• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 2013 prematüre anneleri...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Benim minik oglum icinde dua edermisiniz arkadaslar. Bizimde duaya ihtiyacimiz var ben hepinizle ayni duygular icindeyim. Bugun 27. Gunumuz hala burundan hava aliyoruz , sutte alamiyoruz safra geliyor. Cigerlerde ve bagirsaklarda enfeksiyon var uzun suredir antibiyotik kullaniyor. Dr artik beslenmeye baslamamiz lazim dedi. Gecicek insallah butun bunlar dimi duzelicekler.

Benimkilerde hala deneme aşamasında beslenmeleri yok.2 gr almışlar çok çok az.enfeksiyon bizde de vücut savumma sistemleri olmadığı için enfeksiyon olması çok normal.bizimkilere sürekli antibiyotik veriliyor.inşallah gececektir dua etmekten başka şansımız yok allaha dua edip eşimize sıkı sıkı sarılıp atlatmak için bekleyeceğiz.1 aylarını tamamlamaları çok önemliymiş dr bize öyle söyledi.doktor başka neler dedi.

Benim minik oglum icinde dua edermisiniz arkadaslar. Bizimde duaya ihtiyacimiz var ben hepinizle ayni duygular icindeyim. Bugun 27. Gunumuz hala burundan hava aliyoruz , sutte alamiyoruz safra geliyor. Cigerlerde ve bagirsaklarda enfeksiyon var uzun suredir antibiyotik kullaniyor. Dr artik beslenmeye baslamamiz lazim dedi. Gecicek insallah butun bunlar dimi duzelicekler.

düzelecek allahın izniyle, bugünler kötü birer anı olarak kalacak aklınızda, hatırlamak bile istemeyeceksiniz,allah yar ve yardımcın olsun, bebeğini sana bağışlasın

canım ne demek tabiki birbirimize destek olacağız, bugün ben sana yarın da sen başkalarına güç vereceksin, bu çok zorlu bir imtihan ve bu acıyı yaşamayanlar asla senin psikolojini anlamıyor,yeri geliyor eşin bile anlamıyor,inşallah çok iyi görürsün bugün ve bundan sonra..
allah senin bebeğini de sana bağışlasın[/QUO

AMİN İNSALLAH HIC IYI GORMEDIM BUGUNDE AKSAM ZOR GECMIS MEKANIK MAKINAYA BAGLAMISLAR COK AZ DESTEKLE AMA O BILE BENIM MORALIMI COK BOZDUU BEBEGIMI OYLE DILI DISARIDA GORUNCE COK KOTU OLDUM ALLAHIM SABIR VERSIN COK ZORLU BI SUREC DAHA NE KADAR DAYANACAGIM BILEMIYORUM UMUTLU OLMAK ICIN COK CABALIYORUM BEBEGIM EVE GELECEK MIS GIBI ODASINI HAZIRLIYORUM SUSLUYORUM BI YANDAN GELEMICEK KORKUSU YASIYORUM BESLENEMEMESI COK ZORUN YARATIYO 64 GUN OLDU HALA BESLENEMIYOO YETERI KADAR SINDIREMIYOO NASIL BUYUYECEK SENIN BEBEGIN NE ZAMAN BESLENMEYE BASLAMISTII

benim bebeğim 600gr doğdu ve nerdeyse 2,5 ay boyunca beslenme sorunu yaşadı, bir türlü kilo almıyordu, karnı şişiyordu sürekli,2,5ayda 1kg.a ulaştı, doktor hep 1kg ulaşsın hemen büyüyecek hiç korkma derdi, dediği gibi oldu,1kg.dan sonra düzeldi günde 20-30 derken 1580gr oldu ve çıkardılar, seninki 1kgı geçti aslında, artık düzelmesi lazım ama belli olmuyor işte, hepsi aynı değil ki,kimsenin bebeğiyle kıyaslama canım,biz küvezdeyken ne anneler teselli ettim,hepsinin bebeği iyileşti, gelen gidiyordu,biz hep kalıcıydık

