ben varım ben :) geçmişi okudumda çatlaklar , sezaryanlar, kan uyuşmazlığı tam benim ilgi alanımdan bahsetmişiniz kaçırdımmı ne ya :)
çatlaklar aldı başını gidiyo arkadaşlar napıcam bi krem öneren varmı bana cildim çok kuru...
sezeryan olayı yasaklandımı kesin ya of ya ben nası normal doğum yapıcam
birde bizde de kan uyuşmazlı var kan uyuşmazlğı olan insanlarda düşük tehlikesi oluyomuş kan grubumuz uyuşmuyo die ne minübüse rahat binebiliyorum ne denize girebiliyorum 3 ayrı doktora göründüm gerçi hiç biri düşük tehliken var demedi bana ama korkuyorum işte
kan uyuşmazlığı olupta düşük riski olan varrmı annişler
canım dayı oğlunda var kan uyuşmazlığı bizde de kan lar farklı ama benim artı kocişin eksi olunca sorun olmuyomuş düşük olayını hiç duymadım ama ilk bebek olması önemli eğer ilk bebeğinse sorun olmuyor ama bebek doğunca bir iğne yapıyorlar ki bidahaki bebeğinde sorun olmasın ama tek tehlikeli yanı önceden düşük veya kürtaj olduysan bunu doktoruna belirtmen lazım sanırım ozaman da bu iğneyi yapıyorlar ilk bebek o sayılıyor
ve olurda iğne olmadıysan yada çok küçük düşürüp anlamadıysan bebeğin doğunca anlaşılıyor ve kanı değiştiriliyor diye biliyorum ama bu birkeremi yoksa bikaç kezmi yapılıyor onu tam hatırlayamıyorum zaten doktorun dosayana bu kan uyuşmazlığını başa belirtmiştir akraba evlilikleri sara ve yaş büyüklüğünü her dosyayı açtığında görebilecekleri şekilde belirtiyorlar
canım bak bizim kan uyuşmamız varken bile düştü yada kürtaj olduk korkma sen o geleckse dünyaya ne yapsan gelir üzme kendini anniş