kızlar emır 2 gundur huysuz cok uyksnda tepne tepne uynayor mızmız bı haal ben bıyernın agrıdgını duusndum ve ıcım rhaat etmesede bıraz calpol verdım kı ztaen benımkı o plastk kasklarn yarısnı bıle ıcmedı ortalıgı agaya kaldrdı tadını svmedı herhalde cocuk anne sutunden baska bı tat blmedgnden cok agladı. ya smdı bıdaha bole bısı olsa calpol vermelımı vermemelımı sız ınanyomusunz o cıkan haberlere?kullanan varmı aranızda?
kızlar bugün civil e gittik ama oğluşa uygun kilotlu çorap bulamadım ne yazıkki :S hep 1 yaş üstü... ben nerden bulacam yaa bu kilotlu çorabı alan arkadaşlar nerden aldınız??
bizim burda salı pazarı kuruluyor bi de oraya bakim belki vardır...
bi de ellerin soğuk olmasının sebebi klima görevi görmesi diye ben de okudum burda ondan sonra ince giydirdim bu sefer her yanı buz oldubende pek işe yaramadı yani o tespit
genelde elleri farklı bir ısılı ortama geçtiğinde soğuk oluyor. ben üstünde örtüsü varsa açıyorum zaten bi süre sonra normale dönüyor. kv ısrarla üşüdüğü için elleri soğuduğunu iddia ediyor. eşimede senin bu söylediklerini okuttuğum için oda beni destekliyor. üstündeki fazlalıkları alıp bi süre sonra ellerinin ısısı normale dönünce kv ye gösteriyorum bak ısındı üşümekten değil diye. her seferinde aynı senaryo tekrarlıyoreli her soğuk olduğunda kv üşüdüğünü ima ediyor bende aksini. böyle geçip gidiyor zaman senin yaptığın doğru canım. kafası üşümesin bebeğin ona dikkat et sen.
slm kızlar bugünle kızımla arkadaşıma oturmaya gidelim dedik.kızımı hazırladım pusetine koydum tam kaldıracaktımki yüzükoyun yeredüştü nasıl ağladı anlatamam allahtan bişey olmadı bense 2 saat kendime gelemedim.sizlerde dikkat edin aman.birde bebekleri ayrı odada uyuyan anneler gece lambası kullanıomusunuz.bi yerde karanlık ışıkta uyutmanın daha faydalı olduğunu okumuştum.bende tam karanlıkta uyutmuom antrede gece lambası yanıo onun odasıda loş oluo
Geçmiş olsun cnm burnuna filan bişey olmadı inş kardeşim küçükken yüzü koyun bişiler olmuştu burnu yamuldu sağa eğim oldu bi dr göster bence.
bide lambaya alıştırma ben 40 bitti lambaları söndürdüm ilerde ışık ister diye şimdiden karanlığa alıştırım dedim bence sende alıştır geceyi anlasın ki ilerde sorun yaşamayalım emzireceğim zaman odasına gidiyorum holün ışığını açıyorum kapıyıda aralıyorum öyle emziriyorum sonra ışığı kapatıyorum.
Bazı konularda gerçekten yazmadan önce 2 kere düşünmek gerek sanırım.
Sütün var ki veriyorsun.her anne bebeğini sütüyle beslemek ister.
E yoksa ne yapacak aç mı bırakacak canını,kuzusunu?
Böyle saçma bir düşünce olabilir mi?
Doktor musun ki yok mamayla beslenen bebek şöyle olur böyle olur.bilimsel bir kanıtın var mı?
yoksa kendi yorumun mu?
şimdiye kadar mamaya beslenen kaç bebek gördün ?
1-2?
Ki öyle olduğunu düşünüyorum .bu topikte bütün anneler en az benim kadar hassas yavruları konusunda.
Şöyle bir örnek vereyim belki fikrinin değişmesine sebep olur.
Ben 1 ay emmişim çünkü annemin sütü olmamış.çok şükür kafam da standart.aklımda da problem yok mühendisim.
Bağışıklığım düşük biraz o kadar.o da benim pimpirikli olmamdan.
2 kardeşimde 1 ay emdi.süt olmadı çünkü.bapışıklıkları bana göre daha iyi.iyi yerlerde onlarda.kafaları da standart.
Son olarak yengem ; hiç emmemiş doğduğu günden beri mamayız beslenmiş.40 sene önceki mamalarla!!!
Boyu posu normal standartlarda.uzman doktor kendisi.10 senedir hastalandığını bilmem.
