• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kız sinem naptınız özele yazsana msn ni. halbuki hepimiz yeni msn açsak sırf birbirimizle konuşmak içün

slm kızlar sabah doktora gittik herşeyi iyi görünüyo dedi kız dedi kesin kızmı dedim artık odasını alıcam dedim kız dedi inşallah yanlışlık yoktur valla:1::1:sabah sabah doktorla oda krizi yaşadık sabah sabah güldürdün beni diyo doktor 567 gr olmuş minişim çok hızlı kilo alıyosun dedi ekmek bile yemiyorum dedim ama genede alıyorum dedim bişey demedi gerçekten çok hızlı gidiyorum kızlar 60 kilo oldum nezaman tartıya çıksam hep 1 kilo almış oluyorum sonra nolcam bilmiyorum ya:52::52:

bekliyorum kuşum

yazıyorum şekerim

kızlar msn de buluşmak isteyen varmı:)

meltem sen de gelsene msn ye:3::3:

ben geldimmmmm haydin msn e :))) aşkböcüğümmm gızanın geliyo he maşallah kuzumm iyi olmanızada sevindim

Konu başlığını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım şuan ağlıyorum bebeğim gelişmediği için kürtaş oldum ve şubat 8 de doğucaktı dün doğum günümdü 29 yaşımı doldurdum ve daha annelik duygusunu tatmadım heray gün beklemek çok zor ama rabbimin bildiği vardır sadece nefsime yenilip isyan etmekten korkuyorum

Ah canım benim yaa bende kürtaj oldum aynı sorundan dolayı önceden, o kadar üzülmüştüm ki, bir yandan bebeğimi kaybetmek istemiyorum, bir yandan kürtaj olma korkusu duygularım birbirine karışmıştı. Ama şimdi hamileyim allaha şükür ve bazen düşünüyorum her işte bir hayır var gerçekten, o zaman borcumuz çoktu, şimdi rahatladık biraz. Birde hep dua ettim hayırlı evlat olsun diye tabi sağlıklı da. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat versin. Üzülme demek elde değil tabiki üzülürsün ama, demekki hayırlı değilmiş öyle düşün. Şurada bekleyeceğin bir kaç ay sonra yine çalışmalara başlarsın :)

ben geldım kızlar, kontrole gıtmıstım bugun 3aylıkken gıttıgım bı doktor vardı devlet hastanesınde ona randevu almak ıstemıstık ısımlerı sasırınca yanlıs doktora almısız :( herneyse gıttık adama bebegımın saglık sıkıntılarını anlattık dınledı bööööön herıf aldırmak ıcın ne beklıosun dıo bana, bızım oyle bı dusuncemız yok dıoruz yok aldır cocugada sanada ezıyet dıyo her neyse ugrasmadım cunku,hastanenın ultrsn aletı gelısmıs bı teknlojıde ayrıntılı ultrsndan farksız cocugumu ıyıce gormek ıstedım ve ınanın ayrıntılıda bu kadar net degıldı goruntu cıgerlerımız malesef yok denecek kadar kucukmus o yuzden karın bolgemız bayagı bombelı gelıyo, cok gobıslı gozukuyo erkegım.onun dısındakollarımız ve bacaklarımız kısa ama bıraz ılerleme kaydetmıs 7,8haftalık acık 5haftaya ınmıs yada ultrsndan ultrsna fark edıyo bılemıyorum ama bence ılerlemıs :) o bacaklar o parmaklar aman Allah ımmm baktımda baktımm.(tıpkı ben ogum bılıomusunuz o kafası ayırt edebıldıgım her yerı ben o kadar sevındım kı daha da baglandımmmm ) tabı doktor bana delı gozuyle baktı ben bebegın sorumlulugunu alamam,bı daha buraya gelme 3gunun var sonlandır dedı sonra dogsad yasar bısey yapamayız dedı hayyy ya....esım oldurcektı:47::47:

