• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ÖSYM bizimde unuversite maceramiz başlasin :)

ozgeosqe

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
99
0
296
İstanbul
Kizlar liseyi bu sene bitiren ve artik unuversteli olmak isteyen, yurda gidecek olanlar suan yurtta olanlar yardimlasalim , sorunlarimizi paylasalim :D

Kizlar liseyi bu sene bitiren ve artik unuversteli olmak isteyen, yurda gidecek olanlar suan yurtta olanlar yardimlasalim , sorunlarimizi paylasalim :D

Canım şimdiden hayırlı olsun :)
Sınavlarında Allah emeklerini karşılıksız bırakmasın :16:
Sana bir tanecik bir şey söyleyeceğim canım;
Bir an önce üniversiteli olayım diye istemediğin bir bölümü sakın ama sakın yazıp da gitme.
Gerekirse 2,3,4 yıl uğraş ama istediğin bölüm olsun kesinlikle.
Yoksa sonra çok pişman olursun.
İnşAllah istediğin üniversitede istediğin bölümü okumayı Allah nasip eder :)
Sen sorularını sor ben de sana elimden geldiğince yardımcı olurum :34:

Canım şimdiden hayırlı olsun :)
Sınavlarında Allah emeklerini karşılıksız bırakmasın :16:
Sana bir tanecik bir şey söyleyeceğim canım;
Bir an önce üniversiteli olayım diye istemediğin bir bölümü sakın ama sakın yazıp da gitme.
Gerekirse 2,3,4 yıl uğraş ama istediğin bölüm olsun kesinlikle.
Yoksa sonra çok pişman olursun.
İnşAllah istediğin üniversitede istediğin bölümü okumayı Allah nasip eder :)
Sen sorularını sor ben de sana elimden geldiğince yardımcı olurum :34:

Tessekkür ederim :D iyi dilekleriniz icin insaallah istediğim bolumlerden biri olur hayırlısı yarın sınav var :D. Siz okuyor musunuz ,bitirdiniz mi :D

ne güzel heycanlar bunlar geçen sene bu zamanlarda da biz yazışıyorduk buralarda. Hayırlısıyla istediğiniz yerlerde olursunuz inşallah :)

hadi başlasın ayyy çok mutluyum 359 almışım rahat rahat sözeldende istediğim yerler tutuyor :))

Nereleri hangi bolumleri ustiyorsunuz

biliyorsun sözelde pek bölüm yok ama formasyon geri geldiği için rahatlıkla edebiyat fakültesi oluyor hadi inşallah aklımda reklamcılık radyo televizyon falanda var ama bilmiyorum :)

biliyorsun sözelde pek bölüm yok ama formasyon geri geldiği için rahatlıkla edebiyat fakültesi oluyor hadi inşallah aklımda reklamcılık radyo televizyon falanda var ama bilmiyorum :)

Hayirlisi :D bende sozelim ve reklamcilik , rts falan bakalim hayirlisi hangi sehirleri yazicaksiniz :)

üniversite güzel ama bölüm hakkında sorun sorularınızı cevap veririm ben :)
hmm teşekkürler o zaman soruyorum:) birinden duymuştum böyle bitkilerin latince adlarını filan ezberliyomussunuz o da çok zormuş öyle mi? bi de şehir nasıl büyük bi şehirden gelince zorluk olur mu? şimdiden çokk teşekkür ederim:)

hmm teşekkürler o zaman soruyorum:) birinden duymuştum böyle bitkilerin latince adlarını filan ezberliyomussunuz o da çok zormuş öyle mi? bi de şehir nasıl büyük bi şehirden gelince zorluk olur mu? şimdiden çokk teşekkür ederim:)

bitkilerin latince isimlerini ezberliyoruz ve bitkilerin bütün özelliklerini öğreniyoruz. arkadaş ortamın olduktan sonra küçük şehir olması sorun olmuyor :)

Back