- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
haklısın benim ilk aşılama tuttu ama dış gebelikle sonuçlandı canım.
bakalım yaaa bu sonuçlarla tüp bebek tutma olasılığı yüksek gibi görünüyo bendede hiç bi sorun yok allah bilir tabii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın benim ilk aşılama tuttu ama dış gebelikle sonuçlandı canım.
çoooooooooook üzüldüm yine
aranızda en kritik durumda olan ben varım galiba
kuzum balımmm meleğim üzülme lütfen bu işlr hiç belli olmaz Allahım bilir belkide seninki olur bizimki olmaz bebeğim. ayyy keşke bu konuyu açmasaydık üzüleceğini bilsem açarmıydım bebeğim.
çoooooooooook üzüldüm yine
aranızda en kritik durumda olan ben varım galiba
kuzum balımmm meleğim üzülme lütfen bu işlr hiç belli olmaz Allahım bilir belkide seninki olur bizimki olmaz bebeğim. ayyy keşke bu konuyu açmasaydık üzüleceğini bilsem açarmıydım bebeğim.
neyse hanımlar benim mesai bitti eve doğru gidiyorum görüşürüz inşallah iyi akşamlar.
neyse hanımlar benim mesai bitti eve doğru gidiyorum görüşürüz inşallah iyi akşamlar.
ne kadar üzülmiyorum desemde elimde değil işte
çoook korkuyorum yine negatif olacak diye aldığım o son negatif gününü hala unutmdaım
çok mutlu gidiyorum kan vermeye ve sonra günlerce ağlıyorum
canım kendini böyle koyverme sen 4 tüp bebek denemiş insansın:26::26::26:
inşallah tedavinin sonunda bangır bangır bağıracan hamileyim die senide böyle görücez
kaç deneme yaptın canım sen?
işte kimi zamasn salıyorum
inş bigün olurda hamileyim diye herkese derim
benim 1 ez tüp bebek denemem oldu 36 adet yumurta toplandı malum pko dan...22 tanesi işlem gördü 16 tanesi döllendi 6 tanesi 5.güne geldi 1 adet taze transfer edildi negatif oldu sonra 5 tanesi donduruldu sonraki ay 2 tanesi donmuş transferi oldu buda 3.donmuş transferim olcak hayırlısıyla başladık tedaviye...
hadi gari
"MELEK" Kaçar hepiniz öpüldünüz canlar
kızlaaaaaaaaaaar fatoş nerelerde yaaaaaaaaa
Nefes al nefes ver bir iki uccccccc fatos sporda ahahahahahhaahha 10gun sapora gitmedim 4kilo almisim kafayi yiyecem bir saat yurudum simdide hareketlerdeyimmmmmmm
Nefes al nefes ver bir iki uccccccc fatos sporda ahahahahahhaahha 10gun sapora gitmedim 4kilo almisim kafayi yiyecem bir saat yurudum simdide hareketlerdeyimmmmmmm
jet gibi alıyorum kilo napacam ben bilmiyorum bıktım bıktım kiloluyum diye hayattan nefret ettim sanki tek kilolu bbek isteyen benim ve bugun anladımki ne yaparsam yapayım galiba ben anne olamıycam10 günde 4 kilo hee
çabuk alıyosun galiba :26::26::26::26: