- 5 Ocak 2011
- 1.449
- 802
hosbuldum canım ózlemisim be ya
Bu arada sözü tuttum :)) koli bandı aldim oglani bantlicam nassi
bantla bantla... efferim güzel öğrenmişin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbuldum canım ózlemisim be ya
Bu arada sözü tuttum :)) koli bandı aldim oglani bantlicam nassi
bantla bantla... efferim güzel öğrenmişin..
vave izledin mi video yu..
sünnet.. kesildiği an. çok ağladığı için sessiz olarak düzenledim. kan falan yok ama korkarsanız izlemeyin.. :)
YouTube
Evet esra bende bursa dayım.sen neresindesın bursanın?Tutku sen bursadamıydın
Ayyy yawrum kiyamam yaa.. ben fena oldum oglumu dusununce. Bir saglikci olarak gozlerim aliskn ama duygusal normal bir insanim yaa.. etkilendim ohüüü
Purcaklan yine mi bulustunuz siz ben gidem istanbullularla bulusam bari :86:
sagol ruza canım alıştı maşallah ya bugün 4 saat bıraktım 1,5 saat uyumuş sonrada oynamış ama çorba içmemiş ki bende yediremiyorum bu ara mamasından başka bişey yemek istemiyor of offfffffffffffff :26::26::26: sizinkiler ne alemde yeme konusunda ????? diş desem sanmam belirtisi yok yemek konusu dışında herşeyi iyi neşesi yerinde uykusu normal sadece yemiyooo ek gıdayı istemiyoooo inş.geçici bir dönemdir
ayyyyyyyyyy sünneti izleyemdim ruza çok az baktım içim bi tuhaf oldu yazık beya yavrularaaaaaaaaaa
vaveylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin yoklugunda çok geçimsizdi buralar
Aminnn inşşş.
Ohh ne guzel ikinci buluşmayada yetişemedim, Allah muhabbetinizi arttırsın çook kıskandım ki ama
Evet esra bende bursa dayım.sen neresindesın bursanın?
Oooo vaveeee hoşgeldin bacımm,, don yolladıydım sana, oldumu üstüne:))
Foto yukledim bende bakın isterseniz
zor tabi ya.. ben kendimi öyle bi sıkmışım ki.. önünde sonunda olacak ama napalım. büyüyünce dua edecekler iyiki yaptırmışsınız diye.. :)
evet buluştuk tabikilim... siz çatlayın da patlayın...
olsun canım ya. dönemliktir yememesi. geçer inşallah.
videoyu çektik de izleyemiyoruz biz de.. açınca eşim hemen kapat diyor.
neyse bi dahakine kesin geliyosun yoksa küseriz sana..
ben fotoları gördüm.. maşallah.. çok güzelsin şekerim. maviş maviş..
ruza vazgeçtim sünneti izledikten sonra yaptırmıycam sünnetsiz oluversin
zannettim ki oğlanın çüçüyü komple kestiler yüreğim ağzıma geldi izlerken,ama neden kanamadı?
sizi nassı aldılar içeri,çok korkuyorum...
vavemmm hoşgeldin,
tutkuu çok gözel garısan walla beğendim...
ruza vazgeçtim sünneti izledikten sonra yaptırmıycam sünnetsiz oluversin
zannettim ki oğlanın çüçüyü komple kestiler yüreğim ağzıma geldi izlerken,ama neden kanamadı?
sizi nassı aldılar içeri,çok korkuyorum...
vavemmm hoşgeldin,
tutkuu çok gözel garısan walla beğendim...
Hayy beybiler,hala ewe dnemedk misafrliktyiz,nehir hnm gece uykusna coktan gecti,zifiri karanlikta hem ayaklarmda salliorm hem d tlfn elimd size yazaym dedm. Bugn ruzacnla görüstk anaam insan yazişinca sürekli bı samimı oluo kı,snki kırk yıldr tanisiorz,pek tatli pek keyfli oluo muhabbt. Waweylam siyah kalin comic sans series yazi tipini ssewdgm özlemism kiz sni. Bn d yapamiom mimik beceremiom. Sewiom sızi òperm.
Bu arada tutkucn az daha bizmle görúşmezsn,yaknda ruzayla kankeyta olcgmz içun sni aramiza almicz hbrn olsn
Bu arada tutkucn az daha bizmle görúşmezsn,yaknda ruzayla kankeyta olcgmz içun sni aramiza almicz hbrn olsn
yaaa benide sevinnn en çok beni sevinn .sevmezseniz istanbula kaçarım bak, beatiful un grubuna katılırım