Verdiğim örneklerde 4 çocuk var.ben hala genelleme yapamam.genetik faktörü de işin içine katmak gerek.mama tek başına bir kriter değildir.
Kurutma makinesî kullanan var mı?? Yada etrafında kullanan birileri? Memnun musınuz? Hangi marka?? Soğuk havadan nemden kurumuyor çamaşır kurumasını beklemek vs vakit kaybı..
canım ben kullanmiyorum ama annem ve ablam kullanıyor çook memnunlar bosh marka.dedigin gibi hem vakitten tasarruf hem de emekten çünkü çoğu şeyi ütülemeye gerek de kalmıyor.ben de hem çamaşır hem kurutma mak. olnlardan almayı düşünüyorum
Kimse memnun değil diye vvazgeçtim 2si bi arada olandan mesela 7 kg yıkama 4 kg kurutma gibi yarı yarıya oluyomuş yıkamdıktan smr yarısını makineden çıkarııyormuşsun, sadece elektroluxde var diye bülüyrm 7kg yokama 6kg kurutma bnde bosh siemens profilo düşünüyrm
Birde kızlar benim kızım uykusu gelince çok ağlıyor mımız hiç uykusuzluğa dayanamıyor.kendi kendinede uykuya dalamıyor illa ben uyutucam bazen kucakta bazen ayakta bazen çarşafda sallayarak nasıl düzene sokulmaz bu durumu fikri olan varmı?
Allah esirgesinGünaydın kızlar,
Herkez bebişlerin giyimleri ile ilgili farklı şeyler yazmış.valla ben bakıyorum ellerine kulaklarına burnuna soğuksa bi kat daha giydiriyorum bide üşüdüklerinde hapşırıyorlar kimileri ondan değil desede ben inanmıyorum.altını açınca niye hapşırıyo ozaman Yada banyodan çıkınca?
Dün bizde eşimle alışverişe çıktık başta herşeyi yolundaydı kızıma mont aldım 6-9 ay biraz büyük ama önümüz kış olur bence şimdi 3/6 ay giydirdiğimize göre ordan yola çıkarak uygun olacağını düşündüm birde pantolon aldım.
Neyse LCW yede uğradık ama benim kız bir ağız açtı susturabilmek ne mümkün.kalabalıkta olunca ordan hiçbişey almadan çıktık.biz izmirdeyiz ama görümcem bu ay evleniyor Adapazarı'na gelin gidecek orda düğün olucak ona göre kalın bişiler almam lazım bide önümüzde Bayram var şık bişiler istiyorum hem kendime hem kızıma bi arkadaş demiş kilolu çorap diye banada çok lazım ama bulup alamadım bugün çıkıp alıcam Allah izin verirse.
Ayrıca herkez koymuş bebişinin fotosuna hepsi çok tatlı çok şekerler Buda bizim cadı teyzeleri
Eki Görüntüle 824157
Eki Görüntüle 824162
Aynen bizim kızın burnuda elleride yanaklarıda soğuk hep ama bugün yanakları al al oldu çünkü elektrik sobası yaktık doğalgazın bakımı yapılana kadar.bayağı mayıştırdı kızımı sıcaklık.
Canım ben dün aşı oldu diye 9 saat sonra verdim ateşi çıkmadan parol verdim ağrısı var diye birde az önce verdim yatırdım yine uyudu demekki ağrısı vardı.ayrıca benim kız çok sevdi şapurdattı ağzını parol portakallı ama calpolü bilmem.
Salı pazarı derken fikirtepedekinimi diyorsun eğer oraya yakınsan sana mağaza adı verebilirim ben bugün 2 tane aldım hatta yarın veya pazartesi yeni ürünler gelcek dediler.
kızlar şu üç saate emzirme işini ben bir türlü beceremiyorum özellikle dün başağrım ve yorgunluğa dayanamayarak bir saate bazen yarım saatte bile emzirdim çok yaramaz çünkü sürekli ayakta dolaşcakmışım oturduğumu bile anlıyor ve bebeğim sık sık uyanıyor ve emmek istiyor acaba diyorum uyku düzensizliğinin sık emzirmemle bir alakası var mı
üç saate emziren annelere soruyorum bebeklerinizin uyku düzeni nasıl ve kendileri uykuya dalabiliyorlarmı
Birde kızlar benim kızım uykusu gelince çok ağlıyor mımız hiç uykusuzluğa dayanamıyor.kendi kendinede uykuya dalamıyor illa ben uyutucam bazen kucakta bazen ayakta bazen çarşafda sallayarak nasıl düzene sokulmaz bu durumu fikri olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?