2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ruzacim saol cnm valla benim velet 1aydir yuruyo artk masallah onun pesinde dolanmaktan yemekti isti temizlikti artik yetisemiyorum.cnm ama aklim hep burda

asyaacm saol cnm haklisin

Aynen.cnm benmki zaten yemek zor yiyo savasa savasa yiyoruz bende yatirarak yediriyorum

bituful tutku ve okuyamadigim nice hasta anneler ve hasta bebislere gecmisler olsun.
oldum bittim ben kizlar misafirlerden bazilari eve kok saldi. saat 2 ye dogru ancak gonderebildik guya plan 10-1030 gibi bitirmekti.
esim bana servis yaptirmayacakti ama butun gun ayaktaydim nedense.
oglum pastayi keser kesmez uyumak icin mizmizlanmaya basladi diger bebekler oynarken o uyuyordu
sonuc itibariyle cok yorucuydu ama keyifliydi.
kutlayan herkese cok tesekkur ederim.

İkiye kadar doğum günü mü kalır yaa.. İnsan biraz düşünceli olur. Neyse atlatmışsınız Allahtan.. Akif de utku gibi pastayı keserken uykuluymuş.. Uyku saatine denk getirmemeye çalışsam da olmadı. :)
Fotoları bekliyoruz en yakın zamanda...

yok ne dusuncesi , 11.30 gibi kalkalim gec oldu demeye basladilar, yani evet gidin de diyemiyoruz ki hadi ben aksam calisiyorum bugun esimin sabah 7de kalkmasi gerekiyodu, ikide bir soyluyolar ay erken kalkacakmis gidelim ama icraat yok. saat 1de tekrar cay istediler. bakip bakip ay yorgunsun ay uykun geldi diyolar dalga gecer gibi. bunu ilk dogumgunu diye yapmistim zaten artik kendi aramizda kutlariz :) bi ara komsular eve polis gondericek diye korktum gecenin 1 inde kahkaha seslerinden

fotolari da biri cekti o hengamede aktaramadik pcye atacak olmus ama umudum yok telefonla cektiklerim var bi kac tane

Dogum gununuz kutlu olsun sekerim nice senelere ins saglikla

Repucum hayırlı olsun geçti bitti bile.kaç kişi vardı? Darısı bizim başımıza.bende resımli magnetleri sipariş ettim hafta içi gelir.cuma akşamı yapcaz kısmetse.bakalım nasıl geçecek.yaklaşık 10 defa yapılan değişiklikle teyzelerimiz ve kuzenlerimizi de çağırıcaz:)) ya doğum gunünde çay demlemek gereklimi? Sadece meşrubat versem olurmu onca kişiye çayla mı uğraşcam.kv sarma börek yapacak. Ablam mercimek köftesi, galetalı poğça,çikolatalı kurabiye yapıcak.kuzenım patates salatası yapıcak.bende tiramisu makarna Salatası, havuçlu toplar yapıcam. Akşam yemeği niyetine yenecek yani:)) yeterli dimi menü? Değişik kolay atıştırmalık tarifleriniz, fikirlerîniz varsa bekliyorummm.
Repu bikaç resim at merak ediyorum .bu arada ne giydin??

Ben de öyle bir daha kalabalıkla kutlamam herhalde. Zor oluyor çünkü. Gerçi büyüdükçe arkadaşlarıyla kutlamak isteyecekler . :) sağlıklı olsunlar da..

Bence az çeşit olmuş. Hayatta yetmez bi on çeşit daha yap.. :) abartma kızçem. Kaç kişi gelecek toplam? Çaysız olmaz ya.. Biz pastayı keserkek koyduk çayları. Önce meşrubat ardından çaylar. Masa saatlerce kaldı zaten. Geldik gittik yedik.. :) siz de atlatın inşallah hayırlısıyla..

Ruzamm çağırdıklarımız 40 kişi ama herkes gelirmi bilmem.cuma olacağı için gelmeyeceğini ümit ettiğim kişiler var:)) ne bilim çay zor olur dedim servis yapacak kişi çok gerçi.ablamların kısları biri 17-biri 18 yaşında biz hallederiz dediler.olmadı meşrubattan sonra demleriz artık:)) aynen bizimde masa duracak ta ne bilim koca koca adamlar gelcek doymazlarsa diye dedimm:))
Yarın sabah temizlikçi gelcek çağırmasam daha ıyı 2 saattir evi topluyorum kadın dağınık görüp te ne salaş karı demesin diye:)) banyoyu yıkattırcaktımda zor tuttum kendımi.ya ben niye rahat bi insan olamıyorum( eşim gibi yerde bi toz yumağı görünce görmezden gelip üstünden Atlayabilsem( yada ne bilim salona geçerken mutfaktaki çanak çömlek beni dürtmese( yada uyumaya karar verdiğim anda bile yetiştiremediğim işler beni rahatsız etmese(( obsesifimm resmen:))

Seninle.benim.dogum.gunumuz ayni sekerim ama ben cmrts yapicam bana daha cok uyuyor..
menun guzel ama bence cay kesinlikle isterler bende senin gibi dusunuyorum ama cay yapicam buyuk semavere yapicam genc olanlar.kalksin doldursun artik kendisi

Son düzenleyen: Moderatör:
dün kötü bir gece geçirdim. kızım akşamdan beri kendi kendine yürüyor biz de hayran hayran bakıyoruz şımarıklıklar yapıyor neyse saat 9 oldu hadi yatsın artık dedik babasının kucağına koydum koltuğa geçtim son bir defa yürümek istedi yanıma gelirken önce koltuğa yüzünü çarptı ardından kafa arka düştü bir çığlık bir ağlama arkasından fışkırarak 3 defa kustu hemen hastaneye acile götürdük doktor demez mi içimiz rahat etsin ağrıya gidin bir tomografi çektirin neyse yola çıktık ağrıya 45 dakikada gittik o kadar sis 10 metre öteyi zor görüyüorsunuz allahım kazasız belasız gidelim diye dua ediyorum bir yandan da kızmı uyutmamaya çalışıyorum ama bizimki arabada gözler gitti uyudu birde soğuk -21 gösteriyor derece araba ısınmıyor üşüdük neyse hastaneye geldik tomografi çekildi doktor bir şey yok ama eve gidince uyandırın bir gözlemleyin dedi bu gece uyumadım bir şey olacak diye ve bir kez dah nefret ettim buradan başımıza bir şey gelse ulaşım güçlüğünden yetişemeyeceğiz allahım artık bu sene gidelim burdan nolur

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya.. Allahtan bişey çıkmamış canım. Herşey bizim için ne zaman ne olacağı belli olmuyor işte. Ulaşım zorluğu da ayrı bi sıkıntı sizin için. Allah bir daha göstermesin.. Tekrardan geçmiş olsun.

Çiğdem çok üzüldüm ya gecmis olsun hepinize..o panik anini tahmin edebiliyorum insan ne yapicagini sasiriyor..Aglamaktan dolayi kusmustur yada korkudan bizimkindede oluyo..Hergun kafa vurma vukati yasiyoruz sacma sapan yerlere tutunup kalkmaya calisiyor dengeyi kuramayip kút diye kafayi vuruyor..heralde tam alismalari 1 ayi bulacak...Bu aradA 10 gundur iyiydik ama 3 gundur yine kusmalarimiz basladi bugun reflü ilacina basladim bakalim ne olacak..Cok zor cocuk yetistirmek gercekten( Sıkıntimiz cok hala pure halinde yiyoruz kati bisey sokmuyo agzina kesinlikle gecen gun 1 tanecik bulgur verdim agzina yedigi yerseyi cikardi o bulgur yüzünden..Tek umidim disleri cikinca yemesi hala 2 tane cunku..böyle iste

Canım ya üzüldüm.. ( inşallah reflü ilacı işe yarar. Dişleri çıkınca yer. Elbet alışacak hep öyle kalcak değil ya.. Üzülme sen.. Çocuk yetiştirmek dünyanın en zor işi bence de. Hataların telafisi de olmuyor maalesef.. Arkadaşımın söylediği bir söz geldi aklıma. Çocuk yetiştirmek silgisiz resim yapmaya benzer...

teşekkür ederim rabbim kimseyi evladı ile sınamasın tabi bunlar olacak ama o anki korkuyla aklından binlerce şey geçiyor

teşekkür ederim şükürler olsun kötü bir şey yok ama ağrıya giderken o 45 dakika nasıl uzun geldi bilemedim. reflü demişsin ya ilk başlarda bana doktorum öyle dedi kafası yukarıda olsun az ama sık yedir şu bu dedi ama hala geçmedi kusmalarımız bilmem ne zaman düzelir şuna kanaat getirdim 16 dişi olacak öyle yiyecek benim ki herhalde ne pilav yediriyorum ne de taneli bir yemek senin dediğin gibi hala püre hala yatırarak yemek yedirme eylemi benimki de süreklşi kusuyor vallahi çok zor çocuk yetiştirmek kendimizde ayrı bir yetişiyoruz ayrıca şekerim benimkinin 6 dişi var o da kar etmedi çiğneme eylemi yok diline bir şey değsin direk öğğğğğğğ aman neyse eninde sonunda yiyecekler geçmiş olsun sana da çiçeğim hepimize rabbim kolaylık versin az kaldı diyip kendimizi avutalım

evet gerçekten salgın var burada hemşire de öyle dedi kızım 2 hafta oldu hala atlatamadı dünde öyle olunca tabi soğuğunda etkisiyle tekrar burun çeşme gibi akıyor bilemedim ne yapmak gerek esirgesende olmuyor artık

Cigdemcim gecmis olsun cok uzuldum. Allah korumus kizini benzer sartlarda yasiyoruz seni iyi anliyorum. Biz hep dua ediyiruz sagligimiz yerinde olsun, ulasim zor hele ki kisin daha bi zor. Gecen yil bildiginiz dagin tam ortadinda zifiri karanlik bir koyde yasadik. Lojman demeye bin sahit isteyen bir yerde. Kisi bosver normal acik havada bile araba deil dag araclarinin girdigi bir bolge. Hamileydim kizim hasta oldu bir kere kaderimizle basbasa kaldik. Diyecegim zor.. Allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…