• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

bizimkilerin samimiyet anlayışı biraz değişik gece gündüz beraber olalım diyolar

kız ben çok sabırlımıyım neyim biz kaç yıldır alt üst oturuyoruz ama allaha şükür tek lafımız yok birbirimize
sadece şu çocuk konusunda oldu biraz ama oda kv aramda oldu geçti hiç küslük falan olmadı onlar beni çok sever bende onları
kendi çocuklarına nasılsalar banada öyle

sadece morfolojimi bozuk diğerleri nasıl ileri hızlı falan

canım iki test yapıldı bu sonuçlar who ya göre

tplam sayı 99 milyon

ileri doğru hızlı % 11

normal morfoloji % 8

ikincide

toplam sayı 114 milyon

ileri doğru hızlı % 9

normal morfoloji % 6

kız ben çok sabırlımıyım neyim biz kaç yıldır alt üst oturuyoruz ama allaha şükür tek lafımız yok birbirimize
sadece şu çocuk konusunda oldu biraz ama oda kv aramda oldu geçti hiç küslük falan olmadı onlar beni çok sever bende onları
kendi çocuklarına nasılsalar banada öyle

canım sevmediğimden deil kv çocuk gibi benim evimdeki eksiği benden çok düşünür ama bi arada olmaz hem ben hem eşim istemiyo

tplam sayı 99 milyon

ileri doğru hızlı % 11

normal morfoloji % 8

ikincide

toplam sayı 114 milyon

ileri doğru hızlı % 9

normal morfoloji % 6

sizin sayılar çok kötü değil bence biraz uğraş normal için olur bence biz ilk evlendiğimizde ki sonuç 6 milyondu
ileri hızda çok azdı

tplam sayı 99 milyon

ileri doğru hızlı % 11

normal morfoloji % 8

ikincide

toplam sayı 114 milyon

ileri doğru hızlı % 9

normal morfoloji % 6

eee morfoloji gayet iyi ileri hızlı düşük biraz benim eşimin durumuna çok benziyor ama bizim morfoloji düşük%3 işte bizede tekrar aşılama falan dediler ama aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum hayırlısı olsun bakalım

sizin sayılar çok kötü değil bence biraz uğraş normal için olur bence biz ilk evlendiğimizde ki sonuç 6 milyondu
ileri hızda çok azdı

bu tastlarde iki türlü ya kruger daha doğru sonuç veriyomuş ne bilim yaa 2.5 senedir deniyoz yok bi şey:50::50::50:

bnecede canım sen ya normal yoplla bekle yada aşılama tutma oranı yüksek cünkü morfoloji iyi ileri hızlıda var.

eee morfoloji gayet iyi ileri hızlı düşük biraz benim eşimin durumuna çok benziyor ama bizim morfoloji düşük%3 işte bizede tekrar aşılama falan dediler ama aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum hayırlısı olsun bakalım

bi aşılamada ben yaptırdım canım da dediğin gibi uğraşmak istemiyorum yaşım gitmeden anne olmak istiyorum

Back