merhaba, benim kızım Nisa da 18 ocakta 28 haftalık(24 haftaya uyumlu) 600 gr olarak dünyaya geldi.bugün 54.gün ve hala küvezdeyiz, sabrım kalmadı artık ama dayanmak zorundayım dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor gelimden
iyi akşamlar kızlar bende prematüre annesiyim 15 kasımda oğlumu doğurdum.33 haftalık 31 haftalıkla uyumlu 1330grm doğdu ama şuan 1400 gram oldu sütüm gelmedi hala bilmiyorum sizlerin nasıldı geldimi nezaman geldi bebeğim yediğini çıkarıyor karnı şişiyor mamayla ve serumla beslıyorlar
canım bende 4 aralıkta 33 haftalıkken 1300 gr olarak oğlumu doğurdum.15 gündür küvözde oğlum benim sütümde gelmedi önce ama inatla sağınca geldi.sen çok üzüldün sanırım ondan öyle olmuştur.üzülme kuzum bu günlerde geç,cek inşallah gülerek hatırlıycaz bende hergün üzülüyorum ağlıyorum aslında güçlü olmak gerek.bide üzerine enfeksiyon kaptı oğlum.onada üzülüyorum ama emanetleri Allah ımıza.dua edelim bol bol.inşş iyi olacaklar...
canım Allah sana sabırlar versin. bende 2 hafta önce 32 haftalıkken oğlumu DOĞURDUM SORUN GELİŞİM GERİLİĞİ VE PREEKLEMSİYDİ. 15 Gündür küvözde bide üzerine enfeksiyon kaptı bebeğim.yüzünü görünce dayanamıyorum.inşallah bebeklerimiz elimize geçer bianönce...
Yeni gordiium yazdgni...okuyunca tekrar eski gunlerime dondum...(HAYATIMDA CANIMI BU KDR YAKACAK KISKANICAGIM BASKA BISI YOK HERALDE...DOGDUKTAN SONRA KUCAGA ALMAK..ALLAHIM bizlere taddrsin insallh hayrlisysa...
Bebegim 5 aylik 14.02.2013 dogdu.2 ay once seninkinden...suan iyi sukur insallh boyle dvm ederz...hala daha cok dikkat ediyorum bebise...pramaturelik bide operasyonlar derken...
Allahm hc bi anneye bu acilari yasatmasin...hayatimda gozlerimin onunden gitmeyen bi an var ki o da bebegimin kuvezde ameliyathaneye agzinda emzikle girerken masum masum etrafa bakisi..gene gozlerim doldu....
Allah hepimize evlatlarmza ii bakmak icin sabir versin...amin
Senin kizin nasil oldu kac kg oldu yavru?[/QU
iş yerinde ağlamak istiyorum..
iyi akşamlar kızlar bende prematüre annesiyim 15 kasımda oğlumu doğurdum.33 haftalık 31 haftalıkla uyumlu 1330grm doğdu ama şuan 1400 gram oldu sütüm gelmedi hala bilmiyorum sizlerin nasıldı geldimi nezaman geldi bebeğim yediğini çıkarıyor karnı şişiyor mamayla ve serumla beslıyorlar
kızlar merhaba ben 25+3 te 17 aralıkta doğum yaptım ikizlerimin biri 740 diğeri 737 gr.doğdu.bugün 20.gün hala yaşıyorlar çok şükür ama sıkıntıları çok fazla çok acı çekiyorlar.çok korkuyorum engelli ,özürlül olacaklar diye,onları kaybedeceğim diye çok korkuyorum hala şoktayız ne yapacağımı bilmiyorum dr hiç iyi şeyler söylemiyor.ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresizim
Merhaba arkadaslar,
2011 Aralıkta 27+5'te bebegım dunyaya geldı. Sonrasnda yasadıklarımı blogumda paylasıyorum.
Prematüre Bebek Annesi Olmak: Dünyanın Sonu ya da Yeniden Doğuş?: Spastisite ve Botoks
Güzelm özeldn msj atamiyomusum.cnim benim hamileligmd hep çalkantiliydı bnada doktorlar cok syler syledilr.netice cok skinti ve üzntdn snra suym bitmis 27+4 d dogum yaptm 86 gn küvzde kaldi dogdugnda 750 gramdi şimdi kronolojik 10 buck düzeltmis 7 buck aylik hala kntr.devam ediyo sadce kilo alamiyo.ben küvezde kaldigi surece hc umudumu kaybetmedim ama hc kendimide kaptirmadm kimsyle knusmadim kimsyi knusturmadmda dua dua hersy rabbimdn Allahm yavrularna sze bagslasn.
canım öncelikle büyük geçmiş olsun,seni çok iyi anlıyorum, aynı yollardan malesef ki bende geçtim,öncelikle güçlü olmalısın, durumu kabullenmelisin 20 gün olmuş şoktan çık artık,dra bakma sen onlar herşeyi söyler, önce sen inanacaksın bebeklerinin yaşayacağına,aklından olumsuz bişey geçirme,hele engelli falan asla aklına getirme böyle şeyler, 600gr doğan bebeğim maşallah hiçbiryerinde birşey yok,sapasağlam, neden seninki engelli olsun,allahın izniyle yavruların yaşayacak,sağ salim çıkacaklar küvezden evine götürceksin, hep o günlerin hayalini kur,bir de onlar acı çekmiyorlar üzülme,melekler koruyor onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?