seni çokkk iyi anlıyorum, aynı şeyleri yaşadım bende, bizim bebeklerimiz çok küçük olduğundan hazmedemiyor, bir gün 1 cc fazla içse hemen karnı şişiyor ve ertesi gün ara veriyorlar beslenmesine,benim bebeğimde akciğerle ilgili sorun çıkmadı ama karnı şişme olayını hemen her gün yaşadık, bizimki de enfeksiyon kapmıştı,günlerce sürdü, geçmedi bir türlü,bir ay kadar enfeksiyonla mücadele etti,umarım ciğerlerinde sorun büyümez ve hemencik atlatır,1240gr olmuş bak, iki katından fazla, isyan etme kardeşim, şükret, allahın bize imtihanı bu, sen sabret ki şükret ki allah sonunu güzel eylesin sana,benim de içim acırdı, inanırmısın bazı günler çok iyi görürdüm kilo almış falan, kilo derken atıyorum 20gr-30gr, inanırmısın içimden çok sevinsem de gülemezdim,sevincimi gösteremezdim sanki biraz fazla sevinsem ertesi gün gittiğimde üzülecekmişim gibi hissederdim, fazla sevinmeye bile korkardım,allahım sabır versin sana, biz 1580 gr.la çıktık hastaneden,ciğerlerindeki sorun büyümez ve de şu beslenme olayını düzene sokarsa 2 kg olmadan çıkarırlar sizi de, inşallah allahım bir an önce o günleri gösterir,tüm dualarım bebeğin için olacak inan