Merhaba tulra bu bahsettiğin 19 mayıs acaba samsundakimi
tatlım eşin çok haklı...hep pozitif düşün...bak bu aşamaya gelmek bile bizim gibiler için mucize diyorum ben...Allah biz olmayanlara da nasip etsin...zaten olcağı varsa da olur düşsen de hoplasan da zıplasan da...rabbim ol der ve olur...sağlıla kucağına da alıcaksın inşallah...kırmızı kurdele başında, şıkır şıkır güpürlü dantelli geceliğnle sabahlığınla,hafif bi amkyaj,sevdiklerin hep yanında,kucağında bebişin...ayyy ne güzel,ben biraz kokoşumdur da işi nereler götdüm.ama hayali bile çook güzell....hep böyle güzel şeyler düşün tatlım...bak paylaşımların hep ışık oluyo bize,sen de burdan öğrenmişsin bazı şeyleri,biz de senden,ne güzel...
gözün aydın Duygucum. Allah daim etsin inşallah. çok sevindim :) darısı başımızaa. 5.gün embriyosumuydu?
Kızlaaaaaaaaar ben geldiiiiiiimsonucu aldım 150 çıktı doktorum gayet iyi dedi ayın 28 inde keseyi görmeye gidicez Allhım nasip ederse
Evet canım Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi sendemi Samsundasın.
Canım çok çok sağol, bazen öylede diyorum 12 yıl üstene hamilemisin evet keyfini çıkar işte bazen senin yazdığın gibi düşlüyorum kendimi ama bir aksilik olursa diye kendimi frenliyorum galiba, napalım bizimkiler nazlı bebek olunca iyiyide kötüyüde düşündürüyorlar böyle.
Kullandığım ilaçlar yumurta kalitesini artırmak için burda okuduğuma göre fayda gören çok arkadaş var. Beyler için de böyle vitaminler var.Erkek infilitesi bölümünü araştırabilirsin bunun için de biliyorsun kalite çok önemli sperm ve yumurta ne kadar kaliteli olursa embiriyonun kalitesi ve tutunmasıda o kadar iyi oluyor.Kullandığım ilaçları dhea hariç (çünkü bu ilacın yan etkileri çok fazla) kendinde alıp kullanabilirsin tedaviden 2-3 ay kadar önce kullammak gerekiyor ama sen yinede doktoruna danış.
Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah ... Testi kaçıncı gün yaptırdın?
Evet cnm bende samsundayım. Samsun ilk adım tüp bebek merkezinde iki kere denedim olmadı. Şimdi üçüncüyü 19 mayısda deniycem haftaya kontrole gidicem.
Sende hamilesin anladığım kadarıyla allah tamamına erdirsin cnm
Ordaki tecrübelerini benimle paylaşıp arkadaşım olursan çok sevinirim
Evet canım Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi sendemi Samsundasın.
Canım çok çok sağol, bazen öylede diyorum 12 yıl üstene hamilemisin evet keyfini çıkar işte bazen senin yazdığın gibi düşlüyorum kendimi ama bir aksilik olursa diye kendimi frenliyorum galiba, napalım bizimkiler nazlı bebek olunca iyiyide kötüyüde düşündürüyorlar böyle.
Kullandığım ilaçlar yumurta kalitesini artırmak için burda okuduğuma göre fayda gören çok arkadaş var. Beyler için de böyle vitaminler var.Erkek infilitesi bölümünü araştırabilirsin bunun için de biliyorsun kalite çok önemli sperm ve yumurta ne kadar kaliteli olursa embiriyonun kalitesi ve tutunmasıda o kadar iyi oluyor.Kullandığım ilaçları dhea hariç (çünkü bu ilacın yan etkileri çok fazla) kendinde alıp kullanabilirsin tedaviden 2-3 ay kadar önce kullammak gerekiyor ama sen yinede doktoruna danış.
Canım benim sağol güzel dileğin için inşAllah tamına erer kucağıma alırım.