benim oğlumda INTRA-UTERIN GELİŞME GERİLİĞİ (İUGG) tesbit edildi 22 eylül 2013 yerine 30 temmuz 2013 de doğdu 32+2 de ama boyu kilosu gelişme geriliğinden doğlayı 27 haftaya eş değerdi 2090 gr 33 cm sürekli kontrol altında tutuldum ama baktılarki suyu azaldı ve bebeğe kan akışı git gide azalıyor aniden doğuam alındım bebeğim kuvezde kaldı 31 gün

doğumdan çıktım bebeğimin rsmini gösterdi eşim kocaman göründü gözüme tamam ya oğlum kocaman dedim kendimi toparlayıp aşağı indiğimde geri yukarı nasıl çıktığımı bilemiyorum ağlamaktan helak oldum bu bebek asla büyüymez yaşamaz bile dedim içimden :( çok ağladım 3. günü sütüm geldi annemin desteği ile moralmen iyi hissettim doktorumzuda içimizi rahattı organ geliştirici iğneleri doğumdan 22 gün önce vurulmuş olmam büyük şanstı solunumu kendi yapıyorsdu herşeyi süperdi ve midesine yolladıkları hortum ile beslenmeye başlamıştı hemen
14. gün doktorumuz bebeğimizin enfekte olduğunu gece 3 kez solunumu durduğunu söyledğinde yığıldım kaldım meğer enfeksşyonun premature bebeklerdeki etkisi böyleymiş sonradan araştırdım ki herkeste aynı şey olmuş
derken sütümü sağıp donduurp günde 2-3 kez hasta gelip beslenme saati görüyordum 27. gün hemşire bana yarın sütünü sağmadan gel emzirmeyi deneyecez dediğinde aklım yerinden çıktı o gecesabah olmadıoğlumu emzirecek olmak çok çok harika bişeydi vel hasıl oğlum 30 ocakta 6 auylık olacak boyu 62 cm kilosu 6400 gr kafa çapa 41 cm doktorumuzda herşey yolunda diyor ve ben işe başladım annemin evi işime yakın olduğu için günde 3 kez gidip emziriyorum çokuzun oldu ama aranıza yeni katılınca hikayemi pauylaşayım dedim

benim oğlumda INTRA-UTERIN GELİŞME GERİLİĞİ (İUGG) tesbit edildi 22 eylül 2013 yerine 30 temmuz 2013 de doğdu 32+2 de ama boyu kilosu gelişme geriliğinden doğlayı 27 haftaya eş değerdi 2090 gr 33 cm sürekli kontrol altında tutuldum ama baktılarki suyu azaldı ve bebeğe kan akışı git gide azalıyor aniden doğuam alındım bebeğim kuvezde kaldı 31 gün

doğumdan çıktım bebeğimin rsmini gösterdi eşim kocaman göründü gözüme tamam ya oğlum kocaman dedim kendimi toparlayıp aşağı indiğimde geri yukarı nasıl çıktığımı bilemiyorum ağlamaktan helak oldum bu bebek asla büyüymez yaşamaz bile dedim içimden :( çok ağladım 3. günü sütüm geldi annemin desteği ile moralmen iyi hissettim doktorumzuda içimizi rahattı organ geliştirici iğneleri doğumdan 22 gün önce vurulmuş olmam büyük şanstı solunumu kendi yapıyorsdu herşeyi süperdi ve midesine yolladıkları hortum ile beslenmeye başlamıştı hemen
14. gün doktorumuz bebeğimizin enfekte olduğunu gece 3 kez solunumu durduğunu söyledğinde yığıldım kaldım meğer enfeksşyonun premature bebeklerdeki etkisi böyleymiş sonradan araştırdım ki herkeste aynı şey olmuş
derken sütümü sağıp donduurp günde 2-3 kez hasta gelip beslenme saati görüyordum 27. gün hemşire bana yarın sütünü sağmadan gel emzirmeyi deneyecez dediğinde aklım yerinden çıktı o gecesabah olmadıoğlumu emzirecek olmak çok çok harika bişeydi vel hasıl oğlum 30 ocakta 6 auylık olacak boyu 62 cm kilosu 6400 gr kafa çapa 41 cm doktorumuzda herşey yolunda diyor ve ben işe başladım annemin evi işime yakın olduğu için günde 3 kez gidip emziriyorum çokuzun oldu ama aranıza yeni katılınca hikayemi pauylaşayım dedim

