2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
http://nasilyapacam.blogspot.com/2013/01/seker-kapli-bebek-kurabiyesi-nasil.html

kızlar bu arada şeker hamuruyla yapamazsanız ki ben düşünüyorum yapmayı diyeceğim şekilde;
kalp şeklinde kurabiye yapıp bir yerini halka şeklinde delip pişirin,o halkaya hoşgeldin bebek kurdelası da bağlayabilirsiniz.
hem kolay hhem şık ;)

üzerini süslemek için dr. oetker in süsleme glazürünü ve şekerli inciler kullanabilrsiniz;

http://farm3.static.flickr.com/2533/3899035921_c602fd6c19.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-1jPp5CaTAxE/ThCDL2KDqhI/AAAAAAAAAcQ/lkXOoFkuQfc/s1600/IMG_4205.JPG

http://mcdn01.gittigidiyor.net/7584/Pasta-Sus-Sekeri-Sprinkles-Pembe-Inci-Taneleri__75843756_0.jpg

dua ıle ınslll neyse bıs genede dusa gırelımm sonrada komsuya ınelım sonra gorusmek useree dogum heberımı alırsanızz hıc sasmayın heeeeeeeeee:27::27::46::46: dua ıle ınsl.....

Eki Görüntüle 740008 kızlar dün esıme su fotodakı yazılarları mesaj aolarak yolladım altınada parantez ıccnde alperen.ö yazdımm aksam esıme sordum oglundan gelen mesajı aldınmı dıyee yokkk dedı emınmısın dedımm :1:evet aldım ne olucak aglıcaktım mesajı okurken dedı altında alperen yazılı oldugu ıcn su bebene söle dogsun artık dıyo ben ne yapacagım bılmıyorum ya dıyoo sımdıden kendıne bagladı dogunca ne yaparım dıyorrrrrrrrrrrr ınsallah RABBIM SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASiP EDER DE uykusuz gecelerımız cekırdek aıle olarak gecırırızzzzzzzzz

:16:bizim babamızda çok duygusaldır hele ultrasona bakarken, hergün karnıma bakarken kızından bahsederken hemen gözleri sulanıyorr:5: dalga geçiyorum sulugöz böyle babamı olur diye :16: doğmadan tahtımı sallıyor bu kızzzz :26::9:

sukur yetıstın demekkı benım doguracagımhaberını beklıyormsuusn sennn:1:
ınsl valla z dan sancı var karnımda ama dogum sancısı daha kuvvetlı olur zarrr evde kımsede yok daha kv hast.daha gelemdııı:27:

benım asklarımda aynı burc dan olucaklar ayın 22 den sorna ıkızlarr kocısımde 22 temmuz paşamda 22 den sonra gelırseee bbası ıle aynı burc yoksma benımle aynı burc boga olucaklarr ya babsı kılıklı yada benn ama askım gıbım olsunnn yaffffffffff

ne yapimm kac senedır beklıyrmmm gelsın artıkkk:52::52:

ters se eger zorunluya gırıyorrr tatlımm keyfınden amelıyat olmuyrsun sonucda dımı ama mantıkenn yanı dusundugumusdeeeeeeeeeeeeeeee:27::27:

ısnl cnm allahrazı olsun due ıle ınsll

karnımız doyuralımda komsuya KUR AN dınlemeye ınecegımm paşam benımm annesinın kuzusuuuuuuuuuuuuuuuu

gusul almama gerke yok dımı dr alttan muayene ettı ya haniiii:44::44:

allah bi avazda kurtarsın canım doğur da sıra bizlere gelsin :nazar:

Ben 26 Haziran doğumluyum . Benimle aynı gün doğacak bebeklere anneleri izin verirse ufak bi hediye yollamak istiyorum.
ben yengeç burcu oldugum için çok mmutluyummmmm
inşallah Ahu mmmmm da babası ve annesi gibi yengeç burcu olacak...

bende yengeç burcuyum cnm inş. kızımda öyle olurrr :16:

benim eşim de yengeç ve bebeğimizin yengeç olma ihtimali beni de çok mutlu ediyor...
yaa ben bugün çok heyecanlıyım....:16:

kız heyecan doğurtmasın seni sonra :9:

