olan var mı? Bazıları tehlikeli yüzüstü yatırmak diyo :S

benim kızım hep yüzüstü uyuyo. Hiç sırt üstü yatmıyo, sırt üstü yatırırsam hemen uyanıyo, bizim gibi olan var mı? Bazıları tehlikeli yüzüstü yatırmak diyo :S
kız ne alaka? ne tehlikesi varmışki? :31:
aksine yüzüstü yatırmak çok daha güvenli kustuğu zaman geri kaçma tehlikesi yok,
bizim yanımızda bi çalışan vardı eskiden, oğlu öle kusmuğunda boğulmuş gece, rabbim kuzucuklarımızı saklasın.
çok dikkat ediyoruz tabi hepimiz uykusunda sık sık kontrol ediyoruz bebiklerimizi gerçi.
benim kız 15 günlükten beri sadece yüzüstü yatıyor o zamandan beri kafasını gayet güzel çeviriyo o tarafa bu tarafa.
uyutmak için ayağımda sallıyorum ya o anda bile sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum. uyuyunca tekrar yatağına yüzüstü yatırıyorum:9: daha uzun süre uyuyor öle yatınca:9:
gece 7 saat mesela yüzüstü çok rahat bi şekilde yatıyor.
eğer çok uykusu gelmişse gazını çıkarmadan bile yatırıyorum bazen yüzüstü,
bakıyorum 5dk sonra odadan gaak diye sesi geliyor. :60:
kendi kendine bile uykusunda çıkarabiliyor gazını :9:

aksine yüzüstü yatırmak çok daha güvenli kustuğu zaman geri kaçma tehlikesi yok,
bizim yanımızda bi çalışan vardı eskiden, oğlu öle kusmuğunda boğulmuş gece, rabbim kuzucuklarımızı saklasın.
çok dikkat ediyoruz tabi hepimiz uykusunda sık sık kontrol ediyoruz bebiklerimizi gerçi.
benim kız 15 günlükten beri sadece yüzüstü yatıyor o zamandan beri kafasını gayet güzel çeviriyo o tarafa bu tarafa.
uyutmak için ayağımda sallıyorum ya o anda bile sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum. uyuyunca tekrar yatağına yüzüstü yatırıyorum:9: daha uzun süre uyuyor öle yatınca:9:
kendi kendine bile uykusunda çıkarabiliyor gazını :9:

aynı bizimki de öyle :) Kafasını yatırdığımda bi o tarafa bi butarafa çeviriyo çok komik görünüyo, yüzüstü yatırmayı doktorlar yasaklamış, artık yüzüstü yatırmayın diyolarmış, öyle duydum, tedirgin oldum. Takacak bişeyim yoktu bu arada buna taktım galiba :1:

Slm canım benım evet buzım kızda 12 temmuz saat 18:25 te doğdu şükür rabbıme
İsmımız beyza adaşız:)
Bizimki en azından gunduz 1 2 saat belkı uyuyo ama önceden bu gece nöbetımız yoktu bu hafta pazartesıden berı felaket
Akam 8 de nöbete baslıyor gece 2-3 e kadar uyyrsa 1 saat kımsede de durmuyo esımde de aglıyo hep hoplatmak ıstıyo yuzustu kesınlıkle yatmıyo o kadar saat aglayıp sızlandıktan sonra sızıyo yusustu dizlerımde :) işte böle gececek inşşş beyza bebiş kaç kilo tatlım inş emşyodur benımkı emmıyo sadece mama :(

Gecer canim oyle boyle 3 ayimiz doluyor bile cabuk buyuyorlar benimkide sabah 11:15 te dogdu suan sadece emiyor sutum yetiyor sukur,olsun guzelim gelisimi iyiyse karni doyuyorsa problem yok tabi herkes emzirmek ister ama herkesin bebegi yada bunyesi ayni olmuyor bu arada kilomuzu 5 ekimde bakmistik en son 5,700 cikmisti boyumuzda 60 cm ya sizinki ???

