Canm çok çok iy anlıyorum benim kızım da aynı böyleydi hem de tamamen aynaydı
Senin yazdıklarını okudukça ben kendimi gördüm
Ama çok şükür büyük oranda bitti seninki de bitecektir
Ben şöyle atlattım
Iki şeye borçluyum: 1-emzik .... Dünyadaki en güzel buluş:))eskiden sadece uyurken veriyordum uyuyunca çıkarıyordum şimdi gündüz de veriyorum. emzik emerken daha uslu oluyor daha mutlu oluyor. Alıştırmadıysan bence kesinlikle alıştır.
2-anakucağı. Titreşimli müzikali an kucağı aldım hayat kurtarıcı oldu. Eskiden yemek hazırlıyordum eşimle dönüşümü yiyorduk yani mutlaka ikimizden birinin kucağında olacaktı ve gezecekti oda da. Iki ayda on kilo verdim ben de senin gibi. Yemekleri de tek eşimle yapıyordum çünkü gündüz de uyumuyordu. Tuvalete bile gidemiyordum. Temizlik falan zaten imkansızdı.
Şimdi mutfakta anakucağına koyuyorum ağzına da emzik veriyorum düşürdükte geri veriyorum, yemeğimi de yapıyorum eşimle birlikte de yiyebiliyoruz yanımızda oluyo.
Üç gün önce gece ayağımda sallıyorum çığlığı basıyor kesinlikle sallanmak istemiyordu ben de anakucağına yatak odasına getirdim emzik verdim bi beş dakika yatma hazırlıkları yaptım bi geldim ki uyumuş
Bir de uyku emziği almıştım yani yüzüstü yatırırken bile ağzında kalmasının sakıncası olmayan bir emzik, artık yatarken de ağzından almıyorum daha uzun uyuyor
Şimdi hala gece yatmak istemiyor en erken yatmamız saat 1:)) ama olsun en azından gündüz huzurlu ve gece uzun uyuyor o banayeter:))
Sen de biraz daha sabret canım inşallah en kısa zamanda düzelir
Ben 27 haziranda doğum yapmıştım
Belki birkaç hafta daha büyüktür benimki seninkinden
Yani büyüdükçe düzene giriyorlar canım
Hosgeldin canim.. anne sutunde yeteri kadar su olabilir fakat suyuda icmeli diye dusunuyorum.. nasil seve seve iciyor bir gorsen teyzesi
Selam kizlar, vallahi nasil olduysa 2 saat olu benim prenses uyanmadi
NESEKUS Allah guc kuvvet versin sana ..yavrun sadece mama mi ?yiyor eger emiyorsa yanna uzan oyle emzir o sekilde uyur diye dusnuyorum gaz srunumuz olmadi bizim sana ne onersem bilemedim...arkadasin dedigi gibi su cok onemli
Benim kizim bazen su icin agliyor suyunu iciriyorm aglamasi kesiliyor...banyodami sakinlestirmiyor ne bileyim kulagina su mu kacti acaba agriyor olabilirmi?
Canm çok çok iy anlıyorum benim kızım da aynı böyleydi hem de tamamen aynaydı
Senin yazdıklarını okudukça ben kendimi gördüm
Ama çok şükür büyük oranda bitti seninki de bitecektir
Ben şöyle atlattım
Iki şeye borçluyum: 1-emzik .... Dünyadaki en güzel buluş:))eskiden sadece uyurken veriyordum uyuyunca çıkarıyordum şimdi gündüz de veriyorum. emzik emerken daha uslu oluyor daha mutlu oluyor. Alıştırmadıysan bence kesinlikle alıştır.
2-anakucağı. Titreşimli müzikali an kucağı aldım hayat kurtarıcı oldu. Eskiden yemek hazırlıyordum eşimle dönüşümü yiyorduk yani mutlaka ikimizden birinin kucağında olacaktı ve gezecekti oda da. Iki ayda on kilo verdim ben de senin gibi. Yemekleri de tek eşimle yapıyordum çünkü gündüz de uyumuyordu. Tuvalete bile gidemiyordum. Temizlik falan zaten imkansızdı.
Şimdi mutfakta anakucağına koyuyorum ağzına da emzik veriyorum düşürdükte geri veriyorum, yemeğimi de yapıyorum eşimle birlikte de yiyebiliyoruz yanımızda oluyo.