Tabiki arkadaş olmayı isterim.Daha önce gittin sanırım ama ben baştan anlatayım. Eger ilk kez gidiyorsan eşinin ve senin elinde olan bütün tahlillerini götür. Zaten ilk kez gelelenler için dosya açıp şu zamana kadar ne yaptığınızı işte düşük varmı, gebelik varmı herşeyi soruyorlar zaten bilirsin genelde adetin 2.günü çagırıyorlar eger karar verirsen bazı vitaminlere başlıyorlar. Eger eşinin tahlilleri çok eski tarihli ise vede tahlillerinde sorun varsa eşinide ürolağa yönlendiriyorlar.Tedavi sürecindeki tüm hastaların muayeneleri sabah oluyor randevu sistemi yok sabah gidiyorsun kan veriyorsun sıraya göre alıyorlar tabi her merkez gibi kalabalık .Doktorun kim ona görede birşeyler yazarım aklına ne geliyorsa sorabilirsin.
12.gün testimdi canım, p.tesi tekrar yaptırıcam gerçi doktor istemedi ama benim içim ferah olsun
Aslında senin kullandığında içerik olarak aynı progestan takviyesi için, progestan bebeğin tutunması ve düşük olmaması için veriliyor.Doktorun onu tercih etmiş demek.Evet canım devlet hastanesi sen nereye yaptırdın senin de devletti sanırım kaça mal olmuştu maliyetleri aynı mı diye merak ettim.
Cnm durumunda bir degisiklikler varmi belirti gibi
kızlar şimdi beni ankara tüp bebek merkezinden aradılar.ilaçlar hariç bütün işlemler için 3800 tl fiyat verdiler.sizce nasıl herkez fiyatları ve merkezlerini paylaşırsa sevinirim karar vermemde yardımcı olabilir...teşekkürler
kizlar merhaba gecmisi okuyamicam umarim herkesin keyfi sagligi iyidir. 6767 transferden beri hep aklimdasin:)
ben transferden hemen sonra canimi cok acitan bir haber aldim ve durum bu sabah netlesti cok sukur rahatladim.
benim test gunum 18 subat. herseye ragmen bebek benimleyse bu mucize kutlama buyuk olucak:)
Allahtan herseyin hayirlisini istiyorum hepinizi opuyorum
Merhaba charms, inşallah bebeşin seninledir.Allah herkesin gönlüne göre versin.Rabbim hiç kimsenin emeğini zayi etmesin.Duanı eksik etme.Rabbim yardımcın olsun. ve bu arada kendini nasıl hissediyorsun??
kizlar merhaba gecmisi okuyamicam umarim herkesin keyfi sagligi iyidir. 6767 transferden beri hep aklimdasin:)
ben transferden hemen sonra canimi cok acitan bir haber aldim ve durum bu sabah netlesti cok sukur rahatladim.
benim test gunum 18 subat. herseye ragmen bebek benimleyse bu mucize kutlama buyuk olucak:)
inşallah güzel sonuçlarını alıcaz berencim inan vakit su gibi geçiyo...senıde ekledım tabloyacanım listene benide eklermisin 28 yaş,erkek faktörü,2. deneme,bahçelievler medicalpark,şuanki durum iğnelere devam.şimdiden teşekkürler.
burçin aramıza hoşgeldin.eklerim tabı senıde eklememmı hemde en suslusunden.Yaş:28
Merkez: bahçeci umut tüp bebek
Kaçıncı deneme: 1 aşılama 2. Tüp bebek denemem olacak
Tarih:03.02.2013
Problem : erkek infertilitesi
Sonuç: dün 10. Gündü; 12,2 çıktı bakalım artacak mı? Merakla bekliyorum asıl test günüm yarın
mehlikaerva hadı bakalım sıra sende onlarda senınle:)2 tane Nur Tüpü gibi bebişim olduuu :) kocacımın kıpkırmızı kocaman gullerıyle bırlesınce muhtesem bı sevınc oldu. . .:) dua edın de tutunsun annecıgıneeeee. . . .
ay ay ay ay ne guzel bir haber çok sevındım değerınde guzelmış...allah kucağına aldırsın.Kızlaaaaaaaaar ben geldiiiiiiimsonucu aldım 150 çıktı doktorum gayet iyi dedi ayın 28 inde keseyi görmeye gidicez Allhım nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?