Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende spor yapmak istiyoruuummhic vaktim olmuyor ama yaaaaa.
Kizlar yaaaa ben 58 kilo hamile kaldim simdi 68 kiloyum ama 18 haftamdayim cokmu aldim ben ya herkes cok almisin diyo ama
1.65 boyum biseyde yemiyom cok ama aldim kiloyu nasil oldu bende anlamadim
Kizlar yaaaa ben 58 kilo hamile kaldim simdi 68 kiloyum ama 18 haftamdayim cokmu aldim ben ya herkes cok almisin diyo ama
günaydın,duanı okudum Allah kabul etsin!!
bu arada aranızda AFP testi yaptıran var mı??bana doktor yaptırdı değerlerim gayet normal ama kendim dışında başka kimsede duymadım..
bu test 3lü tarama testi için de bakılan 3 değerden 1yimiş...[/QUOTE
günaydın evet banada dr 2 li test sonucu ii olduğu için 3 lü test istemedi sadece afp testi istedi oda çok şükür iiymiş bu arada ben o dua listesine nasıl katılabilirim bile varmı
günaydın,duanı okudum Allah kabul etsin!!
bu arada aranızda AFP testi yaptıran var mı??bana doktor yaptırdı değerlerim gayet normal ama kendim dışında başka kimsede duymadım..
bu test 3lü tarama testi için de bakılan 3 değerden 1yimiş...[/QUOTE
günaydın evet banada dr 2 li test sonucu ii olduğu için 3 lü test istemedi sadece afp testi istedi oda çok şükür iiymiş bu arada ben o dua listesine nasıl katılabilirim bile varmı
graf'a mesaj at listeye eklesin seni...
geçti artık benden galiba zaten inan çok sıkıldım bu testlerden son artık şu ultrasonuda çektiricem ona görede doktorda karar vericem dahada test derse bende para kalmadı dicem dr bide sanırım herkezde ya semihe yada eraya gönderiyor allah büyük inşallah bebeğimde hiçbir sorun çıkmayacak allah büyük hepimizin bebişlerini korusun rabbim
canım boşver hiç stres yapma ikizizin dediği gibi allah dua et inşallah birşey çıkmaz siz yine şanslısınız hiç sorununuz çıkmadı şimdiye kadar çok şükür ben ne yapayım
bebişin için alacaklarını hazırlığını düşün mutlu ol bence:)
ben izmitten arasıra alıyorum birşeyler bende düşündüm bir ara mahmutpaşaya gitmeyi ama önce izmitte iyice gizip bakıcam mahmutpaşadada burdakilerin aynısı var belki biraz daha çeşit olabilir ama oda gittiğine değermi bilmem yol parasınıda hesaba koyarsan nerdeyse burada ki gibi olacak diye düşünüyorum ama yinede belli olmaz beni şu beşik olayı zorluyor nasıl birşey alayım karar veremedim sen nasıl bişey alıcan yada alıcan mı karar verdin mi
Günaydın canlarrrr :) İçinizdeki meleklerle keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle! 2 gündür yazamıyorum yoğunum bu aralar hepiniz iyisinizdir inşallah! Bu arada oznur60 duanı okudum canım Allah kabul etsin. Benim cimcime bir hareketli ki sormayın, yarın sağlığı sıhhati nasılmış öğreneceğiz bakalım. randevu aldık yarına ayrıntılı usg için. o yüzden tuanazehra duanı şimdiden okudum canım yarın fırsatım olmaz diye.
artık yatmanı gerektiren bi durum kalmamış ama dimi?? özüne döneceksin:)inşallah sağlıkla doğsunlarda ..
sen liste yap sanada alırıs gitmişken:):)
Merhaba :) İzmitten birilerinin olmasına sevindim bende kıyafet sorununu o pasajdan çözdüm.
Bebek alışverişi içinde yer tavsiyelerini beklerim canım