Üç gün önce gece ayağımda sallıyorum çığlığı basıyor kesinlikle sallanmak istemiyordu ben de anakucağına yatak odasına getirdim emzik verdim bi beş dakika yatma hazırlıkları yaptım bi geldim ki uyumuş
Bir de uyku emziği almıştım yani yüzüstü yatırırken bile ağzında kalmasının sakıncası olmayan bir emzik, artık yatarken de ağzından almıyorum daha uzun uyuyor
Şimdi hala gece yatmak istemiyor en erken yatmamız saat 1:)) ama olsun en azından gündüz huzurlu ve gece uzun uyuyor o banayeter:))
Sen de biraz daha sabret canım inşallah en kısa zamanda düzelir
Ben 27 haziranda doğum yapmıştım
Belki birkaç hafta daha büyüktür benimki seninkinden
Yani büyüdükçe düzene giriyorlar canım
neşecim forum istanbulda var galeria dada vardıKıslar ıstanbul avrupa yakasında mothercare nerede satılıyor bılıyormusunuz.
ben bastan beri veriyorum su. zaten istemedigini veya istedigini anliyorsun. ihtiyaci olup olmadgini bilmiyordum cok agladigi bi zamanda vermistim suyu. nefes nefese kalarak icti. sonrada rahatlamisti. oylelikle veriyorum artik..Kızlar sitede çok yeniyim alıntı falan yapmayı tam beceremedim. Öğrencime yavaş yavaş :)
Kızım 2,5 aylık. Su vermeli miyiz? Yoksa veren arkadaşlar bebeklerinde ihtiyaç hissettikleri için mi verdiler? Ağzında hafif pamukçuklar var kızımın annem ısrarla her meme sonrası su ver diyo ama ben ciddiye almamıştım.
Benimde sönük sönüklerken annem geldide dolduk taştık biraz
Kahve Çekirdeği: Yorgun bir gün..
2. ayin sonunda olustu konak benim kizimda. basta kaslarinda vardi sonra kafasin gecti. ama ben mudahale etmiyorum. nekadar cikarsanda tekrar olusuyor. tekrar gelecek biseyede dokunmuyorum. zamanla gececektir..arkadaşlar bebeğinin kafasında kepek olan var mı. böyle yara gibi. banyodan önce zeytin yağı ile ovuyorum. tarakla temizliyorum fidiyor ama sonra yine artıyor. önceden yüzünde falan da vardı ama şimdi sadece kafasının üstünde var. yanlarda yok. kaç defa doktora gittik kaç defa şampuan değiştirdik faydası olmadı. şampuanlara bir dünya para verdik. ne yapacağımızı şaşırdık. doktorlar zararı yok diyor ama benim canımı sıkıyor. 12 sinde 3 ay bitecek hala geçmedi. gerçi kokma akma vs yok ama sinirim bozuluyor gördükçe.
Başına gelen var mı ne yapmamı önerirsiniz. suyun içine karbonat katıp ovuyorlarmış banyodan önce ama zararı olur diye korktum yapamadım
neşecim forum istanbulda var galeria dada vardı
Canım benım tek değilmişim demekkiö
Emziğimiz var allahtan emzik alıyor uyurkende onu emıyor walla ana kucagını çok düşündük hatta kafaya bayagı bı taktık ekektrıklı sallanan salıncak alalım dedık ama bu böyle devam ederse onda da durmaz die çekımser kaldık
Ana kucagı alsak kucuk gelmez mı ana kucaklarının tasıma kapasıtesı en fazla 10 yada 15 kilo napcam bılmıom walla
Yardımın için allah razı olsun canımmm
Bu 63te bişe var galiba. Ben de verdim verdim 63te kaldım :)ağlamak istiyorum çok fena...
kışlıkları çıkarayım dedim bugün, hamileyken kaldırdığım giyisilerimi çıkardım içlerinde hiç değilse bir kaç tanesi olur diye ayıklama yapayım dedim. bluz versiyonlarında iyi kötü olanlar vardı mevsimlik gerçi kazaklarıma hiç bakmadım bile... neyse efendim başladım giymeye... gerçi bu senaryoyu ilk kızımda 17 yıl önce yaşamıştım. olmamışlar ama sonrasında normal halime dönmüştüm. ama o zaman gençtim azizim. şimdi metabolizma yıllara yenik düşmüştür.
çalıştığım için ve hemen eskimedikleri için birikmiş pantolanlarımın sayısını 60 da bıraktım. çöktüm, dibe battım, daha yazlık pantolanlarım hariç, eteklerim elbiselerim hariç şu an yatak odasının orasında burasında hurçlarda dışında öylece duruyorlar.
