- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.581
yi anam yiiigel kuşum sende valla iyi kaynatıyoruz
valla öyle burdada konuşuyoz ama yetmiyoDD
ooo desene sende karadenizlisin
yerim senin yorumunu
bir şey sorucam,bu ilk aşı mıydı? Ya doktorum beni ikilemde bıraktı. 3 hafta önce kontrole gittiğimde tetanozu sordum,hayır yaptırma hiç gerek yok dedi.O günden beri kime sorsam nasıl yaptırmazsın çok önemli deyip duruyorlar.Eğer geç kalmadıysam bugün gidip ilk aşımı yaptırıcam.
nasıl ayrı bi facemi şekerim burda sakın isim paylaşmayın kayıtlar silinmiyo daha sonra problem olur kızlar aklınızda olsunya o zaman de iki kişi arasında geçeçek konuşma acama face mi açsak özel hem resimlerimizi de paylaşırız
dikkatli okuyunca farkettim mucizem ikinci aşınmış bu,ama yine de bilginiz varsa sevinirim
:)) öle diyolar...
dikkatli okuyunca farkettim mucizem ikinci aşınmış bu,ama yine de bilginiz varsa sevinirim
kesinlikle öle geçenlerde ağrıdı ama yinede gitmedim canım senn gönderdiğin hediyeyi koydum resimlerin içinde gördünmü :)))
ya o zaman de iki kişi arasında geçeçek konuşma acama face mi açsak özel hem resimlerimizi de paylaşırız
tugba benım yerımede sayacak soz verdı :))) hedıye konusunu ozelden mesajlasalım canımgünaydınlar herkeseeee
dün akşam ne güzel muhabbetler olmuş. cicişlerin hepsi çok güzel güle güle giysin kullansın kuzucuklarr sağlıkla iyi günlerde inşallahbu arada ben de tam bir kitap kurduyum kızlarrrr yaşasın kitap kardeşliğiiiii
meltemmm bana hiç farketmez bacım istersen müsait olduğun bi öğlen gel hem beraber yemek yeriz hem de hediyeni veririm istersen eşinin iş yerine de bırakabilirim sana hangisi uyarsa bana hepsi olur
seda canım içini ferah tut hayır haberlerle gel inşallah her şey yoluna girecek
kızlar bize de dua edin bugün akşam randevumuz var bizim de kuzuyu göreceğiz iyidir inşallah
tugba5286 sen ben meltem aynı gün doğurucaz neredeyse hep beraber sayalım plakaları
yazın bıtırdım ben sonr bır yumak mutlulugu ve bahcemde yeseren cıcekelrı okudum canımgünaydınnnnnnn
akşamı okudum geldim..seda hayırlı haberler ile gel inşallah canım benim..
papapa ankaramıza hoşgeldin.
meltem küçük mucizeler dükkanını ben de okuyorum şu an,ama sen benden önce bitirirsin ,ne zaman elime alsam uykum gelio ya
bu arada açlık kan şekerim 85, tokluk kan şekerim 133 bakalım cmt doktor ne diyecek. inşallah diyet falan vermez ya. baya sınırlardayım sanırım.
yeni cicileriniz hayırlı olsunnnn. ben üşeniyorum ya resim koymaya. bir gün koyarım belkiii
hadi öpüldünüzz
özele gel yaz bana ozaman senide alalım aramıza :)) kesmiyo burası
anladım cnm bizlerin korkulu rüyasısın yani :)))
kız pofikçi bende samsunluyumkesin gel özeleee
görmedim yaa hangi sayfadaydı, çok geçmişi okuyamadımda ama bakıyım dur..
ben feys meys açmam sölimmm
kız yadım ya özele gördünmü
hyr dur bakayım
beklemede kal yemekden sonra knşlımhehe bana da yazın bakem
hehe bana da yazın bakem
beklemede kal yemekden sonra knşlım
kız sinem naptınız özele yazsana msn ni. Halbuki hepimiz yeni msn açsak sırf birbirimizle konuşmak içün
slm kızlar sabah doktora gittik herşeyi iyi görünüyo dedi kız dedi kesin kızmı dedim artık odasını alıcam dedim kız dedi inşallah yanlışlık yoktur vallasabah sabah doktorla oda krizi yaşadık sabah sabah güldürdün beni diyo doktor 567 gr olmuş minişim çok hızlı kilo alıyosun dedi ekmek bile yemiyorum dedim ama genede alıyorum dedim bişey demedi gerçekten çok hızlı gidiyorum kızlar 60 kilo oldum nezaman tartıya çıksam hep 1 kilo almış oluyorum sonra nolcam bilmiyorum ya
Eki Görüntüle 542481 kızlar bırınız demıstınız resmını at goremıyorum dıye ama kım oldugunu unuttum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?