ınsallah bızım bebeklerımızde atlatırlar allahım onlara guc kuvvet versın bıze bagısolasınn,

kızlar çok korkuyorum rop muayeneleri olmuş bugün sonucu yarın öğreneceğim çok kaygılıyım ne olur dua edin

kızlar çok korkuyorum rop muayeneleri olmuş bugün sonucu yarın öğreneceğim çok kaygılıyım ne olur dua edin
canım olumsuz olsa da üzülme, henüz çok küçük , damarları gelişmemiş olabilir,doktorlar zaten bir sorun görürlerse sıkı takip yapıyorlar,çözümü de var, allah gözlerine şifa versin

rop muayenesinden korkmayın rabbimin izni ile sütünüz onları iyi decek benim oğlum 5. muayeneye kadar görmüyor demişti doktor sonra üzülmüştüm doktorumuz bilgi verdi dediki normal doğacağı tarihin üzerine 40 gün koy o zaman dek görürü merak etmeyin dedi oğlum 22 eylül yerine 30 temmuzda doğdu ekimin 27 si gibi bi sabh oğlumun beni gözü ile takip ettiğini fark ettim şok oldum ve görüyordu şükür daırıs sizin bebişlere

canım olumsuz olsa da üzülme, henüz çok küçük , damarları gelişmemiş olabilir,doktorlar zaten bir sorun görürlerse sıkı takip yapıyorlar,çözümü de var, allah gözlerine şifa versin

rop muayenesinden korkmayın rabbimin izni ile sütünüz onları iyi decek benim oğlum 5. muayeneye kadar görmüyor demişti doktor sonra üzülmüştüm doktorumuz bilgi verdi dediki normal doğacağı tarihin üzerine 40 gün koy o zaman dek görürü merak etmeyin dedi oğlum 22 eylül yerine 30 temmuzda doğdu ekimin 27 si gibi bi sabh oğlumun beni gözü ile takip ettiğini fark ettim şok oldum ve görüyordu şükür daırıs sizin bebişlere

Çok sağolun kızlar desteğiniz için...damarlanmalar oluşmaya başlamış ama bir şey dememiz için çok erken gebelik haftasına göre 36 ya geldiğinde kesin bir şey söylerim dedi.bekleyeceğiz ve göreceğiz çok korkuyorum ollumsuz bir şey daha duymaktan...beyin kanamaları şimdilik görünmüyor ama ilaçla kontrol altında dedi.ama dilatasyon gelişmedi bu iyi bir şey dedi. bir şey daha sormak istiyorum 1,2,4 gr alıyorlar çok az böyle giderse ayda en fazla 120 gr alırlar ne olacak böyle sizinkilerde böyle miydi?allah yardımcımıoz olsun.inşallah kusursuzca kucağımıza alabiliriz.:(

Çok sağolun kızlar desteğiniz için...damarlanmalar oluşmaya başlamış ama bir şey dememiz için çok erken gebelik haftasına göre 36 ya geldiğinde kesin bir şey söylerim dedi.bekleyeceğiz ve göreceğiz çok korkuyorum ollumsuz bir şey daha duymaktan...beyin kanamaları şimdilik görünmüyor ama ilaçla kontrol altında dedi.ama dilatasyon gelişmedi bu iyi bir şey dedi. bir şey daha sormak istiyorum 1,2,4 gr alıyorlar çok az böyle giderse ayda en fazla 120 gr alırlar ne olacak böyle sizinkilerde böyle miydi?allah yardımcımıoz olsun.inşallah kusursuzca kucağımıza alabiliriz.:(
Bunvp buldum seni burdasın cok merak ediyorum nasılsın diye sukur ki kuzuların hala hayatta ve ins kucağına aldığın günler de gelecek.cok dua ediyorum kuzularına ve bütün prematüre kuzulara .benim de kasilmalarim sıklasti gecen hafta korkup hastaneye gittim bi gece kaldık nidilata başladık sen hastaneye ne sikayetle gitmiştin merak ettim..biraz korkuyorum aslında ama hersey Rabb'imin takdiri..dualarimdasin unutma kızlar da merak ediyor seni ins büyüyecek kuzuların bu gunleri unutacaksın arkadasim..

