gündüz doymuyorlar oyuna, bi de gece oynayacaklar he..enerjilerine hastayım ben bu çocukların..
canım bulamaç veriyorum hala. ayrı ayrı da yiyor bizimleyken. ayrı olarak peyniri ve yumurtayı yedirebiliyorum bir tek. ekmekle beraber. cevizi tereyağı falan veremiyorum diye bulamaçı tercih ediyorum. inşallah kötü yapmıyorumdur. bir arkadaş korkuttu beni geçen, bulamaça alıştı 2 yaşına geldi ayrı yediremiyoruz diye. görümceme de diyorum da ayrı yedir diye, uğraşmak lazım, bilmiyorum yapıyor mu..
bulamaçta 1,5 dilim cicibebe ekmeği,
4 tane cicibebe bisküvisi,
1 tane labne,
1 yumurta sarısı (beyazını ayrı olarak yediriyorum)
1 çay kaşığı ceviz içi veya fındık dönüşümlü,
1 çay kaşığı tereyağ,
1 tatlı kaşığı bal. (pekmezi önden ayrı içirmeye başladım)
canım benim. çok şükür iyileştiniz ya, Allah bir daha göstermesin, kimseye... doğum gününe odaklanın şimdi.. güzel bi hatıra olacak inşallah..öpüyorum fatihimii...
gündüz doymuyorlar oyuna, bi de gece oynayacaklar he..enerjilerine hastayım ben bu çocukların..
canım bulamaç veriyorum hala. ayrı ayrı da yiyor bizimleyken. ayrı olarak peyniri ve yumurtayı yedirebiliyorum bir tek. ekmekle beraber. cevizi tereyağı falan veremiyorum diye bulamaçı tercih ediyorum. inşallah kötü yapmıyorumdur. bir arkadaş korkuttu beni geçen, bulamaça alıştı 2 yaşına geldi ayrı yediremiyoruz diye. görümceme de diyorum da ayrı yedir diye, uğraşmak lazım, bilmiyorum yapıyor mu..
bulamaçta 1,5 dilim cicibebe ekmeği,
4 tane cicibebe bisküvisi,
1 tane labne,
1 yumurta sarısı (beyazını ayrı olarak yediriyorum)
1 çay kaşığı ceviz içi veya fındık dönüşümlü,
1 çay kaşığı tereyağ,
1 tatlı kaşığı bal. (pekmezi önden ayrı içirmeye başladım)
canım benim. çok şükür iyileştiniz ya, Allah bir daha göstermesin, kimseye... doğum gününe odaklanın şimdi.. güzel bi hatıra olacak inşallah..öpüyorum fatihimii...
slm kızlarr.
bu pc f klavye olduğu için zor yazıyorumm.
bende felaket hastayım.oğlanda hasta..;((( ferdamm ve çiğdem Allah hepimize şifa versin..
sanırım doğumgününü cts kutlucaz.iş olmadığı için daha rahat hazırlanırım diye düşündümm ama gününde yapmıycak olmam beni rahatsız ediyorrr..;(( çok kararsızım yaaa;((
asyacım sizin doğumgünü ne zaman? varmı hazırlık bşey?
slm kızlarr.
bu pc f klavye olduğu için zor yazıyorumm.
bende felaket hastayım.oğlanda hasta..;((( ferdamm ve çiğdem Allah hepimize şifa versin..
sanırım doğumgününü cts kutlucaz.iş olmadığı için daha rahat hazırlanırım diye düşündümm ama gününde yapmıycak olmam beni rahatsız ediyorrr..;(( çok kararsızım yaaa;((
ruzacım 1 yaşına girdiğinde aşı ve tahlil yaptırdınız mı bizim doktor 1 yaşında tahlil yapılacak dedi
repuuu resim paylaşsana merak ediyoruz süsleri ikramları:))
ferdamm benımde öyle pek keyfim yok gibi ama bu ılk doğumgünü o yüzden sıkçaz dişimizi..
ruzaaaaaaa burçağa ne oldu?
bitifilll ne oldu cicişş ? kım sıktı canını
tesekkurler arkadaslar yazamiyorum yogunum biraz. resimlerin bazilari geldi ama berbatcok mutsuzum. dugun fotolari iyi degildi bari bunlar olsun dedim arkadasdan profosyonel makinasini rica ettim, ceken adam oyle sacma acilarla oyle sacma fotolar cekmiski, ya madem ver birine o ceksin. esime patladim hep senij yuzunden diye. diger telefonla cekernler lldu onlardan rica ettim. bin kat daha iyi cekmisler ama bi sefer de kalite kotu
ferdacim gecmis olsun ya cok feci salgin var. annem kardesim babam sirayla hepsi yataklik oldu. nasil bi virusmus arkadas.
ya ne dogumda ne düğünümde iyi oldu fotolar, bari bugün olsun dedimresim işi kötü olmuş repum ya.. ama olsun bir iki tane iyi olan varsa yeter. herşey dört dörtlük olmuyor işte, illaki bişi çıkacak.. bizim de babamız yoktu..
Repuu nasılsın? Atlatmışsın doğumgünü telaşını ne güzel... İnşallah çok güzel, çok mutlu geçmiştir. Öptüm
Repu aynı pastayı beğenmişim bende yeminle bende bundan yaptırıcam büyük ihtimalle , çok güzel umarım istediğim gibi yapabilirler
Repu aynı pastayı beğenmişim bende yeminle bende bundan yaptırıcam büyük ihtimalle , çok güzel umarım istediğim gibi yapabilirler
slmmmm arkadaslar nasilsiniz ben daha dogurmadim haberiiz olsunama beklemedeyim heran gelebilir son haftalar gecmek ilmiyor agrilarim basladi oglumda cok huysuzlasti beni cok yoruyor bir aydir yurumeyi iyice saglamlastirdi ama disarda korkuyor yurumeye bir yasina giren bbebislerin dogumgunleri kutlu olsun rabbim hepimizin bebislerine guzel yazilar yazsin insallah arada giriyorum ama yazamiyorum oglum pc kiskaniyor rahat birakmiyor bizden haberler bu kadar simdilik dogum yapinca fota atarim artik ALLAHA emanet olun bana dua edin arkadaslar
slmmmm arkadaslar nasilsiniz ben daha dogurmadim haberiiz olsunama beklemedeyim heran gelebilir son haftalar gecmek ilmiyor agrilarim basladi oglumda cok huysuzlasti beni cok yoruyor bir aydir yurumeyi iyice saglamlastirdi ama disarda korkuyor yurumeye bir yasina giren bbebislerin dogumgunleri kutlu olsun rabbim hepimizin bebislerine guzel yazilar yazsin insallah arada giriyorum ama yazamiyorum oglum pc kiskaniyor rahat birakmiyor bizden haberler bu kadar simdilik dogum yapinca fota atarim artik ALLAHA emanet olun bana dua edin arkadaslar