evt canım emziriyorum 3 saat sonra eopratinli süt veriyorum 3 saat sonra yine emziriyorum falan boyle işte..cabuk yoruluyor her yolu deniyorum, doktor zorlada olsa 3 saatte bir beslenmesi gerektiğini soyledi, enjektör, kaşık, biberon her yolu deniyorum çok zor oluyor ama olsun yanımda olsun da
Canim hayirli olsun..biz dun gaz sancisiyla hastaneye geldik.bebisimin bagirsagi tikanmis..suan ameliyattan cikti bekliyoruz..insallah bu son ameliyatidir.kolostomisinide kapatabilceklerini soylediler..Allah im insallah bebegimin izdirabini dindirir...lutfen dua edin bu son ameliyatidir bebisimin...
Hepinize Allah yardim etsin dostlarim
bugun ilk defa bebeğimi emziricem işallah sizin ilk emzirmelerini nasıl geçti merak ediyorum
Canım Allah minnacık yavruya yardım etsin inşallah, kayınvalidem burda ona da söyledim çok dua etti, Allahım şifa versin kuzucuğa, canım sen de sabret güçlü ol inşallah yakında bu günleri hep unutacaksınız,tüm dualarım seninle ve bebeğinle,nisaya okuduğum dualar var bu gece senin bebeğin için okuyacağım
Tesekkur ederim..3.ameliyati oldu yazik yavrum...kolostomisini kapatmamislar ve baska kolostomi de acmamislar sdc yapiskliklari actik dedi doktor.karninda dikisleri vardi yavrumun.
ngene hortumlar icindeydi..sah damarindan katedrali...
DAYANACAK GUCUM KALMADI ARTIK DORDUNCU BI AMELIYAT DAHA VAR..
Aglayip duruyodu acliktan...
NE DUSUNMEM GEREKTIGINI BILE BILEMEZ OLDUM...SINIRLERIM BOZULDU.ESIMDE BU HAFTA YOK YANIMDA TEK BASIMA COK BUNALDM...
HERSEYDEN NEFRET EDIYORUM..BUNLARI HAKETCEK NAPTIM BEN.
Niye dinmiyo acilarimiz bu yavrunun gunahi ne...
bebeğimin 8. günü küvözde oksıjenı tamamen kestiler nefesi normal çok şükür nazl yoldan besleniyor avaba biberona ne zaman geçer yada ne zaman emzirebilirim bilgisi olan varmı bide sarılık oldu fototerapi görüyor her yeri tane tane kızarmış görünce çok üzüldüm dayanamıyorum
Tesekkur ederim..3.ameliyati oldu yazik yavrum...kolostomisini kapatmamislar ve baska kolostomi de acmamislar sdc yapiskliklari actik dedi doktor.karninda dikisleri vardi yavrumun.
ngene hortumlar icindeydi..sah damarindan katedrali...
DAYANACAK GUCUM KALMADI ARTIK DORDUNCU BI AMELIYAT DAHA VAR..
Aglayip duruyodu acliktan...
NE DUSUNMEM GEREKTIGINI BILE BILEMEZ OLDUM...SINIRLERIM BOZULDU.ESIMDE BU HAFTA YOK YANIMDA TEK BASIMA COK BUNALDM...
HERSEYDEN NEFRET EDIYORUM..BUNLARI HAKETCEK NAPTIM BEN.
Niye dinmiyo acilarimiz bu yavrunun gunahi ne...
merhaba arkadaslar
bende 21 nisan akşamı 26+5 haftalıkken rahimağzı yetmezliği sebebiyle dogum yaptım. serklaj tutmadı. bugun 14. gün oğlum küvözde. 1180 gr dogdu 1130 lara kadar geriledi, şimdi tekrar kilo almaya basladı. nazal sbapta su an. 2 gün küvöz içi O2 almıstı ama fazla zorlanınca sbapa geri gecildi. dr lar ileride kronik akciğer hastası olabilir diyor. 3. derece beyin kanaması var. cok sükür 2 hafta oldu ilerlemedi ama gerilemedi de
hepimiz cok zor bi sınavdan geciyoruz. sürekli dua ediyorum Allahım annelerin kolları bos eve gönderme diye. hastaneye bebeğimi görmeye gittiğimde oradan gecen bebekli annelere bakıp imreniyorum. darısı inşallah hepimizin basına...