Bunvp buldum seni burdasın cok merak ediyorum nasılsın diye sukur ki kuzuların hala hayatta ve ins kucağına aldığın günler de gelecek.cok dua ediyorum kuzularına ve bütün prematüre kuzulara .benim de kasilmalarim sıklasti gecen hafta korkup hastaneye gittim bi gece kaldık nidilata başladık sen hastaneye ne sikayetle gitmiştin merak ettim..biraz korkuyorum aslında ama hersey Rabb'imin takdiri..dualarimdasin unutma kızlar da merak ediyor seni ins büyüyecek kuzuların bu gunleri unutacaksın arkadasim..

çok sağol cnm arkadaşım.hala hayattalar şükürler olsun fakat sıkıntıları çok stabil değil duurumları solunum enfeksiyon ve beyin kanaması en önemli sıkıntılarımız....dua edin lütfen bize....desteğin hatırlaman güzel dileklerin her şey için sğaol...benim hiçbir şikayetim yoktu doğumum tamamen trajik.vajinada zonklama oluyordu.akıntım vardı.doktorlar normal diyordu.rutin muayeneye gittik benim ısrarım üzerine dr alttan baktı serviks 1.5 cm ve açılma çok fazlaydı.hemen yatırdılar hastaneye seumla rahimi iyice gevşetip ertesi gün serklaj yapıldı.6 gün doğum sancısı çektim 6.gece kızımın suyu patladı enfeksiyonum çok yükseldi.kalp atışlarım çok yükseldi.karaciğerlerimi ,laçlar bozmuştu.anneyi kaybediyoruz dediler ve küvez aramaya başladılar.küvez bulunca sabah sezeryanla doğum yaptırıldım.çok yıpratıcıydı,çok zordu yaşadıklarım gün geçtikçe acım azalacak sandım aksine daha çok yüreğim yanmaya başladı.şu 40 günde neler yaşadım neler anlatamam.:( dikkaet kendine her ağrını her şikateni önemse ve hastaeneye git kontrol ettir.benim çok pişmanlıklarım var çok:(

bizim hastanemizde küsüratları söylemiyorlardı,bazen 1 hafta boyunca kilosu aynı dediklerini bilirim, sonrada 10gr almış diyorlardı mesela,belki de benimki de seninki gibi o bir hafta boyunca günlük 2-4 falan alıyordu da küsüratları söylemediklerinden kilo almamış diyorlardı bilmiyorum ki..

68 gunun sonunda kızım melek olduu annesının babasının can kuşuydu cennet kusu olduu...

canım mesajını okuduğumdan beri kendime gelemedim.yıkıldım.çok çok çok üzüldüm.benim meleklerimin küvezdeki 42.günü.umutlarım yıkıldı....acını ne desem dindiremem söyleyeceğim herşey anlamsız ,saçma olacak biliyorum.başın sağolsun canım.allah sabır versin.allah size dayanma gücü versin.acını yüreğimde hissediyorum.

bizim hastanemizde küsüratları söylemiyorlardı,bazen 1 hafta boyunca kilosu aynı dediklerini bilirim, sonrada 10gr almış diyorlardı mesela,belki de benimki de seninki gibi o bir hafta boyunca günlük 2-4 falan alıyordu da küsüratları söylemediklerinden kilo almamış diyorlardı bilmiyorum ki..