hepsi xs ve s beden... yahu ne kadar zayıfmışım yıllarca aynı kiloda olduğum için de elbiselerim arasında hiç fark yokmuş beden olarak meğer. giyinip süslenip işe gittiğim günler gözümün önünden film şeridi gibi geçti... gerçi sonra kızım okuldan geldi ve anne niye acele ediyorsun daha kaç ay oldu doğum yapalı diyerek teselli ederken benim kıyafetlerden bir kaç tane arakladı. yahu minicik kıyafetlerim varmış benim. bebeğe mi giydirsem napsam. ya ben eski kıyafetlerime girmek istiyorum. çok yorgunum spora yapmaya hiç fırsatım yok. evde bebek konusunda ne eşim ne kızım çok aktif yardım etmiyorlar. bebek de onların yanında bile benim gözümün içine bakıp ağlıyor al beni kucağına diye. dans... evet dans edeyim evde di mi... ama sürekli süt olsun diye ha babam bir şeyler yiyorum tatlı deseniz bağımlısıyım. doğumdan sonra ne güzel her gün iniyordu bir yere kadar. 63 te sabitlendi kaldı. ya ben 49 kilo bir şeydim hadi son zamanlar 51-52 yi görmüş olabilirim. nerden baksanız 10 kilom var.
hadi kızlar kilo verelim artık kışın da yapışırsa bunlar üzerimize yaza daha beter siniri bozuk gireriz(((. bir arkadaş emziren anne diyeti hazırlatacaktı. püffff ya sevmiyorum ben kilolu olmayı... bugün çöktüm yahu...
tabi yine de Allah'ımıza şükürler olsun bugünümüzü aratmasın. çok şükür rabbim sağ salim bir evlat bağışladın...
Canım benım tek değilmişim demekkiö
Emziğimiz var allahtan emzik alıyor uyurkende onu emıyor walla ana kucagını çok düşündük hatta kafaya bayagı bı taktık ekektrıklı sallanan salıncak alalım dedık ama bu böyle devam ederse onda da durmaz die çekımser kaldık
Ana kucagı alsak kucuk gelmez mı ana kucaklarının tasıma kapasıtesı en fazla 10 yada 15 kilo napcam bılmıom walla
Yardımın için allah razı olsun canımmm
biberona alışanı gördüm de sonradan biberonu bırakan bbeği ilk defa görüom kafayı yemek üzereyim
Kızlar sitede çok yeniyim alıntı falan yapmayı tam beceremedim. Öğrencime yavaş yavaş :)
Kızım 2,5 aylık. Su vermeli miyiz? Yoksa veren arkadaşlar bebeklerinde ihtiyaç hissettikleri için mi verdiler? Ağzında hafif pamukçuklar var kızımın annem ısrarla her meme sonrası su ver diyo ama ben ciddiye almamıştım.
Benimde sönük sönüklerken annem geldide dolduk taştık biraz
Kahve Çekirdeği: Yorgun bir gün..
arkadaşlar bebeğinin kafasında kepek olan var mı. böyle yara gibi. banyodan önce zeytin yağı ile ovuyorum. tarakla temizliyorum fidiyor ama sonra yine artıyor. önceden yüzünde falan da vardı ama şimdi sadece kafasının üstünde var. yanlarda yok. kaç defa doktora gittik kaç defa şampuan değiştirdik faydası olmadı. şampuanlara bir dünya para verdik. ne yapacağımızı şaşırdık. doktorlar zararı yok diyor ama benim canımı sıkıyor. 12 sinde 3 ay bitecek hala geçmedi. gerçi kokma akma vs yok ama sinirim bozuluyor gördükçe.
Başına gelen var mı ne yapmamı önerirsiniz. suyun içine karbonat katıp ovuyorlarmış banyodan önce ama zararı olur diye korktum yapamadım
Hosbuldum canim tesekkurler.. Bende ayni dusunuyorum . yoksa nediye aglasinki. doktorum bana sicaksa ve cok terliyorsa verebilirsin ama oncelik annesutuyle susuzlugunu gidermeye calis dedi. ama ben direk veriyorum suyu. Masallah kuzuna canim:) benim kizimda cok seviyor :)
ağlamak istiyorum çok fena...
kışlıkları çıkarayım dedim bugün, hamileyken kaldırdığım giyisilerimi çıkardım içlerinde hiç değilse bir kaç tanesi olur diye ayıklama yapayım dedim. bluz versiyonlarında iyi kötü olanlar vardı mevsimlik gerçi kazaklarıma hiç bakmadım bile... neyse efendim başladım giymeye... gerçi bu senaryoyu ilk kızımda 17 yıl önce yaşamıştım. olmamışlar ama sonrasında normal halime dönmüştüm. ama o zaman gençtim azizim. şimdi metabolizma yıllara yenik düşmüştür.