Bir an önce bebeğimi kucaklayıp evimize gidelim istiyorum. sanırım daha cok uzun zaman var( sağlıklı olsunda beklemeye razıyım. sabır yarabbim...
arkadaşım klasik olacak ama inan bana geçecek bunlar..zaman herşeyin ilacı..gün gelecek yüzünde tebessümle anacaksın bu günleri..ne çektin be repliği kalacak aklında sadece..sen şuan büyük bir sınavdasın..Rabbim sabrını sınıyor..inan bana O nun OL demesiyle herşey oluverir..sen buna canı gönülden inanki Rabbim size şifa versin....zikrinle fikrin aynı olsun..3 ay önce benim çocuğumda ameliyat oldu daha 14 aylıktı..şimdi gülüp geçiyorum..sen güçlü olki çabucak atlatasın bu günleri..herkes bir şekilde sınanıyor bu hayatta..yaa bir düşün hadi bebeğinin eli kolu olmasaydı?bunun çaresi yok ama seninkinin çaresi var..olumlu düşün..seni yaradanı üzme..çünkü o merhametlilerin en merhametlisi..seni üzmek için vermedi bu derdi,kendine ne kadar tevekkül ediyorsun seni sınamak için verdi..unutma Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez,dertle birlikte kuluna öyle bir sabır ihsan ederki,kıyamaz kuluna..senin daimi dosttun Rabbin..sığın ona,dualarınla dertleş..
nisabilge,ara ara takip ediyodum seni,nisana kavusmana cok sevindm,bende ayni şeyleri yaşadım,ustelik benim ikiz
senin kucuk mucizende arkadaslara örnek olsun,yavrulariniz icin dua edin ve sabredn
Öncelikle geçmiş olsun Allah bebeğine şifa versin sana kavuştursun benim kızımda 46 gündür kuvezde ve hala ağızdan beslenmiyor doktorlar bebekte e emme eğilimini görürse ağızdan beslemeye başlarlar sende o zaman emzirirsin inş sen sütünü korumaya bak sürekli sağ ki kesilmesin sarılık yenidoganlarda çok sık görülüyor üzülme nefesini alabilmeside çok güzel rabbim bebegini sana kavuştursun bebeğin kaç aylık kaç kilo doğdu
Merhaba arkadaşlar,
2013 prematüre anneleri olarak toplanıp bebeklerimizle ilgili şeyleri paylaşmaya birbirimize sıkıntılarımızı anlatmaya ne dersiniz...
Benim bebeğimin adı Âlâ Masal 15 ocakta 30+ haftalık olarak dünyaya geldi. Erken doğum sebebi suyumun azalması ve akım azalması...
kızıma kavuşalı 2 ay oldu ama hala hastane günleri aklıma gelince gözlerim doluyor,konuşamıyorum.hep dua ediyorum benim yavrum gibi erken doğan tüm bebeklere rabbim şifa versin anne babalarına da sabırlar versin diye.yaşamayan bilemez bu duyguyu.seni çok iyi anlıyorum.dualarım seninle tüm prematüre anneleriyle...merhabalar arkadaşlar,
allahım hepimize sabır verirsin. rabbim bütün minikleri yuvalarına sağ sağlim kavuştursun. bende gebelik zehirlenmesinden dolayı 30 haftalık 1150 gr, 36 cm doğum yapmak zorunda kaldım. oğluşum 47 gündür küvezde kucağıma bile alamadım miniğimi, doyasıya koklayamadım. içim öyle acıyoki anlatılması imkansız, benim tek tesellim oğluşumun hayata karşı dik duruşu mücadele etmesi, o ufacık haliyle bukadar güçlüyse benim daha güçlü olmam lazım. inşallah geçecek bugünler, dualarınızda benide unutmayın yalvarırım...rabbim yavrularımızı minik mucizelerimizi bizlere bağışlasın...
merhabalar arkadaşlar,
allahım hepimize sabır verirsin. rabbim bütün minikleri yuvalarına sağ sağlim kavuştursun. bende gebelik zehirlenmesinden dolayı 30 haftalık 1150 gr, 36 cm doğum yapmak zorunda kaldım. oğluşum 47 gündür küvezde kucağıma bile alamadım miniğimi, doyasıya koklayamadım. içim öyle acıyoki anlatılması imkansız, benim tek tesellim oğluşumun hayata karşı dik duruşu mücadele etmesi, o ufacık haliyle bukadar güçlüyse benim daha güçlü olmam lazım. inşallah geçecek bugünler, dualarınızda benide unutmayın yalvarırım...rabbim yavrularımızı minik mucizelerimizi bizlere bağışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?