Bu gece itibari ile yengeç burcuna giriyoruz..
Dünyada akıl hastanelerinin hastalarının cogu yengeç burcudur..
çünkü yengeçler duygusaldır, sanatçı ruhludur, maneviyatı tercih eder hep, asık olur, asık olup dibe vurmaya bile asık olur, aktördür, aktristtir, hep uçlarda Yaşar , hep mutluluğun dibine batar , bugün artık bütün psikiyatristlerin de onayladığı gibi utanmadan sıkılmadan ağlar ,,, kahkalara boğulur , duygu yüklüdür... Yengeç... İyidir... Su gibidir... Evcimendir... Anaçtır.. Annedir.. Dünyanın en mükemmel babaları yengeç burcudur...
Sezen aksu, Türkan Şoray , Sezar , tom cruise, Armstrong , hemingway, kafka... Daha bir cok yazar sair sanatçı .... Yeryüzüne imzasını çakmış...
yengeç....

hepsini ok de bu kadar ağlak olmasakta olurmuş yaniiii :1: kendimin anne halini düşünemiyorum tam bir evlat düşkünü anne olacağım sanırımmm :17:

bende yengeç burcuyum cnm inş. kızımda öyle olurrr :16:

kız heyecan doğurtmasın seni sonra :9:

hepsini ok de bu kadar ağlak olmasakta olurmuş yaniiii :1: kendimin anne halini düşünemiyorum tam bir evlat düşkünü anne olacağım sanırımmm :17:

doğuralım gitsin ... ne güzel işte... prensesime kavuşurum :16:
biz öğleden sonra doktora gidicez... bi muayene olalım bakalım varmı bi değişiklik... çünkü haftasnu bişi olursa erkek nöbetçi doktorlara muayene ettiremem kendimi :31: napıcam ben böyle yaa:31:

Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm :16::16::16::16: Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte :9::9::9:
hoşgeldiinnn tatlı Ece :16:
gözünüzaydın canım. çok sevindim sizin adınıza.
darısı başımıza inşallah
heyecanla doğum hikayeni bekliyoruuzz :16::16::54:

yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm:16::16:

dr ablamız bızı cok beyendıı
wc sorunuma normal hatta ıyı senın ıcn dedıı:17:
akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cok sasrıdım sbh aksma yemem sebebı buymus ben 100 gr vermısısm tabiii:21::1:
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm:17::17:
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILE :21::21: işte böleeeeeeeeeee

hadi gözün aydin canimmm , hayirli haberler inşşş :16::16::16::16:

offf kızlar çok heyecanladım ya anlatamam ; okudukça bi stres heyecan bişeyler basıyo beni burdaa :))
benim oğlum daha ufak zamanımıza var teyzeleri bizide doğurtmayınnn :))
bende ağlayacam sayenizde :))
suzan; varya sanki ben gidiyorum yani doğumaa etkiledin resmen beni :)))

Şu meşhur geçmişi okurken,Grafımı ve Rüzgar'ını hayal ederken eşim
dün pazardan aldığımız ayıklayıp buzluğa attığımız sebzeden yemek yapmamı
istedi.Doğru hemen mutfağa koştuk.O arada eşimin ortaklarından biri geldi kapıya
ev anahtarını almaya kendi evinin.Neyse anahtarı verdim rüzgar banka kapısı
gibi ağır olan kapıyı birden kapattı ben sağ elimin yüzük parmağını arasından çektim
Ve doğru mutfağa yemek yapmaya devam.Sonra birden yerler kan,dolapla kan
hemen aklıma doğurduğum geldi:1::1::1::1::1:Nasıl panik ama anlatamam
gözyaşlarım aktı doğum başladı dedim kendimce.Bir de ne göreyim benim kapı
arasına sıkışan parmak davul gibi olmuş kan o biçim akıyor.Nasıl görmem onu nasıl acı çekmem
hala anlamadım....Tam o sırada annem aradı sanki hissetmiş gibi ardından eşim.Tabiki eşim hemen
eve koştu yerleri sildi maşallah kız dedi acıyı ne kadar da seviyorsun hiç hissetmemişsin:1::1::1::1::1:
Ben doğurdum sanıyorum adam neyle uğraşıyor:1::1::1::1::1:Neyse şimdi iyiyiz acısı varmış aslında
ama ben acı manyağı olarak anlamadım:33::33::33::33::33::33:Parmak morardı büyük bir ihtimal tırnakta
kalkar dayanmaz yaniii:1::1::1::1:

geçmiş olsun canım yaa nazar değmiştir sana :5: :34:

Canım şeker hamurunu satın aldım daha önce evlilik yıldönümüz için pasta
yapıp şeker hamurunu da evde yapmıştım.BİM de satılan marsmallowlardan
gayet güzel de olmuştu ama satınlar daha bir güzel.Daha kolay açılıyor

şeker hamurlarından kaçar gr aldın kaç tane kurabiye çıktı canım?????

BENİMDE BEBİŞİM TERS DURUYO DÜZELMEK BİLMİYO peki bişiy sorucam bu sezeryan zorunlu sezeryanamı giriyo acaba fiyaty olarak çünkü zorunlu sezeryan 1500 ama isteğe bağlı sezeryan 3500 gittiğim hastane

Doktorum zorunlu sezeryan olduğunu söyledi. Çünkü bu şekildeki bebeklerin doğumu riskliymiş. mesela benimki doğum kanalına başını koyacağına poposunu koymuş. Yani makat gelişi Allah korusun.

yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm:16::16:

akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm:17::17:
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILE :21::21: işte böleeeeeeeeeee

hadi hayirlisiyla insallah :nazar::nazar: bi avazda dogurursun sen :1: valla kızlar cepten takip ediyorum gozlerim şaşı olcak artik canım bu arada bugun dogarsa ikizler yarin dogarsa yengec ,,boga gecen ay degilmiydi

ben de ruyamda suyum geliyo arabada hastaneye giderken bi elimde cep telefonu teyzelerimize haber vermemiz lazim diyorum topige yaziyorum ben su an doguruyorum diye falan sonrada esime devrediyorum ben yazamazsam sen yaz diyorum:1::1::1:hayir olsun

herkese günaydın,uzun zamandır girmiyordum buraya..ama artık sonlara geldik ve neler olup bitiyor bir bakayım dedim...
bu arada benim bebeğim ters duruyomuş makat duruştu sanırım..normal doğum çok istiyordum ama bu saatten sonra döneceğini sanmıyorum..göğsümün tam altında kafası ve beni uyutmuyor resmen...benim gbi bebeği ters duran var mı acaba merak ettim...

Bizim de bebek ters duruyo. Bazen kafasını dikiyo yukarı doğru bazen de yan tarafımdan serilip yatıyo :) Keyfine düşkün heralde bizim bebekler. Elimle dokununca kafasını hissedebiliyorum.. Ama ben nedense hala ümitliyim dönebilir diye düşünüyorum :)

ayy suzanda gıdıyo doguma hemencecık dogurur ıns :) ben bıle cok heyacanlandım cok ozendım bende bebegımı alıp koklamak ıstıyorum :))sukurler olsun Rabbime bu duyguları yasatıyor bıze.darsı tum bebek ısteyenlerın basına Allah eksıklıgını gostermesın kımseye

kızlar oğlumun yatağı geldi hazırladık :)

$DSC_0012.webp$DSC_0003.webp$DSC_0010.webp$DSC_0015.webp$DSC_0016.webp

hadi alperen anneni üzmeden hemncik geliverr..:nazar::nazar::nazar::nazar:gözünaydın canım şaka maka doğuruyon yaaa:18::18::18:
kalem ii fikirmiş aslında ama ona kabiliyet gerek benim yazı gibi karınca duası gibi yazısı olanlar beceremez:52::52::52:
ben de ruyamda suyum geliyo arabada hastaneye giderken bi elimde cep telefonu teyzelerimize haber vermemiz lazim diyorum topige yaziyorum ben su an doguruyorum diye falan sonrada esime devrediyorum ben yazamazsam sen yaz diyorum:1::1::1:hayir olsun
hayırdır inşallah akşama kadar kkda durmanın sonuçları artık:23::23:

güle güle kullanın tam erkek işi olmuş:nazar::nazar::nazar:

Back
X