- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
bir kizim var canim 2009 ocak dogumlu 3 yasini biraz gecti iste. 2 bebegimi kaybettim gecen yil 6 ay arayla farkli sebeplerden.kaç çocuğun var senin ve kaç yaşındalar.bide son adet tarihin neydi canım.rabbim hayırla tamamına erdirsin inş.
son adetimde 31 martti 6 gun gecikmisti gecen ay bu ayda 29.gunun sabahi gordum cift cizgiyi. amin ins cumlesiyle
kendimi cok kaptirmakta istemiyorum henuz cok yeni dr a da gitmedim bekliyorum bakalim birkac hafta gecsin diye
canim batin ne zaman adetine kac gun kaldi ins gebesindirKızlar buraya böyle birşey yazacağım hayatta aklıma gelmazdi çünkü testte silik bile olsa pozitif olduğunu okumuştum,bu sabah testi yaptığımda çok çok silik bir çizgi çıktı.Ben ovulasyon günümü kaçırdım diye üzülmüştüm hatta burdan arkadaşlar,sen yine de dene dediler,denemeye çalıştık onuda şöyle açıklayayım eşim çoookkk uzun zamandır tutmaya alıştığı için biraz zorlandı.Sabah sabah bu silik çizgide neyi gösteriyor anlamadım,ilaç filanda kullanmıyorum.Ne dersiniz umut üretmeli miyim?
ne kadr guzel yazmissin arkadsim benim ilk kizim biraz zor buyuttum cok uykusuz kaldim daha dedim tobe Allah olmayana versinyavrum supersin yaa senden umudluydum ben zaten hep seni gozetiyordum kayiplar olma insan bu kadar istemez dimi guzelim yaaa onlardan oturu istek cok yaaa sanki bir daha hamis kalirsak acimiz hafifklecek gibi ne bileyim bugun kermeste o kadar cok bebk hamile gordumki icim gitti bnm bebegim 3 aylik olacakti hakkimizda hayilri olani versin yuce Allhim
cnm bekle derim cogu kisinin de silik cikar ama bakmisin hamis degildir ama yine umudu yitirmememk gerekirrr
ama bu kayiplar beni allak bullak etti illa bebek istiyorum baska birsey degil
ben ydisindayim burda dil ogreniyorum belki tekrar uni giderim gibi planlar yapiyordum acikcasi simdi hepsi 2. planda
yani dil ogreniyorum ama ara verebilirim seve seve
ne kadar guzel 3 cocugun varmis bende 3 cocgum olsun istiyorum ins nasipte vardir yasim da 29 bu arada. 35-36 ya kadar Allah nasip ederse 3. cocuguda dogurmak istiyorum hersey gelip geciyor bir yanimiza kalan evlat.
ben yaziyordum o topige ama uzun zamandir girmiyorum canim . bazilari beni belki hatirlar. hayirlisi olsun canim . neyle korunuyordunda hamile kaldin?tebrik ederim canım.bende yarın sabah test yapıcam.eğer varsa ki allahım affetsin ama inşallah negatif çıkar.benimde aynen senin gibi 4 yıl sonra aynı tarihte doğacak.oğlum 1 ocak 2009 doğumlu.seninkide 2009 mu.2009 ocak annelerinde yazıyomusun.tabii olmuşsa eğer bize sürpriz olacak ve 4.çocuğumuz olacak.2 kızım 1 oğlum var.yaşım 36.yarın sabah haber veririm bi umut bugün adet olurum diye bekliyorum.rabbim isteyenlere versin.öptüm.
ins canim en kisa zamanda nasip etsin Allahne güzel yazmışsınız kızlar ama maleseffff regl oldum
olsun üzülmedim kısmet şubat annesi olmak belkide
dualaınızı esirgemeyin hamilelerin duası kabul olur
ay ne guzel riskli haftalarida atlatissin ben su 12. haftaya kadar cok korkuyorumda . hareketlerinide hissetmeye baslamissindirkızlar tebrik ediyorum sizleri... heyecanlarınızı da çok iyi anlıyorum.. Allahın izniyle ekim 2012 annesi olacağım ,ilk bebeğimi bekliyorum..idrar testi, kan testi ,kese,kalp atışı , 2li test derken cinsiyet heyecanlarına geldik biz. çoğumuz da öğrendik..ben de cuma günü bir prensesim olacağını öğrendim.Allahım kucaklarımıza almayı nasip etsin...umarım benimki gibi sorunsuz bir gebelik geçirirsiniz.. hiç bulantım olmadı çok şükür..sizlere bir tavsiyem olacak.. kimseninkiyle karşılaştırmayın gebeliğinizi. ben bi ara fena takmıştım da neden bulantım yok?,neden herşey çok normal eskisi gibi? gibi sorularla kendimi boşa strese sokmuşum hatırlayınca şimdi çok komik..
en cok o hareketleri ozledim hissetmek istiyorum bende ins nasip olur
benim son kaybettigim bebegimde bulantim yoktu bende sasirmistim cunku ilk ikisinde siddetli bulantilarim oldu
hicbir belirti yoktu belki bebek problemli oldugundan yada bebekten bebge degisyor
su andada erken zaten ama hic belirti yok buda beni biraz korkutuyor.