ben geldım kızlar, kontrole gıtmıstım bugun 3aylıkken gıttıgım bı doktor vardı devlet hastanesınde ona randevu almak ıstemıstık ısımlerı sasırınca yanlıs doktora almısız :( herneyse gıttık adama bebegımın saglık sıkıntılarını anlattık dınledı bööööön herıf aldırmak ıcın ne beklıosun dıo bana, bızım oyle bı dusuncemız yok dıoruz yok aldır cocugada sanada ezıyet dıyo her neyse ugrasmadım cunku,hastanenın ultrsn aletı gelısmıs bı teknlojıde ayrıntılı ultrsndan farksız cocugumu ıyıce gormek ıstedım ve ınanın ayrıntılıda bu kadar net degıldı goruntu cıgerlerımız malesef yok denecek kadar kucukmus o yuzden karın bolgemız bayagı bombelı gelıyo, cok gobıslı gozukuyo erkegım.onun dısındakollarımız ve bacaklarımız kısa ama bıraz ılerleme kaydetmıs 7,8haftalık acık 5haftaya ınmıs yada ultrsndan ultrsna fark edıyo bılemıyorum ama bence ılerlemıs :) o bacaklar o parmaklar aman Allah ımmm baktımda baktımm.(tıpkı ben ogum bılıomusunuz o kafası ayırt edebıldıgım her yerı ben o kadar sevındım kı daha da baglandımmmm ) tabı doktor bana delı gozuyle baktı ben bebegın sorumlulugunu alamam,bı daha buraya gelme 3gunun var sonlandır dedı sonra dogsad yasar bısey yapamayız dedı hayyy ya....esım oldurcektı:47::47:

hoşgeldin cnaım gerizekalı ya sanane sana söylemek çok kolayda bi anne için kolaymı böyle bişey Allahım güç kuvvet versin sanada sağlıklı bi şekilde alcaksın bebeğini kucağına dengesz ben bile kızdım şimdi benimkide çok göbüşlü duruyo seda ben bütün bebekler öle sanıyodum Allahım sağlık versin bebeğinede herşey çok güzel olacak merak etme takma kimseyide:nazar::nazar:

hoşgeldin cnaım gerizekalı ya sanane sana söylemek çok kolayda bi anne için kolaymı böyle bişey Allahım güç kuvvet versin sanada sağlıklı bi şekilde alcaksın bebeğini kucağına dengesz ben bile kızdım şimdi benimkide çok göbüşlü duruyo seda ben bütün bebekler öle sanıyodum Allahım sağlık versin bebeğinede herşey çok güzel olacak merak etme takma kimseyide:nazar::nazar:
gelişimine karın çevresinden bakıyolar ilk önce sanırım

hosbuldum canım benımm, dedım adama ben bu bebegı 3yıl bekledım en ummadıgım anda geldı bana sımdı ben ondan saglıklsız dıye nasıl vazgecerım, vazgeccen dıyo dıcektım bıseyde baktım anlamıyooo... bana sımdıye kadar bı kısı yasar dememıstı tek korkum onu kucagıma almadan koklayamadan yıtırmektı ılk kez bugun ben bısey dıyemem yasama ıhtımalı var dedı ve bı hastası varmıs aynı hastalıktan ve suan 20 yasındaymıs ve bugunde aynı vakanın daha agırından 3 kısı gelmıs adama, demek beterın beterı varmıs Allah herkesın yavrusuna sıfa versın. ıcımde ole bı hıs belırdı kı ılk defa korkmadan aglamadan cıktım hastaneden,ılk kez yasamadım kaybetme korkusunu, o bana aldırmam ıcın verdı orneklerı ama banada bı kere daha aldırmadıgım ıcın kendımle gurur duyma fırsatı verdı ınsallah yasayacak benım oglumm o kadar dua edenı var kı oglumun dualar ve benım babasının ananesının sevgısıyle tutunuyo bana hersey guzel olcak ınsallahh.