Gecer canim oyle boyle 3 ayimiz doluyor bile cabuk buyuyorlar benimkide sabah 11:15 te dogdu suan sadece emiyor sutum yetiyor sukur,olsun guzelim gelisimi iyiyse karni doyuyorsa problem yok tabi herkes emzirmek ister ama herkesin bebegi yada bunyesi ayni olmuyor bu arada kilomuzu 5 ekimde bakmistik en son 5,700 cikmisti boyumuzda 60 cm ya sizinki ???

Öyle canım malesef bızım kız sadece 35 gün emdi sonra bıraktı mama takvıyesı vardı zaten mamaya alışınca benı bıraktı benımde sütüm yobtu zaten emerken gep aglıyordu.evet öyle böyle üç ay doldu dördüncü aya baslıycaz artık allahın iznıyle
Bizim kızın bıyu 63 cm kılo 7200 dü gecen pazartesı suan ne kadardır bılmıyorum yarın rota asısı ve 3.ay kontrolumuz var gelınca yazarım degışıklıklerı bıde bu ay ek gıdaya falan baslatır mı acaba ızım sadece mama ile beslendiği için

Masallah senın bebeişinde kılosu ıyu sütün yaramış fıstıga
İstanbuldamısın ?
İlk çocuk mu

kendi kendine bile uykusunda çıkarabiliyor gazını :9:[/QUOTE

Bizimkide gece sabaha kadar yuzustu yatiyor duz cevirdimmi 5 dak. icinde uyaniyor oyle rahat ediyor cocuk ne yapalim hem dedigin gibi duz cevirince gazinida iyi cikariyor

Öyle canım malesef bızım kız sadece 35 gün emdi sonra bıraktı mama takvıyesı vardı zaten mamaya alışınca benı bıraktı benımde sütüm yobtu zaten emerken gep aglıyordu.evet öyle böyle üç ay doldu dördüncü aya baslıycaz artık allahın iznıyle
Bizim kızın bıyu 63 cm kılo 7200 dü gecen pazartesı suan ne kadardır bılmıyorum yarın rota asısı ve 3.ay kontrolumuz var gelınca yazarım degışıklıklerı bıde bu ay ek gıdaya falan baslatır mı acaba ızım sadece mama ile beslendiği için

Masallah senın bebeişinde kılosu ıyu sütün yaramış fıstıga
İstanbuldamısın ?
İlk çocuk mu

Maasallah beyza bebege guzel kg almis ek gida icin erken degilmi midesi 5 yada 6 ayda anca hazir oluyor ek besin diye okumustum biryerde suan hatirlamiyorum nerde okudugumu evet ilk bebek ve ozbekistandayim maalesef :((

şekercim 3650 doğdu ece, birinci ay kontrolünde 4500dü. 2.ayda 5800oldu. 3.ayda 6500 gibi geldi tam durmadı tartıda tahminen söylüyorumm muckss:9:

valla bizdede kesin bi karar yok henüz aramızda yaptıranda var yaptırmıcak olanda karışık bu forum yani :9:

anaaammm bisküviyi sölediğin iyi oldu, çikolatayı frenliyorum bazende kurabiye bisküvi fenayım :9: yemiyim bari napıyım.
zaten az az emiyo onuda kaliteli alsın :9:
elini ece de emiyor emzik almıyor kesinlikle, bende korkuyodum bazen baş parmağıyla maşallah kazan karıştırır gibi karıştırıyo ağzının içini :9:
korkmıyım ozaman:9:
uyandırmakta yok o uyanana kadar, eşim gece dürtüp duruyo beni manyak yaa zaten zor uyuyorum kalk kızı doyur acıkmıştır falan die :9: kaç çocuk büyüttüyse :9:
bilgiler süper mühendis hanımcım
thanks babbbyyyy :9:
senin dr. kim nerde ? bi götüreyim ona eceyi, ama aslında eşimi tabi oda duymalı bunları dr.un ağzından :60:

Ne demek canım.birbirimşzi bilgilendirmek için burda değil miyiz 😉
Ben antalyadayım canımcım.

