2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
slm kızlarr.
bu pc f klavye olduğu için zor yazıyorumm.

bende felaket hastayım.oğlanda hasta..;((( ferdamm ve çiğdem Allah hepimize şifa versin..
sanırım doğumgününü cts kutlucaz.iş olmadığı için daha rahat hazırlanırım diye düşündümm ama gününde yapmıycak olmam beni rahatsız ediyorrr..;(( çok kararsızım yaaa;((

ruzacım 1 yaşına girdiğinde aşı ve tahlil yaptırdınız mı bizim doktor 1 yaşında tahlil yapılacak dedi

repuuu resim paylaşsana merak ediyoruz süsleri ikramları:))
ferdamm benımde öyle pek keyfim yok gibi ama bu ılk doğumgünü o yüzden sıkçaz dişimizi..
ruzaaaaaaa burçağa ne oldu?
bitifilll ne oldu cicişş ? kım sıktı canını

Sağol Ruzamm. Amin, çok zor valla. Çocuğun hastalığı ayrı üzüyor, çocuk varken kendin hasta olman ayrı... İnşallah bizim de Utku paşa gibi güzel bir doğumgünümüz olur. Ben de sizi öpüyorumm

Tutkum çok geçmiş olsun size de canım. Bu seneki kadar hastalık görmedim ben çok fena. Bizimki de 9 Ocak'ta aslında, perşembeye geliyor. Ama herkes rahat gelsin diye pazara aldım. Aynı gün olmasa da olur ne olacak kasma kendini hasta hasta.

asyacım sizin doğumgünü ne zaman? varmı hazırlık bşey?

canım 21 ocak şuan hazırlık yok ben aile arasında kutlamayı düşünüyorum ayın 13 ve 14 ismeğin şeker hamurunda pasta yapımı ile ilgili bir kursuna gitcem becerebilirsm pastayı yapmak istyrm annanne babanne dedelr hala yeter diye düşünüyorum bakalım zaman vrya ondanda rahatım sizlerin telaşını görünce özeniyorum sen hediye ne vericeksin gelenlere bir fikrimiz olsun :)

tesekkurler arkadaslar yazamiyorum yogunum biraz. resimlerin bazilari geldi ama berbat cok mutsuzum. dugun fotolari iyi degildi bari bunlar olsun dedim arkadasdan profosyonel makinasini rica ettim, ceken adam oyle sacma acilarla oyle sacma fotolar cekmiski, ya madem ver birine o ceksin. esime patladim hep senij yuzunden diye. diger telefonla cekernler lldu onlardan rica ettim. bin kat daha iyi cekmisler ama bi sefer de kalite kotu

ferdacim gecmis olsun ya cok feci salgin var. annem kardesim babam sirayla hepsi yataklik oldu. nasil bi virusmus arkadas.

Repuu nasılsın? Atlatmışsın doğumgünü telaşını ne güzel... İnşallah çok güzel, çok mutlu geçmiştir. Öptüm

canım bence de çok önemli değil gününde olması. hastayken zorlama kendini. bizim de f klavyeye geçecekmiş, sinir oluyorum kendilerine... :)

ruzacım 1 yaşına girdiğinde aşı ve tahlil yaptırdınız mı bizim doktor 1 yaşında tahlil yapılacak dedi

yaptırdık canım. aşıyı sağlık ocağında. üç tane oldu. kan tahlillerini de hastanede yaptırdık. karın içi ultrason ve idrar tahlili de istedi. usg'de bişi çıkmadı. idrarı veremedik. en sonunda vazgeçtik vermekten. kanlarda iyi çıktı çok şükür. kan damlasını bıraktık.

burçağıma bituful bişi yaptı kesin... ben de merak ediyorum..

resim işi kötü olmuş repum ya.. ama olsun bir iki tane iyi olan varsa yeter. herşey dört dörtlük olmuyor işte, illaki bişi çıkacak.. bizim de babamız yoktu..

resim işi kötü olmuş repum ya.. ama olsun bir iki tane iyi olan varsa yeter. herşey dört dörtlük olmuyor işte, illaki bişi çıkacak.. bizim de babamız yoktu..
ya ne dogumda ne düğünümde iyi oldu fotolar, bari bugün olsun dedim napalım artık profosyonel fotoğrafçı şart oldu.

Repuu nasılsın? Atlatmışsın doğumgünü telaşını ne güzel... İnşallah çok güzel, çok mutlu geçmiştir. Öptüm

iyiyim canım. atlattım da bir de kendi bayan arkadaşlarımı daveT eTmeyi düşünüyorum onlaRı çağıramAdım :13: sen nasılsın ozlettin kendini.

tutkuş fotoları ekledim albüme ama ikramları çekmedim.

bu da pastamız

Son düzenleme:
Ferda tutku yatu çok çok çok geçmiş olsun size ve kuzulara bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah

Bende birmax diye bir site var oraya foto yolladım demosunu yollamışlar magnetin hoşuma gitti vercem sipariş

slmmmm arkadaslar nasilsiniz ben daha dogurmadim haberiiz olsunama beklemedeyim heran gelebilir son haftalar gecmek ilmiyor agrilarim basladi oglumda cok huysuzlasti beni cok yoruyor bir aydir yurumeyi iyice saglamlastirdi ama disarda korkuyor yurumeye bir yasina giren bbebislerin dogumgunleri kutlu olsun rabbim hepimizin bebislerine guzel yazilar yazsin insallah arada giriyorum ama yazamiyorum oglum pc kiskaniyor rahat birakmiyor bizden haberler bu kadar simdilik dogum yapinca fota atarim artik ALLAHA emanet olun bana dua edin arkadaslar

merak ediyordum canım seni.. hayırlı doğum diliyorum, sağlıkla kavusursun umarım bebeğine

günün ilk günaydını benden...

nasılsınız bakalım?

paris benim de aklımdasın canım.. inşallah sağlıkla sıhhatle kurtulursun..

tünaydın herkese :)
paris sabah aklıma geldin heralde doğurdu yazmıyor diye düşünmüştüm allah yardımcın olsun bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almyaı nasip etsin oğlunda ilgi istiyor tabi sen ağırlaştın onun en hareketli zamanı öpüyorum kuzunu :)

Gunaydin :) paris Allah kolaylik versin dogumunda vee sonrasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…