senin kociş tıp adamı sor bakaılm başka zararlarıda olurmu
kuzum zaten ona dayanarak sölrdim o hep der kola içme kahve içme diyeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin kociş tıp adamı sor bakaılm başka zararlarıda olurmu
kuzum zaten ona dayanarak sölrdim o hep der kola içme kahve içme diyeee
dur kız nereye gidiyorsun ya lütfen üzülme canım ya bak aklımız sende kalıyor.
uyu canım uyu da moralin düzelsin yarın aramıza geldiğnde eskisi gibi mutlu ol
doktorlara gidip söliycem yapsın tutmazsada tutmasın napim tutmamama aşamasında sıkıntı yokmuş kilo pek etki etmiyormuş ama hamilelik sürecinde tansiyon felan çıkarmış ben normal yolla hamile kaldıgımda 130 kiloydum ve nerdeyse 40 kilo verdim normal yolla kaldıgımda o kiloda bu kiiloda hamile kalınırmı diye kimse bişe demediöyle deme hepimiz aynı durumdayız bende 81 den 58 e düştüm yetmez dedi doktor 56 olman gerek dedi millet 100 kiloda kalıyor anlamadım 58 tedaviye başladım ilaçlar şişiriyor 60 oldum yine 4-5 günde kuduruyorum bu kilolara anlamak zor vallahi...
doktorlara gidip söliycem yapsın tutmazsada tutmasın napim tutmamama aşamasında sıkıntı yokmuş kilo pek etki etmiyormuş ama hamilelik sürecinde tansiyon felan çıkarmış ben normal yolla hamile kaldıgımda 130 kiloydum ve nerdeyse 40 kilo verdim normal yolla kaldıgımda o kiloda bu kiiloda hamile kalınırmı diye kimse bişe demedi
Ben yeni katildim. 4 yillik evliyim 27 yasindayim polikistigim. 2kez asilama yaptirdik olmadi. Subatta tup bebek yaptiricaz allahin izniyle. Antalya gelecek tup bebek merkezinde dusunuyorum ama antalya tup bebek merkezide var aklimda bilmiyorum ne yapicam ilk denemem
Ben yeni katildim. 4 yillik evliyim 27 yasindayim polikistigim. 2kez asilama yaptirdik olmadi. Subatta tup bebek yaptiricaz allahin izniyle. Antalya gelecek tup bebek merkezinde dusunuyorum ama antalya tup bebek merkezide var aklimda bilmiyorum ne yapicam ilk denemem
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınnnnnnn kızlarrrr:119::119::119::119::119:
kızlar bişey soracam dün tüp bebek merkezini aradım adet oldugunda ara demişlerdi neyse konuştumm bana önce adetinin 2. veya 3. günü çagıracagız test yapılacak 1 ayda dogum kontrol hapı kullanacam...tam kapatırken telefonu eşinde test verecek dedi en az 3 gün boşalmamış olması dedi bizim test verecegimizden haberimiz yoktu...yarına gitmeyi düşünüyoruz ama eşimin 6 günlük perhizi olmuş oluyor pufffff ben 3-4 günlük perhiz olması lazım diye biliyorum
bunu onlara sorun bence en fazla 6 gün oluyo ama emin değilim
eşim arıcak bugün inşallahh bu ay başlayabiliriz:44:
Benim bildigim adetin ikinci gunu senin test onemli hem genel kontrol icin spermiogram icin cokta onemli degil diye biliyorum onemli olan yumurta toplamadaki pehriz gunu yinede ara sor
merhaba,bende tüp bebek tedavisine başlayacağım,eşim dün adana ankara tüp bebek merkezi ile görüştü,yanlış anlamadıysam sizde orada başlayacaksınız tedaviye değil mi?