- 9 Nisan 2012
- 627
- 197
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel yavrum sen uzakta degilsinRepuuuu hani benim cikolatammmmmmmmmm
Mektup yok facebook yok whatsupp yok msn yok line yok chat on yok twitter yok..burdan konuscaz sadece otur bakiyim
gel yavrum sen uzakta degilsin
[ı]canlarım akşamdan kurabiye yapsam yarın akşama kadar yumuşamadan nasıl saklarım
yoksa yarın yapacağım
[/ı]
Ama ben cocuk dusurdum hasta oldum gelemedim sifa niyetine yollardi insan timam istemiyorum
[ı]canlarım akşamdan kurabiye yapsam yarın akşama kadar yumuşamadan nasıl saklarım
yoksa yarın yapacağım
[/ı]
e ama sehir ici kargo mu yapiyim sana adres ver geliyom ziyarete
yok yaw helal olsun sakasina dedim zaten
tutku adresi yollamadin ki halaa :18:bekliyorum son paket kaldi bak
Tutku olur bnc d bunlar hersye kizio,cok muhafazakarlar yaa
Elacan kestane sekeri yollycm,gnder adresni
ciddi diyorum tabii artık yollamazsam üzerimde vebal olurAnamm yolluyacan mı gerçekten :))) zahmet vermiş olmuyayım yaa.
Tamam yapma
Gel bacim nirdesin sen gel walla halilari yikamaya verdim halilarim gelsin gel bana cikolata getircen mi ama
He yaa en çok ta beatiful kızıyo herşeye
Ruza nerlerde yaaaa?? Çok boşladı bursa grubunu azınlıkta kaldık:))
Ruzaaaa duy sesimiii özledikk senii gellll artıkk:)))
Tutku olur bnc d bunlar hersye kizio,cok muhafazakarlar yaa
Elacan kestane sekeri yollycm,gnder adresni
ciddi diyorum tabii artık yollamazsam üzerimde vebal olur
cikolata yoksa gelemiyoz yani yok canım kapıdan bırakırım ben
Heee ben sevmiom bidenem kestena şekeri sagol canem
Aşk olsun espiri yapıyorum olurmu öyle şey seve seve kabul ederim isteyen herkez gelebilir sen ne kadar daha burdasin canim ?
Birinin ismini wermk yassakk,whatsapptan ruzaya nerdsin dimek yassak,hersy yassak:18::18:
yok canım, ben de şakasındayım. bizimkiler tavır yapıyolar yılda bi geliyosun onda da gezme diye