çalıştığım için ve hemen eskimedikleri için birikmiş pantolanlarımın sayısını 60 da bıraktım. çöktüm, dibe battım, daha yazlık pantolanlarım hariç, eteklerim elbiselerim hariç şu an yatak odasının orasında burasında hurçlarda dışında öylece duruyorlar.
hepsi xs ve s beden... yahu ne kadar zayıfmışım yıllarca aynı kiloda olduğum için de elbiselerim arasında hiç fark yokmuş beden olarak meğer. giyinip süslenip işe gittiğim günler gözümün önünden film şeridi gibi geçti... gerçi sonra kızım okuldan geldi ve anne niye acele ediyorsun daha kaç ay oldu doğum yapalı diyerek teselli ederken benim kıyafetlerden bir kaç tane arakladı. yahu minicik kıyafetlerim varmış benim. bebeğe mi giydirsem napsam. ya ben eski kıyafetlerime girmek istiyorum. çok yorgunum spora yapmaya hiç fırsatım yok. evde bebek konusunda ne eşim ne kızım çok aktif yardım etmiyorlar. bebek de onların yanında bile benim gözümün içine bakıp ağlıyor al beni kucağına diye. dans... evet dans edeyim evde di mi... ama sürekli süt olsun diye ha babam bir şeyler yiyorum tatlı deseniz bağımlısıyım. doğumdan sonra ne güzel her gün iniyordu bir yere kadar. 63 te sabitlendi kaldı. ya ben 49 kilo bir şeydim hadi son zamanlar 51-52 yi görmüş olabilirim. nerden baksanız 10 kilom var.
hadi kızlar kilo verelim artık kışın da yapışırsa bunlar üzerimize yaza daha beter siniri bozuk gireriz(((. bir arkadaş emziren anne diyeti hazırlatacaktı. püffff ya sevmiyorum ben kilolu olmayı... bugün çöktüm yahu...
tabi yine de Allah'ımıza şükürler olsun bugünümüzü aratmasın. çok şükür rabbim sağ salim bir evlat bağışladın...
Canım benım
Bebeğim benı emmiyor sadece mama ile beslenıyor
Su verıyorum
Gaz ilacı var siabsimplex onuda kullanıyoruz yok
Gündüz uyursa kı hıc olmuyo maks 5 dk uyanıyo
Hemen aglıyo baslıyoruz kucakta dolanmaya belım ıkıye ayrılıyor artık
Banyo yaptırmadım kı tatlım yanı kulagına su falan da kacmadı
Sabır diliyorum şuan yapabılecek baska bısey yok
Buda bır dönem gececek die avutuyorum kendımı
Yoksa kafayı yıycem
Benim kizimi emzige bir turlu alistiramadim cok istiyorum ama tutmuyorBizimki nuk marka. Emzik çok iyi oluyor canım inşallah alışır:)
Eki Görüntüle 825413
benim yakın bi arkadasimda kullaniyor markasini hatırlamıyorum ama cok kırıstırdıgından sıkayetciydi , kurutma isi bitince hemen makinadan alıp katlayıp duzeltmek gerekityor demişti ama bilmiyorum tam olarak cnm , stokke arabada ablam kullaniyor , çok memnun , chicco aldim
Her banyoda sampuanlama. Ya buğday nişasta ya badem yağı Yada zeytinyağı sür demişti doktor. Sonra ince tarakla tara.arkadaşlar bebeğinin kafasında kepek olan var mı. böyle yara gibi. banyodan önce zeytin yağı ile ovuyorum. tarakla temizliyorum fidiyor ama sonra yine artıyor. önceden yüzünde falan da vardı ama şimdi sadece kafasının üstünde var. yanlarda yok. kaç defa doktora gittik kaç defa şampuan değiştirdik faydası olmadı. şampuanlara bir dünya para verdik. ne yapacağımızı şaşırdık. doktorlar zararı yok diyor ama benim canımı sıkıyor. 12 sinde 3 ay bitecek hala geçmedi. gerçi kokma akma vs yok ama sinirim bozuluyor gördükçe.
Kızlar bebekleriniz ayda kaç gr alıyor?
kız seninle kuzularımız aynı gün doğmuştu
bişi sorcam seninki uzanıp tutuyomu ilgisini çeken bişi olunca? oyuncak fln tutuyomu?
benimki tutamıyo daha, bakıyor sadece ben verirsem tutuyo ağzına götürmeye çalışıyo sadece
Bende hiç kırıştırmıyor diye duymuştumBizim araba da bebeconfort memnunum ama aklım kalbim stokkede kaldı :/ hani biri çıksa aldım memnun değilim dese pek rahatlıcam gari ondan sordum ehuehuBağırsak düzenleyiciyi bırakmayı denedin mi? Ama bnm göğsüm hemen dolardı şişerdi şimdi 2 saatte anca ona yetcek kadar ucu ucuna doluyor bide azönce 120 ml sağdığım göğüsten 20 ml sağdım, noliyyy yaaaaaa sönük meme istemiyorum şikayet ettiğim taş mememî geri istyrm valla habire sağmaktan , acıdığından aktığından vs şikayet etmicem Allahımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?