- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.105
Valla bizimki yeni basliyo dunden beri butun grip belirtileri ver, oksuruyo icim gidiyo..huysuzlukta had safada..simdi yatti gidip ac karnimi doyurcam..sabahtan beri yüzume hapsirip durdu benide kesin pert etcek
gecmiş olsunn ,hatta bıran önce gelmeden gitsin anaam kulaklarım bogazım başım heryerım fena.. demledım ıhlamuru burnu akan gelsinnn,bir ki bir kiiii ya eylülgülünü terkettım ben ya,o kdr yazdım cvp vermedı,platonık aşkım olsa şimdiye kdr gönlü olurdu,eylülgülünün olmadı en çenesi düşük ben miyimm aşkolsun meşkolsun ortalık cıvıldaşsın
ruzacanım cnm bnmm hee whats upa çağıriii bizi esracan,bu arada bıtuful esterabımın yok kabahatı bızı cagıran esrabeyaz
ıhlamur konusuna gelınce bn sabah kahvaltısını hala bulamaç şeklınde verıorum,bebe bıskuvısı labne pekmez fılan ymurta sarısını fılan da koyuyorum,sora ıhlamurla ezıorum işte formul süt gb yanı.. bizim doktorun önerısıydı,ben daa yenı başladım güzel oluo ama miss gb kokuo ruzacan o kozmonot paşayı öp bnm için mucuklaaa
12m bacım ben dalga gecmedım ya iyapar mıyım öle şeyy,canım sıkılıodu öle yazdın derden tepeden
bu arada bademşekerı okuosan sen de dön bacım evine,kafan kızınca bıze sarma yeter,gel her yazdıgın cümleyı beencem,sen de bnmkılerı beencen ama taam mı,takılırız ole topıgın körü sağırı olarak,ağırlarız birbirimizi