• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gel kuşum sende valla iyi kaynatıyoruz

valla öyle burdada konuşuyoz ama yetmiyo:DDD

ooo desene sende karadenizlisin

:9::9::9::9: yerim senin yorumunu
yi anam yiii

bir şey sorucam,bu ilk aşı mıydı? Ya doktorum beni ikilemde bıraktı. 3 hafta önce kontrole gittiğimde tetanozu sordum,hayır yaptırma hiç gerek yok dedi.O günden beri kime sorsam nasıl yaptırmazsın çok önemli deyip duruyorlar.Eğer geç kalmadıysam bugün gidip ilk aşımı yaptırıcam.

canım sağlık ocağına kayıtlıysan seni aramaları lazımm aramadılarsa ara sen hemen şimdi haftanı fln söyle onlar yapacaklardır muhakkak bazı drlar onaylamasada biçoğu yapılması taraftarı benim 2.dozum canım ara bizede bilgi versene

ya o zaman de iki kişi arasında geçeçek konuşma acama face mi açsak özel hem resimlerimizi de paylaşırız
nasıl ayrı bi facemi şekerim burda sakın isim paylaşmayın kayıtlar silinmiyo daha sonra problem olur kızlar aklınızda olsun

dikkatli okuyunca farkettim mucizem ikinci aşınmış bu,ama yine de bilginiz varsa sevinirim

ewet 2.aşım bildiğim kadarıyla topicde aşısını yaptırmayan kalmadı dediğim gibi sen dr nu takma bence ara sağlık ocağınıda yaptır

dikkatli okuyunca farkettim mucizem ikinci aşınmış bu,ama yine de bilginiz varsa sevinirim

canım bu benim 2.hamileliğim 1,5 yaşın da kızım var kızımda sağlık ocağı na hiç gitmedim evi aramış çalıştığım için ulaşamamışlar aşı yı duyduğum zaman doktoruma sordum ama haftam çektiği için vurmadılar doktorum evet önemli vurdursay dın iyi olurdu dedi ama özel hastanede temiz ortam da doğum yapacaksın dedi dağda bayırda doğum yapmayacaksın sorun olmaz demişti gibi özel hastane doktorları da önemsemiyorlar bence geç kalmış sayılmaz sın sağlık ocağını ara kaç haftada lık olduğunu söyle onlar seni yönlendirir ben bu gebeliğim de 2 tozu da vurdurdum

günaydınlar herkeseeee :16:

dün akşam ne güzel muhabbetler olmuş. cicişlerin hepsi çok güzel güle güle giysin kullansın kuzucuklarr sağlıkla iyi günlerde inşallah :16: bu arada ben de tam bir kitap kurduyum kızlarrrr yaşasın kitap kardeşliğiiiii :16:

meltemmm bana hiç farketmez bacım istersen müsait olduğun bi öğlen gel hem beraber yemek yeriz hem de hediyeni veririm istersen eşinin iş yerine de bırakabilirim sana hangisi uyarsa bana hepsi olur :17:

seda canım içini ferah tut hayır haberlerle gel inşallah her şey yoluna girecek :17:

kızlar bize de dua edin bugün akşam randevumuz var bizim de kuzuyu göreceğiz iyidir inşallah :32:

tugba5286 sen ben meltem aynı gün doğurucaz neredeyse hep beraber sayalım plakaları :1:
tugba benım yerımede sayacak soz verdı :))) hedıye konusunu ozelden mesajlasalım canım
günaydınnnnnnn
akşamı okudum geldim..seda hayırlı haberler ile gel inşallah canım benim..
papapa ankaramıza hoşgeldin.
meltem küçük mucizeler dükkanını ben de okuyorum şu an,ama sen benden önce bitirirsin ,ne zaman elime alsam uykum gelio ya
bu arada açlık kan şekerim 85, tokluk kan şekerim 133 bakalım cmt doktor ne diyecek. inşallah diyet falan vermez ya. baya sınırlardayım sanırım.
yeni cicileriniz hayırlı olsunnnn. ben üşeniyorum ya resim koymaya. bir gün koyarım belkiii
hadi öpüldünüzz
yazın bıtırdım ben sonr bır yumak mutlulugu ve bahcemde yeseren cıcekelrı okudum canım

kızlar yazmıştım burdan ayın 23 de eyüp devlet hastanesine gitmiştim hiç ilgilenmemişlerdi dalga geçer gibi davranmışlardı bende şikayet etmiştim onları şimdi aradılar gerekeni yapmışlar olayda geçen kişiler hakkın da işlem başlatılacakmış pazartesi beni çağırdılar hasta hakları bölümüne oh içim eridi valla sinir olmuştum

