herkese günaydın :) cuma günü kanald de yine verdiler bakanlık doğum iznini 6 aya çıkarmak için çalışıyor diye bakan konuşma felan yaptı inşallah bize yetişir ya
bu arada resmen deprosypndayım o kadar hızlı kilo alıyorum ki kfayı yemek üzereyim 4 kg geçiyor artık 5 e yaklaşıyor
bu sorunun cevabını bulursan banada söyle bende 4 kg aldım ve bunların hepsi son ayda oldu o kadar hızlı alıyorum ki psikolojim bozuluyor. bi arkadaş geldi geçenlerde 32. haftada 9 kg almış sanki ben çokm alıyorum. kontrolümde soracağım ama iştahım çok aşırı artmıyor ilk aylara göre arttı ama ilk aylarda zaten bulantıdan dolayı yiyemiyorduk bilmiyorum işte ya ne yapcaz
bence hiç depresyona girmeyin ne kadar güzel :) çok yakın bi tanıdığımız 40 yaşında doğum yaptı herkes korkuttu 35 den sonra zor vs diye ama hiçte öyle olmadı acayip zeki bişey :) bence yaşı 35 üsütünde olan anne adaylarıda korkmasın arkadaşlar örneklerini gördüm :)
kesinlikle sana katılıyorum erkeğe isim kabus resmen hiç bişey bulamıyoruz bizde bulduklarımızda da uzlaşamıyoruz :)
Dün dedim isim vermeyecegim banane dogunca kendi secsin
Bizimki face te kamaoyu arastirmasi bile yapiyor ölüyorum gülmekten
araştırmadım ama araştıran ve kullananlardan aldıım bilgiyi sana aktarayım. kimisi o aleti kullnadıktan sonra kesildi diyor bebeğim sağılan sütü içmedi ve kesildi sütten diyor. kimsii göğüsü acıtıyor kanallara zarar veriyor birde onun tedavisi ile uğraşıyorsun diyor ama ne kadar doğrudur bilmiyorum ben almayı düşünmüyorum tabi fikrim değişirse bilemem süt iznimde gelip emzirmeyi düşünüyorum