çok sağol cnm.azar azar alan yavrularım 50 gr vermiş.çok üzüldüm bitmeyen bir enfeksiyonları var birinin geçiyo diğerinin başlıyor.biri eksübeydi entübe oldu,diğeri entübeydi ekstübe oldu.kızım hala beslenemiyor.çok korkuyorum.yüreğim sızlıyor .çok üzülüyorum hiç uyumuyorum.kendimi geçtim yavrularım iyi olsun.iyi olduklarını söyleyen bir cümle bir kelime duymak istiyorum.ama olmuyor ne olur dualarınızı esirgemeyin.:(

mrb ben 33 haftlk dogum yaptm suyum geldı bebegm 1600 grm dogdu snra amıyon sıvı yutgu ıcn 5 gun sarı sarı kustu mıdesne hortm koydulr kusuyrdu snra anne sutu ıstedlr az az verdıler sırangayla snra solunma 10 gun baglıydı satrasyonu olculuyrdu solunmu kestıler snra satrasyonu kestılr snra serumu kestıler sutum yoktu emmedgı ııcn hemsıreler bıberonla mama verdı cok zor gunler yasadım orda ama cok sukur kılo verdı 10 gun ııcnde 1400 grma kadar dustu snra kılo alamadı yavasladı kılosu aptamıl mama ve eproteın verdı doktor bebegm kılo aldı 1830 grm oldu hasteneden cıktık 22 gun kuvezde kaldık cok zor du suan 15 gundur evdeyım cok sukur bebegm ıyı kontrola gıdyrz esımle suan 2500 grm oldu ama cok zor prameture annesı olmak Allah yardımcınz olsn ben cok agladm cok agladm o kadar acı kı ınsann evladyla snanması gerckrn cok zor rabbım evladınıza kavusmanzı nasıp etsın arkadaslar ben karsın ılcesnde ysyrm memurz burdan tayınımzn cıkmasnı dort gozle beklyrz cok kotu hastahnelerı ınsanları ALLAH dusurmesn dusmanımı buraya amın anneler uzulmeyın sabredın dua edın ınann hırslı oln ben sabredtım umudumu kaybetmedım hep kuvezzde mama saatınde cok kalyrdum yer yonde bılgıler alıyrdm ınsanlar ozenyrdu bana nasıl bır annesnkı bu kadar egtmlısın dıyorlardı bende bılgı ıstyrlrdı bebeklerı ıcın bende yardmcı olyrdum onlra bebklern bakm konsunda bu benm ılk bebgım ustelık 8 aylk dogdu oglm sabredın dua edn herseyı ıyı ogrenın evde bakımı zor olmasn eve gııdnce uykusuz gunler sıze bekleyecek o tatlı gunler gececk bebgnz kocman olack sıze bu zor gunlerı atlacaksnz ıns rabbım yardmcınz olsn arkadaslar =)

mrb ben 33 haftlk dogum yaptm suyum geldı bebegm 1600 grm dogdu snra amıyon sıvı yutgu ıcn 5 gun sarı sarı kustu mıdesne hortm koydulr kusuyrdu snra anne sutu ıstedlr az az verdıler sırangayla snra solunma 10 gun baglıydı satrasyonu olculuyrdu solunmu kestıler snra satrasyonu kestılr snra serumu kestıler sutum yoktu emmedgı ııcn hemsıreler bıberonla mama verdı cok zor gunler yasadım orda ama cok sukur kılo verdı 10 gun ııcnde 1400 grma kadar dustu snra kılo alamadı yavasladı kılosu aptamıl mama ve eproteın verdı doktor bebegm kılo aldı 1830 grm oldu hasteneden cıktık 22 gun kuvezde kaldık cok zor du suan 15 gundur evdeyım cok sukur bebegm ıyı kontrola gıdyrz esımle suan 2500 grm oldu ama cok zor prameture annesı olmak Allah yardımcınz olsn ben cok agladm cok agladm o kadar acı kı ınsann evladyla snanması gerckrn cok zor rabbım evladınıza kavusmanzı nasıp etsın arkadaslar ben karsın ılcesnde ysyrm memurz burdan tayınımzn cıkmasnı dort gozle beklyrz cok kotu hastahnelerı ınsanları ALLAH dusurmesn dusmanımı buraya amın anneler uzulmeyın sabredın dua edın ınann hırslı oln ben sabredtım umudumu kaybetmedım hep kuvezzde mama saatınde cok kalyrdum yer yonde bılgıler alıyrdm ınsanlar ozenyrdu bana nasıl bır annesnkı bu kadar egtmlısın dıyorlardı bende bılgı ıstyrlrdı bebeklerı ıcın bende yardmcı olyrdum onlra bebklern bakm konsunda bu benm ılk bebgım ustelık 8 aylk dogdu oglm sabredın dua edn herseyı ıyı ogrenın evde bakımı zor olmasn eve gııdnce uykusuz gunler sıze bekleyecek o tatlı gunler gececk bebgnz kocman olack sıze bu zor gunlerı atlacaksnz ıns rabbım yardmcınz olsn arkadaslar =)

