canım bugün görüşümüz yoktu eşim az önce süt götürdü drumuzla görüşmüş kızımın beslenme problemi varmış yine karnı şişiyordu oğlumuda size vericez demiş ama eşim o an gününü anlamamış burukta olsa sevindim bakalım ne zaman gelecek...
melis hergün mü süt götürüyorsunuz.ben dondurulmuş süt götürüyorum o yüzden sordum.
evet cnm hergün götürüyoruz dondurmuyorum ben zaten sütüm çok az.
Cnm bnm yaramaz mi cok azaldi sutum... tekrar artmaz diye cok stres oldum... burda yazilanlarin cogunu degerlendiriyorum Allah razi olsun..Bir şey daha söylemek istiyorum dün evde olan meyvelerden hoşaf yaptım sütümü arttırdı(1 elma 1 ayva biraz kuru erik biraz kuru kayısı ve üzüm ve 4-5 tane karanfil çok az pekmez).birde sabah dereotlu lor peynirli omlet yaptım ondan sonra sağdığım ilk süt fazla çıktı.15-20 cc .bir de sıcak su rezene etkili olmuş olabilir.işinize yaarar diye paylaşmak istedim
canım bugün görüşümüz yoktu eşim az önce süt götürdü drumuzla görüşmüş kızımın beslenme problemi varmış yine karnı şişiyordu oğlumuda size vericez demiş ama eşim o an gününü anlamamış burukta olsa sevindim bakalım ne zaman gelecek...
Cnm bnm yaramaz mi cok azaldi sutum... tekrar artmaz diye cok stres oldum... burda yazilanlarin cogunu degerlendiriyorum Allah razi olsun..
Aynen benimde stokta varmis icemedigi zamanlarin sutleri iki gunde bir gidiyoruz bizde...bizim süt alamadılar en başta o yüzden birikti biraz önce onları götürüyorum yeniyi donduruyorum
Cnm iki saatte bir sagmaya basladim ama her sagmamda bir kac damlaya indi... boza humana bulgur pilavi kuru sogan litre litre su...rezene cayi tarcin..kuru kayisi komppstosu.daha aklima ne gelirse... bunlara ragmen gelmemis olmasi beni uzuyor... hani ihmal etsem derim ki yer icersem gelir ama ne yaptimsa iki gundur goguslerim foss diye indi sanki... stres oldukca dahada azalirmis ama yapmamak ne mumkun...yarar neden çaba göstermiyorsun benim 1 çay kaşığı çıkıyordu.oradan 100-200 sonra 400-500 oldu senin neden artmasın.sürekli sağ ve her seferinde daha fazla sağacağına inan.bol bol su iç.benim göğsümde kitle oluştu koluma vuruyordu ağrısı,hareket ettikçe ağrısı artıyordu.ama yine de sağdım azimle sağarsan olacaktır.inan sağacağına.yavruna dokunuyor musun,dokun onu hisset sağarken onu hayal et kokusunu hisset ve sağ cnm.inanıyorum olacak.ben de arttırmak için uğraşıyorum hala.
Buruk olmana gerek yok cnm bnm... bunda da vardir bir hayir... rabbbim tek tek vericek kucagina ikisi birden zor olur belki... oglanin bakimina alistigin zmn kizini alicaksin... kizda hic zorluk cekmessin malum cok hassaslar cok dikkat etmemiz lazim... sonra hep bebislerimizle hep birlikte parka gidicez eglenicez cok zor olsa da guzel gunler bekliyor bizi...
bizim süt alamadılar en başta o yüzden birikti biraz önce onları götürüyorum yeniyi donduruyorum
anladım canım onlar içmeye bir başlarsa yetmiyecek bile bizim sütler.
cnm iki saatte bir sagmaya basladim ama her sagmamda bir kac damlaya indi... Boza humana bulgur pilavi kuru sogan litre litre su...rezene cayi tarcin..kuru kayisi komppstosu.daha aklima ne gelirse... Bunlara ragmen gelmemis olmasi beni uzuyor... Hani ihmal etsem derim ki yer icersem gelir ama ne yaptimsa iki gundur goguslerim foss diye indi sanki... Stres oldukca dahada azalirmis ama yapmamak ne mumkun...
Birde sagmaya baslayinca oglumu karsima aliyirum kisa kisa videolarini cektim telefona... Sagdikca emzirdigimi hayal ediyorum... Rabbim bebisimin rizkini verir insallah...
Tmm cnm son sagmamda biraz daha iyi gibiydi super moral oldu... duzelecek insallah destegin icin cok saol cnm bnm..öyle hemen olmayacak zamanla olur dereotu da ye mutlaka
evet cnm.benim şimdi canım çok sıkıldı.el bileklerimde kızarık döküntü var ve yanma var oralarda .ya bulaşıcı bir şşeyse ben bugün meleklerime dokundum ya onlara geçerse ne yapacağım bilmiyorum çıldıracağım
evet cnm.benim şimdi canım çok sıkıldı.el bileklerimde kızarık döküntü var ve yanma var oralarda .ya bulaşıcı bir şşeyse ben bugün meleklerime dokundum ya onlara geçerse ne yapacağım bilmiyorum çıldıracağım
bir anda mı oldu.korkma rabbim korur bişey olmaz hemen içini karartma ama yarında devam ederse dra görün..
senin dokunmana izin veriyorlar mı ne güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?