- 1 Mayıs 2013
- 336
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merabaaa ben bu ara yorgunluktan pek uğrayamıyorum. vave kız sen de yokmuşsun son bi kaç sayfadan anladığım kadarıyla,hoşgelmişsin içeriden bacımdiğer hatunlar sizler nasılsınız??
dikişli sünnet değil canım. klampli sünnet. ondan kanamadı. dikiş de yok. en son kesti ve o şekilde kaldı.plastik sayesinde kaynadı.. açık yara da olmadığı için enfeksiyon riski yokmuş. ondan dolayı hepimiz yanındaydık oğlumun.
nehirin uyanma saati geldi herhalde onu sallıyor dedimdi.. gezin bakalım. ohh ne güzel..
evet.. ben burçakımı çok sevdim. iyi ki onu tanımışım. bugün öyle güzel sohbet ettik ki zaman nasıl geçti anlamadık. doyamadık yine..
sünnet var ha, oldu da bitti maaşallah nazr da değmez inşallah diyelim.annesi sana da Allah sabır versin oğluşunds scyı hiç hissetmeden bitiversinkimse yok ula bi havai fişşek falan patlataydık
neyse ben yatar, yarın tahlil için gitcez şehre incez :86: şehre inceğim medeniyet göreceğim için mutluyum fekat oğlumun çüçüsü gitceği için buruğum
iyi geceler
üç beş sayfa geriye gidip okuyunca yakaladım seni. sobeeeeeehem yoktum hem wardım bacım yokluğum hissedilmedi
nurefsani diye bir arkadaş war aşağıda sürekli takipte purçak, sen ilgilen
Hosbulduk canlar. Tutku don mon gelmedi bana, kimden yolladin bitifuldan yolladiysan kesin kendine aldi begenip :86:
Purcak öbürü de iyiydi be sevemediniz gitti
bir de şarjlı dik el süpürgeleri oluyor ya,onlardan tavsiyeniz var mı?her an elimin altında olsa iyi olacak çocuktan dolayı...marka model tavsiyesi olan ???
hadi ya fakirinki bi de 200,250 den falan başlıyodu di mi. çok pahalı istemiyorum zaten elektrikli süpürgemde hantal değil,sadece elimin altında her an iyi olur diyorum. fakiri eledim o zamanfakirin ki var bende çok ta memnun kalmadık tavsiye etmem
4 bursalı olduk. esrabeyaz diye bi arkadaş da bursalıymış. ayarlayalım bi gün buluşalım..
kızlar günaydın 4 mü olmuşuz ne güzel
ben pek sizleri tanımıyorum ama
işyerinden pek giremiyorum nete
tlfndan da bağlantım yavaş ama girmeye çalışırım bundan sonra
yani ileti geldiğinde uyarı veren bi sistem olsa bu forum ne güzel olur
ben bursanın Osmangazi ilçesindeyim korupark a çok yakınım sizler nerelerde
kızlar oğlumun burnu sürekli tıkanıyor, bruno sıkmak, ardından burun pompasıyla temizlemek bunu nerdeyse her gün yapıyoruz ve oğlum çok ağlıyor.sürekli tkanıyor bi sorun olabilir mi ve kalıcı bi çözümü olan var mı ?
bir de oğlum sağ göğsümü ısırdı alt tarafı çatladı hatta açıldı yara oldu emerken çok canım yanıyorlansinoh sürdüm şimdi de lansinoh sürdüm bir de silikon gögüs koruyucu koydum çamaşırıma değmesin,iyileşşsin diye ama fayda etmeyecek gibi buna da acil çözüm arıyorum
bir de şarjlı dik el süpürgeleri oluyor ya,onlardan tavsiyeniz var mı?her an elimin altında olsa iyi olacak çocuktan dolayı...marka model tavsiyesi olan ???
ayy o da ne ki?anlat bakalım ruzamm özel de mi yapıyorlar kalmpli sünneti,
bilgilendir beniiii