şikayet dilekcem

SAYIN YETKİLİ 23 10 2012 TARİHİN DE GİTMİŞ OLDUĞUM EYÜP DEVLET HASTANESİNİN Gaziosmanpaşa Ali Külünk Semt Polikliniği ÖNCELİKLE DOKTORUN ÇALIŞMA SAATİNDEN DAHA GEÇ GELDİĞİNİ BELİRMEK İSTERİM SIRAM GELDİĞİN DE İÇERİ GİRDİM RAPORLARIMI GÖSTERDİM RAPORLARIMDA İDRAR DA ŞEKER ÇIKTIĞINI BELİRTİM VE YÜKLEME YAPILMASI GEREKLİ OLUP OLMADIĞI HAKKIN DA BİLGİ SORDUĞUM DA DOKTOR BEY YOK ŞEKER YÜKLEMESİ RUTİN Bİ KONTOROLMÜ YOK MİLET CİNAYET İŞLERMİŞ SAÇMA SAPAN ŞEYLER ANLATMAYA BAŞLADI SONRA BENİ ULTRASYON DOPPLERE YOLLADI ORADA BULUNAN DOKTOR FUAR SAHİLLİOĞLU BENİ İZLEMEYE ALTI HİÇ Bİ BİLGİ VERMEDİ YANIN DA BULUNAN BAYAN VE 4. KATTA HASTALARA SIRA VEREN BEY DE İŞİNİ BIRAKIP BULUNDUĞUM ODA İÇİN DE SOHBET EDİYORLARDI GEÇEN KONUŞMA ŞU BAYAN DA DAHİL LAN O ARABA KAÇ MODELDİ BİLMİYOM LAN BU KONUŞMA ODA DA OLDUĞUM SÜRE İÇİN DE DEVAM ETTİ İLGİ ALAKA YOK YOK SAÇINI KESTİRDİN Mİ LAN BENDE BUGÜN KESTİRECEM NEYSE SONUÇU ALIP DOKTORA ÇIKTIM DOKTOR BİŞEYİN YOK GİDEBİLİRSİN BEN ŞİMDİ NE İÇİN DEVLETE PARA ÖDEYECEĞİM ANLAYAMADIM SABAH SABAH OKADAR BEKLEDİĞİMEMİ YOKSA DOKTORLARIN DALGA GEÇER GİBİ DAVRANIŞLARINA MI VE ORDAN SONRA ÖZEL HASTENELER DE YAPTIĞIM ŞEKER YÜKLEMESİN DE ŞEKERİM YÜKSEK ÇIKTI VE BEBEGİM DE BÖBREK GENİŞLEMESİ BAŞLAMIŞ AMA DOKTOR BEYE GÖRE BENİM HİÇ BİŞEYİM YO

slm kızlar sabah doktora gittik herşeyi iyi görünüyo dedi kız dedi kesin kızmı dedim artık odasını alıcam dedim kız dedi inşallah yanlışlık yoktur valla:1::1:sabah sabah doktorla oda krizi yaşadık sabah sabah güldürdün beni diyo doktor 567 gr olmuş minişim çok hızlı kilo alıyosun dedi ekmek bile yemiyorum dedim ama genede alıyorum dedim bişey demedi gerçekten çok hızlı gidiyorum kızlar 60 kilo oldum nezaman tartıya çıksam hep 1 kilo almış oluyorum sonra nolcam bilmiyorum ya:52::52:

$8698329654923_1_org_icon.webpkızlar bırınız demıstınız resmını at goremıyorum dıye ama kım oldugunu unuttum:)))

slm kızlar sabah doktora gittik herşeyi iyi görünüyo dedi kız dedi kesin kızmı dedim artık odasını alıcam dedim kız dedi inşallah yanlışlık yoktur valla:1::1:sabah sabah doktorla oda krizi yaşadık sabah sabah güldürdün beni diyo doktor 567 gr olmuş minişim çok hızlı kilo alıyosun dedi ekmek bile yemiyorum dedim ama genede alıyorum dedim bişey demedi gerçekten çok hızlı gidiyorum kızlar 60 kilo oldum nezaman tartıya çıksam hep 1 kilo almış oluyorum sonra nolcam bilmiyorum ya:52::52:

tatlım sen hangi şehirdensin

Back
X