canım terramiycin kullanmaya başladık.. umarım iyi gelir.. hiç böyle bişey görmedim ben yaa belli ki bardak alerji yaptı :26:
akşam 9 da yatırdım her zaman ki gibi 20 dk sonra kalktı sonra yine 10 dk şaştık kaldık noluyor diye. 3. defa uyanınca ağrı kesici werdim uyudu. anlayamıyorum neresi acıyor ağrıyor
gündüz normal çok keyifli. sünnet yerinden desem ilk getirdiğimiz ikinci gün gün rahat uyudu. bir de bu ağrı ne ki gece başlıyor :26:
sabah ta ömrümden ömür gitti.. mutfaga kahvaltısını hazırlayayım diye gittim.. oyuncak koydum önüne tv açtım.. birden tv sesi kesildi! içeri bir gittim fişi prizden çıkarmış tam parmağını sokmak üzereydi!
şok geçirdim bir anda 5 sn kadar gelmesem belki o parmak girecekti oraya
ya eskiden prizler hep yukarda olurdu bu yeni nesil evlerin hep aşağıda. boş olan yerlere priz kapağı taktık. çocukların açamayacağı şekilde olanlardan. eşim diyor ben zor çekiyorum o fişi o nasıl çekti diye.kızım yanında oldu mu "anne sehpaya çıkıyor yanına geliyor vs."bana bilgi weriyor. yanından ayrılmam artık walla. atarım beşiğe ağlarsa ağlasın en azından içim rahat olur.