• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

jet gibi alıyorum kilo napacam ben bilmiyorum bıktım bıktım kiloluyum diye hayattan nefret ettim sanki tek kilolu bbek isteyen benim ve bugun anladımki ne yaparsam yapayım galiba ben anne olamıycam

öyle deme hepimiz aynı durumdayız bende 81 den 58 e düştüm yetmez dedi doktor 56 olman gerek dedi millet 100 kiloda kalıyor anlamadım 58 tedaviye başladım ilaçlar şişiriyor 60 oldum yine 4-5 günde kuduruyorum bu kilolara anlamak zor vallahi...

jet gibi alıyorum kilo napacam ben bilmiyorum bıktım bıktım kiloluyum diye hayattan nefret ettim sanki tek kilolu bbek isteyen benim ve bugun anladımki ne yaparsam yapayım galiba ben anne olamıycam

kız ben de kilo alamamaktan şikayetçiyim evlendiğimde 54 düm şu an 6 yıl geçti ve ben daha anca 58 59 arası oynuyorum

tedaivi felan olmak istemiyorum sogudum herşeyden çocukta istemiyorum olmuyorsa olmuyor napim ya öleyimmi pkolusun kilo vermen zor diyen doktor ardına mutlaka kilo vermen şart diyor sanki 200 kiloyum bu dünyada tek örnek benim sanki lanet olsun doktorlarada çevremdeki herkezede alıp başımı çekip gidecem bu şehirden bu ülkeden kimseyi istemiyorum hayatımda vazgeçtim kızlar pes ettim hayat zaten yeteri kadar acımasız ama insanlar dahada acımasız rabbimin sevdiği kuluyumki beni böyle büyük bir sınavla sınıyor bu dünyada içim gülmedi kısmet belki öbür dünyaya....

kız o nasıl bir düşünce öle sen güçlüsün yahu daha yolun başındasın ne oluyor sana verende Allah alanda Allah delimisin sen ne doktorların sölediğini takıyosun sen. onlara kalırsa bu dünya hiç kiloluların gebe kalamaması lazım. benim görümcem doğum yaptığında 130 kilo idi. ve çevremde böle yüzlerce örnek var. sen sadece sabır ve tevvekkül et.gerisini Rabbime bırak. birdahada bölre şeyler yazıp üzme bizi. biz burda birbirimize destek için varız. Rabbimin izniyle hepimiz bir bir annne olucaz ve buğünlerimize gülüp geçicez

tedaivi felan olmak istemiyorum sogudum herşeyden çocukta istemiyorum olmuyorsa olmuyor napim ya öleyimmi pkolusun kilo vermen zor diyen doktor ardına mutlaka kilo vermen şart diyor sanki 200 kiloyum bu dünyada tek örnek benim sanki lanet olsun doktorlarada çevremdeki herkezede alıp başımı çekip gidecem bu şehirden bu ülkeden kimseyi istemiyorum hayatımda vazgeçtim kızlar pes ettim hayat zaten yeteri kadar acımasız ama insanlar dahada acımasız rabbimin sevdiği kuluyumki beni böyle büyük bir sınavla sınıyor bu dünyada içim gülmedi kısmet belki öbür dünyaya....

deme kız öyle bak çok üzülüyorum:43:
:43::43::43::43::43:hem sen daha yolun başın da syılırsın benim durumum daha kritik ken ben demiyom böyle
ben sana ne dedim pko lular şanslı onların ki tutuyo diye benim pko lu arkadaşım da çok kiloluydu
yavrum sizin memleket döner kebab memleketi ondan valla sen gel bakam buraya burdada var döner kebab ama pahalı bi yedin mi hesabı görünce şaşı olur kalırsın vallla:111::111::111::111:

canım naptın yumurtaların toplandımı? nasıl geçti kaç yumurtan toplandı anestesi ile yapıldı ağrılımı ay çok soru sordum kusura bakma

kusura bakmayın ben yatıp uyumak istiyorum iyi hissetmiyorum üzülmeyinnnnnnnnn tek istegim bu

kızlar ben var ya kahve tiryakisiyim sizce bu yumurta kalitemi etkiler mi:ssz::ssz::ssz::ssz:

15 yumurta toplandı. anestezi alıyosun yum. toplanırken şuan iyiyim ağrımda yok sayılır sen ne zaman başlıyosun

bende muhtemelen çarşamba iğnelere başlıyorum canım. genel anestezimi oluyosun yoksa bölgeselmi.transferin ne zaman canım.inşallah rabbim yüzünü güldürür.

Back