• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

çoooooooooook üzüldüm yine :43::43::43::43::43::43::43:
aranızda en kritik durumda olan ben varım galiba:14::14::14::14::14::14:

kuzum balımmm meleğim üzülme lütfen bu işlr hiç belli olmaz Allahım bilir belkide seninki olur bizimki olmaz bebeğim. ayyy keşke bu konuyu açmasaydık üzüleceğini bilsem açarmıydım bebeğim.

kuzum balımmm meleğim üzülme lütfen bu işlr hiç belli olmaz Allahım bilir belkide seninki olur bizimki olmaz bebeğim. ayyy keşke bu konuyu açmasaydık üzüleceğini bilsem açarmıydım bebeğim.

neyse hanımlar benim mesai bitti eve doğru gidiyorum görüşürüz inşallah iyi akşamlar.

ne kadar üzülmiyorum desemde elimde değil işte
çoook korkuyorum yine negatif olacak diye aldığım o son negatif gününü hala unutmdaım
çok mutlu gidiyorum kan vermeye ve sonra günlerce ağlıyorum :43::43::43::43::43::43:

ne kadar üzülmiyorum desemde elimde değil işte
çoook korkuyorum yine negatif olacak diye aldığım o son negatif gününü hala unutmdaım
çok mutlu gidiyorum kan vermeye ve sonra günlerce ağlıyorum :43::43::43::43::43::43:

canım kendini böyle koyverme sen 4 tüp bebek denemiş insansın:26::26::26:

inşallah tedavinin sonunda bangır bangır bağıracan hamileyim die senide böyle görücez :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

canım kendini böyle koyverme sen 4 tüp bebek denemiş insansın:26::26::26:

inşallah tedavinin sonunda bangır bangır bağıracan hamileyim die senide böyle görücez :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

işte kimi zamasn salıyorum
inş bigün olurda hamileyim diye herkese derim:49:

kaç deneme yaptın canım sen?

benim 1 ez tüp bebek denemem oldu 36 adet yumurta toplandı malum pko dan...22 tanesi işlem gördü 16 tanesi döllendi 6 tanesi 5.güne geldi 1 adet taze transfer edildi negatif oldu sonra 5 tanesi donduruldu sonraki ay 2 tanesi donmuş transferi oldu buda 3.donmuş transferim olcak hayırlısıyla başladık tedaviye...

benim 1 ez tüp bebek denemem oldu 36 adet yumurta toplandı malum pko dan...22 tanesi işlem gördü 16 tanesi döllendi 6 tanesi 5.güne geldi 1 adet taze transfer edildi negatif oldu sonra 5 tanesi donduruldu sonraki ay 2 tanesi donmuş transferi oldu buda 3.donmuş transferim olcak hayırlısıyla başladık tedaviye...

güzel haberlerini alırız inş canım :16::16::16:

Nefes al nefes ver bir iki uccccccc:-) fatos sporda ahahahahahhaahha 10gun sapora gitmedim 4kilo almisim kafayi yiyecem bir saat yurudum simdide hareketlerdeyimmmmmmm:-)

kız zilli nerdesin sen bugün merak ettim:44::44:
:44: ben moralimi bozuk diye:14:

Nefes al nefes ver bir iki uccccccc:-) fatos sporda ahahahahahhaahha 10gun sapora gitmedim 4kilo almisim kafayi yiyecem bir saat yurudum simdide hareketlerdeyimmmmmmm:-)

10 günde 4 kilo hee
çabuk alıyosun galiba :26::26::26::26:

10 günde 4 kilo hee
çabuk alıyosun galiba :26::26::26::26:
jet gibi alıyorum kilo napacam ben bilmiyorum bıktım bıktım kiloluyum diye hayattan nefret ettim sanki tek kilolu bbek isteyen benim ve bugun anladımki ne yaparsam yapayım galiba ben anne olamıycam

tedaivi felan olmak istemiyorum sogudum herşeyden çocukta istemiyorum olmuyorsa olmuyor napim ya öleyimmi pkolusun kilo vermen zor diyen doktor ardına mutlaka kilo vermen şart diyor sanki 200 kiloyum bu dünyada tek örnek benim sanki lanet olsun doktorlarada çevremdeki herkezede alıp başımı çekip gidecem bu şehirden bu ülkeden kimseyi istemiyorum hayatımda vazgeçtim kızlar pes ettim hayat zaten yeteri kadar acımasız ama insanlar dahada acımasız rabbimin sevdiği kuluyumki beni böyle büyük bir sınavla sınıyor bu dünyada içim gülmedi kısmet belki öbür dünyaya....

Back