Böyle uzun uzun anlatmışsın çok sağol canım
Böyle bilgilendirici mesajları çok seviyorum:)) benim de sorayım dediğim şeyler hepsi

Ne demek şekerim 😉

Suzancım yeşil çay ve ada çayı içilmemesi gerekenler.
Yeşil çayı unutmuşum yazmayı.içerisindeki madde iyi gelmiyor bebeğe.
Doktor en iyisi bizim çayımız ,siyah çay dedi 😄 ama ölçülü

Öperim. Hepinizi hoşçakalın

Maasallah beyza bebege guzel kg almis ek gida icin erken degilmi midesi 5 yada 6 ayda anca hazir oluyor ek besin diye okumustum biryerde suan hatirlamiyorum nerde okudugumu evet ilk bebek ve ozbekistandayim maalesef :((

Evet canım benım ebe de 6.aya kadar sadece anne sütü yada mama diyor
Ama bazı okudugum yerlerde 4 ayda ek gıdaya baslanmalı dıyor bende anlamadım gıttı
Ek gıda obarak yogurt meyve suyu
Saba 1 bebe biskuvısı veren bılem var ;)

6.ay tat alma ve alışma acısından zor oluyormuş

Woooow özbekistan mı :((((

Kizlar bugun okadar korktumki anlatamam,papetto salincagimiz yaklasik bi haftadir elimizde,gayet guzel performansi ama bizimki nazli dururmu hic icinde; 15 dakka falan duruyo sonra yine agliyo kucak diye ama bn o 15 dakkaya bile sukur ediyorum, eger bu tarz bi salincak alcaksaniz fiyata gore performansi gayet iyi ...
Ve gelgelelim asil ben niye korktum, koydum oglusumu papetto ya salonda, ben bide icine battaniye koydum beli rahat etsin diye
bes dakka da bir falan bakiyorum, bi yandanda kahvalti hazirliyorum kendime
birden bi aglama bizim kipirtili ayagini vura vura kendini ayak ucundan atmis assaya, allahima sukur birsey olmadi ama oglum cok korktu tabii bendeee :((
neyseki aldim bastin bagrima bikacdakka sonra sustu ama bidaha asla bikacdakka bile olsa yalniz birakmam; yanima alir koyarim icine , tamamen bnm sucumtu cunku battaniye koyunca guvenlik iplerinide baglamadim :(((
ilk dususumuzdu,allahim baska kotu kazalardan korusun, en kotusu bu olsun,,
rabbime emanet bebislerimizzz
:16:

ya biz de 1 haftalıktan beri öyle yatıyoruz öbür türlü uzun uyuyamıyor, ben de endişeliyim ama doktor öyle rahat ediyorsa yatsın dedi. yatak sert yastık yok. Battaniye falan ağız burun kapatmıyorsa sorun olmaz diyorum. Sonuçta tedbir alalım, her nasıl yatarsa yatsın Allah'a emanet..

Kizlar bugun okadar korktumki anlatamam,papetto salincagimiz yaklasik bi haftadir elimizde,gayet guzel performansi ama bizimki nazli dururmu hic icinde; 15 dakka falan duruyo sonra yine agliyo kucak diye ama bn o 15 dakkaya bile sukur ediyorum, eger bu tarz bi salincak alcaksaniz fiyata gore performansi gayet iyi ...
Ve gelgelelim asil ben niye korktum, koydum oglusumu papetto ya salonda, ben bide icine battaniye koydum beli rahat etsin diye
birden bi aglama bizim kipirtili ayagini vura vura kendini ayak ucundan atmis assaya, allahima sukur birsey olmadi ama oglum cok korktu tabii bendeee :((
neyseki aldim bastin bagrima bikacdakka sonra sustu ama bidaha asla bikacdakka bile olsa yalniz birakmam; yanima alir koyarim icine , tamamen bnm sucumtu cunku battaniye koyunca guvenlik iplerinide baglamadim :(((

çok geçmiş olsun canım..

Canım ben aldım sling markası eziosling gittigidiyor dan 40 tl ye aldım kumaşı falan çok güzel bence sağlam kaliteli duruyor ama gelgelelim bitürlü çocuğu içine koymayı beceremedik eviriyorum çeviriyorum çok komik oluyo bebiş de huysuzlanınca ne zamandır denemedim bidaha aklıma geldi gidip bidaha deniyim :1: becerebilirsem foto koyarım

aynısını civilden 26 liraya almıştm canım. Benmkide içine yatırınca çıldırıyor oturur gibi kullanınca da ben sanki düşecek gibi hissediom .
,
.
Kızlar yüzüstü nasl bırakıyonuz helal valla ben asl öyle korkarım kafasını yana çeviremz Allah korusun boğulur die uyanıkken bazen yatırym ama gözüm üstünde oluyo. Kendi de sıkılıyo zatn.

Evet kızlar bebeklerımızın kac günlük olduğunu ve hangı hareketlerı yaptığını paylaşsak ya.Boylece ne durumdayız karşılaştırır fıkır edınırız.

Benımkı15 temmuz doğumlu.konusmayı cok sevıyor konuştuğun müddetçe guluyor sesler çıkarıyor.kalabalık ortamları cok sevıyor kalabalık ıcınde babayı ve benı tanıyor.henuz verılen bır nesneye uzanmıyor.ornegın oyun parkının ıcındekı oyuncaklara uzanmıyor ama onlara guluyor konuşuyor.basını kaldırmaya çalışıyor oturur gıbı.duvarda asılı olan objeler cok dıkkatını cekıyor.ses gelen tarafa basını cevırıyor ama ısmıne tepkı vermıyor gibi.Emzırme zamanında sabırla memeyı bekliyor ve memeye guluckler sacıyor.Sımdılık dıkkatımı çekenler bunlar.Aklıma geldıkce yazarım

benim kuzu da 17 temmuz doğumlu.aynı senin bebiş gibi.dinlemeyi çok seviyor.konuş çok güzel bir şekilde dinler.müziği çok seviyor.ağladığında müzikle sakinleşiyor.şarkılar söylüyorum dinliyor,gülüyor."küçük kurbağa" şarkısını çok seviyor.kendine kendine sesler çıkarıyor.hapşurduğunda ses çıkıyor diye hoşuna gidip gülüyor.bazen çığlık atıyor.dün pusetindeydi.kendi kendine kafasını yana çevirip kahkahalar atıyor.beni ve babasını tanıyor.meme emerken ara verdiğinde gülüyor.kafasını kaldırıyor.benimkinden havadisler bu kadar.yüzbin kere maşallah

kizlar bugun okadar korktumki anlatamam,papetto salincagimiz yaklasik bi haftadir elimizde,gayet guzel performansi ama bizimki nazli dururmu hic icinde; 15 dakka falan duruyo sonra yine agliyo kucak diye ama bn o 15 dakkaya bile sukur ediyorum, eger bu tarz bi salincak alcaksaniz fiyata gore performansi gayet iyi ...
rabbım korumus bende aldım o salıncaktan esım cok dalaga gecmıstı sallaymaz bızım kızı dıe ama salladı bende battanıye koydum hıc emnıyet kemerlı kullanmadım ama yazdıgını duyunca korktum bırde benım salıncak cok pıs geldı anlatamam soktum neyı varsa yıkadım, sıldım senınkı nasıldı

ya biz de 1 haftalıktan beri öyle yatıyoruz öbür türlü uzun uyuyamıyor, ben de endişeliyim ama doktor öyle rahat ediyorsa yatsın dedi. yatak sert yastık yok. Battaniye falan ağız burun kapatmıyorsa sorun olmaz diyorum. Sonuçta tedbir alalım, her nasıl yatarsa yatsın Allah'a emanet..

çok geçmiş olsun canım..

Saolasin cnm; allah korusun miniklerimizi...

rabbım korumus bende aldım o salıncaktan esım cok dalaga gecmıstı sallaymaz bızım kızı dıe ama salladı bende battanıye koydum hıc emnıyet kemerlı kullanmadım ama yazdıgını duyunca korktum bırde benım salıncak cok pıs geldı anlatamam soktum neyı varsa yıkadım, sıldım senınkı nasıldı

Cnm bizimki gayet temizdi,
sakin yalniz birakma , yanindayken problem olmazda eger yaninda degilse ve bebegin biraz hareketliyse al sana sonuc
allah beterinden korusun, omzunun uZerine dusmus oyle yan kalmis , allahtan kafasi falan degil :((
aman dikkat cnm ...

Çok gecmiş olsun canımmm

Back