- 11 Şubat 2011
- 2.083
- 38
Ben sana bi ara hatirlatirim onemli diil ama severim seni kerata. Napiim skiciyim siradanim
Kime göre neye göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana bi ara hatirlatirim onemli diil ama severim seni kerata. Napiim skiciyim siradanim
hazan geçmiş olsun canım.
kızlar belki duymuşsunuzdur ama ben duymayanlar için yazayım dedim. kızkardeşim dün palandökene gitti.kahvaltıyı madoda yapalım demişler. ikramların içinde minik kavanozlarda keçi sütü reçeli vermişler. bunlar 3 kız yemeyiz demişler kardeşim okumuş içeriğini birsürü faydalı özellikler büyümeyi hızlandırma, anne sütünden kat be kat kalsiyum falan filan almış çantaya 3ünü de atmış kzıma mamasının içine koydum şekerli güzel bir tat iyi de yedi iştah açıyormuş bir de belki denemek istersiniz
reçeli yerine pekmezini yedirebilirsen daha iyi olur boşu boşuna şekerli yedirmemiş olursun.gerçi biliyorsundur ama özellikle 2 yaşına kadar yenen tuz ve şeker obezite riskini arttırıyor
merhaba hatunlar...
biz biraz iyileştik artık çok şükür,
bizde tek uykuya geçtik bitflm,
laptop bozuluyo bizimde yavaş yavas ekranı kırdı minik,
vavem tayin belli oldu mu?
hala 5 dişimiz var ve pütürlü şeyler yiyemiyor:26:
repu napıyorsun bacım nasıl oldunuz en son ailecek hasta idiniz.
aklıma gwelmiş iken sorayım benim kızım yemek yemiyor ancak mama yiyıor zorlasam bir kaşık ağzına götürüyor o da tadına bakıp istemiyor sonrasında.
köpekler koklar ya kızım da öyle gelip kokluoyr ondan sonra kaçıyor
ayrıca kızım o kadar seri yürüyor ki zannedersin ki koşuyor her şeyi anlıyor bir de yemek yemesi gerekitğini anlasan
hazan sen deyince ben de baktim zaten uzun zamandir dikkatimi cekiyor.du. dr kontrolu desen hak getire. yakin zamanda ben de goturecegim muayeneye. genellikle testisleri yukarda oluyor benim oglanin da. asagi indirsem bile hemen geri kaciyor :44: gerci esim surekli normal deyip oyaladi beni. insallah yoktur birsey.
arastirirken bir video izlemistim. elinle asagi getirdiginde 30 sn bile duruyorsa ameliyata gerek yoktur yaziyordu. insallah yoktur sizin de ameliyat ihtiyaci. gecmis olsun. bosa kendini suclama, olacagi varmis