• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

idarara sıkışık falan diyorlar meleğim öyle zor olmuyormu. taransferden sonra hemen lavaboya gidebiliyormusun az anlatsana kuşum mesela sana kaç doz iğne yapılıyordu. gonal f mi kullandın hep.?
kullandığım iğneler sizin kinle aynıdı benim kiler çabuk cevap veriyo çok yumurta toplanıyo benden bi de ben şeker hastaları gibi enjektördede kullandım bir kaç kez
idrara sıkışık oluyon onlar sana söylüyo nekadar içeceğini

yine mi kan verdin canım ya demedinmi ki doktora adetim düzensiz diye:50::50::50:
Ben kilo verdikten sonra bir yili gecti adetim duzenli ama calistigim yer cok soguk ondanda olabilir hic bole gecikmezdi ne yapacagimi sasirdim bu kadar vijdansizlik olmaz sefe diyorum tinlamiyor bile bugun hava iyi hava kotulennirse rapor alip gidecem evime adamla tartistim soledim ben bukadar emek harciyorum para harciyorum bunun bir onemi yokmu dedim umutlarim yikiliyor senin umrunda degil dedim

Ben kilo verdikten sonra bir yili gecti adetim duzenli ama calistigim yer cok soguk ondanda olabilir hic bole gecikmezdi ne yapacagimi sasirdim bu kadar vijdansizlik olmaz sefe diyorum tinlamiyor bile bugun hava iyi hava kotulennirse rapor alip gidecem evime adamla tartistim soledim ben bukadar emek harciyorum para harciyorum bunun bir onemi yokmu dedim umutlarim yikiliyor senin umrunda degil dedim

naptın canım aldınmı sonucu?

naptın canım aldınmı sonucu?

Canim sokturucu verdi bu arada tup bebek merkezini aradim bugun icin randevu allayim diye dondu doktorum aradi gunum gecti dedim simdi gelme sen tarlusal al kullan adet olunca gel yumurtaliklarina bakalim hemen baslayalim bir sonraki adeti beklemeyelim dedi aldim sokturucuyu basladim icmeye

Canim sokturucu verdi bu arada tup bebek merkezini aradim bugun icin randevu allayim diye dondu doktorum aradi gunum gecti dedim simdi gelme sen tarlusal al kullan adet olunca gel yumurtaliklarina bakalim hemen baslayalim bir sonraki adeti beklemeyelim dedi aldim sokturucuyu basladim icmeye

aaa o zaman ikimizde nerdeyse aynı zamanlarda başlıcaz bebeğim.2-3 gün olur heralde aramızda topikte ilk başlayan ben sonra sen. ayy heycanlandım vallahi hadi hakkımzda hayırlısıyla

ayyyyyyy:1:
geldim geldim :10:
:10::10:bugün çok işim vardı pazartesi malum haftasonu işler birikince
yemek yaptım çamaşır falan çok yoruldum
bide biyere kadar gittim geldim ne yaptınız bakalım
FATOŞUM okudum canım inş
tedaviye başlıcak mısın hayırlısı olsun canım
NMG ile senden ilk müjdeyi alırız inş

ayyyyyyy:1:
geldim geldim :10:
:10::10:bugün çok işim vardı pazartesi malum haftasonu işler birikince
yemek yaptım çamaşır falan çok yoruldum
bide biyere kadar gittim geldim ne yaptınız bakalım
FATOŞUM okudum canım inş
tedaviye başlıcak mısın hayırlısı olsun canım
NMG ile senden ilk müjdeyi alırız inş

inşallah hayırlısı hakkımızda

bende buğün karın ağrısıyla mücadele ettim ilk gün çok sancılı olur benim... sağolsun kızlar idare etti biraz dinledim yattım şimdi az iyim.

kızlar naptınız yaaa ben geldim özledim haaa bu arada ablamın hepinize selamı var :16::16::16:

bende buğün karın ağrısıyla mücadele ettim ilk gün çok sancılı olur benim... sağolsun kızlar idare etti biraz dinledim yattım şimdi az iyim.

kıyamam ya benim hiç adet sancım olmaz yılda ya bir kez ya iki kez:19::19::19:

Back