aloooo ne msn i bakayım herkes yuvaya dönsünnnn:36::9:

sedacım hayırlısıyla bu sabrının mükafatını alırsın inşallah canım dualarımız seninle her zaman

biz de yükleme yaptrdık.50lik 100lük yapılmıyormuş medicalde 75lik yapıldı direk..2 kez kan alındı..çıkarsa diyet veriyorlarmış..daha iyi aslında tek seferde kurtuluyosun
toksoplazma rubella idrar falan yeniledik iyi oldu...akşamüstü alıcam sonuçları bakalım sorun çıkmasın inşallahh...
sonuç beklerken tırsıyorm illa ki ben yaa

ultrasonda terslik çıkmadı çok şükür 700 gramı geçmiş kuzum.haftasıyla uyumlu gidiyor.

tuğbaaaaa kargoya gitmeyi planlarken kreşten aradılar kızım ateşlenmiş onu alıp geldim kargo yarına kaldı
utanıyorum artık canım kusura bakma emiiii:32:

sıkma canını hiç canım Rabbim çok büyüktür derdini veren dermanınıda vericektir inşallah Allah çok büyüktür ona göre çok kolay tabi o hissetmiyo içindeki boşver sıkma sen canını

butun bebıslerde var canımda bızımkı azcıkkk daha buyukk,hanı benım nette baktımlardan farklı bıraz :/

hanımlar napmışsınız coşmuşsunuz yaa...oku oku bitmiyo...
bu arada doktordan geldim..meltemcim 27.hafta 1kg..listeye eklersen diye yazıyorum..
bu arada 27.hafta itibarıyla tam 20 kg almışım..doktorla papaz oluyoduk ...şeker yüklememim sonucu akşam üstü çıkacak...kilonun sebebi o olabilir dedi..ayrıca idrarıma da bakılacak..çünkü bir ayda 7 kilo almışım bu n ormal değilmiş...bence de değil...nasıl oluyo anlamadım..geceleri dönemiyorum..yatıyosam kalkamıyorum..oturamıyorum..kuyruk sokumum bile ağrıyo..tabi bunlar hep kilodanmış..off bu ne yaa...

sedacım hayırlısıyla bu sabrının mükafatını alırsın inşallah canım dualarımız seninle her zaman

biz de yükleme yaptrdık.50lik 100lük yapılmıyormuş medicalde 75lik yapıldı direk..2 kez kan alındı..çıkarsa diyet veriyorlarmış..daha iyi aslında tek seferde kurtuluyosun
toksoplazma rubella idrar falan yeniledik iyi oldu...akşamüstü alıcam sonuçları bakalım sorun çıkmasın inşallahh...

ultrasonda terslik çıkmadı çok şükür 700 gramı geçmiş kuzum.haftasıyla uyumlu gidiyor.

tuğbaaaaa kargoya gitmeyi planlarken kreşten aradılar kızım ateşlenmiş onu alıp geldim kargo yarına kaldı
ınsallah, canım benım sızlerın destegıde cok ıyı gelıyoo. hıc tırsma bıseycık cıkmaz rahat ol sen. bende cuma gunu yaptırcam sagolsun aıle hekımımın ebesı aradı cagırdı, benıde bı hastane stresınden kurtardılar. benım kılo ve boya bakmadılar kemıkler kısa olunca yanlıs cıkarmıs bakmak sacma olur yanlıs verır sonucu dedı bende cokk merak edıyodum.

canım bu benim 2.hamileliğim 1,5 yaşın da kızım var kızımda sağlık ocağı na hiç gitmedim evi aramış çalıştığım için ulaşamamışlar aşı yı duyduğum zaman doktoruma sordum ama haftam çektiği için vurmadılar doktorum evet önemli vurdursay dın iyi olurdu dedi ama özel hastanede temiz ortam da doğum yapacaksın dedi dağda bayırda doğum yapmayacaksın sorun olmaz demişti gibi özel hastane doktorları da önemsemiyorlar bence geç kalmış sayılmaz sın sağlık ocağını ara kaç haftada lık olduğunu söyle onlar seni yönlendirir ben bu gebeliğim de 2 tozu da vurdurdum