:3::3:bende prametüre annesiyim benim küçük adamda 1095 dogdu 920 kadar düştü 53 gün yogun bakımda kaldı senin kullandıkların mamlardan bende kullanıyorum benim oglumda 2520 gram geliyor perşembe kontürolümüz var dermatologa ve beyin cerrahına kafa çapı biraz büyük deidler küçük adamıma vucududa pullanma kuruma var aranızda benim oglum gibi kuru cilt olan bebek varmı merak ettim nörolojiyede gidicez allahım bebekelrimiz korusun ne aglardım her yogunbakım agittigimde çamur kar yagmur soguk demedim benimde suyum sızdı delindi malesef bundan önce 5 aylık 3 bebegimi kaybettim acısı halen içimi yakar küçük adamım 12 senelik özlemim benim hergün rabbime şükrediyorum küçük adamımı ban averdigi için uyuyamıyorum geceleri uyumuyor 3 saate bri besliyorum varsın uyumuyum yeyterki evlaıdm iyi olsun anneis kurban olur ona

oglumu ilk yogun bakımda gördügümde hortulara baglı makinalar baglıydı ne agladım 32 gün sonra bebegimi kucagım aaldım ilk dogum ettigimde yogun bakıma gittigimde çok isteidm bri kere dokunuyum diye dokundurmadılar ameliyat oldugum için dulş alımn gelin deidler allahım o ilk dokunuş muhammedim eminim annem bak anne geldi diedm artık seni bırakmıcam dedim evladıma kavuşmak için neler çektim ah bilseniz 90 gün yerimden hiç kalkmadım altımdan aldılar okadar yattım anca doktora kalktım yıkanamadım hep silindim saçlarım yıkandı yatakta çok nadir yıkandım altımdaki aletten peserden kokrkarken suyum geldi eşim bebegimizin resmini ilk gösterdi dedim allaha şükütr kocaman sezeryan oldugum için indim yogun bakıma lalahım o ney öyle minnacık avcum kadar yok kafası okadar agladımki yavrum dediye diye hemşire paşam aglamayın küçük olduguna bakmayın büyür annesi dedi deidmki ben ona aglamıyorum 3 evladım öldü bu gerçekmi diye agladım eşime bri sarılıp aglamamız vardı sormayın bebegimiz yatıyor yatmadım 3 saate bri sagdım gögsümü lohusalıgımı bilemedim hergün oglumun yattıgı hastaneye gittim 11 gün ataşehir memoriyılda kaldı transfer edilicegi gün çok aglaıdm hemşireye ne olur bri kere dokunuyum orda dokundurmazla deidm elelrinizi yıkayın gelin deidler allahım küçük adamım yatıyordu dokundum annem ben geldim oglum dedim gözleirm gene doldu :14::14::14:sanki o anı yaşıoyorum anlatırken 2 kişi geldi ambulansla makinalar var adamların elinde trafsfer oldugunda makinalardan ayırıcaklardı beni dışarı çıkardılar anneyi çıkarın çok aglıyor deidler eşime sen kal ben çıkarım desemde kedinin cigere baktıgı gibi bajktım ogluma yavrum benim ne agladım kedi nasılk cigere bakar öyle baktım :14::14:yavrum cennet kuşum benim diye sevdim oglumu tranferi yaptık oda memoriyıl hizmet hastanesine allahım oraya transfer oldugunda üstünden makinaları çıkarmışlardı agzında hortumları yoktu yanına girmeden doktoru konuşmak istedi adam anlatıyor ben aglıyorum bebek yogun bakıma girdik oglum yatıyordu öyle dokunuyum desemde dokundurmadılar :14::14:ogece hiç uyumadım nasıl brişey iyi bakarlarmı