benim oğlumda INTRA-UTERIN GELİŞME GERİLİĞİ (İUGG) tesbit edildi 22 eylül 2013 yerine 30 temmuz 2013 de doğdu 32+2 de ama boyu kilosu gelişme geriliğinden doğlayı 27 haftaya eş değerdi 2090 gr 33 cm sürekli kontrol altında tutuldum ama baktılarki suyu azaldı ve bebeğe kan akışı git gide azalıyor aniden doğuam alındım bebeğim kuvezde kaldı 31 gün
doğumdan çıktım bebeğimin rsmini gösterdi eşim kocaman göründü gözüme tamam ya oğlum kocaman dedim kendimi toparlayıp aşağı indiğimde geri yukarı nasıl çıktığımı bilemiyorum ağlamaktan helak oldum bu bebek asla büyüymez yaşamaz bile dedim içimden
çok ağladım 3. günü sütüm geldi annemin desteği ile moralmen iyi hissettim doktorumzuda içimizi rahattı organ geliştirici iğneleri doğumdan 22 gün önce vurulmuş olmam büyük şanstı solunumu kendi yapıyorsdu herşeyi süperdi ve midesine yolladıkları hortum ile beslenmeye başlamıştı hemen
14. gün doktorumuz bebeğimizin enfekte olduğunu gece 3 kez solunumu durduğunu söyledğinde yığıldım kaldım meğer enfeksşyonun premature bebeklerdeki etkisi böyleymiş sonradan araştırdım ki herkeste aynı şey olmuş
derken sütümü sağıp donduurp günde 2-3 kez hasta gelip beslenme saati görüyordum 27. gün hemşire bana yarın sütünü sağmadan gel emzirmeyi deneyecez dediğinde aklım yerinden çıktı o gecesabah olmadıoğlumu emzirecek olmak çok çok harika bişeydi vel hasıl oğlum 30 ocakta 6 auylık olacak boyu 62 cm kilosu 6400 gr kafa çapa 41 cm doktorumuzda herşey yolunda diyor ve ben işe başladım annemin evi işime yakın olduğu için günde 3 kez gidip emziriyorum çokuzun oldu ama aranıza yeni katılınca hikayemi pauylaşayım dedim