Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
hayirlisi insallah canim dualarimiz seniinle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
http://nasilyapacam.blogspot.com/2013/01/seker-kapli-bebek-kurabiyesi-nasil.html
kızlar bu arada şeker hamuruyla yapamazsanız ki ben düşünüyorum yapmayı diyeceğim şekilde;
kalp şeklinde kurabiye yapıp bir yerini halka şeklinde delip pişirin,o halkaya hoşgeldin bebek kurdelası da bağlayabilirsiniz.
hem kolay hhem şık![]()
Eki Görüntüle 740008 kızlar dün esıme su fotodakı yazılarları mesaj aolarak yolladım altınada parantez ıccnde alperen.ö yazdımm aksam esıme sordum oglundan gelen mesajı aldınmı dıyee yokkk dedı emınmısın dedımmevet aldım ne olucak aglıcaktım mesajı okurken dedı altında alperen yazılı oldugu ıcn su bebene söle dogsun artık dıyo ben ne yapacagım bılmıyorum ya dıyoo sımdıden kendıne bagladı dogunca ne yaparım dıyorrrrrrrrrrrr ınsallah RABBIM SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASiP EDER DE uykusuz gecelerımız cekırdek aıle olarak gecırırızzzzzzzzz
sukur yetıstın demekkı benım doguracagımhaberını beklıyormsuusn sennn
ınsl valla z dan sancı var karnımda ama dogum sancısı daha kuvvetlı olur zarrr evde kımsede yok daha kv hast.daha gelemdııı
benım asklarımda aynı burc dan olucaklar ayın 22 den sorna ıkızlarr kocısımde 22 temmuz paşamda 22 den sonra gelırseee bbası ıle aynı burc yoksma benımle aynı burc boga olucaklarr ya babsı kılıklı yada benn ama askım gıbım olsunnn yaffffffffff
ne yapimm kac senedır beklıyrmmm gelsın artıkkk
ters se eger zorunluya gırıyorrr tatlımm keyfınden amelıyat olmuyrsun sonucda dımı ama mantıkenn yanı dusundugumusdeeeeeeeeeeeeeeee
ısnl cnm allahrazı olsun due ıle ınsll
karnımız doyuralımda komsuya KUR AN dınlemeye ınecegımm paşam benımm annesinın kuzusuuuuuuuuuuuuuuuu
gusul almama gerke yok dımı dr alttan muayene ettı ya haniiii:44::44:
Ben 26 Haziran doğumluyum . Benimle aynı gün doğacak bebeklere anneleri izin verirse ufak bi hediye yollamak istiyorum.
ben yengeç burcu oldugum için çok mmutluyummmmm
inşallah Ahu mmmmm da babası ve annesi gibi yengeç burcu olacak...
benim eşim de yengeç ve bebeğimizin yengeç olma ihtimali beni de çok mutlu ediyor...
yaa ben bugün çok heyecanlıyım....![]()
Bu gece itibari ile yengeç burcuna giriyoruz..
Dünyada akıl hastanelerinin hastalarının cogu yengeç burcudur..
çünkü yengeçler duygusaldır, sanatçı ruhludur, maneviyatı tercih eder hep, asık olur, asık olup dibe vurmaya bile asık olur, aktördür, aktristtir, hep uçlarda Yaşar , hep mutluluğun dibine batar , bugün artık bütün psikiyatristlerin de onayladığı gibi utanmadan sıkılmadan ağlar ,,, kahkalara boğulur , duygu yüklüdür... Yengeç... İyidir... Su gibidir... Evcimendir... Anaçtır.. Annedir.. Dünyanın en mükemmel babaları yengeç burcudur...
Sezen aksu, Türkan Şoray , Sezar , tom cruise, Armstrong , hemingway, kafka... Daha bir cok yazar sair sanatçı .... Yeryüzüne imzasını çakmış...
yengeç....