sabahı zor ettim sabahları gidiyordum geceleri arıyordum sütüm olsun diye gece 2 kere kalkar saardım evladım aç kalmasın :14:annelik bu işte 53 gün kaldı yogun bakımda hastaneye sevinerek giderdim oglum annen geliyor bekle beni diye her çıktıgımda aglayaraktan çıkardım o yogun bakımdan eşime hep derdim gene ayrıldık zaman doldu 10 dakika sonra annesi sizi dışarı allaım emzirmeye giderdim 40 dakika:14: hastaneden taburcu ldugumuzda hastanenin yazısına baktım artık izin almam gerekmicek sabah akşam sana gelmicem küçük adamım benle brilikte deidm bebegim 5 taburcu oldu varsın uykusuz kalıyım yoruluyum yeterki rabbim saglık ömür versin küçük adamıma o benim 12 senelik özlemim çok agladıgım için doktor beni çagırdı gittim yanına deidki paşam sütünüz zaten az yapmayın dedi deidm erkin bey evladımı bri kere kucagıma alamadım koklayamadım bri koklasam alsam kucagıma sarılsam bagrıma bassam annem desem deidm sen aglama vericem kucagın adedi ertesi gün oldu erkin bey yogun bakım kapısındaydı ban hemşirelere söyledim bebegi vericekler deid kucagına allahım ne sevindim eşimi aradım nasıl aglıyorum canım oglumu kucagıma vericekler sevinçten aglarmı insan 30 saniyede olsa küçük adamım kucagımdaydı allahım şükürler oldun deidm hemşire kzııd erkin bey aglamayın motive olun diye verdi kucagınıza dedi bende deidmki hemşire hanım ben bu bebegi 12 sene beklemişim 3 bebegim öldü nasıl bri duygu ah bri bilsen deidm sevinçten aglıyorum deidm kadının bile gözleri doldu öptüm kokladım bagrıma bastım dile kolay 32 gün sonra kucagım aladım oglum 28+6 dogdu rabbim bebeklrimizin ömrülşerine ömür katsın çok zormuş prametüre annesi olmak arkadaşım var 2 tane onlarda erken dogum etti yogun bakımda bebekrli biri çıktı biri yatıyor ikiside paşam nasıl dayandın 53 gğün dediler deidm ben anneyim dayanırım bride sütüm olsa :14::14::14::14:benim hayat hikayen diziler konu olur okadar diyim rabbime ne kadar şükretsem secde etsem az:14::14::14:benide aranıza alırsanız inanın çok sveinicem :5::5:bende prametüre annesiyim bununlada grur duyuyorum :16::16:

Son düzenleme:
insanın en canını acıtan şey bebegine dokunamamak ve küvezini öyle elinle okşamak acaba hemşireler brişey derlermi az elimi sokuyumda dokunuyum demek çok zor günler geçiridm çok :43::43:

canım mesajını okuduğumdan beri kendime gelemedim.yıkıldım.çok çok çok üzüldüm.benim meleklerimin küvezdeki 42.günü.umutlarım yıkıldı....acını ne desem dindiremem söyleyeceğim herşey anlamsız ,saçma olacak biliyorum.başın sağolsun canım.allah sabır versin.allah size dayanma gücü versin.acını yüreğimde hissediyorum.

cok saolun sakın kendı evlatlarını benım melegımle kıyaslama allah omur verdıyse tasla bastırsan bısı olmaz bızım omrumuz bukadarmıs en aznından allahımm gostedı melegımı sevdırdı karnımdayken almadı benden tek tesellım bu kokusunu alabıldım opemedım ama kuvozın ıcnı koklayabıldm allah uzun omurer versınn senın meleklerıne..

Back