şimdi geldim sağlık ocağından,geç kalma gibi bi durum yok dedi en erken 16.ve 17. haftada başlanıyomuş aşıya,sorun olmaz yapalım aşıyı dedi yaptık.İkinci doz 14 aralıkta.

hosbuldum canım benımm, dedım adama ben bu bebegı 3yıl bekledım en ummadıgım anda geldı bana sımdı ben ondan saglıklsız dıye nasıl vazgecerım, vazgeccen dıyo dıcektım bıseyde baktım anlamıyooo... bana sımdıye kadar bı kısı yasar dememıstı tek korkum onu kucagıma almadan koklayamadan yıtırmektı ılk kez bugun ben bısey dıyemem yasama ıhtımalı var dedı ve bı hastası varmıs aynı hastalıktan ve suan 20 yasındaymıs ve bugunde aynı vakanın daha agırından 3 kısı gelmıs adama, demek beterın beterı varmıs Allah herkesın yavrusuna sıfa versın. ıcımde ole bı hıs belırdı kı ılk defa korkmadan aglamadan cıktım hastaneden,ılk kez yasamadım kaybetme korkusunu, o bana aldırmam ıcın verdı orneklerı ama banada bı kere daha aldırmadıgım ıcın kendımle gurur duyma fırsatı verdı ınsallah yasayacak benım oglumm o kadar dua edenı var kı oglumun dualar ve benım babasının ananesının sevgısıyle tutunuyo bana hersey guzel olcak ınsallahh.

aferin sana hep böyle güçlü ol ben inanıyorum çokda sağlıklı bi şekilde dünyaya gelcek benimkide düşük olma riski çok yüksekti dinlen deid ama ben dinlenemedim ölece çalıştım Rabbim izin verdiği sürece o bebek yaşar korkmaaa arkadaşım

kızzz bende utanıyorum senin hediyeyi gönderemedim daha arefe günü göndercektim yetişemedim kargoya ne tembel teyzesi var onun öyle totoyu kaldıramıyo sabahda unutuyo :(((

butun bebıslerde var canımda bızımkı azcıkkk daha buyukk,hanı benım nette baktımlardan farklı bıraz :/

anladım biatnem olumsuz bişey söylenmedi buzamana dek ama hayırlısı hakkımızda inşallah.hepimizin bebeleri için

benim de 25. hafta 730 gr meltemmmmmmmm teyzesiiiiiii:52::52::52:

ben de 5 kilo almışım. soonacıma şeker kızımda sınırdaydı 5 yıl önce bunda da çıkar büyük ihtimal.ama takılacak şey değil o diyet bebişe yararlı bile tek derdimiz o olsun cansastr

sıkma canını hiç canım Rabbim çok büyüktür derdini veren dermanınıda vericektir inşallah Allah çok büyüktür ona göre çok kolay tabi o hissetmiyo içindeki boşver sıkma sen canını

Dogru dıyosun canım, Allah hepımızın yardımcısı olsun sagsaglım kavusalım yavrularımıza ınsallahhh.

aferin sana hep böyle güçlü ol ben inanıyorum çokda sağlıklı bi şekilde dünyaya gelcek benimkide düşük olma riski çok yüksekti dinlen deid ama ben dinlenemedim ölece çalıştım Rabbim izin verdiği sürece o bebek yaşar korkmaaa arkadaşım

kızzz bende utanıyorum senin hediyeyi gönderemedim daha arefe günü göndercektim yetişemedim kargoya ne tembel teyzesi var onun öyle totoyu kaldıramıyo sabahda unutuyo :(((

anladım biatnem olumsuz bişey söylenmedi buzamana dek ama hayırlısı hakkımızda inşallah.hepimizin bebeleri için

hiçbişi olmaz teyzesi acelemiz yok..ben tuğba ya 2 gün önce yarın göndercem demiştim de ondan öyle yazdım:40:

ınsallahhhh, canım agzından bal damlıyooo:16::16::16:

canım ya..boşverin..siz böyle bu moralli ve inançlı olmaya devam edin..eminm mükafatını göreceksiniz...

Back
X