Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar günaydın, sağlıklı, mutlu günler, bugün bizim evlilik yıldönümümüz, 9 yılı geride bıraktık, yaşlandık mı ne![]()
Arkadaşlar günaydın, sağlıklı, mutlu günler, bugün bizim evlilik yıldönümümüz, 9 yılı geride bıraktık, yaşlandık mı ne![]()
uyku yine yok, hamılleıkten mi bilmiyorum ama daha önce hiç uykusuzluk sorunum olmamıştı.2gece 4e kadar oturuyorum gündüz de 12de kalkabılıyorum sonra normale dönüyo 12de uyuyorum gece ama 2gün sonra yine... düzenim şaştı,gece evde bi başına oturmak sinirlerimi bozuyo((
ama yok işte uykum yokkk:(
Bugun amniyosentez sonucumu bildirdiler, her sey normalmis ve bebek kizmis. Nasil rahatladim anlatamam. Amniyo yaptirmis ve yaptiracak arkadaslarin da sonuclari guzel cikar umarim.
Ay_she, listede benim icin kiz bebek oldugunu ekler misin, isim henuz karar vermedik.
sultancım peki keçeyi nerden temin ediyorsun bunlara da bi göz atın çook güzellerEki Görüntüle 483855 Eki Görüntüle 483856 Eki Görüntüle 483857 Eki Görüntüle 483858 Eki Görüntüle 483859
canım geçen hafta ki kontrolümde dr sordum niye hissetmiyorum diye 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın dedi peki hissedenler varmış dedim ilk bebekte 21. haftaya kadar imkansız onlar yanılıyorlar dedi yani az kaldı biz de hissedeceğiz kuzularımızı...
öle canım ama travel sistemlerin en uygunu zaten 800 tl civarında.. bizim de arabamız olduğu için travel sistem alıcaz mecbur.. almışken de iki çocuğu büyütsün istiom.. yine aynı hesaba gelio gibi geldi.. istanbulda saraçhaneye bakıcam bende.. artık peşin vura vur pazarlık yapcaz.. olmadı babası daha çok çalışsın artık.. takılıorum ona zaten kızın gelio süslü olur iki katı çalışman lazım die![]()
kızlar bunlara bittim keçeden ne güzel de kapı süsleri hazılamışlar öle
Bugun amniyosentez sonucumu bildirdiler, her sey normalmis ve bebek kizmis. Nasil rahatladim anlatamam. Amniyo yaptirmis ve yaptiracak arkadaslarin da sonuclari guzel cikar umarim.
Ay_she, listede benim icin kiz bebek oldugunu ekler misin, isim henuz karar vermedik.
Ya kızlar bide benim bu akıntı çok canımı sıkmaya başladı artıkDün dr a ısrarla rahatsız ettiğini sölememe ragmen olaiblir akıntı bişiy kullanma hamilelik boyunca olur su gibi akıntı dedi.Ama ben burda 1 günü zor geçiriyorum kaç ay nasıl dayanırım geçmezse..Krem bi kaç saat kaşıntıya iyi gelsede akıntı devam ettiği sürece kaşıntı yine olacak..offfffff en iyisi ben sağlık ocağına gideyim şimdi bi fitil filan yazsın enazından hamilelikte kullanılabilenlerden.Birazdan dönerim kızlar....
Ay çok sevincim orkidecim valla ne güzel sonunda kesinleşti seninki...Darısıda benimkinin başına...merhaba kızlar..nasılsınız bakalım? bebişleriniz nasıl? biz dün doktora gittik ve 4 lü test sonuçlarımızı aldık..hepsi süper Allaha şükür..kızım kendisini gösterdi dün hiç itiraz etmedi..o kadar çikolata yedim ki ama işe yaradı şükür..umarım herkes hayırlı haberler alır..
geçmiş olsun canım..sağlık ocağındakiler ne dedi..
bişiler eklemişsiniz..bende bunlara bayıldım eklemiştim pc ye ,yapıcam bakalım böle şeler ...
Eki Görüntüle 483890 Eki Görüntüle 483891
samırım kuzulu olan dönenceyi yapabilirim ya da daha güzelini bulursam artık :)
Ay çok sevincim orkidecim valla ne güzel sonunda kesinleşti seninki...Darısıda benimkinin başına...Testinde iyi çıkmış gözünaydın canım..Tekrar hayırlı olsun kızın
Sağlık ocağından yeni geldim.Fitil verdi 3 tane 7şer gün arayla kullan dedi.Birde aynı fitilin kremini verdi bunlar çok iyi dedi kullanabilirsin ama yinede Demet Hn.a sor dedi.(Hani Demet Hn.ı o önermişti ya başta ona sorman iyi olur dedi) Arıcam ö.sonra...
ayyyyşee kız becerikli blokunun linkini atsanaaaa :))
Canım Fantasia bebe-genç var. Masko da. Benım arkadaşlarım ordan aldılar. Üstelik büyüyebilen beşikler bir çoğu. Eğer sade bir şey alırsanız bebeişler önumuzdeki senelerde de kullanabiliyorlar. Şahsen ben çok figürlü birşey satın almak istemiyorum. Çünkü sonra ilkokula gelince istemiyorlar oyle bebek şeylerini :)
)
biliyorum cnm sağol kayınvalideme giderken falan bakarım artık...
demek kızın zeynep olacak adaşım yani
bugün kraft a gittik travel sistemleri beğenmedim hafif olsun derken sanki biraz basit olmuş katlama yereleri kırılır dedi eşim ben de öyle düşünüyorum senin paylaştığın bu modeli görmedim ama sağlama benziyor gerçekten
benim kocamda kanguru istiyor ama adını bilmiyor tarif ediyor böyle taşırım ben onu diyor benimki çaktırmamaya çalışıyor ama hevesli :1
ayşe bacım süperdi keçeler çooook beğendim inşallah biz de yapabiliriz hepsi çok şeker paylaşım için çok çok teşekkürler...![]()
günaydın annişler ve zuzuları
biz dün kötü bi haber aldık annemin orda bi komşumuzun gelini 5buçuk aylık bebişi doğmuş 1gün yaşamış anneme sordum iyi hastaneden çıktı demişti hep kanaması oluyodu hastanedeydi kaç aydır dün abim aradı napıyonuz dedi bende aman bu anne hep pimpirikli diyince siz eşinle iyi olun bak n. abin 1haftada kaybetti dedi bide m. de duydunmu dedi anlattı şok oldum ay çok üzüldü ben nasıl boşboğazlık ettim diye e ben zaten pimpirikliyim takma diyorum yok annem bile tutmuş ben nasıl söyledim diyor bu arada annemde tutamaz duyururdu bide 2günde 1konuşuyoruz muhakkak söylerdi dayanamazdıay bütün gün dolaştım komşularımı unutayım diye sabah bi geldim amanın ne çenesi düşük anneler olmuşunuz
ay benim kızlık isim ve soy ismim kocamın soyadı kadar oyüzden 4harfi geçmesin oğluşumun adı eren istiyorum ama babamız hergün yeni bir isimle geliyor bense ömer yada eren deyim kısmet erenede alp koyuyor oğluşum baştan ismi yüzünden yol seçecek ünv zorlanmasın ay doğcaklarda hayallerimiz nereye kadar
buarada becerikli hatunlarımıza maşallah ay böyle gördükçe özenip bebiş odası yapmıcam derken yaparmışım
yarın oğluşumu görmeye gidicem içim rahatlasın azcık ay bu 5buçuk ay nasıl geçecek Allahtan bayramlar izinler gezmeler geçecek inşallah
merhaba kızlar..nasılsınız bakalım? bebişleriniz nasıl? biz dün doktora gittik ve 4 lü test sonuçlarımızı aldık..hepsi süper Allaha şükür..kızım kendisini gösterdi dün hiç itiraz etmedi..o kadar çikolata yedim ki ama işe yaradı şükür..umarım herkes hayırlı haberler alır..
çok çok geçmiş olsun canım..evet sen yine bir sor istersen..inş ilaçlar fayda eder rahatlarsın..bu havalarda sık sık çamaşır değişmek gerekiyor..
Çok saol canımcım ya.Günde 3 tane değiştiriorum ,çamaşırımı öyle ıslatacak kadar da deil aslında ama kaşıntı nasıl oluyo anlamıorumArıcam evt inş kullan derde işe yarar.Ne zormuş bee....
Çok saol canımcım ya.Günde 3 tane değiştiriorum ,çamaşırımı öyle ıslatacak kadar da deil aslında ama kaşıntı nasıl oluyo anlamıorumArıcam evt inş kullan derde işe yarar.Ne zormuş bee....
slm kızlar öğle arasında fırsat bulmuşken bakayım bir ara dedim geçmişi kurcalayamadım pek ama rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun test sonuçları güzel çıkan arkadaşlarada hayırlı olsun diyeyim kısaca biz dün kontroldeydik meleğim yine açamadı bacaklarını ama doktor kaburga yapısından kıza benzetiyorum dedi bakalım hayırlısı artık cinsiyeti öğrenmeden başlayamıyorum bir türlü alışverişe ama 20. haftada ayrıntılı usg var zaten o zaman gösterir umarım sabırsızlanıyorum artık bu arada işyerimde sorunlar yaşıyorum arkadaşlar patronlarımla aram iyi değil ayrılmak istiyorum bırakmıyorlar ayrılacam dediğim hafta iyiliklerinden geçilmi,yor sonra herşey yine aynı haksızlıklar tonla e ben sürekli ayrılacam diye tehditlemi dolaşayım gerçi bu itibar bana değil diplomama biliyorum ama buda başka iç acıtıcı noktaneyse ya dualarınıza ihtiyacım var kızlar kısacası konuyu çok dağıtmayayım :)
19-20 haftadan itibaren çok normal daha once hamıellık gecırenelre sorarsan herkes yaşamıstır
2010 eylul annelerinde hepimiz 20. haftaalrda yasamsıtık bu durumu :) bi sıkıntı yok 24-25 haftaya kadar gecıo :)
ben çamaşır yetiştiremiyorum artık..gerçi bende kaşıntı falan yok ama akıntı önceden çok daha fazla..Allah yardımcımız olsun..Anne olmak hiçte öyle kolay değilmiş..