bende yengeç burcuyum cnm inş. kızımda öyle olurrr
kız heyecan doğurtmasın seni sonra
hepsini ok de bu kadar ağlak olmasakta olurmuş yaniiiikendimin anne halini düşünemiyorum tam bir evlat düşkünü anne olacağım sanırımmm
hoşgeldiinnn tatlı EceGünaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm
Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
![]()
yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm
dr ablamız bızı cok beyendıı
wc sorunuma normal hatta ıyı senın ıcn dedıı
akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii
cok sasrıdım sbh aksma yemem sebebı buymus ben 100 gr vermısısm tabiii
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILEişte böleeeeeeeeeee
BENİMDE BEBİŞİM TERS DURUYO DÜZELMEK BİLMİYO peki bişiy sorucam bu sezeryan zorunlu sezeryanamı giriyo acaba fiyaty olarak çünkü zorunlu sezeryan 1500 ama isteğe bağlı sezeryan 3500 gittiğim hastane
Şu meşhur geçmişi okurken,Grafımı ve Rüzgar'ını hayal ederken eşim
dün pazardan aldığımız ayıklayıp buzluğa attığımız sebzeden yemek yapmamı
istedi.Doğru hemen mutfağa koştuk.O arada eşimin ortaklarından biri geldi kapıya
ev anahtarını almaya kendi evinin.Neyse anahtarı verdim rüzgar banka kapısı
gibi ağır olan kapıyı birden kapattı ben sağ elimin yüzük parmağını arasından çektim
Ve doğru mutfağa yemek yapmaya devam.Sonra birden yerler kan,dolapla kan
hemen aklıma doğurduğum geldiNasıl panik ama anlatamam
gözyaşlarım aktı doğum başladı dedim kendimce.Bir de ne göreyim benim kapı
arasına sıkışan parmak davul gibi olmuş kan o biçim akıyor.Nasıl görmem onu nasıl acı çekmem
hala anlamadım....Tam o sırada annem aradı sanki hissetmiş gibi ardından eşim.Tabiki eşim hemen
eve koştu yerleri sildi maşallah kız dedi acıyı ne kadar da seviyorsun hiç hissetmemişsin
Ben doğurdum sanıyorum adam neyle uğraşıyorNeyse şimdi iyiyiz acısı varmış aslında
ama ben acı manyağı olarak anlamadımParmak morardı büyük bir ihtimal tırnakta
kalkar dayanmaz yaniii![]()
Canım şeker hamurunu satın aldım daha önce evlilik yıldönümüz için pasta
yapıp şeker hamurunu da evde yapmıştım.BİM de satılan marsmallowlardan
gayet güzel de olmuştu ama satınlar daha bir güzel.Daha kolay açılıyor
BENİMDE BEBİŞİM TERS DURUYO DÜZELMEK BİLMİYO peki bişiy sorucam bu sezeryan zorunlu sezeryanamı giriyo acaba fiyaty olarak çünkü zorunlu sezeryan 1500 ama isteğe bağlı sezeryan 3500 gittiğim hastane
yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm
akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILEişte böleeeeeeeeeee
herkese günaydın,uzun zamandır girmiyordum buraya..ama artık sonlara geldik ve neler olup bitiyor bir bakayım dedim...
bu arada benim bebeğim ters duruyomuş makat duruştu sanırım..normal doğum çok istiyordum ama bu saatten sonra döneceğini sanmıyorum..göğsümün tam altında kafası ve beni uyutmuyor resmen...benim gbi bebeği ters duran var mı acaba merak ettim...
kızlar oğlumun yatağı geldi hazırladık :)
Eki Görüntüle 740337 Eki Görüntüle 740338 Eki Görüntüle 740339 Eki Görüntüle 740340 Eki Görüntüle 740341
hadi alperen anneni üzmeden hemncik geliverr..yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm
kalem ii fikirmiş aslında ama ona kabiliyet gerek benim yazı gibi karınca duası gibi yazısı olanlar beceremezüzerini süslemek için dr. oetker in süsleme glazürünü ve şekerli inciler kullanabilrsiniz;
http://farm3.static.flickr.com/2533/3899035921_c602fd6c19.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-1jPp5CaTAxE/ThCDL2KDqhI/AAAAAAAAAcQ/lkXOoFkuQfc/s1600/IMG_4205.JPG
http://mcdn01.gittigidiyor.net/7584/Pasta-Sus-Sekeri-Sprinkles-Pembe-Inci-Taneleri__75843756_0.jpg
hayırdır inşallah akşama kadar kkda durmanın sonuçları artıkben de ruyamda suyum geliyo arabada hastaneye giderken bi elimde cep telefonu teyzelerimize haber vermemiz lazim diyorum topige yaziyorum ben su an doguruyorum diye falan sonrada esime devrediyorum ben yazamazsam sen yaz diyorumhayir olsun
kızlar oğlumun yatağı geldi hazırladık :)
Eki Görüntüle 740337 Eki Görüntüle 740338 Eki Görüntüle 740339 Eki Görüntüle 740340 Eki Görüntüle 740341