- 8 Nisan 2013
- 1.800
- 4.481
Evet ya burcakçımm bitti gitti. iyikide Allahım bizlere unutma gibi bi özellik vermiş yoksa nasıl kalkılır bu hatıraların altından..napmışlar sana yaa.. çook gecmiş olsun cnm,bitmiş gitmiş neyse ki..
Amin canm inş.Allah düşmanımı bile o yolda eğlendirmesin..bende bayramlıkları istanbuldan aldım.1 takımda hediyeliklerden begendıgım vardı onları giydircem.yaa bebek eşyaları çokk güzel ama pahalı yaa istanbulda bi mont begendık B&G diye bi marka bilmiyrumda ne demek oldugunu.öyle şıl bi oğlan montu vardı ki büyümüşte küçülmüş gibi ama 200 tl idi acıdım valla almadım.bende genelde Lcw, aziz bebe yada idil bebeden alıyrum.ay çok zor olmuş.. tanıdık da varmış hakkaten keşke orada yapsaydın.. özellere hiç güvenmiyorum ben nedense...
neyse çok şükür sağ salim kurtulmuşsun canım.. Allah bi daha yaşatmasın öyle doğum.
güle güle giysinler canım.. ben de geçen bi kot aldım lcw'den de, değişik bişey bulursam yine alırım. erkeklere de çok değişik bişey yok gerçi..
güle güle giysin paşan... zaten çok para vermeye değmiyor canım. çocuğun yediği helal, giydiği harammış.. genelde lcw tercih ediyorum ben. hem uygun oluyor hem kaliteli.
bizede bayramlıgımızı annanemiz almış yolladı bile tayt takım almış ekstradan da iki tane poposu dantelli kilotlu çorap almış çok tatlılar benim giyesim geldi o derece yanii
tutku seni resmen parmaklamışlar yavrummmmmmmmmmmmmmm
Sorma anam yaaaa hayatımda böle bişi ne gördüm ne duydum, parmaklayan parmaklayanaaa...
neyseki kurtuldum kıss
Bebişin giysileride prk yakışırr, bayılıyorum kıs cicilerinee yaaa
Yarın resim çekınıp koyun çok merak ediyorum.bebişleride götürceksınız dimi