- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.105
Burçak en iyisi sen kestane şekerini bana yolla kimse kabul etmiyo senın teklifi
Aynen......:37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burçak en iyisi sen kestane şekerini bana yolla kimse kabul etmiyo senın teklifi
Repuu yolladım adresi
Hadi yine iyisin kaptin cikolatayi
Offff yarın iş var yaaa..
burçak pazartesi sendromu için rahatlatıcı bişeyler söylesene psikocum yaaa:))
seni özel psikoloğum olarak gösterip hava atabilirmiyim??
Elacım sen adresini yolla bana, çikolatayı sana yolluyayım sen şimdi rahatsızsın da daha çok canın çeker.özelden at gerçekten repuu yollayınca sana yollarım.yada repucum sen benım hakkımı elaya kargo yapsana canm yaa. Ben şimdi milka yedim baya kesti benii
way memkelet amed heee.. ilkay akkaya dan bir sehri duslemek i sana armagan ediyorum
Ferda uzaklik konusunda mi sansliyim :44:
Tubi nazar degmesin askiniza :))
slm kızlar
biz sabahın 5:30 undan beri ateşliyiz en az 37 ye düşürebiliyorum eşimi bekliyorum gelsin de dr a gidelim diye =(
yavrumun iştahsızlığı buymuş demekki
elimden tuttu mutfağa götürdü mama diyor hemen yaptım yedi bugün o haliyle yavrum
düşüyor geri yükseliyor ishal birde inşaAllah önemli birşey değildir de aşıdan felandır:2:
sürekli mememde durmak istiyor çıkarınca tekrar memeee diye başlıyor yavrum
yanaklar da pembe pembe dua edin kızlar oğluşum iyileşsin
Evet canım ya kafana göre takılabilirsin, her hareketinde birilerine hesap verme düşüncesi içinde değilsin. Ben kapıyı açıp dışarı çıkarken veya gelip kendi evime girdiğimde hiç kimse bir şey söylemese sormasa bile tedirgin oluyorum. Yani kimse niye gittin ettin demiyor ama sessiz bir kontrol hissediyorum Çocuğa yedirirken, üstünü giydirirken... illa ki illa ki hakkında bir şey söyleniyor. Evde çocuk ağlarken yukardan duyulacak diye korkuyorum, sabah sorarlar çünkü hemen gece niye ağladı diye. Geçen gün evden çıktım sokağa, bir yere gidiyordum k.pederi gördüm evin önünde, kızım çocuk üşürse yanına giyecek bir şey aldın di mi diyor! Off ya dokuz ay oldu artık bu kadar mı salağım ben ya eşşek kadar çantayı spor olsun diye mi taşıyorum! Akşam yukardan aldım diyelim, sabah üstünü değiştirdim, ona bile dikkat ediliyor Nasıl kurtulucam bu psikolojiden bilmiyorum. Off açtım ağzımı yine susmam lazım sussssstum
Şekerlerr bizimkini uyuttum kaçtım yanından Daha doğrusu kendi kendine uyudu, hatta arada su gibi terlediği için üstünü değiştirdim, normalde kıyameti koparırdı, hiç ağlamadı korktum Hastalık halsiz bıraktı yavrumu, bir de yatmadan banyo yaptırdık ondan herhal.
Evet canım ya kafana göre takılabilirsin, her hareketinde birilerine hesap verme düşüncesi içinde değilsin. Ben kapıyı açıp dışarı çıkarken veya gelip kendi evime girdiğimde hiç kimse bir şey söylemese sormasa bile tedirgin oluyorum. Yani kimse niye gittin ettin demiyor ama sessiz bir kontrol hissediyorum Çocuğa yedirirken, üstünü giydirirken... illa ki illa ki hakkında bir şey söyleniyor. Evde çocuk ağlarken yukardan duyulacak diye korkuyorum, sabah sorarlar çünkü hemen gece niye ağladı diye. Geçen gün evden çıktım sokağa, bir yere gidiyordum k.pederi gördüm evin önünde, kızım çocuk üşürse yanına giyecek bir şey aldın di mi diyor! Off ya dokuz ay oldu artık bu kadar mı salağım ben ya eşşek kadar çantayı spor olsun diye mi taşıyorum! Akşam yukardan aldım diyelim, sabah üstünü değiştirdim, ona bile dikkat ediliyor Nasıl kurtulucam bu psikolojiden bilmiyorum. Off açtım ağzımı yine susmam lazım sussssstum
Yavrum benim ya çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir, bir de dillenmiş kıyamamm
bitiful bari sen pıçakla beni
Ba ba ba ilgi delisi olmus bu
Ihhh gel opüjemmm
Benimde atalarim d.bakirli orali sayilirim nasil oralar alistinmi..??sasirdim orda cok olmasina kurtce bilenlere sòyluyorum genelde duymadik diyolar cunku..daha ne kadar ordasin??
Tutku herkes soylencekleri söylemis, uzme kendini bi orta yol bulmaya calisin..
İnş.canm.biraz konuştum hafta içi akşam yemeğe gideriz dedim.bişey demedi, az önce k.p aradı yarın gelelim mi diye eşimde siz bilirsiniz yunanistana gitmemişler bayramdan sonra gitceklermil o zaman bakarsınız dedi.hafta içi çarşıya çıkcaz o zamanda bırakırız size dedi. öle kaldı yanee
Tel.den nasıl resim yükleniyor,?
Bana da anlat kolaysa arada yüklerim belkim.ama url adresi muhabbetleri varsa hiiiç anlatma o zor geliyor.kopyala yapıştır tarzı iyidir
Haklısın ferdacım , çocuktan önce ayrı dert çocuktan sonra ayrı dert valla.çocuktan önce daha seyrek görüşebiliyorduk, ama şimdi çocuktan ötürü çok sık gelip gidilme oluyor göz yumcaz artık napalımm tıkıcaz kulaklarımızı.3 maymunu oynucaz görmedim duymAdım bilmiyorum
Offff canm yaaa çook geçmiş olsunn.Allah acil şifalar verdin inşşş
Tuba; maşşalllah cnm Allah ağız tadınızı bozmasın..
Bitufull sen çikolatanı aldın otur aşşaaaa
Nasıl dı lenn tadııı
purçak nassın