ya bu arada nehir'i ben oğluma alıcam, size ne oluyo... siz gelip isteyene kadar biz düğünü bile yaparız...
akıllı olun...
talip olsaydınız canım biz beğendik hemen talip olduk bursada olmak ve burçakla görüşmek avantaj değil kız bizimdir o kaden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu arada nehir'i ben oğluma alıcam, size ne oluyo... siz gelip isteyene kadar biz düğünü bile yaparız...
akıllı olun...
geçmiş olsun canım.. ben de bu prizlere aşağıya yapanlara çok kızıyorum. hepsi de açıkta. acilen kapak alıcam ben de..
tubacım hamile olmayasın?
allah korusun yavrum... hemen kapı alın.
geçmiş olsun cancağızım.. domates deterjan falan hiç yaramıyor. eldiven tak muhakkak. kremlerini düzgün kullan. bi de ellerini yıkadıktan sonra kurulamadan nemlendirici krem sür.
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım..
güvenlik aparatı war işte açık olanlarda ama fiş takılı olanları napcaaaz :26: çocukta nasıl bir kuvvet war ben anlamadım. fiş ince olanrdan da değil derin başlıklı kalın olanlardan.
ellerimde egzama var imiş dr gitmiştim merhem falan verdi daha kötü oldu yaa
tarlada çalışmışım gibi oldu ellerim çok üzülüyorum birde acımasa krem falan fayda etmiyor
lansınoh vardı biraz sanki daha iyi geldi baa yardım edin
kızz allah korusunn ben değil oğlum kusuyor beyaa ben hamile olursam oğlum da mı kusar yoksam
maşallah hepinize biz bilgisayarsızlık yaşadık baya bir süre veletler bozdular babamızda kızdı yaptırmadı eee ödevler başlayınca mecbur kaldı....bebişler iyidir inşallah annelerde iyi olsun aman ha ortalıkta salgın geziyor herkesler gripli allah hepciğimizi korusun.....biz ek gıdaya 3-5 kaşıkta olsa geçtik sonunda yutabiliyoruz artık tabiki ana yemek memeden süt vazgeçilmezimiz....okula başlayana kadar devam artık ne yapalım:90:yarın sağlık ocağına gidip ek kızamık aşısı yaptıracağız....kızamık aşısı ateş huzursuzluk yaparmı??
vaveyla ucuz atlatmışsın ben piriz içine konan yapıştırmalı koruyucudan aldım fişi çekince delikler kapanıyor takarken döndürerek açıp takıyorsun
maşallah hepinize biz bilgisayarsızlık yaşadık baya bir süre veletler bozdular babamızda kızdı yaptırmadı eee ödevler başlayınca mecbur kaldı....bebişler iyidir inşallah annelerde iyi olsun aman ha ortalıkta salgın geziyor herkesler gripli allah hepciğimizi korusun.....biz ek gıdaya 3-5 kaşıkta olsa geçtik sonunda yutabiliyoruz artık tabiki ana yemek memeden süt vazgeçilmezimiz....okula başlayana kadar devam artık ne yapalım:90:yarın sağlık ocağına gidip ek kızamık aşısı yaptıracağız....kızamık aşısı ateş huzursuzluk yaparmı??
vaveyla ucuz atlatmışsın ben piriz içine konan yapıştırmalı koruyucudan aldım fişi çekince delikler kapanıyor takarken döndürerek açıp takıyorsun
talip olsaydınız canım biz beğendik hemen talip olduk bursada olmak ve burçakla görüşmek avantaj değil kız bizimdir o kaden
Ruza kaldik basbasa nassin
Ruza kaldik basbasa nassin
kızlar ben geldim
herkese geçmiş olsun dilekelriniz için teşekkür ediyorum
geçmişten 1kaç sayfa okuyabildim hepsini değil
kv ye gittik oradaydık eşim istedi yine neyse işte dr a da gittik kulak burun boğazda bişey yok kanına bakalım dedi bakıldı o da şükr ki temiz çıktı diştendir dedi 2-3 gün bekleyin geçmezse tekrar getirin dedi
gece de biraz vardı ateşi şuana kadar yok inşaAllah da olmaz
bizde durumlar bu şekilde merak edenler için
sizde durumlar ne alemde?:44:
birde
nedir bu adres sevdası bana verin bende veriym
az da değilim he çıkıp aradan maydonoz oluyorum
seve seve alıp verebilirim :13:
niye kıs bende varım aşkolsun
senin tarafından görülmüyorum sanırım
hmm başka sekmelere baktım ondan olabilir =)
ee nasılsın şekerim teşekkür ederim güzel dileklerin için
bakalım annesi gurbete verecek mi kızını...
kız bizimdir.. tey tey teyy....
addd nerdesin kız.. gel de halay çekelimmm..... :92::92::92::92: